Явор Гърдев, Георги Господинов, Зуека и още 120 творци искат незабавна оставка на премиера

Те са изпратили отворено писмо до медиите, в което настояват за промяна на модела на управление и контрол на еврофондовете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия интелектуалци ли го раздават и какво разбират?

Да си вземат отвореното писмо и да си набутат отзад. От тях има няколко интелектуалци, а другите са само за пълнеж. Представям си какъв интелектуалец е Зуека и разни неизвестни артисти и художници. Има два вида интелигентност -едната е природна и с нея се раждаш. Нея не можеш да я придобиеш с образование. Можеш да си професор и да си прост като мотика. И другата е придобита с труд и учене в дадена област, но когато липсва природната си оставаш глупак за цял живот.

Гадна ,смърдела гербаджийска сган,малко ви остана.След сдаването на власта,трябва да се раследва мафиотската структура ГЕРБ във всяко селце,всяка махала по подобие на национал.социализма в Германия след 2 световна война.Ако милиционерите Борисов и Гешев не влязат в затвора за доста години значи не е имало файда от тези протести.

Гадна мръсна болшевишка сган след като ГЕРБ спечели изборите трябва всичките да бъдете разпитвани в прокуратурата за фалшивите обвинения срещу Борисов

След 84 дни усилено мислене дясно-левите творци избухнаха интелектуално - подкрепят протестите, които вече приключиха. Те, разбира се, НЕ знаят какво искат, но знаят КАК да го постигнат! Браво,вие сте нашата надежда!

не е за вярване, интелектуалци искат оставка на надупения продажен борисоф!!!Досега мислех че те се подмазват на всяка власт, но се оказа че имало и свестни сред тях. А това е много смело в днешно време да се опълчиш открито на диктатора от банки и неговата бухалка. Браво и поздравления за смелата позиция.

Не творци, интелектуалци а шутове.

да ги оставим на мира! Кажете какво да правим с Р.Кънев-българомразеца и Е.Йончева - тоже българофобка? Как и с какви очи ще идват и се разхождат в София? Аз ще гася телевозора в момента, в който видя тяхните физиономии! Обещавам! Безродници!

"Хем грозен ,хем нахален,пък и на женкар се прави.",а и няма топки. Що е ТО?

ЕДВА ЛИ СА ИМ ПЛАТИЛИ ПО 50 лв. ТРЯБВА ДА СИ ИДЕЙНО ПРОМИТ ИЛИ БЕЗ ГРАМ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН МОЗЪК ЗА ДА ПОДПИШЕШ ТАКОВО ИЗВРАТЕНО АНТИ-БЪЛГАРСКО ПИСМО. СЪЖАЛЯВАМ ГИ

ЗУЕКА ПОДПИСАЛ, Рачков не. Това писмо е писано в централата н а БСП. ТЕ СА СЕ ПОДПИСАЛИ без да четат писмото,иначе какви интелектуалци ще са? Това е поръчка

Всички,които не лайкват писмото са идиоти като баща си. Тикви,тикви,тикви като бащата-тиква. Мигрирайте боклуци и взмете кофата с вас.

ВИЖДАМ ПО-ДОЛУ ДВАМА-ТИРМА МАТРОСОВЦИ НА ГЕРБ, В ПРЕДИНФАРКТНО СЪСТОЯНИЕ! НЕДЕЙТЕ ТАКА БЕ, ЖИВОТЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ И БЕЗ ГЕРБ И БОЮ! ПАЗЕТЕ СИ НЕРВИТЕ, НАЛИ ЗНАЕТЕ,ЧЕ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ СА ИЛИ ОТ НЕРВИ, ИЛИ ОТ НАСТИНКИ! ИЛИ И ВИЕ СТЕ БЕНЕФИЦИЕНТИ НА ОНЕЗИ 8 МЛН.МЕСЕЧНО, ЗА КОИТО СЕ РАЗБРА,ЧЕ БОЮ ПЛАЩА ЗА КРИЗИСЕН ПИАР ОТ ТРИ МЕСЕЦА? Е, ЩЕ СЕ ПРЕОРИЕНТИРАТЕ, НЯМА ПРОБЛЕМ, НАЛИ СТЕ ЕСКПЕРТИ, ЩЕ ЗАРАБОТИТЕ ЗА НЯКОЙ ДРУГ!

