Коментари - Атанасов пита президента защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Атанасов пита президента защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов

Лидерът на ДСБ смята, че заплахата идва отвън, а Румен Радев контрира, че такава информация не трябва да става публично достояние, но обеща да потърси информация от службите

Обратно в новината

Коментари - Атанасов пита президента защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Първото жуже, Наско рекло: — Кой ще седне на столчето ми? Второто, Ристю: — Кой ми взе баничката? Третото, Кокорчо: — Кой ще сърба попарата ни? Четвъртото,Николайчо: — Кой е грабнал кокала ми? Петото,Мирославчо: — Кой е играл с рогцата ми? Шестото,Кирчо: — Кой е играл с парапетчето ми? Седмото,Дамаджанчо: — Кой е пил от чашката ми?

снимките на "снайперистите", са евтин, левашки монтаж, на квартален "компютърджия", служещи за дъвка на некадърници!

По-сигурното място на Борисов в този случай ще бъде в затвора при Брендо !

Да не стане пак като номера с нощните шкафчета ???

Де сте видели снайперисти да обикалят оградата. Това са обикновени мутри. Народа го обича, за това си пази дирника.

Баси театъра смешен... Викаш снайперисти у вас си и ето ти новина...

На това му се вика отклоняване на вниманието от простотиите на тяхната чета. То не бяха записи , доноси за вкарване в Магнитски , контрабандисти и пачки, алабализми и замитане на следи за катастрофи с убийство.Нямат край , но с една фалшива тревога за живота на Борисов и намек за балканските нрави , интереса се праща в друга посока. Не случайно този грозен тип е бил шеф в отдел "Сигурност" , но той разбира тази дейност като осигуряване на спокойствие на своите хора. И това не са снайперисти , и не са накацали по оградата. Но на страха очите са голеееееееееееееми, като на Танас. И на жабите също.

Естествено че тиквата бе, гноме. Корнела ли, Коцето ли, Киро ли, Христо ли да ги охраняват снайперисти от мутри, които са преебали и окрали?

Къде са сега гербаджийските тролове да питат защо тиквата го охраняват?! Или, когато е за техния вожд, няма проблем?!

За да не го арестуват отново незаконно, от този тъп МАЗЕН ГЕЙ!!!

Пазят го, за да има кой да ви направи правителство, куха главо.

Той пита или му се кара?

Аламанов: Липсата на законност ражда чудовища. И смърт Помните ли в началото на 2023 г. се разбра за побой над украинка, която бе изхвърлена гола и боса от дома на Гигов. Съседи заявиха тогава, че украинката е била "гола, боса, обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние на площадката пред асансьора. Нямаше сили да говори, не й се разбираше нищо". МВР обаче не знаеше къде е жената след побоя. ...разкриха, че поне пет жени са пребити тежко от същия човек - Орлин Гигов, бивш шофьор в МВР-болница. Една от жертвите разказала, че извергът й говорел: "Спокойно, знам как да бия, така че да не личи. Ще те вкарам в гипсово корито и ще те лежа. С този нож ще те разфасовам", докато ги пребива. Всичко това се знае от институциите от много години. А от миналата година и от широката общественост. И какво мислите, че е станало? Въпреки множеството арести, обвинения, жертви и нападения - Гигов не е осъден ефективно по нито едно дело. По едно от производство за домашно насилие мъжът получава условна присъда. И неизбежното се случва - от побой се стига до убийство. Както написах само преди два дена, правоохранителните органи чакат Случай 1 да ескалира в Случай 2, иначе не им се занимава. Ще повторя - ако Конвенцията за защита от домашното насилие беше приета през 2017 г., този изверг щеше да е в затвора още при първия казус с домашно насилие. А сега всички полицаи, прокурори, съдии и всички други администратори, които не са наказали "своя човек", щяха да са уволнени и подсъдни за престъпно бездействие. Защото са съучастници в убийство. Още една жертва си отиде. Още един загубен живот. Само защото страхливите политици клекнаха пред истеричните сектанти. Любомир Аламанов

Атанасов първо да каже защо не подаде оставка и тогава да задава въпроси на останалите. Гнома е синята Корнела - затри партията и няма право да пита нищо, защото е червей.

voknid

Не го пазят. Следят го, да разберат с кого се среща извън Парламента.

