Коментари - ЕС дава 1,4 милиарда евро за военна помощ на Украйна от замразените руски активи | Днес.dir.bg

ЕС дава 1,4 милиарда евро за военна помощ на Украйна от замразените руски активи

Решението е на външните министри на Съюза, а от Москва отвърнаха на санкциите с разширен списък за забрана за влизане на нейна територия

Обратно в новината

Коментари - ЕС дава 1,4 милиарда евро за военна помощ на Украйна от замразените руски активи | Днес.dir.bg

Коментари

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

Пак ли някой друг е виновен на руските пимати, отпадъците на днешната човешка цивилизация, че така и не сътвориха успешно общество за благоденствие на обитателите на онази 1/6 част от земната суша, върху която паразитира подобието им на държава ... Все конспирации са им в главите, все световен заговор им пречи да просперират, все някой ги обгражда ... Жалка е историята на пРоссия ....

И добре де.....ама що квичите??? Нещо май не е точно както го дращите....а????

Да бе, Северна Корея, Иран и пРоссия са най желани дестинации за работа, туризъм, наука и човешка реализация ... Нали така ....

Много се кефя, как САЩ н@ср@ха гнусната руслямска педерация .... Скоро следва разпада на "полюса на света" и тогава смратта ще бъде непоносима ....

Преди няколко години проф. Иво Христов ви каза истината, а вие му се обидихте ...

Тия 1.4 млрд. ще стигнат за 10 дена :-)! На Украйна само за издръжка на държаваната администрация и трябват 5 млрд. на месец. А само в България за издръжка на Украинските туристи се дават по 250 000 евро на ден.

споко.. има милиарди руски пари в САЩ и Европа.. руснака ще плаща векове на Украйна..

Едва ли ще е векове или даже години, като гледам как антируските партии масово изгубиха изборите.

Украйна е творение на комуниста Ленин и следователно трябва да бъде унищожена!

Кога Киев е създаден 482 г на днешна Русия крякали само жаби ха ха ха Москва е Създадена от Царя на Волжките Българи Ахад Мосха(1061-1076) и носи Неговото Име ! Какво е това Руснак ? Да не е Порода БЪЛГАРСКИ Добитък развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, Свине,Коне,Кокошки...а Руските Дегенерати си Направиха от Българския Обор Столица. Ми то Говедото си е Говедо... ДА СЕ ЗНАЕ: Руската "Нация" е Продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. КАЗАХ !

Говоря за Украйна, присвоила си града Киев бе, функционален неграмотнико!

е нали е нямало Украйна... била създадена от Ленин. мбхааа

Ми именно, че е нямало бе, тъпак! Киев го е имало доста преди това и се е наричал Киевска Рус, а не Украйна! Украйна е създадена е доста по-късно от Ленин и Киев й е бил даден пак от него за столица! Кое не е ясно на зомбирания ти евроатлантически акъл? Или ти си мислеше, че Ленин е живял в ранното средновековие и тогава е издал декрета за Украйна, а?!

А Русия има ли я на картата.. мбхааааа в средните векове мбхаааа руснаците това са украинските македонци ха ха ха ха

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА, да, точно така, Русия категорично я няма тогава на картата на Европа, честно! Спокойно можеш да го твърдиш това навсякъде без страх, че ще ти се подиграват, ха ха ха ха ха ха!

Ахад Мосха българинът ? хахха .... леле мале , лой ви налива тези тъпотии в празните чурури? Едва ли знаеш рожденната дата на Ботев за Ахад Мосха пълна био :-)

редно е да се конфискуват и в България всички руски имоти и да се изгонят всички с руски паспорти.. Искате ли утре да имате руска варненска република ?!?!?!?

Ако бяхте с Украйна, щяхте да сте на фронта, вместо по анонимните форуми :)) И за руска варненска република не знам, ама знам една държава, която държи военен гарнизон на българска територия с абсолютно неприкосновен статут, без да плаща нищо, и която вече е задържала българи под оръжие незаконно, но абсолютно безнаказано :))

на който му стиска нека си държи парите в Европата , могат да му ги конфискуват по всяко време, по-точно да му ги откраднат.

ако имаш връзка с руските и ислямски терористи е така..даже по закон и в България ама кой спазва този закон

Кой и кога е обявил РОССИЯ за терорист? :)) А ако имаш връзка с израелските военно престъпници, тогава в безопасност ли са ти парите? :))

а асвабадители ли са бре ха ха ха Бомбандирането на цивилни обекти, водоизточници, ел съоръжения, свалянето на пътнически самолети, убиването и отвличането на хиляди деца и цивилни не е ли тероризъм!!!!!?!?!?!??!

