Коментари - Владо Каролев: Гоним европейците по доходи от 2000 г. | Днес.dir.bg

Владо Каролев: Гоним европейците по доходи от 2000 г.

България отново попадна на дъното на европейска класация по доходите на работещите.

Обратно в новината

Коментари - Владо Каролев: Гоним европейците по доходи от 2000 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя кво казА - га за си облизА !

Господин Каролев, в коя държава живеете? Колко села и малки градове посетихте, за видите и чуете как живеят хората там. Така че, това, което казвате е:"Дрън-дрън, че пляс".

Всяка държава има някаква минимална граница на доходите като повечето се измерват на час , за Швеция мога да кажа само че там минимумът е 15 евро на час за най-черен нискоквалифициран труд. Ние тук 15 евро на ден не може да достигнем , за съжаление сме най-бедната нещастна държава. Разсмя ме тезата че минимална на село била предостатъчна за живот , изисква се солидна доза идиотизъм за да изтърсиш нещо подобно.

по доходи от 2000-та, но при тези темпове на икономическо развитие, социална политика и демографски фактори ще ги стигнем през 3000-та!

Каролев,го помня с всичките му простотии. Затова го запомних. Завалията ходи по тв студията,философства и плещи глупости.И СТИГА СТЕ НИ НАПОМНЯЛИ ЗА МИЗЕРИЯТА НИ. КАТА. ДЕН. ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ НИ ДЪРЖАТ УМИШЛЕНО БЕДНИ. ДА ВДИГАТ ДОХОДИТЕ И СТИГА ОПРАВДАНИЯ,ЧЕ ТО НЕ СЕ ТЪРПИ БЕЗГРАНИЧНО....ЩЕ ХВЪРЧАТ КАМЪНИ И ДЪРВЕ...Каролев си е- Каролев. Това са му възможностите. Крайно ограничени..

От 2900 предприятия 2700 са нарязани за скрап. Ако в следващите 100 години възстановяваме по 27 предприятия което е доста съмнително то тогава ще сме на ниво 1985г.

Аз бих го шибал заради глупостите,които ръси срещу възнагаждение.

Ние имаме колективен трудов договор и в него от 2007г. пише, че заплатите ще се повишават докато стигнат средни европейски нива. Обаче никъде не пише кога ще се случи това. Преди има няма 2-3 години наш европейски депутат каза, че е договорено темпа на нарастване на заплатите да е между 10 - 15% годишно. Обаче в нашето предприятие темпа е 3-4% годишно. Задачката е къде са другите проценти. Ама ко питам ? Тиквена работа!

Ма там се затваряха едни глави по присъединяването едни реактори!!!

Каролев сигурно ги гони. За лекарите, учителите, пенсионерите какво ще каже Каролев. Те гонят ли европейците по доходи?

Да не ги изпреварим защото ще ни видят голия г.з .

Това е новина.... Тоест няма новина... Европа казва обективно: ВИЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ПЛАЩАТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ ДОСТАТЪЧНО!!!! и Владко - Общия подменя съдържанието!!!! Арогантен тъпан!

Говоренето на глупости от страна на господина си му е патент.

Както вече съм казвал не един път не му давайте на този плужек думата

Владоооо.., Владооооо,ще ги стигнем ..на есен...у среда на 31 септемврии..!?Вие ,милионерите -крадци вече сте ги изпреварили отдавна ,а народеца с тия измислени 5,1 евро /час...-никогаааа...!?

Пет евро на час, че къде ги дават тия пари и аз да се наредя.

то хубаво ги гоним от 2000г....ама за какво ги хванахме накрая...по заплатите не сме...

Този човек не е нормален. Как минималната работна заплата в БГ или пенсия ще е предостатъчна за някой населени места. Не стига, че положението е напрегнато в северозападна България и хората се наострят срещу сегашното управление, този идиот излиза пред медиите за да се подиграва с хората. Нека той да живее с минимален доход един месец и го питайте как се чувства. С тези пари храна ли да купиш, сметки ли да платиш, ами ако имаш и дете. Типове като Каролев мислят само за себе си и по отношение на другите е на принципа "На чужд гръб и сто тояги са малко", но важното е да не са на неговия. Такива които изкривяват реалността при очебиини факти, отвращават обществеността.