Това ли е най-важната тема за ДБ. Защо снайперисти охраняват Борисов? Да се фокусират защо на миналите избори обещаха едно а стана сглобка. Това е по интересен въпрос за отговор.

"Атанасов пита президента защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов" Атанасов да не е взел Борисов на прицели тия снайперисти да му пречат?

Както е тръгнало предстоят всенародни тържества.

"Няма охрана, която да спре мотивирания килър!" Христо Калчев из "Последно причастие"

мафиотите така ги охраняват - а Борисов е престъпник, създал организирана престъпна група под формата на партия, което НК не го лови и която печели изборите, което пък говори за липсата на всякаква демократична и политическа култура в българския избирател.

От сръбските килъри никой не се е спасил. Дори и Трактора. А Тиквата е дребна риба в сравнение с него.

Кой е разпоредил да го пазят снайперисти в Зайчарника му ? И от кого ?

Сърбите гръмнаха австрийския крал, та една тиква ли няма да гръмнат.

По същата причина поради, която НСО разхожда Киро лапсуса Олигофрени измитайте се заедно с Тиквата! Всички повтъщаме от вас!

Тиквата е страхливо ку че, затова е оцелял в бандитските войни навремето ,защото не е излизал от вкъщи,защото го е било страх да не го гръмнат неговите колеги бандити

Кой, каквото си зна, това си бае. Генералът такива въпроси може да задава на друго място. А ние, случайните хора, искаме да има държава, в която да има ред и законност, добро образование, добро здравеопазване, добра инфраструктура, и още много добри неща. И всичко това може да се случи, само на мястото на неслучайните, дойдат нормалните, които ще вършат работата, която са се заклели да вършат съвестно.

Борисов винаги е бил страхливец! Може само да краде и да създава проблеми на България!

С нетърпение чакам про ста ка от Банкя да отиде при Трактора. След него и Пра сето. Амин !

Смешна държава- вместо Парламентарна република- Посолнически щат. И гномове и таласъми всякакви шетат наоколо...

В Щатите осъдиха Пеевски и Горанов по Магнитски, а тук - нищо. Явно не сме щат!!!

350 кг кокаин си е сериозна пратка. След Брендо ще изгърми и шефът му Тиквата

Да бе - Атанасов вие е виновен. Тук все в някакви тайни живеем, и това е една от причините да е такова положението в държавата. И каква е логиката - всякакви руски агенти и политически крила на мафията да имат информацията, а нормалните хора, които нищо лошо не правят - да я нямат?!? България е се едно в Колумбия медиите и политиците да не говорят за наркотрафик, а само за фолклор и катастрофи! Айде събудете се вече!

Борисов е престъпник и бандит.

Всеки мафиот се бои за живота си.Няма значение кой е.

А Киро най много!

То няма нужда от отговор-защото е Бойко Борисов и е нещо което се цени,а за слузести,пълзящи охлюви като теб за охрана и деца с прашки не са нужни.

Е нали петък ви е ден за парламентарен контрол, бе Гном, що питаш Президента? А и са те повикали по друг повод, а не на сладки приказки. Ако много искаш да попиташ нещо Президента си има процедура за това - пишеш писмо, отговарят ти.

В теб ни е надеждата, Сретане ! Направи едно добро за Българите !

Бре, много секретно действат тези снайперисти, чак са ги снимали и са ги качили в сайтове. Много са професионални, Боеко е като топка сняг. Няма ваш или наш снайперист - току виж са успели и без оптика да го тупнат. Много ценен чувек е Боеко, не го оставяйте и в тоалетната да отиде - че може от тоалетната чиния нинджа да изкочи и да го заколи.

Аз пък видях да се разпространяват снимки с клоуни, Президента да пита службите какви са тия клоуни които са плъзнали навсякъде, включително и при президента!

Това ли е била темата на разговора, що не го питаш дали Десито му е готвила бобец за вечеря? Аз си мисля, че ще говориш защо ще гласуваш за или против кабинет, а ти за снайперистите завиждаш. Предадхоте ДЯСНОТО, левичари такива. Костов, с всичките му кусури, беше светлинни години по-добър от вас.

"залят съм от телефонни обаждания и то не от случайни хора" г-н Атанасов, може ли да обясните, кои хора са случайни и кои - не, моля? И каква разлика има за Вас кои хора Ви заливат с тези обаждания?