"САЩ не смятат да обявят Русия за терористична държава, заяви американският посланик в НАТО Джулиан Смит" "Ройтерс": Международният съд на ООН отказа да признае Русия за "държава-агресор "Международният съд отказа да признае Русия за "държава-агресор", като отхвърля украинските твърдения, че ДНР и ЛНР са предполагаеми "терористични организации", се казва в съобщението." Очевидно според ООН и ФАЩ - не, или чисто и просто те смятам тези неща, които си изредил, за дезинформация (фейк нюз, както ги наричате тези с по-бедна езикова култура), както когато пак украинците обвиняваха РОССИЯ, че е ударила Полша с ракета с разрушения и жертви, че въоръжените й сили изнасилват деца, или че властите са виновни за смъртта на Навални :))

В същото време: "Разследват за корупция бившия шеф на Европейската инвестиционна банка. Освен бившият й президент Вернер Хойер, на мушката на Европрокуратурата е още един представител на финансовата институция" :)))

Вчера Украйна изстреля 5 американски ракети с касетъчни заряди по плажа на Севастопол. Целта е била децата с родителите им плажуващи в неделния ден. Надявали са се да поразят поне 1000 човека на плажа то и за това зарядите са касетъчни.

Тези плажуващи платили ли са за чадъри ,шезлонги и за плажа на Киев? Защото за базата в Севастопол Кремъл плащаше наем ... можете да проверите.

Киев затова ли ги е избил с касетъчни бомби, задето не са си платили таксата за чадър и шезлонг?

Изглежда Русия ще загуби лихвите по замразените си пари. Спрягат ги около 50 милиарда евро. Но ще спечели 20% украинска територия (заедно с природните богатства) и приблизително 10 милиона нови данъкоплатци (жители на освободените територии + украинци избягали в Русия). Размяната всъщност е изгодна.

Това си е руска територия Новорусия, която болшевиките са подарили на УССР през 1922 г. заради политичекия си интерес. През 1954 г. подарили и Крим.

спира се огъня, Украйна става неутрална необвързана страна, прави се демилитаризирана зона, руснаците остават там, докъдето са стигнали, 1.4 милиарда евро отиват за ремонт на украинската енергосистема. Това е. Останалото е смърт. И най-добре Зеле да го натоварят на един сандък и да го преселят някъде с нова самоличност.

Колко Убаво си беше преди руската измет да нападне Украйна, щъкаха си из Европа и щатите руските измекяри и подкупваха политици на ред.

крадци в действие...

Ахахаааа.... Още една "добра" новина за бункерния ботоксен шебек днес. Сабале санкции, от които и т.н. руски суифт и той отече в канала край Пхенян, а сега и с денгите на ботоксния ще купуват снаряди за Украйна. Еехахааа,.... как ли рипа тази подивяла маймуна в бункера, а? Но най-смешните, обаче, са тукашните му задунайски ибрици, с жалките си опити да плашат гаргите и кучето със салам.... Пак познатите им ...Ще, ще, това....и аха аха вазмьом Лисабон, Берлин, Лондон....... и Салавийния памьот пак на Комо ще си почива на двете си вили. :-)))))))))))

Хех...и папагалчето църка... надей се сигур че от тия откраднатите... ще му дадат грантове!? Най-вероятно да му дадат мешката и към Харков че хохлю веке нет...не останаха

Аааа таваришч, аз засега ми стигат денгите от "закъсалия" Байсеф..... Ама ти си рипай, както винаги, особено много ме радваш, как скръцаш с ченето, пяниш се .....и нииииищичко друго не можеш, ни ти, ни дружките ти задунайци не може да направите. :-)))))))

Един дет да му стигат грантовете..

Йосе...летото вече е наполовина..тая година контранступ че имали!? Миналото взеха славния хутор Работино..и положихга 90 хилки и половината западно тенеке...

Що питаш за контранаступа, да не би Харков вече да падна, а? :-))))))))))))

То тъй пада...милион и половина град... Питам щот летото мина...ма Работино падна обаче...

И памьот...квото и да е това...не го знам ще почива ли... ма наркомана няма да почива на своята...нито в апартамента в Лондон... такова чувство имам че дори и в Мексико ще го намерят...и шиша е готов

Ще, ще....ще, ще.. :-))))))))))))

Ми ше...оня с хеликоптера помниш ли го!? Изкара 2 месеца в Испания...и 8 куршума и премазана с кола кратуна...

