Временно отнеха болно бебе от родители антиваксъри в Нова Зеландия, отказващи операция

Върховният съд в Оукланд постанови, че поема попечителство над 6-месечното дете, докато не се възстанови от хирургическата интервенция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой с какво е ваксиниран в Нова Зеландия, но аз моето дете няма да го оставя да умре, пък ако ще да има риск след 70 години да се разболее от не знам си какво. Става дума за спасяването на живота на дете! Не е за каприз

Правилно! Колко ри сеца са умрели или ще умрат заради такива? Като онази майката на Буда. Родила го вкъщи, отказва са го регистрира, т.е. той няма ЕГН и от гредна точка на държавата не съществува... преди това имала друго дете, което умряло, защото тя отказала медицинсща помощ. Горките деца! Вие ако искате се лекувайте, но да убиете детето си защото, примерно, в Библията не пише нищо за операции или преливане на кръв е престъпление!

Антиваксърството е отмъщението на двойкаджията по биология от основното училище.

ако не си съгласен с налаганите със сила идиотии от правителства си антиваксър? Щот на това прилича твърдението ти!

Затворнически кенеф

Имаше подобен случай миналата година и в Италия. Абсолютно правилно решение. Не можеш да поставяш собствените ти вярвания над живота и здравето на детето ти.

Това е кръв бе галфон, не светена вода. Има достатъчно неваксинирани които биха дали кръв за бебето, но както винаги на преден план са интересите на върхушката. Ако вземат та им позволят да се сдобият с кръв от неваксинирани, която по нова зенландия е рядкост, ще стане прецедент. Да е живо и здраво бебето.

Като чета коментариите - отново Бай Ганьо се изказва за "ваксини" и "здравеопазване". Да ви разкажа за личния лекар на нашето бебе. Живеем в София, младо семейство. Когат дойде за първи път личния лекар на детето в къщи каза "Вижте, дайте да се уточним още отсега. Ако сте от антиваксърите - аз не съм Вашия лекар и не поемам отговорността за Вашето дете". Ние повърдихме, че приемаме ваксините и оттогава всичко е нормално

Льохман, защо не смени личният лекар? Тива е услуга, която като всяка друга подлежи на критика и одобрение. Това че някой ти поставя някакво усливие не значи, че е прав. Такива сълзливи глобалистки статии хептен ще те накарат да спреш да мислиш.

И ние така, но след третата ваксина детето стана неадекватно. Познай дали сложихме повече...

Правиш ли разлика между истински ваксини и т.нар ваксини срещу ковид ,на които на кратката характеристика дори не пише ,че са ваксини?

Нищо странно в коментарите- България е на челно място по антиваксъри. Не случайно сме на 2ро място в света по смъртност от Ковид. Всичко опира до незнание, връщаме се в тъмните векове... религия вместо наука, магии вместо лекарства... скоро сигурно ще почнат да смятат учените за вещици. С такова образование и чалга култура какво друго да очакваме.

Както се казва, няма нужда от коментар: Cases and mortality by country Country Confirmed Deaths Case-Fatality Deaths/100K pop. Peru 4,300,576 217,496 5.1% 659.64 Bulgaria 1,287,988 38,053 3.0% 547.65 Hungary 2,166,352 48,287 2.2% 499.85 Bosnia and Herzegovina 400,601 16,205 4.0% 493.93 North Macedonia 344,872 9,591 2.8% 460.36 Montenegro 283,844 2,790 1.0% 444.22 Georgia 1,806,918 16,882 0.9% 423.20

Поредното идиотско изказване. Аман!

Значи сме добре,защото по смъртност от всичко друго сме на първо място и не е само заради здравеопазването.

Това е лъжа. 26 по смъртност от сърдечни заболявания 51 по смъртност от рак 137 по смъртност от бъбречна недостатъчност 106 по смъртност от чернодробна недостатъчност и т.н. Като не знаеш по добре си трай

Глупости! На никаво чело не сме! Хайде стига простоии, а? Имаш ли едно изследване по темата или блещиш на база "една жена каза? Смешник!

Ако можеш да четеш щеше да си прочел втория пост където са данните показващи България на второ място след Перу. https://coronavirus.jhu.edu/data/mortality Ама чукчи писател, чукчи не читател, нали?

Там нямаха ли принцеса с психически проблеми? Или кралица беше онази лудата от снимките? Апропо помня как едно време искаха много познати да емигрират към Австралия и Нова Зеландия, а учителите се опитваха да им обяснят, че това са аборигенски и затворнически колонии без достъп до цивилизация

не е кралица нито принцеса, просто сороска подлога от програмата им с Клаус Шваб "Млади лидери"

С какъв кеф гнусните мисирки, подлоги на управляващата гмеж, натъртват думата "антиваксъри". По време на ковид идиотията стана ясно, че Нова Зеландия е същата фашистка клоака като Австралия, така че никакви решения на съда там, не бива да ни учудват.