удари още едно-две, и ще видиш и марсианци!

Господ здраве и дълъг живот да даде на г-н Борисов! Направи ни нас кметовете от ГЕРБ милионери - елате да видите какво комплексче правя в Пловдив

генерал Гном, а защо още пазят киро пред дома мъ

Мдаааа, някъде се беше появила информация,че Сретан Йосич излиза от затвора. Така че може да има някой, който го е страх и този някой да го пазят. Доста хитро го изигра генерал-гномчо..... Ужким изглежда загрижен за Боко, ама всъщност насочва прожекторите точно към ББ. Че и Президента намесва..... Малко, гадно, джуджесто нещо е тоя Гномчо! А пък аз да питам няма ли някъде по някой затвор някой човек, който да е там заради Прасчо и който да се кани да излиза???? Просто информативно питане

Щом Атанасов си позволява да задава този въпрос на това място, значи има снайперисти. Не го пазят от външни сили - това са глупости. Ние вътрешно се избиваме вече трийсет години и все другите са ни виновни. Кой го заплашва, обаче е от ключово значение за посоката в която ще поемем, като държава и в голяма степен определя дали ще го опазят. Не смятам, че са дребни риби, щото той са саморазправи с тях още докато беше на власт.

Мисля, че сам си противоречиш. Ако ББ се е разправил с вътрешните хора, а пък все пак има заплаха, значи тя е по-вероятно да е външна :-) Нещо, което ти отричаш. :-)

Май не разбра какво съм казал. То и не е задължително.

Е добре бе, нали уж бяхме платили на Сретен да не закача Баце? Май не всичко. Лоша работа, той не прощава.

В стремежа си да забранят писането на латиница, са забранили и препинателните знаци, не може да се поставят точки, запетаи, тирета и т.н. Например: как да напиша "по-снизходителен", когато ми отхвърля написаното с текст, "тук се опитах да го цитирам на английски, но ме отхвърли" Е, айде със здраве! пп. На заглавието бих искал в края да поставя удивителен занк, но е ЗАБРАНЕНО!

Не може да бъде някой да иска да падне и косъм от главата на краля Слънце на калинките в държавната администрация и кметовете на селата с улиците с три пръста асфалт Трябва навсякъде да му ръкопляскаме и да му осигурим доживотна охрана като другия любимец Доана + Шиши

Защо нас питаш. Вие управлявахте, вие променяхте законите.

на Гномчо...

Бойкоооооо, пътник си.. и 100 снайпериста да сложи и войска да строи отпред, нищо няма да го опази.

75% от народа казаха НЕ на Държавна Мафия , ако някой отвън се опита да смъкне всичката тая измет от парламент и президентство просто няма кой да ги защити ....

... да бяхте гласували, а не да пишете и да се чекнете по форумите, със заровена глава в пясъка.

Костя , за теб ли да гласувам бе съсел ....

Ами и Кирчо се движи с охрана. Достатъчно е "висш" политик да каже че е получил заплахи и готово. Да му мисли данъкоплатеца.

Кирчо е бивш мин.-предстедател и ПО ЗАКОН се полага охрана. Четете ги тези закони, за да не изглеждате после глупаво с въпросите си. Бойко също ползва охрана, защото му се полага..... макар че напоследък заплахата става все по-реална. А, ДАНО !!!!!

На К.Петков охраната е цивилна и е от 2 души , които се движат с него . За засилената охрана на Борисов се пише от 10-на дни , особено за тия снайперисти по оградата.

Ако се абстрахираме от това кой и на кого задава този въпрос, то и въпросът и отговорът му са много важни. Ако лидерът на спечелилата най-много гласове на изборите партия се налага да бъде пазен толкова сериозно, то обществото трябва да бъде някак информирано за естеството на заплахата и най-общо за източника и. Когато някой или нещо заплашват който и да е лидер на която и да е от водещите партии в България, то хората трябва да знаят какво се случва и какво се предприема. Има начин това да се сподели без да се разкриват каквито и да било оперативни детайли.

Ама ако го пазят от сретан заради минали общи работи как да ти го кажат?

И какво ще разбере общество от 6 милиона дебили ,като бъде осведомено? И с какво би допринесло за предотвратяване на заплахата?И тоя опулен гном да не злорадства много ,че много партенки му тежат на съвестта.

