Коментари - Зам.-министър Попов след опита за граждански арест: Не се страхувам, защото затягаме контрола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги през всичките години се затяга колана като се обърне каруцата НЕЩТАСТНИ БОКЛУЦИ

Вън на крадците от ГЕРБ. Мършите от МВР кого пазят боклуците които ни убиват ли? АПИ уби 17 човека заради кражбата и некадърността си, сега искат МВР да ги пази, пък после протестират за пари. Вън на мутрите от ГЕРБ, да подкрепим Николай Колев Босия.

Нагли до последно...

Въжето също има свойството да се затяга.

Кой направи този мошенник "зам.министър " ?

Контролът ще се затяга, но над политиците, министрите, зам. министрите, директорите и т.н ... той ще подлежи на контрол!! Иначе техният контрол сме го видели .... вече доста години ... пълна пародия е!

де го чукаш, то де се пука ... Ама този си прилича на някой дребен селски хитрец.

А би трябвало да се страхува, защото той и ОПГ"Шайка" засегнаха интересите и опропастиха живота на повече от 5 милиона българи...!!! Страх, леле страх...!!! Дааа...!!!

Бе човек, та те в ГЕРБ са само крадци!! Като ги изгониш никой няма да остане там ..... по обем на кражбите задминаха дори и БСП и ДПС взети заедно

Да та бяха хванали щеше да видиш офшорна Банка ! Този тип не само да се махне ,а направо в затвора до живот ! Този е Мутра от класа и колкото да го биеш ,все ще е малко за него !

Борец против корупцията бил гербаджията :) Босият бил мутра, а Боко - професор по философия:)

Писна ми да слушам 30г. Ще,ще,ще и накрая нищо

да те е ба професора да те е ба.

Да,явно сте засегнали интереси!Интересите на 6 милиона българи!Само вашите интереси са ненакърнени -да лапате и нищо да не вършите!

Да Го е ба професора, да Го...!!! Дааа...!!!

Тоя явно се мисли за краля-слънце, говори за себе си в множествено число: "явно СМЕ засегнали интереси". Само че делото за подкуп се води лично срещу НЕГО. Явно си мисли, че властта му дава имунитет. А може би наистина е така: да кажат господата незвисими съдии!?!

Проверихте пуктовете за техническипреглед и си измихте ръцете,А това, че създадохте правила с които да гърбите хиляди, го обявявате за борба против"Войната по пътищата".И като порежеш някого за 20 км отгоре, на мижавите 50 разрешени си страшен борец.А това, че наплодилите се полицейски фирми-школи за водачи не си вършат работата и пляскат на конвеир, майната му.Това, че с тези космически глоби, наказваш деца също.Това, че вместо да помагат на хората при задръствания и проблеми на пътя, толупит само могат да пишат неграмотни актове и да гърбят не го виждаш.Следващия път, няма да те арестуват, а ще те линчуват.Гърбене и само гърбене ви е в алчните кратуни.

Всички са селски хитреци там.Посочете един кореняк гражданин, независимо от кой град.

Трябва да те затегнат в централния и тебе и цялата ви крадлива шайка българоубийци

"Не се страхувам, защото затягаме контрола" А докато затягате контрола, някой се шмугне през пробойните,какво правим тогава?!А ако контрола не е достатъчен и трябва да викате подкрепление Дали то ще дойде на време?!

Странни неща стават .управляващите в България живеят в своят измислен свят от лъжи обещания добри обещания пътища свят който не е реален за реалният българин който от години живее в шок .

на заснентите от обикновените граждани нарушения? Все ваши хора ли са?

ЗАЩО НЕ СИ ГО НАПРАВИЛ ПРЕДИ ТОВА? КОЛКО БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА УМРАТ?

Много интересно... как може да не се отчитат прегледите , като се дават стикери, които са един вид ценна книга и би трябвало да са на отчет в Министерството на транспорта ...ако този пункт за технически прегледи за една година е направил 24000 прегледа , това означава средно при 230 работни дни в годината да правят по 104 прегледа на ден и при 8 часов работен ден на всеки 4,61 минути да излиза готова кола... и това ако не смърди....

Скъпи неграмотни журналисти, престанете да употребявате термина "граждански арест"такъв не съществува нито в правния нито в моралния мир, може да го замените със "самоуправство" а задържащите да наричате нарушители да не кажа престъпници. ................................................."Задържането на ....престъпник.. беше уредено в закона с новия чл. 12а НК през 1997 г. сред обстоятелствата, при които деянието не е общест-веноопасно. Идеята на законодателя очевидно е да се създаде въз-можност за бързо реагиране срещу лице, което е извършило престъпление."

Зам .министъра говори пълни глупосни.За минат преглед се слага стикер,който е под отчет.Явно управляващите се опитват да отчитат дейност ,обаче с тези некъдърни държавни служители ,които освен от суджуци и комисионни,от друго не разбират.

Герб все такива Мушмороци взима за Министри , винаги не по специалността ! На снимката като го гледам как се хили ,то ли на нас се хили които гледаме през пръсти на такива , или радостен че е успял да си напълни кошницата и му е все едно ,дали ще го изгонят или ще остане ! Може би се хили на нас че няма да му открием парите къде ги е скрил , като един шеф от ДАИ който ги скрил няколко милиона в Долни Дъбник при тъста си в гардероба му , или бивш кмет на Плевен Гербер ,който прибрал от рушвети 3,5 милиона лева във апартамента си и когато дошли на проверка казал че са Партийни пари !

