Юнкер отменя посещението си в Париж

Причината са безредиците във френската столица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юнкер да цапне едно двойно,да си слага жълтата жилетка и да ходи на парижкият мегдан.

Звучен шамар за режима на джуджето Макрон. Юнкер няма да посети Франция докато Елисейският сатрап не освободи 400те полит-затворници.

безредици, дали е жив?

Ми така де - как ще ходи в Париж?! Сигурно като гледа по телевизията кво става и ръката му веднага се протяга самичка към +лекарството за ишиас+, а прекаляването с лекарствата не води до добри последици!

Знае ли някой кой всъщност протестира в Париж, истинските французи или навлеците, които нахлуха през последните години?

Безредици в Париж. Юнкер го е страх.Вместо в ролята си на висш еврочиновник да бъде в горещата точка. Сигурно е поскънал рязко алкохола там,та човекът му се свиди да лекува ишиаса.

барем уцелил ли е две еднакви обувки да обуе тоя път?

Дърт корумпиран страхливец.Ти си виновен за ситуацията във Франция и не само. Колко живота имаш още,за колко века си се запасил с манги и всички като тебе. Провалихте си държавите,които бяха наистина демократични само от алчност. Докато не намалите заплатите на еврогейовете протестите ще продължават.

Сарфошът ньеден!

Сигурно им е свършило пиенето на франсетата... :-)))

И що? Защото Макарон е зает да млати протестиращите срещу себе си и няма време да гаврътнат 3-4 питиета, ли? Или защото ЕС е организация, в която като е мирно и тихо си веете байряка и се кефите на заплатите от порядъка на 20-30 бона на месец, без бонусите, ама като стане напечено подвивате куйрука и оставяте потъващият да се спасява по метода на барон Мюнхаузен.

Шубето е голямо нещо:))))) Ако го погнат хората и ''ишиаса'' му нбяма да помогне...

Остава да си допива в Брюксел