Над 130 сватбари убити при бомбардировки в Йемен

Сватбено тържество било улучено при удари на коалицията начело със Саудитска Арабия в Йемен; 130 души са убити. Риад отрича за въздушни операции на коалицията

Обратно в новината

Коментари - Над 130 сватбари убити при бомбардировки в Йемен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВА КОАЛИЦИЯ КЪДЕ СА ИНТЕРЕСИТЕ НА САОДИТСКА АРАБИЯ, НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТ ЧЕ СКОГАТО МЕЧКАТА ИГРАЕ В КОМШИЙТЕ ИДВА И В КЪЩИ. ДЕМЕК ЧЕ ЩАТИТЕ СМЕНИХА ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ЦЕЛИЯ АРАБСКИ СВЯТ И НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО И ТАМ ДА ИМА РАЗМИРИЦИ И НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ, МНОГО НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО НА РАЗДЯЛА СЪС НАЙ ГОЛЕМИЯ МИРОТВОРЕЦ В СВЕТА НЯМА ДА ИЗБРОЯВАМ КЪДЕ СА ОСТАВИЛИ ДЕМОКРАЦИЯТА СИ ВИЕ ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ.

НАЛИ, тия всичките изповядват КОРАНА, който им възлага да убиват друговерците /ХРИСТИЯНИ..../ ЩО СЕ УБИВАТ ПОМЕЖДУ СИ?? ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В ТИЯ ФАНАТИЗИРАНИ ХОРА, БЕЗ ЛОГИКА. КАК Европа не се страхува от тях и техните непредсказуеми мисли, а се нарами да ги адаптира. Това, че се изхождали в детските пясъчници и по спирките на градския транспорт е малкото зло. По-важно е, че те са неразгадаеви и непредсказуеми за нашата религия и куртура. Религията определя културата и ценностите на хората. Коркота и хуманно и алтруистично да си настроен към човечеството, това са фактите. Не можеш като на диня да им срежеш скалпа и да налееш там друго мислене. Те си го носят по наследство и приемственост между безброй поколения. Каква работна ръка чака Меркел, незнам. Че и размноженията им чакала, та да плащали пенсиите на днешните ветерани от ВСВ, които не успяли да възпитат поколението си. КАКЪВ КРАХ! ВЕРОЯТНО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСВ!

АЛТРУИСТИТЕ-ГЕРМАНЦИ, ПРИРОДОЗАЩИТНАТА ИМ НАЦИЯ, ЗАЩИТАВАЩА ЖИВОТНИТЕ! ЕДИН ОБРАЗОВАН И БОГАТ НЕМЕЦ МИ КАЗА: =В ГЕРМАНИЯ ДА СИ ЖЕНА, ДЕТЕ ИЛИ КУЧЕ! ТЕЖКО ТИ, АКО СИ МЪЖ!" ТА тази ГЕРМАНИЯ, променена след ВСВ, боготвори официално чрез медиите си такива като затиналите сватбари и техните нападатели и анатемосва и внушава на народа си официално чрез медийната си и образователна политика православието. НО, ПОМНЕТЕ, ТОВА НЯМА ДА Е ЗА ДОБРЕ! ЩЕ ИМ СЕ ВЪРНЕ АНТИХРИСТИЯНСКАТА ПОЛИТИКА. ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА. Образованите европейски народи не познават картата на европа. В Италия една учителка по география пита българка , като кацне на летището кой ще я вземе и колко часа ще пътува с каруца до провинцията.Същата учителка по география е безкрайно изненадана, че българката ще ходи на море. а, българия има ли море??? ТОВА НЕ Е ШЕГА.

Нищо не идва дарум, още повече свободата и демокрацията. Тези случайни жертви във войната за победа на демокрацията няма да са напразни. Демокрацията, мирът и справедливостта са безценни и няма цена която да е твърде висока за тях

Саудитите са убийци на невинни хора!

Аз

Няма грешка. Масовите убийства на невинни, жени и деца е системна практика на всички въоръжени сили, обучавани от САЩ.

