Започна масово тестване на БСП за COVID-19 (снимки)

Според Корнелия Нинова броят на заболелите дава несигурност за работата на институциите и бизнеса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що така бе Миме, те нали и без това са столетници, Защо се трошат държавни пари за съживяването на труп?

Senator1

Коронавирусът не е чак толкова опасен, колкото е опасен политическия фанатизъм на БСП. Откъде накъде социалистическа, като по устав и дума няма за това що е социализъм.

тия мое да се тестват за всичко друго, само в едно е сигурно и няма нужда за него тест да си правят, щото ше е отрицателен - това, че имат мозък... :)

Защо само в БСП, да тестват и студентите и преподавателите от Софийския унивЕрситет, където преподава Стоилов. Написали са от Деканата, всеки да си направи тест. И как познайте, като се заплаща. Не могат едни онлайн изпити да направят некадърниците. Само сеят зарази.

А, как вирус Няма такова нещо, я не създавайте паника и не плашете хората, измислици с цел кражба на пари Някой е дал 2800 лева на другаря Стоилов да каже, че е болен Време беше тоя вирус да открие и някой другар

"Радев честити празника на всички, които не се поддават на манипулации за вируси и щамове".... хубав празник за българската демокрация..ха.ха.ха

Абе то за децата от първи клас направиха дистанционно обучение а тия политици-само търсят как да разпространят заразата. Как да се спасим-пасторите и те си правиха обучение-заразиха стотина ,сега БСП-то си прави пленум-пак заразени,а тогава след около месец ще направят ли последен опит на Бузлуджа да не оставят незаразен човек.

Бил звучал-бодро и оптимистично! Ама как,той не държеше ли в ръцете си червено знаме? Е, сега поне ще има свободно време да прочете всички съчинения на Бай Тошо! Чудно как се е заразил! За първи път чувам и чута,че бацил се е заразил с бацил !! Ама ,хайде карай,нека оздравее,че да разбере ,че и те са смъртни!!

А за спин ще ги тества ли?

За БСП тестовите ние ли ще ги плащаме пак защото взимат малко пари?

Червени куфари,бели шкавчета,Панамски файлове,Крипто Аг, Комуношизоидните болшевишки БКП,ДС-щамове : -БСП,ДС,ГЕРБ,ДПС. ПАРАЗИТИТЕ СЪС НАПАЛМ

По колко пъти се тестват безплатно,а за народа няма достатъчно тестове.Престъпници!Защо няма безплатен тест за всеки постъпващ в болница?

Изглежда Бил Гейтс ги е нарочил.

Кой плаща всички тестове и комунягите не могат ли да отидат в лабораторията, а лаборантки идват на Позитано

Смешници.

Бойко критикува Радев за пристрастието си към БСП. Радев не отиде на пленума, за да не покаже пристрастие. На пленума всички се заразиха от COVID19. Косвено Бойко спаси Радев от заразяване. Радев каза :" Благодаря, Бойко ! " Последното си го измислих.

Да закриват това пошло театро и Гешев да мобилизира армия,полиция,служби и всички артисти мутроолигарси и корумпирани пртийнофирмени зуладжии три синджира арестанти да поемат към затворите със доживотни присъди.ЕС да блокира всички средства по всички програми докато не престане това партийно-мафиотско порно.

Можеше едно приветствие да отправи плюс целувки с другарите.

Обаче сега да си платят тестовете! Те поне имат възможност! Глобата не е достатъчна!

Нали не вярваха на вируса??

Ми нема бе!

нещо другарите се поомешаха задушевно

В Северна Корея Ким веднага щеше да им прекрати мъките.

Крайно време беше да ги тръшне тези гадове! Нали няма вирус, защо се изследват, да вземат да си платят тестовете, стига са живели на гърба на хората , нали са социална партия, Нинова да плати, стига безплатни облаги за тези безделници и хрантутници, достатъчно опоскаха страната като марокански скакалци са!

СЪ-БРАХ-МЕ СЕ!!!

Може ли болнити от коронавирус в БСП да ги пращат в Белене както те пращаха родителите ни там?

То в ГЕРБ сигурно са повече БКП-та...

Там в БСП всички са заразени с вируса на комунизма. И Спин си имат

Трябва да се тестват за финансови облаги всички властимащи, които манипулират общественото мнение с коронавирусни паник атаки.

Централният съвет на Ковид реши да предприеме реципрочни мерки и затова започна масово тестване за БСП.

Нещо сте се объркали. Другарките и другарите тестове заради някакви западни лъжи и фантасмагории не си правят.

Сигурно го правят с отвращение. Тези хора отричат всичко за коронавируса и го неглижират до дупка. Убеден съм, че повечето ще се откажат от теста и ще го предоставят на други хора, защото те от такива дребни работи не се страхуват.

Да ги проверят и за бяс !

На членовете на Изпълнителното бюро трябва да вземат и анални проби,защото чувам че са си впръскали с дезодорант алкохолни пари,взети от уискито в спалнята на Борисов ( от разпространените снимки), а то било толкова силно (= 80°) че вируса умирал моментално.Но аналните проби не може излъга!?!

Заразени са, ама с червена чума...

Ако намерят болен, направо да му теглят куршума. Едно добро дело.

Хора сме .Желая да няма заразени. Иначе тази партия.....си е .....Хайде да не политизираме,като депутатите ни-яхнали метлата на омразата.

Ако това тестване беше направено преди време, под името лустрация, сега нямаше да сме на това окаяно дередже.

Защо безплатно, да си платят!

това е възмездие! сега остава и шофьора на самолет да изреве!!

Корона-вирусът хвана БСП.. горкият вирус!