Аз помня, че някакъв руснак, който в добрата традиция на тази пияна нация продаде хеликоптера си за денги и утрепаха един ли беше двама ли бяха бляда, та после като всеки предател му видяха сметката.... Такава каквато беше и съдбата на украинските му продажни братя- Вадлен Татарски, Моторола, Кирилл Стремоусов..... Списъкът на другия Кирилл...... Буданов е дълъг и там в него няма ЩЕ-та. :-)))))))))

Съдбата на терористите е такава, че могат да ходят само в страни като Беларус, Северна Корея, Китай, Виетнам, Саудитска арабия...сиреч тези, които не са подписали или ратифицирали Римския статут на Международния наказателен съд . :-)))))))))))

Така е...не могат да ходят добичета на евронивите.... затова пък милиони са в Турция и Египет...а тия от Сибир на Гоа...Пукет... Или...чекай Путин ли имаш предвид!? Ти си мислиш че ходенето е кат на екскурзия... да си купи нещо ли!? Или че е чест!? Миличкото....

Анджак де, щото не е екскурзия, та затова и ботоксния ходи и пътува само там къде не могат да го сгащят от Хагския съд. Що не отиде лани в ЮАР на срещата на БРИКС, а?... Щото президентът му каза, че ха кацна, ха му тури прангите. И когато заплахите на Коня Лавров, че това щяло да е обявяване на война не хванаха дикиш, ботоксния шебек артиса за срещата. :-))))))

Ти си мислиш че ходенето е кат на екскурзия... да си купи нещо ли!? Или че е чест!? Миличкото.... !? Айде пак...За кво да ходи... кат има кого да праща... И на гей 7 не ходи...и на нато гейпараса...мъка нали!? Ма...Брикс още си е там нали..и от 5 станаха 10.... Ще ви подари Украина...че да го поканят във вашингтнон!? Наздраве... сега радев ще ходи там с главчо........чувствам се горд

Отговорът на малоумния ти въпрос е точно същият като на този защо Зелю не ходи в Русия, или защо Нетаняку не ходи в Хага, или защо Биден не ходи в Афганистан, ама не съм учуден, че на евроатлантическите пеевци единствената ви надеждица остана Путин да се прецака като Пан Твърдовски от приказката. А за президента Сирил послъгваш по типичния за евроатлантиците безсилен начин. Той изрично и официално помоли Путин да не ходи, защото щял да бъде принуден да го арестува, а не можел да си позволи да си навлече гнева на Русия. Защо и от кого е щял да бъде принуден е отделен въпрос, като ЮАР е съвсем автономна държава, която не принадлежи към никой съюз, формално обявил Путин за арест. Буди интересния въпрос защо, когато Путин ходи на официално посещение в ОАЕ и Саудитска Арабия, там не го арестуваха, като емиратите и саудитите уж се пишат съюзник на ФАЩ, или по-скоро ФАЩ ги пише свой съюзник. Тогава обаче нямаше принуждаване и натиск това да се случи, имаш ли идеи по въпроса защо?

Нищо не ти се разбира.

На теб не ти и трябва да разбираш... Акъла ти стига да си връзваш връзките на обувките, а и пазиш равновесие като ходиш, нали? :-))))))))))

Че кво има да ти разбира на папагалщините!? Аз даже не ги и чета...то все едно и също...

Не се радвайте на тази кражба. Утре ес може да реши, че нашичките са дали малко на украйна и ще ги задължи да дадат 5 пъти повече, отколкото са дали досега. Пак ли ще се радвате на това без-умно наливане в бездънна корумпирана украйна?

най - важното е милиардите да изтичат..

Това ще е най-скъпия заем, който от еса са теглили някога. Толкова скъп, че и праправнуците на настоящото им поколение едва ли ще изплатят само лихвите..... РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ ИДВАТ ЗА СВОЕТО. И често тогава живите завиждат на мъртъвците....

Плашиш ли, ватнико? Палячо...

Смехурко си. Не мое те зеем на сериозно.:)

Селска математика: Русия има някъв дълг външен, който е един от минималните. Там има инвестиции за милиарди в логистика, фабрики, интелектуална собственост. Както са го подкарали губерниите на ФАЩ, нито плащане по заем ще видят, нито инвестициите ще задържат. А тия санкции се оказаха просто пирона в кофчега на западното господство. Единствената държава в света, която може да издържи подобен удар е Русия. Китай ако му лепнат една трета от тия хави е потънал за половин година. Ма не е удобна истината. Русия спасява Китай не обратното. Русия нарежда БРИКС, не Китай. Китай е задължен за пореден път на Русия защото с кръвта на Руските войници се създава мултиполярният ред. И ако Китайците не го обявяват публично, Африка, С.Корея, Иран, дори Арабите знаят истината и за това го посрещнаха с 21 топа да гърмят. За неграмотниците, това е посрещане на победител. Ф16 ки летяха да оцветяват небето в цветовете на Руският флаг. Всички знаят, че тази змия ционистка няма да умре, гледат да я приберат в клетката. А кокошките от ЕССР ги изфакаха толкова мощно, че са ще карат на зелени обещания, борба с кравите, ЛГБТКЮ+, следене на всичко и дивотия до шия.

