Започна съвместното заседание на правителствата на България и РСМ

Събитието е част от двудневното посещение на делегацията от югозападната ни съседка, ръководена от премиера на страната Димитър Ковачевски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кире малък готованко 1 от 5 комисии за история ? Т.е. 80% могат да има успех преговорите, а измекяр долен ?

https://conservative.bg/samo-zashtoto-biaha-bulgari-bnt/ Вижте сваления от програмата на БНТ филм. В услуга на Макетата.

МЪДЪР Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !!!! ОТ БОКО ТЪПОТО СЕ НАТРЕСОХМЕ НА ПРОСТО КИРО !!!! ЕВАЛЛЛА АФЕРИМ МАШШАЛЛЛА НА МАЙЧИН ЕЗИК КАЗАНО !!!! …….

путка и е национален предател.

Сакам дека, барем …

"В момента БНТ излъчва началото на съвместното заседание на правителствата на България и РСМ. Снощи свали планирания по програма документален филм "Само защото бяха българи", в който се показват интервюта и документи, свързани с масовото изтребление на българи от югославските власти в Македония. Очевидно е, че някой от върховете на властта се е погрижил това да се случи. А пък един все по-често изявяващ се по медиите историк, по рождение българин, но официално работещ към Скопски институт, снощи си позволи да напише, че филмът е: "една боза от истини, полуистини и откровени лъжи". Паралелно с това се похвали, че с OFFNews "започва и поредица от публикации, посветени на резултати от съвместния проект с института" - разбирайте - българска медия ще агитира за македонската позиция. Представяте ли си да се случи обратното? В македонска медия? Не, нали...Прави сте, не може да се случи... Позор си, "просто Киро"! Позорно беше да отидеш на крака в Македония, позорно беше да говориш за фашистки режим, позорно беше да не посетиш гроба на Гоце Делчев. Позорът продължи и тук - не заведе скъпия ти гостенин при паметника на Самуил, позволил си си - лично ти или чрез някой от антуража си да свалиш филм от програмата на обществената телевизия, а днес продължаваш нататък с предателството. Позор си!" https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10216411988211362&id=1805665097

сегашните на власт сърбомани. Македонците пипнат ли ги американците дупе да им е яко на сърбоманите!

Разяснете ми, моля Ви се ... Като каква ще е разликата между смYкач и духа4, ама ако говорим за дYпедавец ? Щото дългата човешка история е показала, че пидалските компромиси водят само и единствено до релевантни резултати ...

А кога ще говорите за историята?

Само да не решат да нападаме Русия.

корупцията ,в годината на Радевите служебници Сме паднали с 2 места по надолу по корупция !!! Мафията си върна държавата

Адашче в момента в който само помислиш да ги пуснеш и ще паднеш от власт!

Не мога да я гледам вече тази нахилена муцуна!

ХОРАТА УМИРАТ, А КАНАДСКИЯТ КИРЧО СИ ИЗПЪЛНЯВА АМЕРИКАНСКАТА ПОРЪЧКА И СЕ ЗАНИМАВА С МАКЕДОНИЯ

А какво трябва да прави? Да опява умрелите ли?

киртак кирчо не умайвай макетата за коридор на чужди войски в България и не ги въвличай в краварските интереси предател скапан.

Кирее ами ти много бързо клекаш бе това ако беше жена щеше да ходиш без гащи и да раждаш на улиците бе Кире теб човек те клатет анално и орално а ти се хилиш рапонски

БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ПУСНЕ МАКЕТАТА В ЕС, ЩЕ СЕ НАРЕДИ В СПИСЪКА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ДО ТАРАБАТА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ И СЕЛЯНИНА ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ, ПРИЗНАЛ ТЕРИТОРИЯ ЗА ДЪРЖАВА!

Защо няма превод на български? Вече напълно ли легнахме на макетата?

Просто защото те говорят на български....Даже се чудех преди защо имаше

Още ли не сте разбрали, че няма значение кой е премиер - Борисов или Петков, България се управлява от американското посолство.

Schilo

Кажи си, Кире, кво иска от теб Мустафа?