интелектуалци хахаха, обикновени наркомани.

Малко искат теа клитори и тройно абортирали дерунгели...можеше да искат и по едно ферари с цвят БСП.Теа само да ядът и да серат друго моат ли?

Ох, да се осереш от смях! Какъв наивитет!

ОТ КАКВО СЕ УПЛАКВАТ, ТА ЗУЕКА БА Я ЗЯГЛАДИ КОСЪМА. ЕДНИ И СЪЩИ ГИ ГЛАДАМЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ, ДА ЖЕ ВЕЧЕ ИМА ЦЕЛИ ФАМИЛИИ СИ ПРЕДАВАТ ПО НАСЛЕДСТВО ПРЕДАВАНИЯТА. ПЛАЧАТ И СТРАДАТ ПО СЛАВИ ТРИФОНОВ . ИНТРИГИ, НЯМА ДА Е ЗА ДЪЛГО, ОСВЕН ДА ПОДСКАЧА И ДА СЕ ПРАВИ НА ШУТ ДРУГО МОЖЕ ЛИ. ДОБРЕ, ЧЕ Е РАЧКОВ, А ТОЙ КАТО ПРИДВОРЕН. ДОСТАТЪЧНО ИМ НАЛЯХА ДА ПОМЪЛЧАТ.

Освен с писма, трябва да изразите позицията си и с творчество. Ако не пускат творбите ви в телевизиите - поне имаме ютуб!

Абе Зуек и сие кой искате да управлява?БСП/БКП/която доведе страната до 3 национални катастрофи начело с уволнена за корупция, чалга мутрата Слави , Мая Галева, тримата глупаци , Рада , *Иванов и сие.Та ако толкова искате власт , явете се на избори и спчелете и управлявайте!

Троловете са полудели........предсмъртни гърчове!!!!

Гърча се от смях - Зуека творец и интелектуалец. А ти му се кефиш. Заслужаваш наистина чалгаря Слави и Майчето да те управляват. Жалко, че България е една и не ви я даваме, нали?

Повечето са червени миндили, при тях образованието е нез значение.

Знам какво искат творците. Д дойде Слави Трифонов, да им скъса... носа.

това отворено писмо има и положителна страна. Показва кой кой е и на кого се продава. Сами си подписаха присъдата като творци. Сега вече могат да участват само на представления на БСП.

ЩО БЕ? ДА НЯМАТЕ КЪМ СРЕБЪРНИЦИТЕ И БЕЗПЛАТНИ КАРТИ ЗА ТЕАТЪР?! ЩЕ УМРА ОТ СМЕХ!

Да го пудес.

От кога чакаме, да започнат в различни сфери да искат Оставката на ББ и правителство и сие. Това е нетърпимо. За жалост времето се развали и мн хора, трябва да си взимат децата от градини и училища и няма как да ги държат на вън на студеното време. Време е! Оставка!

Чакате и какво получихте - Зуека творец и интелектуалец? Всъщност да не го обиждам - може да е бил на няккоя друга ракия.

Ей тия се ненаядоха та още искат!

Понеже беше избита след 1945 та и интелигентите ни са пълен провал.

Тази мантра се изтърка, каква интелигенция до 1945 година, когато над 50% от българския народ е неграмотен, потънал в бедност. А някаква шепа високо платени за времето си проститутки, флиртуващи с немските фашисти са се изживявали като интелигенция. Интелгинецията в България беше създадена системно именно след 1945 година. И беше почти убита, пак системно, след 1989 година.

