Заловиха банда обирджии при поредния им удар в офис на мобилен оператор (видео)

Четирима души са задържани, един от тях е с 24 криминални регистрации и над 164 съобщения за установяване на извършител на престъпления

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас всяка чета дори от трима души си има предател. Ако четата отстрани предателя тогава стават икономически обрач, а после лобират с крадените пари за смяна на законите които ги уличават и стават по чисти от сълза на сърна и после ние гласуваме за тях и ги вкарваме в парламента защото им се възхищаваме понеже са големи "батки" и са успяли в живота! И те така!

Такива подобни в БГ-то ги пускат бързо, да си крадат наново.

Хората са борци за възвръщането на социалната справедливост!

нали всички трябва да имат работа полицаи, адвокати, в съда счетоводство, прокурор, съдия после в затвора надзиратели и. т.н. тогава не ти трябва застраховка защото всичко работи полицията връща краденото.

Куриозно от МВР как точно ги класифицират тия цифри и какво знаат "един от тях е с 24 криминални регистрации и над 164 съобщения за установяване на извършител на престъпления" Защо изобщо има такъв със 164 "съобщения" каквото и да значи това Да не забравите да си поискате допълнителното материално стимулиране Може да имаме много полицаи, но пък са безполезни

супер-компютър да ги смята и изчислява тези неща, вместо тях. Обаче от няколко години седи изключен до Телефонната палата - вече морално остарял и за нищо не ставащ... Не можели да му плащат тока! Кажи ми, кажи, бедни народе - кой те в таз' робска люлка люлее? Тоз ли - що нявга Спасителя прободе на кръста нявага зверски в ребрата, или тоз', що толкоз гòдини ти пее: "Търпи! И ще си спасиш душата!" ?

TheBeast

Да крадеш мобилни телефони от мобилен оператор е като да обираш банков клон за безкасови плащания ! В момента който откраднеш телефоните мобилният оператор ги забранява да се ползват в неговата мрежа и ги пуска и на другите оператори също и те стават неизползваеми !

Това крадеца не го интересува, а глупака който си е купил телефон "много изгодно". Крадеца си взема кеша и така 165 пъти!

"на стойност десетки хиляди левове"? ЛЕВОВЕ или ЛЪВОВЕ?

Искаме правосъдие, което сумира присъдите, а не дава само най-голямата ! Какви са тези рецидивисти на свобода? КОЙ го допуска това? Моля наказателния кодекс и където още трябва да се променят адекватно така, че да имаме присъди от по 350 години за такива с 20 предишни присъди. Айде дупетатчетата - свършете веднъж нещо полезно за нормалните хора !

А може ли на първо време изобщо да ИМА присъди? А не да обясняват как ги хващали, а съдът ги пускал, като тактично пропускат че са осрали доказателствата? Иначе в цивилизованите държави с ниска престъпност присъдите не се сумират. Но не се и налага, защото не чакат разбойникът да събере материал за няколко и да се чудят да ги събират ли, или да ги изваждат.

24 криминални регистрации и над 164 съобщения ... това са 2 доживотни и още 100 за цвят... в САЩ...

Да са спокойни момчетата...добрият Дядо Коледа в лицето на българския съд ще им даде по 3-4 години, макар че ще го сърбят ръцете за условни присъди, и след две години ще ги пусне за добро поведение и защото са бачкали в затвора.

Защо лицата им са скрити и защо не са написани имената на заловените на местопрестъплението бандити? Това не е много по статията, но ми интересно ...... Защо журналистите в България крият идентичността на престъпниците, но публикуват надлъж и шир лицата, имената и какво ли още не на жертвите на престъпление ? Явно у нас е по-добре да си престъпник - имаш повече права от жертвата !

"В нашата система едно от лицата е с 24 криминални регистрации и над 164 съобщения за установяване на извършител на престъпления" Какви са тези закони при които рецидивиста бързо излиза на свобода и продължава да се занимава със същата престъпна дейност? Нека да бъдем толерантни към потърпевшите и към жертвите, а не към престъпниците! Вкарайте го на топло за повечко време, та дори чисто финансово да не му излиза сметката да краде! И като излезе още няколко години след това да бъде с проследяваща гривна!

"един от тях е 24 криминални регистрации и над 164 съобщения за установяване на извършител на престъпления" Бойку Бойку Бойку Костуф Костуф Костуф Костуф Костуф Банани банани банани банани банани банани банани банани банани банани банани

Обирджиите от мобилните оператори, кога?

им криете лицата...

А като са влизали в магазини за техника, иска ли, ли са им сертификати?

"В нашата система едно от лицата е с 24 криминални регистрации и над 164 съобщения за установяване на извършител на престъпления" Прекрасен съд и прокуратура!!!!!! А мен за 120 лева неплатени данъци ме изкараха най-големият престъпник преди няколко години.....

TheBeast

Интересно какво ще правят с тези телефони ?!

Имитатори. За кокошка няма прошка, а? Симуланти нещастни. За 20 хиляди тъпан биете, а ония четиримата от КТБ, дека окрадоха народна пара за 5 милиарда? Гиди, нещастници. Циркаджии.