Това момче постоянно ръси глупости!Явно му плащат за това! Който е работил в страна в ЕС му са ясни нещата по въпроса за доходите!И там има мързеливци, но тук са болшинство и не може да очакваш по-високи доходи от тях!

Прав си -до някъде ,но болшинството не ги мързи , а не искат да работят за 500-700лв..защото няма за нищо да им стигнааатт....!?

И с тези темпове на "гонене" след 2 000 години ще ги стигнем, ако и те тръгнат да си намалят доходите.

Абе буклук, защо не вървиш да живееш на село, били предостатъчно

Да, в Швейцарие няма минимална работна заплата закотвена като число в закона. Но има механизми, които осигуряват една долна граница, според бранша и населеното място. Има общи работни договори на браншовете, има точка в закона, че трябва да получаваш "обичайното за бранша, позицията и населеното място" и има точка в закона, че чужденец не може да получава по-малко от местен за да не се подбиват заплатите. Но изходните позиции на двете държави са абсолютно противоположни: в СН има кандидати за работа колкото искаш, идват от цяла Европа заради доста по-високото заплащане, а в БГ няма вече свестни кадри а работни места много. Това принуждава работодателите да вдигат заплатите, а най-лошото е, че работодателите са принудени да се примиряват с посредствени кадри, понеже дори и такива са намерили с триста зора....Съответно и качеството на продукта/услугата е посредствено...

Е, защо си изтърваха кадрите, та сега със свещ да дирят свестни? Мислеха, че все ще е така - да им работят за жълти стотинки, да не плащат ни заплати, ни данъци и осигуровки. Бедни работещи, бедстващи пенсионери...и горките нещастни работодатели, живи да ги ожалиш!

Стига лъга ,търсиш си белята ! Как нямаш никакъв срам от Българите за тези думи които казваш ! Ти не си Българи ти си чужда раса ! Няма ли някой по-млад от мен да тръсне един як кютек ,че като рече да каже нещо да си спомни как са го блъскали !

Другарят Каролев си спомням, че ни водеше лекции по масова приватизация в УНСС. Разправяше колко справедлив и правилен е начинът на извършване на тази приватизация. Помня, че беше дал мобифона си на едно момиче от курса и го накара да излезе в коридора, ако някой случайно му звънне, веднага да го извика??? Още тогава беше специалист по всичко и разтягаше лакърдии и локуми.

Тоя пак е спал на течение.

,,...тенденцията в сферата на доходите е България след 2000 година да настига средноевропейските доходи.'' Редакторът е допуснал МАЛКА неточност--вярното е -след 2000 г. да достигне .....

ВЛАДО ! ВЛАДО ! АМА НЕ Е НУЖНО ДА ПИШЕТЕ КАРОЛЕВ, НИЕ ВЕЧЕ ЗНАЕМ, ДОСЕЩАМЕ СЕ ! КОЙ ДРУГ Е С ТАКИВА ФИНАНСОВИ КОМПЕТЕНЦИИ, ОСВЕН ВЛАДО !

Тоя царцки палаш нема , нема току се изцепи за нещо си криво у лево . 9 години беше съветник и каква ни е файдата да ми плямпаш празнотии , тогава нищо не свърши по въпроса с доходите тогава.

Този безочен наглец защо не се скрие вдън земята за да не му гледат хората отвратителната физиономия,а е тръгнал само глупости да говори по телевизиите.Нека се хване да свърши нещо, та да го видим какъв работник е.Ама той освен да приказва глупости друго не може.

Ами човека е лобист и за дивотиите дето ги ръси по телевизиите му се плаща.

..режисьор за да поканя г-н Каролев да играе ролята на един от ,,Тримата глупаци,,. А може и тримата едновременно.

След двехилядНА или след две хилядИ години?