ЗАЩО СЛАГАШ ВИНАГИ САЩ, БЕ? ТЕ нали са фанатици. Къде е тяхната религия и морал? Може ли САШ да дойде тук и да накара северняците да избиват тракийците или македонците, а? Това е помията на човешката раса, лишена от елементарното преклонение пред природния закон. Колкото си по-беден, толкова си по-близо до природата.. А ако за тях важат законите на джунглата, че силният убива слабия за какво човечество говорим тогава? Това не са човешки същества, а животни, оцеляващи в бедна природа. Стига със САШ. АЗ, АКО ТИ ПЛАТЯ, ЩЕ УБИВАШ ЛИ, ЩЕ РАЗМАЗВАШ ЛИ ХОРА НА 40 ГРАДУСА, МИРИШЕЩО НЕ НА КРЪВ, А НА СМРАД? ИМАШ ЛИ ТАКАВА ДУША И КУЛТУРА? И МОЛЯ ТЕ, БЕДНОСТТА НЕ Е ОПРАВЗАНИЕ. И Българите са били бедни и оцеляващи в различни точки от историята си, но такава жестокост, граничеща с канибализъм не са проявявали. Явно това е наистина друга раса и култура, която християнския свят не може да приеме за нормална.

вчера бяха 70 броя . днес са 130.и нощна сватба ли е имало ?

Поредната кампания за омаскаряване съюзниците на Съюзника по тез географски ширини.Та, Саудитска Арабия, таз люлка на демокрация и страна с многогодишна демократична традиция не може да стори такова нещо.Може би са решили, че жениха ще се жени за повече жени от шейха наведнъж, та са се изтървали.

Къде са сега Амнести и други подобни, да вдигнат врява, както си позволяват да го правят у нас, само ако някой каже дори дума против нашите черньовци? Ама мълчат, нали? Нито на Амнести, нито на ООН им пука. И после ми говорете за демокрация. Та нали ако щатските подлоги кажат нещу срещу саудитците, ще им се стъжни.

ако беше руски самолет да улучи сватба в Сирия, щяхме да погледаме тогава рев и вой от вестници, телевизия, сащистанският държавен департамент, оссе, бхк, плевнелиев и лейди гага!

Нашият генерал-губернатор няма ли да вземе отношение по въпроса?

Да бе ефенди били са извънземните...

Почти нищо не се пише за случващото се там. Все едно има някакво затъмнение, но не лунно.

Тези сватбари навярна са се самовзривили. За да направят мръсно на коалицията водена от Саудитска Арабия. Така имиджа на освободителите-демократи се очерня и никой по света няма да им вярва. За да вдигат такава голяма сватба явно не е чак токолва страшно положението е Йемен. Само дето не им е излязал късмета да са на вярното място във верният момент. Съдба!

днес гледа ли "Очи в очи" с Ризова? Баси и нагляра дето ръсеше глупости там. Жива пропаганда. САЩ нямали нищо общо с "арабските пролети" и даже американският народ искрено им съчувствал :):):) И всичко това започнало, защото Русия и Иран "изнесли" украинския сценарий там. Като знаем за украинския сценарий, можем и да се сетим кой го изнесе там, ама нейсе. Кой беше този, не го разпознах, но ако го срещна лично, ще му се изплюя в лицето.Дори си позволи да дава съвет, да поканят сирийски журналист от България, който м/у впрочем е противник на Асад, та още да промиват мозъци....

Не им обръщай внимание!и Джурналистката е взела някой лев и госта и.Най-старата професия,знаеш как е!:-)

Фондация "Америка за България" може би е помогнала финансово на предаването, да си платят тока и задълженията към НАП.

Жалко за жертвите. Но забележете: Ха сега де, на една сватба, дето твърдят че по погрешка са я ударили, тия са избили повече хора от броя ИД тероряги, избити от САЩ в Сирия и Ирак от началото на годината до сега. Е те това са американските "умни бомби" в режим "приятелски огън" - толкова умно уцелват встрани от съюзниците си, че направо да се чудиш. 500млн. $ - 5 войника, въздушни удари - никакъв резултат. Сами са си виновни, че на практика поканиха Путин да се намеси в Сирия.