Този КОРУМПИРАН ИДИОТ изобщо не знае къде се намира . Какъв контрол , какви пет лева : по пътищата се движат разпадащи се коли със залепени най-надлежно стикери за преминат ГТП . Тая малоумщина с камерите в пунктовете за ГТП очевидно не дава резултат .Решението е от просто по-просто: всеки катаджия който разполага с таблет спира и снима поне от 4 страни + още 2-3 много характерни ГНИЛОЧА отвън съответното МПС , праща го по GSM мрежата в КАТ и ТАМ , както и досега съответния началник ОТНЕМА НЕЗБАВНО ЛИЦЕНЗА НА СЪОТВЕТНИЯ ПУНКТ ЗА ГТП . Проблема в случая , че именно тези пунктове се притежават/ управляват от роднини и близки на настоящи и бивши злужители на КАТ !!!

А кога ще видим наказани ? Реално наказани имам предвид! Не само такива, които поемат някаква политическа отговорност, но лично не се чувстват отговорни ... КОЙ е бил министър по времето на ремонта на пътя - Плевнелиев или Лиляна Павлова ??!! Кой е бил шеф на АПИ ? Кои са били изпълнителите на пътя ? Кои са били в инвеститорския контрол ? Кои са били в приемателната комисия ? КОЙ е подписал Акт 16 ??!!! Ей тези хора трябва всички да бъдат подведени под съдебна отговорност - веднъж от държавата и втори път от близките на загиналите ....

А досега чий го държахте та сте седнали да се хвалите как вече ''ЩЕ'' работите като видите че ножа е опрял до кокала ви.. Хайде връщайте всички заплати след като не сте си вършили работата до сега.

накакви да извършили граждански арест,а в действителност хулиганска проява,сякаш предотвратяват извършващо се в момента престъпление и никой да не им търси отговорност?

Голяма каша е в главата ти бе човек!

1. министър Десислава Терзиева (БСП) - цикламеното костюмче.....не за първи път умират хора заради нея 2. Дончо Атанасов (БСП) - назначен от нея - ученик на "Батко и Братко"

и ти си явно същия клошар......въшлив професор срещу жълти стотинки

А кога ще видим наказани ? Реално наказани имам предвид!

Стига си защитавал некакъв клошар.....за жълти стотинки се излагате....за левове ще продадете и майките си....

Не е мошении, а зам. мошеник :)

Не се напъвай, че ще си изправиш и трите нагънати гънки :)

когато дебелите гъзове от съдебната система измрат.....тия, който навремето бяха създадени от БСП-ДПС-ДСБ-ДС

Скъпи любознателен приятелю, Отговорът се съдържа във въпроса ти, но с две малки уточнения. Думичката "сякаш" е излишна, а престъплението (бандитски грабеж) спрямо българския народ се извършва вече 30 години. Позволявам се да ти задам и един скромен въпрос: Кой потърси отговорност на тези , които съсипаха България, прогониха елита на нацията, а останалите превърнаха в стадо овце? Дружески поздрави!

а Ти си от тия, които бяха 45 години телета и накрая реши заради рогата си, че си станал крава

Гражданско общество е това, но тези неща са чужди на тъпите ГЕРБЕРИ.

Така, така, вичко се повтаря, само думата народен се заменя с думата граждански, защото гражданският арест, няма да произведе ефекта на гражданския съд, наричан навремето народен.

Как затягате контрола незнам, аз ц...... в учебна кола не съм виждал,а имат шофьорски книжки

Решетников ли ти каза, че е мошеник.....неграмотник такъв....научи се как се пише на български....та ви таковам в платените селяндури

много филми гледаш бре шопе.....ама таблетите вече не са актуални, най-добре да слагат ВР очила и да ти гледат ДНК-то....като те видят къв цървул си,да ти прибират каруцата и да те връщат на село

Искаше да кажеш циганин, нали? От Уикипедия, свободната енциклопедия "Цигани (от гръцки: αθίγγανοι, асингани – „недосегаеми“) е събирателно название на няколко сродни етнически групи, които са разпръснати неравномерно по света (по-специално в Европа и особено на Балканите, в Средна Европа и на Пиренеите). Смята се, че са с произход от териториите на днешна Индия. Някога номади, сега те са в по-голямата си част уседнали."

Ангел Попов, след като по-рано днес недоволните граждани се опитаха да извършат негов граждански арест. МА ТЕЯ ЗА КАКВИ СЕ МИСЛЯТ БЕ? ПО КОЙ ТОЧНО ЗАКОН ГРАЖДАНИ ИМАТ ПРАВО ДА АРЕСТУВАТ? НЯМА ЛИ ПРОКУРАТУРА В ТОЗИ АНАРХИЧЕН РАЗГРАДЕН БОСТАН БЕ? БАНАНОВА РЕПУБЛИКА! ТОВА ДОРИ И В НИГЕРИЯ ГО НЯМА! БАХТИ И ДЪРЖАВАТА!

Хайде пак гражданите да им свършат рабоната.