"Селска математика" Бих използвал думата "аритметика" :)

смешко, ти имашли заеми?

нямаш значи! а нямаш, щото на лузер никой не дава заем! тъй е и с държавите!

"кошките от ЕССР ги изфакаха толкова мощно" ... мдааа ... следващите 50 години ще снасят само омлети :)

Краварскити ибрикчии вече дадаха на Вашингтон 2 милярда за чертежи на самолет от младостта на Лили Иванова. Тоя самолет никога няма да дойде в България. Вън НАТО от България ! Гласувайте с бюлетин номер 25 ако не искате да свършите на АЛЕЯТА на АНГЕЛИТЕ !

Не бяха ли Величие бе?

Добре де, допуснал съм техническа грешка. Пиша от джисиема докато шофирам НАТО - ВЪН ! Байдън да се обеси за топките ! Парата да се върне на Путин в Русия или на БРИГС в Пекин

Русия взе от Украйна 20% от територията й, енергиината й система, много разрушения, много убити, редно е и на нея да й вземат.

Не се вълнувай...300 млрд са блокираните 400 млрд са руските дългове към Запада...държавни и корпоративни... Ще ги видят ония на 36...ти си избери месеца...квото повикало такова се и обадило... Накрая руснаците 100 млрд на далавера...западните активи останали в Русия са бонус

Поживем-увидим.

Който гроб копае други му ...

Точно...който прави преврати 2004 и 14... пали в Одеса....трепа в Харков...спря водата на Крим....сега плаща

А западните активи в Русия са реални за добив и износ на суровини, а не напечатани хартийки, и отговора на Русия няма да бъде въобще радостен за Запада.

Отговора на Русия няма значение, отговора на всички други държави които имат авоари в ЕС.........там е големият проблем!

миналият век мислех, че е пресилена пропаганда, днес вече не мисля така. През цялото време - от близо 15 години - наглостта ескалира и вече очаквам " когато гръм удари как ехото заглъхва". За много неща не харесвам руснаците, но за още повече не харесвам западняците. По добре недоволен човек отколкото доволна свиня.

Явно си доволна прорушняшка свиня!

явно и едно око ти е много..боклук

ЕС нищо не дава, а САЩ си прибират готови пари в търбуха. Кога ще прогледнеш, Циклопе? И Украйна нищо няма да получи, освен нови трупове.

Те им дават нов заем, но той не стига да си оправят заема от МВФ - там са много пари и Зеленски искаше да му отпишат над половината, но му казаха да си гледа работата

В Русия има специални сметки от тип С (ако не се лъжа), в които се съхраняват дивидентите, платени на чуждестранните акционери в руски компании. Най-вероятно ще има огледален отговор ... и това ЕС го знае но ... така ще изкарат, че Русия взимала парите на Европейските инвеститори, а ЕС взимал само "държавни пари" от Русия. Абе, в края на краищата европейските данъкоплатци ще са прецакани без пари от дивидентите си, ама няма ЕС "да им ги вземе", а Русия .... уж. Обаче и аз да съм, щом европейският данъкоплатец дава на господарите си да го доят, ще го доя докато има ... после да се оправя ....

Звучи добре (за Украйна) .....ако не се замисли човек! ЕС дава това което дължи на Русия (държавни "ценни" книжа) като заем на Украйна. Леко ми се зави свят докато пишех това :)

Ес трябва да съсипе до дупка ватнишката измет, нищо не им дължи!

Споко с нервите, да не спукаш кръвоносен съд дето не трябва. В Русия има повече европейски активи (реални) от колкото валута (виртуална) в ЕС. Каквото и да вземе ЕС от тези пари, Русия ще си национализира съответно европейски активи там. В края на краищата, Русия ще си върне собствеността върху своите ресурси и предприятия на занижени цени и без някой да може да каже "ама защо нашите"?

Уважавам твоето....мнение, но това което ще постигнат с кражбата на авоарите на независима държава е: съсипване на собствената си банкова система която (до сега) се крепеше на доверие.

И тези ли ще отидат да плащат заемите към америка, или ще им ги дадат за оръжие което е същия дик

крепостници, ваш ред е!