И техния ред идва

Сготвиха момчетата Подхвърлиха им телефоните Мога да им дам адреса на коча да ги осемени, забременееш ли - пускат те

Ти нали, беше забременена с тръбичката за фунийки.

И така 165 пъти? Самия ти вярваш ли си?

Тези ,които досега са им гъбаркали напред назад преписките трябва веднага да бъдат натирени от там където са в момента!!!Време е някои прокурори да бъдат насочени към свободните професии!

не с а платили нищо съдиите ще вземат

ръководено от следовател в мутренските времена. По негово време полицаите крадяха заедно с крадците и ги пазиха.

Геше ще се споразумее! Разбира ги тези неща!

съдиите ще се споразумеят Гешето няма общо

Кога полицаите ще спрат да продават наркотици?

мръсни копелета. Две циганизирани поколения чалгаджии и педали 32% до 25 г.

Това са си рокаджии!

Няма ли да ги пускат вече? 2 часа и нещо ги държат? Човека (ако така можем да наречем онзи с 165 регистрации) има рекорди на Гинес да гони. Между другото - тоя щом има 165 регистрации предполагам реално нерегистрираните за него случаи са десетки хиляди.

Тоя със 176 регистрации явно има мноого голям чадър затова не го притеснявайте иначе вие ще духате супата

На Бокови или на Лъчо Мозъка...

Дамаджаната лови мастити престъпници дето дърпат чанти и телефони до базар Поли... Докато в енергетиката се откраднаха няколко милиарда за последните 3 месеца поради петорното увеличение на цената на тока и свръхпечалбата от износа на ток! А за бизнеса подкрепа за цената на тока само на хартия!

Валла

Със 165 регистрации, ще да са сигани, брат! Тях не ги закачат, само ги прибират на топло понякога, да не хванат пневмония зимата!

При 165 регистрации тоя щеше отдавна да виси на някой стълб в онези държави където няма смъртно наказание...

176 регистрации за престъпления. Значи с днешното: 177. Евала, правосъдие, евала, държава!

Браво на Рашков и президента Радев! Има светлина в тунела!

Светлина има и то много, защото Комитова спря парите за строежа на тунела и тунел въобще - НЯМА Но пък има хонорарче 1 000 000 за адвокатски услуги

Ли.200 регистрации и на свобода.Освен и ние да почнем,то няма наказания явно

В този ред на мисли по-добре да влезем в народното събрание.... да те е@а у провокаторката комунистическа

С брендо защо не се държат така нашите минцифайки?

"..със 165 регистрации в полицията." Сега ще станат 166. И кво от това?

КОМФОРТНО СИ Е КРАДЯЛ ПО ВРМЕТО НА ТОЛУПА ДЕМЕК

А като полицията и жандармерията вися по махалите последните избори и то 2 пъти, ще не ги прибраха тия и тем подобни ами си гледаха собствения интерес кой за кого гласува, аре нема нужда

Знаят колко регистрации има ама не му знаят точните години....”около”

Следствена тайна...........

Знае ли някой как е бухал на цигански?

Браво на полицията. Но 165 регистрации ...май изобщо нямаме прокуратура и съдебна система.

Е може ли така да ги натръшкат на земята като чували с картофи.. На единия дупето му е навън, ще му изстине кръста. Все пак са хора, няма нужда от подобно унижение..

Хора? 165 криминални регистрации .... дето се вика, сега ДУПЕ да му е яко !

Дупе да му е яко.. сега ще има 166-та регистрация, направо не знам как ще го понесе :D

Този на снимката що му се види задника? Да не го е онодил някой полицай?

Силно се надявам!

Гешев и твойта майка също... Тези вместо да г ият в затвора 165 пъти разплакват някой нещастен човечец. Те са си станали приятелчета с полицията направо... аз толкоз не съм виждал мои роднини... Гешев трябва да виси с краката надолу на паветата . Да познаем ли, че скоро пак ще вилнеят. Я подслушването е незаконно, я някое доказателство е изчезнало случайно... до колал трябва да се реже при рецидив

Прокуратурата повдига обвинения, а корумпираните съдии ги пускат. Кое не е ясно?

Всички от системата са един дол дренки, корумпирани и гладни за жълти стинки продават и майките си и асдвокати и прокурори и съдии а за учевите бедняци да не говориме освен ако не са ПЕПИ ЕВРОТО нали хахахаха нещастници

Гешев Мешев - Гешев тамън ги беше опаткал ало изманиците и сега пак са надигнали глава.

Ако бяха трима нямаше да го хванат

Те първи започнаха...

165 регистрации не е зле ,ще му направят 166та явно и ще е свободен човек

И аз това си мисля.. харчим един пари на вятъра за да има хляб за полиция , съдии, прокурори.. да хващат някакви и да им увеличават регистрациите :) Това с един софтуер дето ще increase-ва counter ще ни излезе 5 пъти по-евтино и да ги освободим тия броячи :)

"Увеличава" е далеч по-подходяща дума в случая от increase. numberofregistrations++ пък съвсем :)