ВСС е обиден от депутатски изказвания и ултиматуми за отстраняване на Иван Гешев

Какви са правомощията на министъра на правосъдието и може ли той да иска отстраняване на главния прокурор - какво ще каже Конституционният съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комуноидите нагло се месят в съдебната власт. Крайно време е есента да ги изритаме с шутове от парламента.

Да бе.....захапали кокала, правят се на независими и принципни., никога не видяха ни най малък проблем в Гешев,....какво?...чакат хората да ги погнат с тояги за.наглостта ли им? Просто послушници си бранят дебелата филия...дето я взимат от залъка на всички.

от теб по-голяма мутра няма, да знаеш! парламента е над всичко, ама нямаш IQ-то това да го разребереш.. и парламента ще освободи защитниците на стария ред ВСС и ще изберат святни хора в него!

И ДС членове се правят на обидени. ВСС са престъпници!!!!

главата ти трол. Писна ми да те гледам под всяка статия. Селяк

ние вас ще ви погнем с тояги, писна ни от правозащитници и защитници на Радев! Радев ще го изметем с целия му арсенал, готвим не тоягите, а оръжия за масово поразяване! Вие това заслужавате!

Алчни и безочливи гъзoве! От една година народът му иска оставката на този пич, той не пуска кокала. Стои до последно. Един осъден народен представител няма. Един. Всичките 240 парчета - от честни, по-честни. Мизeрници!

Милиционерската ДС пасмина се оказаха с много нежна душевност. Време им е да хващат пътя.

Немате шанс!

Магистралка да се обиди, че я наричат проститутка.

А да поемете въжето, но вързано на дървото? Защитници на мафията сте!

Народът? Дионисий, хаджигенов, бойкикин и мая не са народът. На народът не му пука и така трябва да е. Какво ни пука на нас за черепа, шиши, крушата, брадата и т.н.

На майка ти казваха кучка!

... с много думи са казали че ще мачка таралеж с гол гъз Бойко Рашков ...

Догански подлоги, ще бъдете изметени.

А тези "НОВИТЕ" не са защитници на мафията! Те са неродени моми, майки терези и архангели. За едните презумпция за невинност до последна капка кръв, за другите презумпция за виновност до последна капка кръв... И как за един толкова специфичен казус всички са супер подготвени...?

И ако Конституционния съд отсъди, че Министъра на Правосъдието може да внася за разглеждане във ВСС точка за прекратяване на мандата на главния прокурор всички тези зависими калинки ще имат ли доблестта да си подадат оставките или и тогава ще се правят на жертви?!? Дали тези хора осъзнават, че с действията и бездействията си са една от основните причини за сегашното състояние на държавата.

Магдалинчев и компания, симпатични сте ми почти колкото употребяван презерватив, подавайте оставка и вървете по дяволите.

Докато не го кажеш същото в очите на някой. Ама никога няма да посмееш. Че после ще си събираш потрошените зъби от земята, докато квичиш като напикан лангур.

Явно си падаш по изказа на господаря ти. Вярна ще излезе приказката за краставите магарета.

На ВАС са обидени по–голямата част от Българският народ

Oт статията разбирам , че е необходимо колкото се може по -бързо Парламентът да приеме необходимите законови реформи,щото хора като сегашния ВСС и сегашен Главен прокурор никога повече и да не могат да си помислят ,че ще могат да заемат тези длъжности.

Викаш боко шизофренията е най-нормалното нещо в безсмисления ти живот?

Зависимусти подлоги заплатаджии корупция с нечувани размери.Само отворете Белене и скревена това е спасението.

........е нема да стане к'вото искате! Кой ще ни храни домашните животни и внуците. не ни е лесни.....по 1-2 казуса годишно.....измъчихте ни да гледаме празни екрани на компютри и да си намигаме.....'а стига вече......

А тролчета на Каскета са с интегритет на презерватив за многократна употреба

вий сте ПОЗОР!

Той гешев явно сурвака някой, който не трябва, но пък янаки и рашко да са ми мерило за морал и чест...