ХАХАХААХХА БРАВО!!!!! ТАКА СЕ РАЗСМЯХ! И по журналистика ги гоним.... :))))

Интересно на село водата ли е без пари или тока ? А ако искаш да отглеждаш зеленчуци - прави го и на терасата в града.

Каролев, не те ли е срам да говориш такива лъжи? ДИР-а, вие Каролев за експерт в коя област го имате, че помествате това му мнение? Или понеже то съвпада с линията на ГЕРБ, помествате. Аман от ибрикчии.

Каролев ,Ха дано ,ама надали.

ОМГ! Назад си с инфото, Каролев - в северозападнала България дори са ги изпреварили вече - толкова са ги изпреварили, че и срещу най-бедните румънци да тичат, пак не могат да ги стигнат!;( Абе, кой ви дава трибуна да дрънкате, бе?!

ПРЕдостатъчни вика :)))))) Да, ако не искат жилище, кола, дрехи, обзавеждане........

Гоним Михаля, ние-данъкоплатците,а ти Хитрецо - отдавна си ги догонил,че и изпреварил! Дано има Господ !

Според Каролев се движим добре. Да, на заден ход. "Каролев е категоричен, че минималната работна заплата е крайно ниска за столицата, но в същото време тези пари за хората от някое село са предостатъчни." Не мога да повярвам, че го е казал. Този статистики не чете ли?! В СЗБългария има общини със 75% безработица и 65% пенсионери... А цените по селата са по-високи от тези в градовете... Хората пътуват до съседни общини да си купуват лекарства, ако имат пари да си платят пътя... Но пък обезлюдените села си имат стадиони... СЗападналите гонят европейците по доходи и по стандарт на живот. Швейцария на Балканите ще станем скоро, както предрече Роско Пл.

злобни, завистливи и тъпи хора заслужават ниски заплати.

Върви ли хотелчето, Владку?

Поредното Блааа,Блааа.Много си зле подлого!

Кои сте Вие, където ги гоните?

На места Тиквите вдигнаха урановата вода в пъти. Тока тоже. След 2009-та темпът на евакуация от БГ се е увеличил с 50% от 40х на 70х.

А, стопи ли се снега на пистите, че Крадолев се показа?

Голем си мозък!!! Ние може скоро даже ще ги минем по доходи!!! Като изтребим всички пенсионери, изгоним младежта и работоспособните и останеш ти, Герберите и още накои други дълъвераджии милионери !!!

Тоя шушляк е или уникално тъп, или е много луд.

Не е тъп, нито луд. Просто си заработва надницата от господарите-офицери....

тъпи сме ние че го търпим него и себеподобните му да приказват подобни глупсти без да си носят последствията и да си правят далаверите.

Каролев, в момента качват заплати от зор. Не за нещо друго. Защото няма хора. Поне в моя град е така. Да не мислиш, че едрите са започнали да пълнят хазна, да плащат данъци или нещо подобно. Забрави! Всичко е в ръцете на средния и дребен бизнес и те се опитват да вършат чудеса. Особено дребните. Само до преди половин година "хубава" заплата при нас беше 700-750 лв. В момента тече едно надцакване, защото работодателите се видяха в чудо. Тенденцията тук бързо се образува - който не вади поне 1000, страда. Никой не ще да го чува, стават и си тръгват по средата на интервюто. Че и по-младите ( не ги виня) чуят ли, че се очертава работен ден над 8 часа, веднага питат, какви пари се предвиждат при извънреден труд. Пробват, нещо не им хареса; виждат, че работодателят започва да шикалкави след месец-два и си стягат куфарите. От което не става по-добре. Напротив - още един загубен работник, зейва още по-голяма дупка. Коя е правилната посока, не знам. Знам само, че до преди година дърпаха тия с повече асортимент и по-добро ценообразуване. Никой не е очаквал, че бизнесът ти може да започне да куца от липса на...работници.

България и Гърция са единствените, в които най-богатият район е с по-ниско благосъстояние от средното за Евросъюза. Taка смеги подгонили,чеееее.....

А кой ни каза, че ще имаме заплати като в ЕС. Ние сме интересни само на НАТО, не на ЕС.