За продали душата си сатанисти няма нищо свято. Моля се Бог да помогне на тези родители в тази неравна битка срещу глобалното зло. За ковид фашистите и пропагандистита и слугите на ковид култа само смърт -тежка мъчителна смърт но дори такава смърт няма да изкупи вината им, в ада да горят!

Има лекарства, взимай ги редовно

гледам че ти вече си ги взел, даже и петия бустер :)

AHATEMA !!!

в Нова Зеландия и Австралия комунизма вече е на нивото на Северна Корея, освен малоумните закони за ковид и ваксините, скоро в Н.Зеландия приеха закон за доноси срещу потенциало "опасни" хора, например ако оспорваш ковид политиката или не одобряваш правителството, съседа ти може да те докладва на партията и да те арестуват. та такива работи стават в така наречените "демокрации"

100+

че искат кръв от неваксиниран донор? А,да. Искат да вземат решения ,а не ИНФОРМИРАН ИЗБОР.

Пропуснали сте да напишете, че са намерили дарители които не са ваксинирани, но държавата настоява да му прелее ваксинирана кръв по някаква причина. Всички лидери на държави дето са минали през Световния Икономически Форум в Давос, са си направо фашисти. Канада, Нова Зеландия, Нидерландия

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Не коректно заглавие.Родителите не отказват операция ,а само кръвопреливане с кръв от ваксинирани. Тъй като тяхната министър председателка е лезбийка,нищо чудно да искат да дадат бебето на някои подобни уроди.

Не е точно така, Съдът и правителството действаха в синхрон, за да покажат, че не родителите, а те ще кажат каква кръв трябва да се прелива на детето. Съдът в Оукланд отне 4 месечното бебе Уил от родители му, защото отказаха преливане на „ваксинирана кръв“ за операция, свързана със сърцето на малкото дете. При изслушването в Съда, здравните органи на Нова Зеландия не са доставили нито едно доказателство, че кръвта, която предлагат за операцията е безопасна. Здравните власти са отхвърлили искането на родителите за неваксинирана кръв с аргумента, че това е непрактично и ненужно. Отказано е на родителите, самите те да бъдат донори на детето си.

К19 показа колко глупости се творят на глобално ниво. Хубавото на тази криза е, че ще забърши идиотиите и ще позволи да обществата да се прочистят от простиите. Стига "глобалистите" да не се запънат като костилка на за*ник и да се наложи хората да ги мамаризят за изпроводяк.

Тяхната министър председателка е омъжена и роди биологично дете, докато беше министър председател. Как я определихте като лесбийка не знам.

За Коко е омъжена - за жена джендър .

ако роди вече не се класира за лезбийка? И никога две жени не са имали дете от донор? Никога, нали?

Новината е такава, че да стане ясно, че ако не се подчиниш на ковид репресията, могат да ти вземат детето. Не може да се каже дали е имало реално такива хора, но новината която да подчини масите е на лице.

Ти ненормален ли си бе? Значи да си оставят детето сега да умре щото ако ме прелеят кръв от ваксиниран при операцията може би, някой ден, ако ........., има вероятност и т.н? Що за глупости са това?

никой няма право вече да решава, може само да избира.....предложеният вариант...... чалмата или секирата

Те не отказват операция. Едва ли отказват и да дадат кръв, би трябвало да е съвместимо с някой от родителите си, но тук има натиск от държавата да бъде изложено на огромен риск от тромбоза, миокардите, перикардите и т.н. , което родителите не искат да причинят на рожбата си. Не "може би", не "някой ден", а сега!

Какво да избираш? Дали да ти умре детето сега със сигурност или да има някакви хипотетични, незнайни и недоказани проблеми в бъдеще? Верно ли ти се налага да избираш при тези две възможности?

хубаво го считаш за ненормален... ама замислили се дали информацията, която ти сервира този сайт е достоверна? Не един и два пъти дирниците манипулират с много ясни цели!

Кое не е баш бе? Значи има риск от тромбози, .......дъра бъра и т.н но ако не се оперира няма риск, няма евентуално - детето си отива. И си прав - едва ли отказват да дадат кръв. Пролема е само, че в човека има около 4 -5 литра а при тази операция ще трябва повечко. На кого от двамата да източат кръвчицата и да мре?

Дали информацията е вярна или не, аз не мога да кажа. Ти обаче влизаш в същия проблем - ами ако, може би, има вероятност да била грешна информацията. Има голяма вероятност да има извънземни и има евентуална вероятност те да има технология и вероятно могат да оправят детето евентуално без операция. Ама това е вероятно нали?

теодорчо, осъзнаваш ли колко си прост? А осъзнаваш ли, че ти липсва всякакво критично мислене? Не осъзнаваш... за това си беден и прост....

Тези там са по- зле от Китай ,инфо от живеещи там.А кръв от неваксинирани трудно ще намерят - всички са с по три дози Файзер,защото друго не се предлага.