Коментари - Атанасов пита президента защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Атанасов пита президента защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов

Лидерът на ДСБ смята, че заплахата идва отвън, а Румен Радев контрира, че такава информация не трябва да става публично достояние, но обеща да потърси информация от службите

Обратно в новината

Коментари - Атанасов пита президента защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Първото жуже, Наско рекло: — Кой ще седне на столчето ми? Второто, Ристю: — Кой ми взе баничката? Третото, Кокорчо: — Кой ще сърба попарата ни? Четвъртото,Николайчо: — Кой е грабнал кокала ми? Петото,Мирославчо: — Кой е играл с рогцата ми? Шестото,Кирчо: — Кой е играл с парапетчето ми? Седмото,Дамаджанчо: — Кой е пил от чашката ми?

снимките на "снайперистите", са евтин, левашки монтаж, на квартален "компютърджия", служещи за дъвка на некадърници!

По-сигурното място на Борисов в този случай ще бъде в затвора при Брендо !

Да не стане пак като номера с нощните шкафчета ???

Де сте видели снайперисти да обикалят оградата. Това са обикновени мутри. Народа го обича, за това си пази дирника.

Баси театъра смешен... Викаш снайперисти у вас си и ето ти новина...

На това му се вика отклоняване на вниманието от простотиите на тяхната чета. То не бяха записи , доноси за вкарване в Магнитски , контрабандисти и пачки, алабализми и замитане на следи за катастрофи с убийство.Нямат край , но с една фалшива тревога за живота на Борисов и намек за балканските нрави , интереса се праща в друга посока. Не случайно този грозен тип е бил шеф в отдел "Сигурност" , но той разбира тази дейност като осигуряване на спокойствие на своите хора. И това не са снайперисти , и не са накацали по оградата. Но на страха очите са голеееееееееееееми, като на Танас. И на жабите също.

Естествено че тиквата бе, гноме. Корнела ли, Коцето ли, Киро ли, Христо ли да ги охраняват снайперисти от мутри, които са преебали и окрали?

Къде са сега гербаджийските тролове да питат защо тиквата го охраняват?! Или, когато е за техния вожд, няма проблем?!

За да не го арестуват отново незаконно, от този тъп МАЗЕН ГЕЙ!!!

Пазят го, за да има кой да ви направи правителство, куха главо.

Той пита или му се кара?

Аламанов: Липсата на законност ражда чудовища. И смърт Помните ли в началото на 2023 г. се разбра за побой над украинка, която бе изхвърлена гола и боса от дома на Гигов. Съседи заявиха тогава, че украинката е била "гола, боса, обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние на площадката пред асансьора. Нямаше сили да говори, не й се разбираше нищо". МВР обаче не знаеше къде е жената след побоя. ...разкриха, че поне пет жени са пребити тежко от същия човек - Орлин Гигов, бивш шофьор в МВР-болница. Една от жертвите разказала, че извергът й говорел: "Спокойно, знам как да бия, така че да не личи. Ще те вкарам в гипсово корито и ще те лежа. С този нож ще те разфасовам", докато ги пребива. Всичко това се знае от институциите от много години. А от миналата година и от широката общественост. И какво мислите, че е станало? Въпреки множеството арести, обвинения, жертви и нападения - Гигов не е осъден ефективно по нито едно дело. По едно от производство за домашно насилие мъжът получава условна присъда. И неизбежното се случва - от побой се стига до убийство. Както написах само преди два дена, правоохранителните органи чакат Случай 1 да ескалира в Случай 2, иначе не им се занимава. Ще повторя - ако Конвенцията за защита от домашното насилие беше приета през 2017 г., този изверг щеше да е в затвора още при първия казус с домашно насилие. А сега всички полицаи, прокурори, съдии и всички други администратори, които не са наказали "своя човек", щяха да са уволнени и подсъдни за престъпно бездействие. Защото са съучастници в убийство. Още една жертва си отиде. Още един загубен живот. Само защото страхливите политици клекнаха пред истеричните сектанти. Любомир Аламанов

Атанасов първо да каже защо не подаде оставка и тогава да задава въпроси на останалите. Гнома е синята Корнела - затри партията и няма право да пита нищо, защото е червей.

voknid

Не го пазят. Следят го, да разберат с кого се среща извън Парламента.