Коментари - ЕС дава 1,4 милиарда евро за военна помощ на Украйна от замразените руски активи | Днес.dir.bg

ЕС дава 1,4 милиарда евро за военна помощ на Украйна от замразените руски активи

Решението е на външните министри на Съюза, а от Москва отвърнаха на санкциите с разширен списък за забрана за влизане на нейна територия

Обратно в новината

Коментари - ЕС дава 1,4 милиарда евро за военна помощ на Украйна от замразените руски активи | Днес.dir.bg

Коментари

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

Пак ли някой друг е виновен на руските пимати, отпадъците на днешната човешка цивилизация, че така и не сътвориха успешно общество за благоденствие на обитателите на онази 1/6 част от земната суша, върху която паразитира подобието им на държава ... Все конспирации са им в главите, все световен заговор им пречи да просперират, все някой ги обгражда ... Жалка е историята на пРоссия ....

И добре де.....ама що квичите??? Нещо май не е точно както го дращите....а????

Да бе, Северна Корея, Иран и пРоссия са най желани дестинации за работа, туризъм, наука и човешка реализация ... Нали така ....

Много се кефя, как САЩ н@ср@ха гнусната руслямска педерация .... Скоро следва разпада на "полюса на света" и тогава смратта ще бъде непоносима ....

Преди няколко години проф. Иво Христов ви каза истината, а вие му се обидихте ...

Тия 1.4 млрд. ще стигнат за 10 дена :-)! На Украйна само за издръжка на държаваната администрация и трябват 5 млрд. на месец. А само в България за издръжка на Украинските туристи се дават по 250 000 евро на ден.

споко.. има милиарди руски пари в САЩ и Европа.. руснака ще плаща векове на Украйна..

Едва ли ще е векове или даже години, като гледам как антируските партии масово изгубиха изборите.

Украйна е творение на комуниста Ленин и следователно трябва да бъде унищожена!

Кога Киев е създаден 482 г на днешна Русия крякали само жаби ха ха ха Москва е Създадена от Царя на Волжките Българи Ахад Мосха(1061-1076) и носи Неговото Име ! Какво е това Руснак ? Да не е Порода БЪЛГАРСКИ Добитък развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, Свине,Коне,Кокошки...а Руските Дегенерати си Направиха от Българския Обор Столица. Ми то Говедото си е Говедо... ДА СЕ ЗНАЕ: Руската "Нация" е Продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. КАЗАХ !

Говоря за Украйна, присвоила си града Киев бе, функционален неграмотнико!

е нали е нямало Украйна... била създадена от Ленин. мбхааа

Ми именно, че е нямало бе, тъпак! Киев го е имало доста преди това и се е наричал Киевска Рус, а не Украйна! Украйна е създадена е доста по-късно от Ленин и Киев й е бил даден пак от него за столица! Кое не е ясно на зомбирания ти евроатлантически акъл? Или ти си мислеше, че Ленин е живял в ранното средновековие и тогава е издал декрета за Украйна, а?!

А Русия има ли я на картата.. мбхааааа в средните векове мбхаааа руснаците това са украинските македонци ха ха ха ха

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА, да, точно така, Русия категорично я няма тогава на картата на Европа, честно! Спокойно можеш да го твърдиш това навсякъде без страх, че ще ти се подиграват, ха ха ха ха ха ха!

Ахад Мосха българинът ? хахха .... леле мале , лой ви налива тези тъпотии в празните чурури? Едва ли знаеш рожденната дата на Ботев за Ахад Мосха пълна био :-)

редно е да се конфискуват и в България всички руски имоти и да се изгонят всички с руски паспорти.. Искате ли утре да имате руска варненска република ?!?!?!?

Ако бяхте с Украйна, щяхте да сте на фронта, вместо по анонимните форуми :)) И за руска варненска република не знам, ама знам една държава, която държи военен гарнизон на българска територия с абсолютно неприкосновен статут, без да плаща нищо, и която вече е задържала българи под оръжие незаконно, но абсолютно безнаказано :))

на който му стиска нека си държи парите в Европата , могат да му ги конфискуват по всяко време, по-точно да му ги откраднат.

ако имаш връзка с руските и ислямски терористи е така..даже по закон и в България ама кой спазва този закон

Кой и кога е обявил РОССИЯ за терорист? :)) А ако имаш връзка с израелските военно престъпници, тогава в безопасност ли са ти парите? :))

а асвабадители ли са бре ха ха ха Бомбандирането на цивилни обекти, водоизточници, ел съоръжения, свалянето на пътнически самолети, убиването и отвличането на хиляди деца и цивилни не е ли тероризъм!!!!!?!?!?!??!

