За последно Настимир Ананиев видял Антони Тренчев преди 1 година случайно на улицата

"Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев, ГЕРБ отстреляха ДБ, след като уж много държаха да им бъдат партньори", обяви депутатът от ПП

Обратно в новината

Коментари - За последно Настимир Ананиев видял Антони Тренчев преди 1 година случайно на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не каза преди година. Точните му думи бяха "миналата година", а тя както знаем приключи преди 18 дни.

Мислех, че е тъп, ама той бил малоумен.

Толкова алчен и отврътителен педал рядко се ражда каква мръсотия излъчва този изрод те кара да повръщаш като му видиш зурлата

Когато г-н Ананиев каже нещо, пътво трябва да проверите от къде изгрява слънцето и едва тогава да се вслушате в безсмислените му брътвежи. Не вярвам на нито една дума точно от този човек. Не вярвайте и Вие. Толкова ли сме жалки, че да допускаме в политическото ни пространство подобни мекотели?

пази държавата от такива оправачи като тая торба с лайна :))) Амин .

Настимир Ананиев изрично настояваше обвиненията и обясненията по случая НЕКСО да не се водят в медиите, а в съда и следствието. Защо обачи бърза да дава обяснения на пресконференция-?? ха де нещо като гузен негонен бяга Като го призоват в следствието, като се изясни неговото участие и посредничество за финансиране на неговата партия нека тогава да отговаря на журналистически въпроси. Но паниката, която показва, заплахите ,че ще съди този и онзи показват нещо друго. Да, той е невинен до доказване на противното, нека си наляга парцалите докато прокуратура и съд се изкажат. И вида му,и действията са като на малко дете, направило беля.

Лъжеш ! Настимире никога не си бил честен и почтен ! Продажен и миризлив !

Видяхме се случайно, но се разбрахме с две думи. И парите потекоха.

20 бона са дадени "законно",а колко са дадени под масата?Сто бона не стигат до никъде,за да плащаш на разни лумпени да крякат по площадите.Ако искат да влязат в следващия парламент,ПП трябва да се отърват от Настимир Ананиев и Рашков.

Вещицата ше ти се скара, бързо обратно в пещерата Настимире !

А Ристьо виде Бобоков в джипката му на жълтите павета преди неколко месеца и си говориха за КУ(Р)Лтура. Деебем и културниците баш!

"Пичовете" се надушват......

Тоя бе такъв смешник тази сутрин, че нема на къде :)

Случайно са слезнали от колите и са се срещнали на улицата.

Гледах го този плазмодий сутринта.Само с опорки за идиоти не става.Трябва да се дават ясни и точни отговори на зададените въпроси.Заради такива като този хората не ходят да гласуват.

Типичен жълтопаветен шарлатанин

Влязохте в политиката като крадци и лъжци. Като такива и ще влезете в затвора.

ПП е петата поредна партия, в която се подвизава Настимир. Колкото е дебел, толкова е повратлив. Но шестата му партия може да се окаже партията на бай Ставри

Кое частно лице ще даде на някоя партия 20 бона.

Ама какви невинни душици сте само???? Как всички мислите за добруването на хората???? Какви щедри хора сте, с големи сърца. Да ви се възхити човек на невинноста.

Този дебелак лъже като за последно. Но май си намери майстора

Пуснете го човека, не виждате ли той само е минавал оттам.

Още един не разбрал , че сами се простреляха ! Да не бяха гласували за оръжия за Украйна и можеше мандата да е при тях ! Ясно им го показа Радев !

Нестимир отврътителен и нечистоплътен педераст от която наглост и арогантност излиза само воняща слуз такива са помиярите от ПП и ДБ

изнлючително неприятен тип... тарикат и шарлатанин

Всичко ще си кажете, стига да ви пита правилния човек,

Криптомир беше най-реформиращия реформатор от правителството Бойко-2.

Незнаех Настимире, че бизнеса им е ''почнал'' след тази ваша среща, та чак и отделни ''служители'' изведнъж да ви станали ''съмишленици'' и са ви дали по 20 хилядарки от ''джобните си''....Дори не осъзнават, че една лъжа води до верига от още лъжи и все повече се оплитат в оправданията си съшити с бели конци.

На тоя шопар му се отварят всички дупки като му замирише на власт

Тези милиарди не се събират в чекмеджета.

Вижте кво шляпа тоя от nexo. http://ivetfashion.com/images/gallery/vanya-peneva-2e9746d0.jpg Дай Боже всеки му.

Това е най голямата политическа проститутка, пееща партии любими аз ще съм с таз, която е на власт.

Смешник!

Още като започна скандала проверих в ТР и Настимирчо фигурираше там като ортак на Тренчев, па къде и как са се виждали ми е все тая :)

Тоя Насти къв е поврътлив п-аст. Като го натиснат още малко, какви ли ще ги измисли. Иначе тоя от къде тия връзки, за да смени толкова партии и да е все в парламента.

А в началото , ПП бяха птив политическото "номадство".

Н.А.: Кой ми ср@ в гащите?????

Цяла статия написахте за да кажете, че тоя нищо не е казал. Язък ми за 2 минути, които изгубих да я прочета. Съжалявам журналистите, които са длъжни по цял ден да слушат празното говорене на всички в Парламента.