Знаете ли, че фамилията Бин Ладен е една от най-богатите фамилии в Саудитска Арабия. Те притежават и летищата ползвани от САЩ при нападението над Ирак и са ключов партньор на щатите в редица военни и нефтени проекти. А знаете ли, че този ключов партньор СА, според всички правозащитни организации е един от най-репресивните режими в света - площада на кръвта в Риад носи името си поради ежедневните публични екзекуции на хора с различно мнение или вероизповедание.

Сега и председателят на "Правата на човека" е саудитец! Като го питаха, защо така в Саудитска Арабия се колят и се бесят, арапа отговори, че такива били законите на страната!!!!!

Екзекуциите са в петък. През другите дни там има красив шадраван.

дали ще каже и за този, който насочи ударите към сватбата, че е кървав диктатор и убива деца?

Две-три такива "грешки" и проблемът с шумните цигански сватби в Пазарджик ще е решен.

Това му се вика "приятелски огън".

Какво означава израза : "Водената от Саудитска Арабия коалиция "? Какво значи да си "воден"? Това се нарича ИНВАЗИЯ. Войска от 10,000 души(според запознати),нахлува и бомбардира друга държава.И всичко това с мълчаливото съгласие на ООН и Съвета за Сигурност.

ти пък за донбас ли се сети ?

Не съм чул чужди държави да бомбардират Донбас. Това откъде ти хрумна ? Или така говорят в клубовете по нощно боядисване на паметници ?

И кой сега избива невинни граждани, жени и деца? Ах, да, забравих, Асад е виновен!

Хората вдигнали сватба - лошо няма. Лошото е, че стрелбата е била сватбарска.

Проблемът е че свадба без пушки и стрелба не е свадба, от там са ги сметнали за терорист и са ги избомбили.

Айде сега предстои този сакатлък да бъде приписан на новопоявилите се руски самолети в района. Оцелели очевидци ще разказват как на крилата на самолетите имало червени петолъчки, а един от пилотите свалил страничното стъкло и попитал сватбарите "вьi из ИДИЛ?!", но не му отговорили, след което бомбардирал.

Искрено ме разсмя , може ли да ти копирам коментара и да го поставям в други медии ?

LeGrandTulup

Давай :)

Не съм доволен от ЕС, бежанците са малко и защо да няма един милион от Йемен, тъй като сме в демографска криза да ни увеличат популацията. Моля кукловодите, Израел и останалите сателити, особено Саудитска Арабия да съдействат на молбата ни.

БАРАКАТА КАЗА ДНЕС ПРЕД ООН: "Асад е тиранин и избива невинни деца..." А Саудитите, дето убиха 70 души на сватба!? Те какви са. Тези жени и деца виновни ли са? ИЛИ СЪЮЗНИЦИТЕ НА САЩ МОГАТ ДА СИ УБИВАТ БЕЗНАКАЗАНО? ЗА ТЯХ НЯМА КРИТИКА от ОБАМА!

На всичко отгоре асад защитава родината си а саудитската коалиция се намесва в йемен като чужда държава!

същото стана и в Афганистан преди години - САЩ удари сватба!

Че шиитски, че хуси... Евати самоопределението, евати чудото!

ех защо и лютив местан не е кумувал на тази сватба или доган ?

ако са били там и са ги предупредили?

Pesh0

коалицията начело със Саудитска Арабия в Йемен :) Не беше ли САЩ на чело , на тази коалиция , която 2 години бомбандира и още не е улучила никой от ИДИЛ ? САЩ Турция Саудитска Арабия

бъркаш там саудитите бият хусите уж защото извършили преврат , целта всъщност е друга контрол над пролива това е единствения морски път от азия към европа погледни картата и ще ти стане ясно . п.с- от доло се намира сомалия не случаино там се появиха сомалииските пирати

една от наи бедните страни в света , нещастието им се състои в това че там е пролива баб ел мандеб

Същите грешки, които САЩ прави! Много странно!

По погрешка убити 70 човека , ами ако не беше грешка , колко ли щяха да бъдат !?