Имало е интелигенция само през комунистическо! Така ли? Та тогава нямаше лично творчество, спомнете си! Нямаше една жилищтна или обществена сграда, която да радва очите! Панелки и гета! Защото нямаше архитекти, завършили в Германия, Франция! И във всяка област беше така! Толкоз за социнтелигенцията!

Е, и като незабавно подаде оставка правителството кво? Радев ли ще ни оправя, Мая Чушкопека, или Слави Трифонов. Зуек, заряза жена си и детето си заради някаква балерина, измикяр такъв. Като фурнаджийска лопата си и такъв си остана. Мъжка курва! Има си законно и легитимно правителство избрано от народа и той е суверена, който ще се произнесе през месец март.

Има си процедура, ако още не си я разбрал каква е, иди чети, не пиши тъпотии.

КАТО ЩЕ СИ ВАДИМ КИРЛИВИТЕ РИЗИ, БОЮ ЗАЩО СИ Е ЗАРЯЗАЛ ДЕТЕТО В БАРЦЕЛОНА?!

Да си светил, та да знаеш. Ама червените и Гьобелс сте едно и също - повтаряте лъжи, докато сматате, че са станали истини.

Много хубаво писмо, ясно и точно дефинира проблемите. Пропуснали са добавят и голяма дупка, зейнала в българската наука и развитието на нови технологии, но не е проблем. Оставка, мутри! Стига се гънахте, като тиквени дръжки, подавайте оставката и се омитайте от България!

Мале, мале, мале. Като ви чета и намразвам тоя прост народ! Не случайно 500 години не сме били на картата! Жалко за тези дето дадоха живота си за тези австралопитеци! Срам сте бе! По-голям срам и от простата тиква дето ни прави на маймуни и за смях пред цял свят! Няма толкова упадъчна държава с толкова прост и роболепен народ! За 50лв. ще си продадете децата бе!

Това дето четеш тука като коментари са в 98% писаници на 1-2 герберски трола, които с радост афишират дълбоката си функционална неграмотност. Това не е миродавано за състоянието на българите! Който може е на площадите от 3 месеца вече, който не - подкрепя както намери за добре. А 1-2 трола на ГЕРБ съсипаха дир-форума, ама проблемат е за редакцията, не за нас.

Има нещо такова, само дето не са 1-2, а доста повече! Гроб за мобилизирали лумпените, като им плащат по 30-50лв. надник по цял ден да обикалят из пресата и да пишат негативни коментари срещу Радев и срещу всеки, който критикува правителството на крадците.

Дори от гешевтурата си търсеха тролове, които по цял ден да четат какво се пише в пресата и вероятно да пишат опорки! ТОва е сигурно!

Ти пък се научи да пишеш правилно на български, 7-ми клас явно не ти стига

ЕДВА ЛИ СА ИМ ПЛАТИЛИ ПО 50 лв. ТРЯБВА ДА СИ ИДЕЙНО ПРОМИТ ИЛИ БЕЗ ГРАМ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН МОЗЪК ЗА ДА ПОДПИШЕШ ТАКОВО ИЗВРАТЕНО АНТИ-БЪЛГАРСКО ПИСМО. СЪЖАЛЯВАМ ГИ

Р. РАДЕВ тиквата, е утайката на президентите български, Плевнелиев го покани при него за да го научи как да бъде Президент на всички българи За сега Нищо не е направил, Освен Дежурното Вето на всеки закон, не че има значение неговото вето. Може би за това са виновни и некъдърните му и продажни съветници?

А бе ти уред ли си бе! Ще ми сравняваш плевнята с Радев! Егати промитите мозъци сте вие гробарите!

Щом и културните дейци започнаха да искат оставка, няколко месеца преди изборите - ясно е. Пари искат. Тази Пендичанска нали беше доволна, че я компенсирали за COVID 19, дето не можела да има концерти и изведнъж на 180 градуса. Хайде бате Бойко да ви преджоби всичките, дето пеете на сватби, имате представления, дали си плащате данъците, както обикновените хорица или бачкате за кеш.