Коментари - Владо Каролев: Гоним европейците по доходи от 2000 г. | Днес.dir.bg

Владо Каролев: Гоним европейците по доходи от 2000 г.

България отново попадна на дъното на европейска класация по доходите на работещите.

Обратно в новината

Коментари - Владо Каролев: Гоним европейците по доходи от 2000 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя кво казА - га за си облизА !

Господин Каролев, в коя държава живеете? Колко села и малки градове посетихте, за видите и чуете как живеят хората там. Така че, това, което казвате е:"Дрън-дрън, че пляс".

Всяка държава има някаква минимална граница на доходите като повечето се измерват на час , за Швеция мога да кажа само че там минимумът е 15 евро на час за най-черен нискоквалифициран труд. Ние тук 15 евро на ден не може да достигнем , за съжаление сме най-бедната нещастна държава. Разсмя ме тезата че минимална на село била предостатъчна за живот , изисква се солидна доза идиотизъм за да изтърсиш нещо подобно.

по доходи от 2000-та, но при тези темпове на икономическо развитие, социална политика и демографски фактори ще ги стигнем през 3000-та!

Каролев,го помня с всичките му простотии. Затова го запомних. Завалията ходи по тв студията,философства и плещи глупости.И СТИГА СТЕ НИ НАПОМНЯЛИ ЗА МИЗЕРИЯТА НИ. КАТА. ДЕН. ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ НИ ДЪРЖАТ УМИШЛЕНО БЕДНИ. ДА ВДИГАТ ДОХОДИТЕ И СТИГА ОПРАВДАНИЯ,ЧЕ ТО НЕ СЕ ТЪРПИ БЕЗГРАНИЧНО....ЩЕ ХВЪРЧАТ КАМЪНИ И ДЪРВЕ...Каролев си е- Каролев. Това са му възможностите. Крайно ограничени..

От 2900 предприятия 2700 са нарязани за скрап. Ако в следващите 100 години възстановяваме по 27 предприятия което е доста съмнително то тогава ще сме на ниво 1985г.

Аз бих го шибал заради глупостите,които ръси срещу възнагаждение.

Ние имаме колективен трудов договор и в него от 2007г. пише, че заплатите ще се повишават докато стигнат средни европейски нива. Обаче никъде не пише кога ще се случи това. Преди има няма 2-3 години наш европейски депутат каза, че е договорено темпа на нарастване на заплатите да е между 10 - 15% годишно. Обаче в нашето предприятие темпа е 3-4% годишно. Задачката е къде са другите проценти. Ама ко питам ? Тиквена работа!

Ма там се затваряха едни глави по присъединяването едни реактори!!!

Каролев сигурно ги гони. За лекарите, учителите, пенсионерите какво ще каже Каролев. Те гонят ли европейците по доходи?

Да не ги изпреварим защото ще ни видят голия г.з .

Това е новина.... Тоест няма новина... Европа казва обективно: ВИЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ПЛАЩАТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ ДОСТАТЪЧНО!!!! и Владко - Общия подменя съдържанието!!!! Арогантен тъпан!

Говоренето на глупости от страна на господина си му е патент.

Както вече съм казвал не един път не му давайте на този плужек думата

Владоооо.., Владооооо,ще ги стигнем ..на есен...у среда на 31 септемврии..!?Вие ,милионерите -крадци вече сте ги изпреварили отдавна ,а народеца с тия измислени 5,1 евро /час...-никогаааа...!?

Пет евро на час, че къде ги дават тия пари и аз да се наредя.

то хубаво ги гоним от 2000г....ама за какво ги хванахме накрая...по заплатите не сме...

Този човек не е нормален. Как минималната работна заплата в БГ или пенсия ще е предостатъчна за някой населени места. Не стига, че положението е напрегнато в северозападна България и хората се наострят срещу сегашното управление, този идиот излиза пред медиите за да се подиграва с хората. Нека той да живее с минимален доход един месец и го питайте как се чувства. С тези пари храна ли да купиш, сметки ли да платиш, ами ако имаш и дете. Типове като Каролев мислят само за себе си и по отношение на другите е на принципа "На чужд гръб и сто тояги са малко", но важното е да не са на неговия. Такива които изкривяват реалността при очебиини факти, отвращават обществеността.