Това ли е най-важната тема за ДБ. Защо снайперисти охраняват Борисов? Да се фокусират защо на миналите избори обещаха едно а стана сглобка. Това е по интересен въпрос за отговор.

"Атанасов пита президента защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов" Атанасов да не е взел Борисов на прицели тия снайперисти да му пречат?

Както е тръгнало предстоят всенародни тържества.

"Няма охрана, която да спре мотивирания килър!" Христо Калчев из "Последно причастие"

мафиотите така ги охраняват - а Борисов е престъпник, създал организирана престъпна група под формата на партия, което НК не го лови и която печели изборите, което пък говори за липсата на всякаква демократична и политическа култура в българския избирател.

От сръбските килъри никой не се е спасил. Дори и Трактора. А Тиквата е дребна риба в сравнение с него.

Кой е разпоредил да го пазят снайперисти в Зайчарника му ? И от кого ?

Сърбите гръмнаха австрийския крал, та една тиква ли няма да гръмнат.

По същата причина поради, която НСО разхожда Киро лапсуса Олигофрени измитайте се заедно с Тиквата! Всички повтъщаме от вас!

Тиквата е страхливо ку че, затова е оцелял в бандитските войни навремето ,защото не е излизал от вкъщи,защото го е било страх да не го гръмнат неговите колеги бандити

Кой, каквото си зна, това си бае. Генералът такива въпроси може да задава на друго място. А ние, случайните хора, искаме да има държава, в която да има ред и законност, добро образование, добро здравеопазване, добра инфраструктура, и още много добри неща. И всичко това може да се случи, само на мястото на неслучайните, дойдат нормалните, които ще вършат работата, която са се заклели да вършат съвестно.

Борисов винаги е бил страхливец! Може само да краде и да създава проблеми на България!

С нетърпение чакам про ста ка от Банкя да отиде при Трактора. След него и Пра сето. Амин !

Смешна държава- вместо Парламентарна република- Посолнически щат. И гномове и таласъми всякакви шетат наоколо...

В Щатите осъдиха Пеевски и Горанов по Магнитски, а тук - нищо. Явно не сме щат!!!

350 кг кокаин си е сериозна пратка. След Брендо ще изгърми и шефът му Тиквата

Да бе - Атанасов вие е виновен. Тук все в някакви тайни живеем, и това е една от причините да е такова положението в държавата. И каква е логиката - всякакви руски агенти и политически крила на мафията да имат информацията, а нормалните хора, които нищо лошо не правят - да я нямат?!? България е се едно в Колумбия медиите и политиците да не говорят за наркотрафик, а само за фолклор и катастрофи! Айде събудете се вече!

Борисов е престъпник и бандит.

Всеки мафиот се бои за живота си.Няма значение кой е.

А Киро най много!

То няма нужда от отговор-защото е Бойко Борисов и е нещо което се цени,а за слузести,пълзящи охлюви като теб за охрана и деца с прашки не са нужни.

Е нали петък ви е ден за парламентарен контрол, бе Гном, що питаш Президента? А и са те повикали по друг повод, а не на сладки приказки. Ако много искаш да попиташ нещо Президента си има процедура за това - пишеш писмо, отговарят ти.

В теб ни е надеждата, Сретане ! Направи едно добро за Българите !

Бре, много секретно действат тези снайперисти, чак са ги снимали и са ги качили в сайтове. Много са професионални, Боеко е като топка сняг. Няма ваш или наш снайперист - току виж са успели и без оптика да го тупнат. Много ценен чувек е Боеко, не го оставяйте и в тоалетната да отиде - че може от тоалетната чиния нинджа да изкочи и да го заколи.

Аз пък видях да се разпространяват снимки с клоуни, Президента да пита службите какви са тия клоуни които са плъзнали навсякъде, включително и при президента!

Това ли е била темата на разговора, що не го питаш дали Десито му е готвила бобец за вечеря? Аз си мисля, че ще говориш защо ще гласуваш за или против кабинет, а ти за снайперистите завиждаш. Предадхоте ДЯСНОТО, левичари такива. Костов, с всичките му кусури, беше светлинни години по-добър от вас.

"залят съм от телефонни обаждания и то не от случайни хора" г-н Атанасов, може ли да обясните, кои хора са случайни и кои - не, моля? И каква разлика има за Вас кои хора Ви заливат с тези обаждания?