Марш боклуци. На отчет сте в Банкя

ВСС не е "изтривалка или парцал" за забърсване на нечий его, комплекси, корист! Ако някой има вина, има ред, доказателства, път за решаване на вината или не. Грозно е алчни за власт да вярват, че са господари и на другите независими власти, че българският съд им е маша за разчистване на сметки. За какъв нов ред и морал се говори като се драпа с нокти, зъби, безогледно да се върне статуквото, да се спасят олигарсите, да са неприкосновени политици, които правят зулуми, крадат, злоупотребяват!?!?!

Дано не са ти мерило тези от ВСС. Слушах им така наречения "дебат" преди гласуването и се почуствах толкова погнусен. Поради зависимости и непрофесионализъм тези не трябва да бъдат допускани до който и да е български съд ако думата правосъдие все още има някакъв смисъл.

Кофти е да си зависим, и да го играеш независим....

Нарушавате собствените си процедури и после искате другите да ги спазват и да ви уважават! Не става !

... се обидила, че я наричат курва ... тя, видите ли, го правела срешщу пари ... не можело така:)))

някой нямя ли да прати снимки от съдийско- прокурорското село на морето?

Ясно, на хранилка са при #кой

Де бре! Не се обиждайте толкова!

Партийните мисирки, назначени от предишния парламент се правят на обидени. Ами, да напускат ВВС... Но няма, кой ще получава големите заплати за нищоправене и при това щял да бъде независим

Тепърва ще гледаме сеир. Задава се червено цунами. Опустошително.

Всички на амбразурата! Да защитим каскета с телата си.......

Отвратен съм от реакцията, с която бе посрещнато предложението за остраняване на главния прокурор.. Всички съдии вкупом хукнаха да го бранят и защитават все едно от това зависи живота и заплатите им.... и се запитах дали не е точно така- държат всеки с компромати и и плащат едни огромни заплати за нищо не вършене. Това беше по времето на Борисов, но явно добре ги е обвързал и окопал. Почувствах се ужасно гадно и обидно, че такива боклуци вземат съдбоносни решения. Това трябва час по скоро да се премахне!!!

Що червено? Ти друг цвят не познаваш ли?. А и до сега "цунамито" какво беще, при мин. председател , бивш член на БКП? Пимбянао ли?

Сега е моментът членовете на ВСС да подадат оставки и да си посипят грешните глави с пепел. Иначе ги очаква лошо бъдеще

Шампион по нищоправене е прецедента, тия не могат го стигна и след 300 години, както по бездействие така и по вредност

Виждам членовете на ВСС и гл. прокурор да бягат по софийските улици, преследвани от гневни българи с тояги

Червените чалгари са добри юристи ,ВСС пасти да ядат. Гешев бръкна на Мунчо отзад ,сега ще му заведат дело за сексуално насилие.

Ти си шампион по глупост и заблуфеност

И аз виждам Мунчо да бяга най отпред,защото му е оцапан дирника

Искат да махат Гешев, защото арестува главните спонсори на червените кхмери, на прецедента и на още няколко дрОгаре. Това е най-сигурния признак кой е на власт в момента. На нечетящите няма как да им е известно случая със специалния прокурор на Палермо - като не можехе да го убият, подкупиха местния парламент и го освободиха поживо- поздраво, защото яко ги беше настъпил. Тук е абсолютно същото - корумпирания до козирката вътрешен министър с имоти като на рап-изпълнител се захванал с гешев?! Изпълнителна власт се захваща с независима съдебна власт?! От "къдя на къдя" да се чуди човек. А инак рашкуф бил юрист... ! Смешник

Ако следващата прокуратура се поразрови в сметките ви,какво ли ще открие у нас и особено в чужбина като валута и имоти.Тези подкупи,които взимахте и продължавате да взимате за всяко дело в което престъпници се оневиняват,са някъде.Който престъпник няма пари,отива в затвора.Който има,му ги вземате и го пускате да събира до другото престъпление.