Задържаните за убийството в "Орландовци" остават в ареста (снимки)

Тримата мъже вързали ръцете на 29-годишната Пенка със свински опашки и я пребили с бухалки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО ДОБРЕ СА ПОСТЪПИЛИ ТЕЗ........

педалчето с коремчето може да бие само вързани жени

До живот

Това е последица от неспособността на държавата да се справя с престъпността на определени хора. Просто хората започнаха сами да раздават правосъдие, защото няма кой друг да им помогне. Ако държавата си вършеше работата, циганката щеше да е жива в затвора и нямаше да може да краде

Абсолютно правилно! Трябвало е да се повдигне обвинение и тази жена или в затвора или в някаква програма както е по цивилизования свят. И не мога да разбера какво оправдание е това, че тя и друг път крала оттам. Ами на тях това им е работата - да предотвратяват кражбите. Те не са там за да бъдат съд и екзекутор.

Крала, крала, какво е крала? Смлени копита.

Колко ли са доволни собствениците на месокомбината от старанието на своите охранители. СИГУРНО СЛЕД НОЩНИТЕ ПОБОИ НА СУТРИНТА СА ИМ ДАВАЛИ ПО ЗАХАРЧЕ КАТО НА КУЧЕТАТА -ПАЗАЧИ.

Какво значи "крадяла от месокомбината"? Стоката ( месо) в този месокомбинат да не би да лежи на двора на свободен достъп на кучета, хлебарки, мишки и крадци? не е ли в затворени помещения с охлаждане? Какво може да се открадне от двора на една хранителна фирма?

Каквото и да е - в един комбинат, завод или склад има доста неща с метал по тях - колички, тарелки и какволи още не. Отделно може инструменти някакви, абе каквото и да е стига да може да донесе някой лев.

За случилото се са виновни онези 240 кърлежа на жълтите павета! Заедно с още около 20 000 кърлежа по министерствата. Защото, ако кърлежите си вършеха работата, циганите нямаше да циркулират по имотите, а осъдени за побой, наркоразпространение, изнасилване и т.н. нямаше да работят като "охрана".

A убитата, след като многократно е извършвала кражби, защо не е била осъдена и вкарана в затвора? Защо гражданите са били принудени да се саморазправят с нея?! Не ги оправдавам - виновни са за проявената жестокост, но КЪДЕ е системата (държавата), която не бива да допуска това?! Тук трябва да бъдат съдени не само тези тримата, но и длъжностните лица, допуснали саморазправата като средство за налагане на ред - органите на реда!

Какво стана с костинсбродсия убиец смешни милиционерчета?

Не ги оправдавам, но колко сдистично убити старци има убити по селата, а убийците са на свобода, защото са от платения електорат?

Да живее пенка

Да пребият човек до смърт е непростимо. Но нека гледаме фактите - дали пък не им е писнало на охранителите да хващат непрекъснато едно и също лице да краде? Рано или късно тези неща ще почнат да се случват, защото на хората им писна. А тази жена сега щеше да е жива в затвора, ако полицията не си затваряше очите пред престъпленията от определен толериран етнос. Между другото никъде не пише колко внуци оставя 29 годишната Пенка?

Ти си супер пич! хареса ми коментара!

Тези ли са големите мъже-садисти?!

сега ще научим от какво са болни и колко!

да я бяха убили на място с един удар, можеш да ги разбереш донякъде, но да я убиват мъчително и садистично в продължение на 2 часа, това надхвърля и най-кошмарните фантазии, това не са хора, а болни, побъркани животни, незабавната смърт ще бъде единственото избавление за тях

Se taia

Според мен не са искали да я убиват. Просто не са спряли навреме. Което не ги оправдава де.

Доживотен затвор за тия изроди .

И къде е полицията и правораздаването, тя краде никой не я санкционира, а кой им даде право на тези да я убиват, дали собствениците или правосъдието, във всеки случай никой от тях, но,когато няма държава, действа око за око, зъб за зъб, това ли искаме след 10000 г.цивилизация?

1 ако този изрод не беше охранител 2 ако полицията беше прибрала крадлата 3 ако циганите не бяха професионални престъпници ПС полицията доста бързо се справи. не като когато претрепят бяла жена.

Мръсни чудовищa!!! Милиони пъти са по-грешни от тази нещастница Пенка.

Те са виновни за приемане на работа в охранителна фирма престъпник с тежко криминално минало. Кой закон разрешава престъпник с присъда да е наемен за охранител? Същите идиоти са тези, както охранител и на мила пребил бездомника. Завършени идиоти, гладни за насилие.