"САЩ не смятат да обявят Русия за терористична държава, заяви американският посланик в НАТО Джулиан Смит" "Ройтерс": Международният съд на ООН отказа да признае Русия за "държава-агресор "Международният съд отказа да признае Русия за "държава-агресор", като отхвърля украинските твърдения, че ДНР и ЛНР са предполагаеми "терористични организации", се казва в съобщението." Очевидно според ООН и ФАЩ - не, или чисто и просто те смятам тези неща, които си изредил, за дезинформация (фейк нюз, както ги наричате тези с по-бедна езикова култура), както когато пак украинците обвиняваха РОССИЯ, че е ударила Полша с ракета с разрушения и жертви, че въоръжените й сили изнасилват деца, или че властите са виновни за смъртта на Навални :))

В същото време: "Разследват за корупция бившия шеф на Европейската инвестиционна банка. Освен бившият й президент Вернер Хойер, на мушката на Европрокуратурата е още един представител на финансовата институция" :)))

Вчера Украйна изстреля 5 американски ракети с касетъчни заряди по плажа на Севастопол. Целта е била децата с родителите им плажуващи в неделния ден. Надявали са се да поразят поне 1000 човека на плажа то и за това зарядите са касетъчни.

Тези плажуващи платили ли са за чадъри ,шезлонги и за плажа на Киев? Защото за базата в Севастопол Кремъл плащаше наем ... можете да проверите.

Киев затова ли ги е избил с касетъчни бомби, задето не са си платили таксата за чадър и шезлонг?

Изглежда Русия ще загуби лихвите по замразените си пари. Спрягат ги около 50 милиарда евро. Но ще спечели 20% украинска територия (заедно с природните богатства) и приблизително 10 милиона нови данъкоплатци (жители на освободените територии + украинци избягали в Русия). Размяната всъщност е изгодна.

Това си е руска територия Новорусия, която болшевиките са подарили на УССР през 1922 г. заради политичекия си интерес. През 1954 г. подарили и Крим.

спира се огъня, Украйна става неутрална необвързана страна, прави се демилитаризирана зона, руснаците остават там, докъдето са стигнали, 1.4 милиарда евро отиват за ремонт на украинската енергосистема. Това е. Останалото е смърт. И най-добре Зеле да го натоварят на един сандък и да го преселят някъде с нова самоличност.

Колко Убаво си беше преди руската измет да нападне Украйна, щъкаха си из Европа и щатите руските измекяри и подкупваха политици на ред.

крадци в действие...

Ахахаааа.... Още една "добра" новина за бункерния ботоксен шебек днес. Сабале санкции, от които и т.н. руски суифт и той отече в канала край Пхенян, а сега и с денгите на ботоксния ще купуват снаряди за Украйна. Еехахааа,.... как ли рипа тази подивяла маймуна в бункера, а? Но най-смешните, обаче, са тукашните му задунайски ибрици, с жалките си опити да плашат гаргите и кучето със салам.... Пак познатите им ...Ще, ще, това....и аха аха вазмьом Лисабон, Берлин, Лондон....... и Салавийния памьот пак на Комо ще си почива на двете си вили. :-)))))))))))

Хех...и папагалчето църка... надей се сигур че от тия откраднатите... ще му дадат грантове!? Най-вероятно да му дадат мешката и към Харков че хохлю веке нет...не останаха

Аааа таваришч, аз засега ми стигат денгите от "закъсалия" Байсеф..... Ама ти си рипай, както винаги, особено много ме радваш, как скръцаш с ченето, пяниш се .....и нииииищичко друго не можеш, ни ти, ни дружките ти задунайци не може да направите. :-)))))))

Един дет да му стигат грантовете..

Йосе...летото вече е наполовина..тая година контранступ че имали!? Миналото взеха славния хутор Работино..и положихга 90 хилки и половината западно тенеке...

Що питаш за контранаступа, да не би Харков вече да падна, а? :-))))))))))))

То тъй пада...милион и половина град... Питам щот летото мина...ма Работино падна обаче...

И памьот...квото и да е това...не го знам ще почива ли... ма наркомана няма да почива на своята...нито в апартамента в Лондон... такова чувство имам че дори и в Мексико ще го намерят...и шиша е готов

Ще, ще....ще, ще.. :-))))))))))))

Ми ше...оня с хеликоптера помниш ли го!? Изкара 2 месеца в Испания...и 8 куршума и премазана с кола кратуна...