удари още едно-две, и ще видиш и марсианци!

Господ здраве и дълъг живот да даде на г-н Борисов! Направи ни нас кметовете от ГЕРБ милионери - елате да видите какво комплексче правя в Пловдив

генерал Гном, а защо още пазят киро пред дома мъ

Мдаааа, някъде се беше появила информация,че Сретан Йосич излиза от затвора. Така че може да има някой, който го е страх и този някой да го пазят. Доста хитро го изигра генерал-гномчо..... Ужким изглежда загрижен за Боко, ама всъщност насочва прожекторите точно към ББ. Че и Президента намесва..... Малко, гадно, джуджесто нещо е тоя Гномчо! А пък аз да питам няма ли някъде по някой затвор някой човек, който да е там заради Прасчо и който да се кани да излиза???? Просто информативно питане

Щом Атанасов си позволява да задава този въпрос на това място, значи има снайперисти. Не го пазят от външни сили - това са глупости. Ние вътрешно се избиваме вече трийсет години и все другите са ни виновни. Кой го заплашва, обаче е от ключово значение за посоката в която ще поемем, като държава и в голяма степен определя дали ще го опазят. Не смятам, че са дребни риби, щото той са саморазправи с тях още докато беше на власт.

Мисля, че сам си противоречиш. Ако ББ се е разправил с вътрешните хора, а пък все пак има заплаха, значи тя е по-вероятно да е външна :-) Нещо, което ти отричаш. :-)

Май не разбра какво съм казал. То и не е задължително.

Е добре бе, нали уж бяхме платили на Сретен да не закача Баце? Май не всичко. Лоша работа, той не прощава.

В стремежа си да забранят писането на латиница, са забранили и препинателните знаци, не може да се поставят точки, запетаи, тирета и т.н. Например: как да напиша "по-снизходителен", когато ми отхвърля написаното с текст, "тук се опитах да го цитирам на английски, но ме отхвърли" Е, айде със здраве! пп. На заглавието бих искал в края да поставя удивителен занк, но е ЗАБРАНЕНО!

Не може да бъде някой да иска да падне и косъм от главата на краля Слънце на калинките в държавната администрация и кметовете на селата с улиците с три пръста асфалт Трябва навсякъде да му ръкопляскаме и да му осигурим доживотна охрана като другия любимец Доана + Шиши

Защо нас питаш. Вие управлявахте, вие променяхте законите.

на Гномчо...

Бойкоооооо, пътник си.. и 100 снайпериста да сложи и войска да строи отпред, нищо няма да го опази.

75% от народа казаха НЕ на Държавна Мафия , ако някой отвън се опита да смъкне всичката тая измет от парламент и президентство просто няма кой да ги защити ....

... да бяхте гласували, а не да пишете и да се чекнете по форумите, със заровена глава в пясъка.

Костя , за теб ли да гласувам бе съсел ....

Ами и Кирчо се движи с охрана. Достатъчно е "висш" политик да каже че е получил заплахи и готово. Да му мисли данъкоплатеца.

Кирчо е бивш мин.-предстедател и ПО ЗАКОН се полага охрана. Четете ги тези закони, за да не изглеждате после глупаво с въпросите си. Бойко също ползва охрана, защото му се полага..... макар че напоследък заплахата става все по-реална. А, ДАНО !!!!!

На К.Петков охраната е цивилна и е от 2 души , които се движат с него . За засилената охрана на Борисов се пише от 10-на дни , особено за тия снайперисти по оградата.

Ако се абстрахираме от това кой и на кого задава този въпрос, то и въпросът и отговорът му са много важни. Ако лидерът на спечелилата най-много гласове на изборите партия се налага да бъде пазен толкова сериозно, то обществото трябва да бъде някак информирано за естеството на заплахата и най-общо за източника и. Когато някой или нещо заплашват който и да е лидер на която и да е от водещите партии в България, то хората трябва да знаят какво се случва и какво се предприема. Има начин това да се сподели без да се разкриват каквито и да било оперативни детайли.

Ама ако го пазят от сретан заради минали общи работи как да ти го кажат?

И какво ще разбере общество от 6 милиона дебили ,като бъде осведомено? И с какво би допринесло за предотвратяване на заплахата?И тоя опулен гном да не злорадства много ,че много партенки му тежат на съвестта.