Маргиналите ходят на представления за кеш пара, не плащат данъци а искат помощи от държавата.

Само Александрина Пендечанска не знам кой я е излъгал за да е с тези,защото дядо и по бащина линия беше затворник в Белене,а останалите в отвореното писмо подкрепят комунистите.

"творци" вече нито ще им чета съчиненията, нито ще им гледам шоутата, нито ще им слушам музиката. За мен те са зависими хора, които се продават за жълти стотинки. Ако искат да участват в управлението на държавата, да си създадат партия и да участват в изборите напролет.

Тия не бяха ли умните и красвите?! Май са те?! Тия през 2013 - 2014 г. ни докараха простите, грозните и дебелите да ни управляват!

Забравили са да пишат за оставка на Президента, Европейският съюз и ...БОГ. Грешка. Споменали са за Бойко Борисов.

От 90 година, зуеци искат оставки и нищо добро. А благодаря ви но не искам да стане заплатата ми 5 долара и пенсия от 3 долара. Няма да има оставка на редовно правителство. Аре у лево зуеци.

Браво за смелостта! Малко по-малко страха взе да отсъпва...единни сме! ОСТАВКАААА

По минусите ще ги познаете (троловете)

Кур за Гадев, два за Деса, грозната метреса :)

Абе Зуек (и компания), кога ще разберете, че оставките не решават нищо? Или има извършени доказани престъпления, за които не просто се подава оставка, а се лежи в затвора, или няма. Какво като подаде оставка Бойко, Корнелия по-добра работа ли ще свърши? БСП няма да крадат ли? Черепа няма пак да измисли някоя лотарийна далавера, за която пенсионерите да си дават последните левчета ли? Апропо, тази "национална" лотария не я ли рекламираше ваш колега и приятел актьор? Зуек, направете партия и се кандидатирайте. Аз не харесвам плоските ви скечове, които са достойна забава за някоя селска вечеринка може би, но ви обещавам, че ако направите партия ще гласувам за вас. Пред БСП, ДПС, ГЕРБ и компания всеки друг е по-добър избор. Но само да искате оставка, просто наливате вода в мелницата на БСП, Радев и Черепа.

Зуека искал оставка на Бойко !? Ще умрем от смях ... :)

Жалки са опититие да припишат на Борисов заиграване с Доган и Пеевски, те са най-големите врагове на България, хората на Путин в България, през които се въртят много нелегални пари от наркотици, цигари, отклоняване на европейски средства и т.н. След като изчисти по-дребните, Борисов остави борбата с тези за последния рунд, затова всичката измет врещи на умряло и хвърля яйца и домати по улиците

Я виж ти, хранениците искат друг да им подава лъжичката в устата. Е това вече върха на всички капризи!

само артистите на БТВту

Настана време разделно, поне сега лъснаха спящите клетки тровили обществото ни вече 30г. Всички, които ревнаха срещу Борисов реват срещу законноста, високият жизнен стандарт, евроатлантическата принадлежност и християнските ценности!

Някои хора имат топки, други нямат.

Т. Нар. “творци” са си били винаги наведени жалки мишоци, които за някоя и друга огризка са готови да продадат и собствената си майка. Черепа им е подхвърлил кокалче и те се хвърлят усърдно да си го заслужат. Къде бяха 3 месеца, че чак сега им дойде музата да разиграват етюди. Жалка работа, но каквато държавата, такива и карагьозчиите.

dir.bg отново внушения. с писмото се искат 4 оставки!

Подписали се значи... Сега Гешев, като влезе с едни проверки ... ще видити вие

защо ли ни ги натрапва тия ялови соросоиди "протестъри" ?

Тия ся соросоиди ли станаха? Демек, платени от вънка протести клатят стола на Бойко войвода ... Същия сценари като Беларус ли е или нов ?

с други думи Кор за Бойко!