Аз помня, че някакъв руснак, който в добрата традиция на тази пияна нация продаде хеликоптера си за денги и утрепаха един ли беше двама ли бяха бляда, та после като всеки предател му видяха сметката.... Такава каквато беше и съдбата на украинските му продажни братя- Вадлен Татарски, Моторола, Кирилл Стремоусов..... Списъкът на другия Кирилл...... Буданов е дълъг и там в него няма ЩЕ-та. :-)))))))))

Съдбата на терористите е такава, че могат да ходят само в страни като Беларус, Северна Корея, Китай, Виетнам, Саудитска арабия...сиреч тези, които не са подписали или ратифицирали Римския статут на Международния наказателен съд . :-)))))))))))

Така е...не могат да ходят добичета на евронивите.... затова пък милиони са в Турция и Египет...а тия от Сибир на Гоа...Пукет... Или...чекай Путин ли имаш предвид!? Ти си мислиш че ходенето е кат на екскурзия... да си купи нещо ли!? Или че е чест!? Миличкото....

Анджак де, щото не е екскурзия, та затова и ботоксния ходи и пътува само там къде не могат да го сгащят от Хагския съд. Що не отиде лани в ЮАР на срещата на БРИКС, а?... Щото президентът му каза, че ха кацна, ха му тури прангите. И когато заплахите на Коня Лавров, че това щяло да е обявяване на война не хванаха дикиш, ботоксния шебек артиса за срещата. :-))))))

Ти си мислиш че ходенето е кат на екскурзия... да си купи нещо ли!? Или че е чест!? Миличкото.... !? Айде пак...За кво да ходи... кат има кого да праща... И на гей 7 не ходи...и на нато гейпараса...мъка нали!? Ма...Брикс още си е там нали..и от 5 станаха 10.... Ще ви подари Украина...че да го поканят във вашингтнон!? Наздраве... сега радев ще ходи там с главчо........чувствам се горд

Отговорът на малоумния ти въпрос е точно същият като на този защо Зелю не ходи в Русия, или защо Нетаняку не ходи в Хага, или защо Биден не ходи в Афганистан, ама не съм учуден, че на евроатлантическите пеевци единствената ви надеждица остана Путин да се прецака като Пан Твърдовски от приказката. А за президента Сирил послъгваш по типичния за евроатлантиците безсилен начин. Той изрично и официално помоли Путин да не ходи, защото щял да бъде принуден да го арестува, а не можел да си позволи да си навлече гнева на Русия. Защо и от кого е щял да бъде принуден е отделен въпрос, като ЮАР е съвсем автономна държава, която не принадлежи към никой съюз, формално обявил Путин за арест. Буди интересния въпрос защо, когато Путин ходи на официално посещение в ОАЕ и Саудитска Арабия, там не го арестуваха, като емиратите и саудитите уж се пишат съюзник на ФАЩ, или по-скоро ФАЩ ги пише свой съюзник. Тогава обаче нямаше принуждаване и натиск това да се случи, имаш ли идеи по въпроса защо?

Нищо не ти се разбира.

На теб не ти и трябва да разбираш... Акъла ти стига да си връзваш връзките на обувките, а и пазиш равновесие като ходиш, нали? :-))))))))))

Че кво има да ти разбира на папагалщините!? Аз даже не ги и чета...то все едно и също...

Не се радвайте на тази кражба. Утре ес може да реши, че нашичките са дали малко на украйна и ще ги задължи да дадат 5 пъти повече, отколкото са дали досега. Пак ли ще се радвате на това без-умно наливане в бездънна корумпирана украйна?

най - важното е милиардите да изтичат..

Това ще е най-скъпия заем, който от еса са теглили някога. Толкова скъп, че и праправнуците на настоящото им поколение едва ли ще изплатят само лихвите..... РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ ИДВАТ ЗА СВОЕТО. И често тогава живите завиждат на мъртъвците....

Плашиш ли, ватнико? Палячо...

Смехурко си. Не мое те зеем на сериозно.:)

Селска математика: Русия има някъв дълг външен, който е един от минималните. Там има инвестиции за милиарди в логистика, фабрики, интелектуална собственост. Както са го подкарали губерниите на ФАЩ, нито плащане по заем ще видят, нито инвестициите ще задържат. А тия санкции се оказаха просто пирона в кофчега на западното господство. Единствената държава в света, която може да издържи подобен удар е Русия. Китай ако му лепнат една трета от тия хави е потънал за половин година. Ма не е удобна истината. Русия спасява Китай не обратното. Русия нарежда БРИКС, не Китай. Китай е задължен за пореден път на Русия защото с кръвта на Руските войници се създава мултиполярният ред. И ако Китайците не го обявяват публично, Африка, С.Корея, Иран, дори Арабите знаят истината и за това го посрещнаха с 21 топа да гърмят. За неграмотниците, това е посрещане на победител. Ф16 ки летяха да оцветяват небето в цветовете на Руският флаг. Всички знаят, че тази змия ционистка няма да умре, гледат да я приберат в клетката. А кокошките от ЕССР ги изфакаха толкова мощно, че са ще карат на зелени обещания, борба с кравите, ЛГБТКЮ+, следене на всичко и дивотия до шия.