Това момче постоянно ръси глупости!Явно му плащат за това! Който е работил в страна в ЕС му са ясни нещата по въпроса за доходите!И там има мързеливци, но тук са болшинство и не може да очакваш по-високи доходи от тях!

Прав си -до някъде ,но болшинството не ги мързи , а не искат да работят за 500-700лв..защото няма за нищо да им стигнааатт....!?

И с тези темпове на "гонене" след 2 000 години ще ги стигнем, ако и те тръгнат да си намалят доходите.

Абе буклук, защо не вървиш да живееш на село, били предостатъчно

Да, в Швейцарие няма минимална работна заплата закотвена като число в закона. Но има механизми, които осигуряват една долна граница, според бранша и населеното място. Има общи работни договори на браншовете, има точка в закона, че трябва да получаваш "обичайното за бранша, позицията и населеното място" и има точка в закона, че чужденец не може да получава по-малко от местен за да не се подбиват заплатите. Но изходните позиции на двете държави са абсолютно противоположни: в СН има кандидати за работа колкото искаш, идват от цяла Европа заради доста по-високото заплащане, а в БГ няма вече свестни кадри а работни места много. Това принуждава работодателите да вдигат заплатите, а най-лошото е, че работодателите са принудени да се примиряват с посредствени кадри, понеже дори и такива са намерили с триста зора....Съответно и качеството на продукта/услугата е посредствено...

Е, защо си изтърваха кадрите, та сега със свещ да дирят свестни? Мислеха, че все ще е така - да им работят за жълти стотинки, да не плащат ни заплати, ни данъци и осигуровки. Бедни работещи, бедстващи пенсионери...и горките нещастни работодатели, живи да ги ожалиш!

Стига лъга ,търсиш си белята ! Как нямаш никакъв срам от Българите за тези думи които казваш ! Ти не си Българи ти си чужда раса ! Няма ли някой по-млад от мен да тръсне един як кютек ,че като рече да каже нещо да си спомни как са го блъскали !

Другарят Каролев си спомням, че ни водеше лекции по масова приватизация в УНСС. Разправяше колко справедлив и правилен е начинът на извършване на тази приватизация. Помня, че беше дал мобифона си на едно момиче от курса и го накара да излезе в коридора, ако някой случайно му звънне, веднага да го извика??? Още тогава беше специалист по всичко и разтягаше лакърдии и локуми.

Тоя пак е спал на течение.

,,...тенденцията в сферата на доходите е България след 2000 година да настига средноевропейските доходи.'' Редакторът е допуснал МАЛКА неточност--вярното е -след 2000 г. да достигне .....

ВЛАДО ! ВЛАДО ! АМА НЕ Е НУЖНО ДА ПИШЕТЕ КАРОЛЕВ, НИЕ ВЕЧЕ ЗНАЕМ, ДОСЕЩАМЕ СЕ ! КОЙ ДРУГ Е С ТАКИВА ФИНАНСОВИ КОМПЕТЕНЦИИ, ОСВЕН ВЛАДО !

Тоя царцки палаш нема , нема току се изцепи за нещо си криво у лево . 9 години беше съветник и каква ни е файдата да ми плямпаш празнотии , тогава нищо не свърши по въпроса с доходите тогава.

Този безочен наглец защо не се скрие вдън земята за да не му гледат хората отвратителната физиономия,а е тръгнал само глупости да говори по телевизиите.Нека се хване да свърши нещо, та да го видим какъв работник е.Ама той освен да приказва глупости друго не може.

Ами човека е лобист и за дивотиите дето ги ръси по телевизиите му се плаща.

..режисьор за да поканя г-н Каролев да играе ролята на един от ,,Тримата глупаци,,. А може и тримата едновременно.

След двехилядНА или след две хилядИ години?