Херимустафа и Ушака искат Кирчо да си разтвори задните бузи

Тоя педал Киро има психични отклонение какви съвместни срещи прави със макетата като нацията потъва във хаус и нищета

Кирчооо кирчооо а забрави ли че ни крадат историята от 70 години насам бе пич. За каква икономика и търговия с тези мизерници ми говориш. Ако тръгнеш да ги пускаш в ЕС си нямаш на идея колко хора ще излезнат на площада да ти искат оставката....

По-скоро ще искат главата му, заеби тез оставки ти...

Вече 3 месеца тия пичове карат на бла бла приказки. Нямат внесен нито един законопроект. Единствено смяна на шефчета. Първа цел сваляне на Геша, за да успокоят патрона си радев. Ежедневни проблеми, които вълнуват нас "средната" класа тях не ги интересуват. Ще дават по 75 лева на мързеливи тъпаци, за да стоят на власт.

Какви пичове са тези Кирето,кокорчовци и разни там курвета та те са цистокръвни педали

Поредната политическа проститутка, по цял ден се чуди, чий кур да лапне Американски, европедерастки, северномакедински... Нови избори до лятото!

Ще решаваме най-важния въпрос: Какво да го правим македонския космонавт. Може ли да го пратим с ваучерите на Кокорчо или ще теглим заем

Ще видим, ще решим, какви ги е забъркал. Да ни чака на площада, ако ни е предал. Ще си взема торбата с камъни и яйца. Да си избира

Която и статия да отворя все Кирчо Лъжеца:))) Абе нещастник още ли не си си заминал за Канада. Всъщност Кирчо (или някой друг) показа ли ДОКУМЕНТА (РЕШЕНИЕТО), с което са му взели канадското гражданство??????????

Датата 25.01.2022 може да влезе в историята, ако на срещата днес им стиска да повторят събитията от 06.09.1985 год..

Датата е 06.09.1885!

Вместо в Бояна направо можеха да го проведат на Козяк. След това няма да има нужда да ходят до там да се отчитат.

Кирчо, в момента, в който пуснеш тия в ЕС и НАТО, все едно си обявил война на Русия, ей тогава ще ти стане ясно: Що е то извънредна ситуация!

Бай Шиле - то в НАТО вече тиквата ги пусна.

Не Боко, гърчолята ги пуснаха, имам предвид да настанят войски, все още там няма дори камион на НАТО...., ама както и да е, ще става каквато ще става, дано да го преживеем!

Доста неядекватно начало за тези страната се тресе от проблеми те се занимават с глупости и едно адекватно изказване няма ...изобщо не знаят за какво са там и какво трябва да се свърши само да не падне накакъф сняг като у съседите че затваряме "страната"

КИРО СА ГО НАЗНАЧИЛИ С ЦЕЛ И ТОЙ СИ ДЕЙСТВА ПО ЗАДАЧИТЕ.

Да смятаме ли че всичко в БГто е наред що сега се занимават с някакви макета?!?

Какво очакваш? Корона, РСМ, глупости.. от тях толкова

На срещата на четири очи на какъв език ще говорят, предполагам на древен северно-македонски нали

На прага на война сме. Стига с тези слаби приказки

А групата за историята защо не заседава? То реално няма за какво, защото Македония е България и тяхната история е българската.

Очаквам яко пропаганда. Само историческите въпроси ме интересуват. Да му ми слят преди да се съгласяват с каквито и да било глупости.

Тоя наистина има излъчване на мазен мангус. Червената армия сигурно е изкарала дядо му от някой катун и го е сложила на власт след 44та.

За нас излишна, но за кирето практична. кой знае какво ще договарят на четири очи

Ей сега им разказахме играта на македонците.....Кокорчо ще ги научи на инфлация, а Грозданчо- как се правят магистрали.....

една абсолютно излишна среща...

Обсъждат , Българския и Македонския Космонавт ! Кой ке води Коръбът

нашия да застне зад Македонското знаме бе, какъв е тоя мишок, как го избрахте, нямам думи!