Ожениха ги за демокрацията.

сега путин трябва да прати войски да бранят и йемен ! не може си почина човекът !

ще почине . не се притеснявай !

И после Башар Асад виновен, лош, не е демократ, заради него бягали в Европа!! "Саудитска Арабия каза, че атаките са били извършени по погрешка. Целта им са били позиции на шиитските бунтовници хуси."

то все там де, но казал го е правителствен служител от Йемен, не от СА

Шило

Евах тая грешка.....

Маймуни с джелезо, срещу маймуни с потури.....

саудитска арабия не е ли в коалиция с путин , да громят идил ? що трепят сватбари в йемен ?

не,протестър. няма ка да се получи твоето,защото всички знаят че саудитите са американски васали.

Безумиците на САЩ са по поръчка и платени от Саудитска Арабия

Не, не е в коалиция с Русия. В коалиция е с тези който ти плащат в центове за постовете ти.

центове ама десет цента са седем рубли ! а аз пиша за шестдесет цента на бройка ! без ддс.

не противоречи на путин ! той каза че са!

Шило

Не, не са.

Саудитците плащат на сирийската опозиция да свали Асад, много пари. За да прекарат през С.Арабия голям газопровод от Катар до Европа. Оттам дойде войната. Но ИД са им врагове, искат да им вземат Мека (!?), някакви религиозни спорове. И така ИД си спечели врагове отвсякъде. А С. Арабия са фактическите противници на Путин - или техният газ, или руският. И затова са тези C-400, С.Арабия има много и модерни самолети, пилоти имат, пък и са наблизо до Литакия. Изобщо там е всеки срещу всеки, подпалиха го Близкия, че и Средния изток !

В Австрия, не дават дасъйбат, в Йемен не дават да се женят? Накрая , ще дойдат у нас да ни потпукат, само не знам, кой ще е Първи и кой ще е Втори манда. Нумеролого дедо Ратко

Пак нищо не си разбрал бе дедо ратко. ДАВАТ дасайбът ама на НЕпублични места.

Знам че е резрешено, а за Еври- политиците, и препоръчително?

А после им се сърдим, че си отмъщават.

Скрихте моят коментар за събиране на "коалиция на желаещите", а срещу тотално престъпните КОАЛИЦИИ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ унищожаващи държави и милиони човешки съдби ЛОША ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ДУМА не съм чул!!!!! Що така!?

така поръчват му$иката

Тъй-тъй после ще правим пак походи с детски колички и ще плачем пред камерите на новата порция бежанци и ще разпределяме квоти. Там обаче се строи един канал, който го охраняват руснаци и плащат китайците, та ще видим итам как ще се развият събитията,.....но поредния поток бежанци пак ще тръгне, дано се сетим и за сватбарите (мир на праха им).....

И после що имало ИД и други такива! САЩ избиха няколко стотин хиляди Иракчани и създадоха базата за ИД! А после онзи буклук ген. Атанасов ще ги разправя че Русия била виновна за Сирия! Буклук, като шефа си Костов!

Моля ви ! Тоя льольо атанасов е само боклук . Няма нищо общо с Българския генералитет . Имам впредвид истинските войни , не щабните лойници :)))

Друго не съм й очаквал от изпушилите зомбита ! Как да ударят миндилите , като са все техни хора - цру/ мосад..... Който сее ветрове , жъне бури . Близко е възмездието за милионите убити и прокудени от домовете си. И ще е по-брутално от най-големите им кошмари. Със здраве :)

Това ми навява на един стар филм: Македонска кървава сватба. Така е то, много коалиции се навъдиха напоследък. Тепат ли тепат де що им падне. Казват че покрай сухото гори и мокрото, но де ще му излезе краят. То това дронове, ракети, приятелски огън, а файда йок, както казват комшиите. Сега остава да чакаме и йеменските джугали да напинят към Европа. Но едно ми е чудно, защо никой не закача саудитският монарх? Ало, демократи от вси страни, сделайте една коалицийка и срещу него. Има си готов бежански лагер, с климатик казват даже.

точно от коментара на България - Американски изверги.