"Селска математика" Бих използвал думата "аритметика" :)

смешко, ти имашли заеми?

нямаш значи! а нямаш, щото на лузер никой не дава заем! тъй е и с държавите!

"кошките от ЕССР ги изфакаха толкова мощно" ... мдааа ... следващите 50 години ще снасят само омлети :)

Краварскити ибрикчии вече дадаха на Вашингтон 2 милярда за чертежи на самолет от младостта на Лили Иванова. Тоя самолет никога няма да дойде в България. Вън НАТО от България ! Гласувайте с бюлетин номер 25 ако не искате да свършите на АЛЕЯТА на АНГЕЛИТЕ !

Не бяха ли Величие бе?

Добре де, допуснал съм техническа грешка. Пиша от джисиема докато шофирам НАТО - ВЪН ! Байдън да се обеси за топките ! Парата да се върне на Путин в Русия или на БРИГС в Пекин

Русия взе от Украйна 20% от територията й, енергиината й система, много разрушения, много убити, редно е и на нея да й вземат.

Не се вълнувай...300 млрд са блокираните 400 млрд са руските дългове към Запада...държавни и корпоративни... Ще ги видят ония на 36...ти си избери месеца...квото повикало такова се и обадило... Накрая руснаците 100 млрд на далавера...западните активи останали в Русия са бонус

Поживем-увидим.

Който гроб копае други му ...

Точно...който прави преврати 2004 и 14... пали в Одеса....трепа в Харков...спря водата на Крим....сега плаща

А западните активи в Русия са реални за добив и износ на суровини, а не напечатани хартийки, и отговора на Русия няма да бъде въобще радостен за Запада.

Отговора на Русия няма значение, отговора на всички други държави които имат авоари в ЕС.........там е големият проблем!

миналият век мислех, че е пресилена пропаганда, днес вече не мисля така. През цялото време - от близо 15 години - наглостта ескалира и вече очаквам " когато гръм удари как ехото заглъхва". За много неща не харесвам руснаците, но за още повече не харесвам западняците. По добре недоволен човек отколкото доволна свиня.

Явно си доволна прорушняшка свиня!

явно и едно око ти е много..боклук

ЕС нищо не дава, а САЩ си прибират готови пари в търбуха. Кога ще прогледнеш, Циклопе? И Украйна нищо няма да получи, освен нови трупове.

Те им дават нов заем, но той не стига да си оправят заема от МВФ - там са много пари и Зеленски искаше да му отпишат над половината, но му казаха да си гледа работата

В Русия има специални сметки от тип С (ако не се лъжа), в които се съхраняват дивидентите, платени на чуждестранните акционери в руски компании. Най-вероятно ще има огледален отговор ... и това ЕС го знае но ... така ще изкарат, че Русия взимала парите на Европейските инвеститори, а ЕС взимал само "държавни пари" от Русия. Абе, в края на краищата европейските данъкоплатци ще са прецакани без пари от дивидентите си, ама няма ЕС "да им ги вземе", а Русия .... уж. Обаче и аз да съм, щом европейският данъкоплатец дава на господарите си да го доят, ще го доя докато има ... после да се оправя ....

Звучи добре (за Украйна) .....ако не се замисли човек! ЕС дава това което дължи на Русия (държавни "ценни" книжа) като заем на Украйна. Леко ми се зави свят докато пишех това :)

Ес трябва да съсипе до дупка ватнишката измет, нищо не им дължи!

Споко с нервите, да не спукаш кръвоносен съд дето не трябва. В Русия има повече европейски активи (реални) от колкото валута (виртуална) в ЕС. Каквото и да вземе ЕС от тези пари, Русия ще си национализира съответно европейски активи там. В края на краищата, Русия ще си върне собствеността върху своите ресурси и предприятия на занижени цени и без някой да може да каже "ама защо нашите"?

Уважавам твоето....мнение, но това което ще постигнат с кражбата на авоарите на независима държава е: съсипване на собствената си банкова система която (до сега) се крепеше на доверие.

И тези ли ще отидат да плащат заемите към америка, или ще им ги дадат за оръжие което е същия дик

крепостници, ваш ред е!