ХАХАХААХХА БРАВО!!!!! ТАКА СЕ РАЗСМЯХ! И по журналистика ги гоним.... :))))

Интересно на село водата ли е без пари или тока ? А ако искаш да отглеждаш зеленчуци - прави го и на терасата в града.

Каролев, не те ли е срам да говориш такива лъжи? ДИР-а, вие Каролев за експерт в коя област го имате, че помествате това му мнение? Или понеже то съвпада с линията на ГЕРБ, помествате. Аман от ибрикчии.

Каролев ,Ха дано ,ама надали.

ОМГ! Назад си с инфото, Каролев - в северозападнала България дори са ги изпреварили вече - толкова са ги изпреварили, че и срещу най-бедните румънци да тичат, пак не могат да ги стигнат!;( Абе, кой ви дава трибуна да дрънкате, бе?!

ПРЕдостатъчни вика :)))))) Да, ако не искат жилище, кола, дрехи, обзавеждане........

Гоним Михаля, ние-данъкоплатците,а ти Хитрецо - отдавна си ги догонил,че и изпреварил! Дано има Господ !

Според Каролев се движим добре. Да, на заден ход. "Каролев е категоричен, че минималната работна заплата е крайно ниска за столицата, но в същото време тези пари за хората от някое село са предостатъчни." Не мога да повярвам, че го е казал. Този статистики не чете ли?! В СЗБългария има общини със 75% безработица и 65% пенсионери... А цените по селата са по-високи от тези в градовете... Хората пътуват до съседни общини да си купуват лекарства, ако имат пари да си платят пътя... Но пък обезлюдените села си имат стадиони... СЗападналите гонят европейците по доходи и по стандарт на живот. Швейцария на Балканите ще станем скоро, както предрече Роско Пл.

злобни, завистливи и тъпи хора заслужават ниски заплати.

Върви ли хотелчето, Владку?

Поредното Блааа,Блааа.Много си зле подлого!

Кои сте Вие, където ги гоните?

На места Тиквите вдигнаха урановата вода в пъти. Тока тоже. След 2009-та темпът на евакуация от БГ се е увеличил с 50% от 40х на 70х.

А, стопи ли се снега на пистите, че Крадолев се показа?

Голем си мозък!!! Ние може скоро даже ще ги минем по доходи!!! Като изтребим всички пенсионери, изгоним младежта и работоспособните и останеш ти, Герберите и още накои други дълъвераджии милионери !!!

Тоя шушляк е или уникално тъп, или е много луд.

Не е тъп, нито луд. Просто си заработва надницата от господарите-офицери....

тъпи сме ние че го търпим него и себеподобните му да приказват подобни глупсти без да си носят последствията и да си правят далаверите.

Каролев, в момента качват заплати от зор. Не за нещо друго. Защото няма хора. Поне в моя град е така. Да не мислиш, че едрите са започнали да пълнят хазна, да плащат данъци или нещо подобно. Забрави! Всичко е в ръцете на средния и дребен бизнес и те се опитват да вършат чудеса. Особено дребните. Само до преди половин година "хубава" заплата при нас беше 700-750 лв. В момента тече едно надцакване, защото работодателите се видяха в чудо. Тенденцията тук бързо се образува - който не вади поне 1000, страда. Никой не ще да го чува, стават и си тръгват по средата на интервюто. Че и по-младите ( не ги виня) чуят ли, че се очертава работен ден над 8 часа, веднага питат, какви пари се предвиждат при извънреден труд. Пробват, нещо не им хареса; виждат, че работодателят започва да шикалкави след месец-два и си стягат куфарите. От което не става по-добре. Напротив - още един загубен работник, зейва още по-голяма дупка. Коя е правилната посока, не знам. Знам само, че до преди година дърпаха тия с повече асортимент и по-добро ценообразуване. Никой не е очаквал, че бизнесът ти може да започне да куца от липса на...работници.

България и Гърция са единствените, в които най-богатият район е с по-ниско благосъстояние от средното за Евросъюза. Taка смеги подгонили,чеееее.....

А кой ни каза, че ще имаме заплати като в ЕС. Ние сме интересни само на НАТО, не на ЕС.