Коментари - "Врачка" измъкна над 20 000 лв. от 19-годишна заради "черна магия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама парите ги няма, нали?

19 или 90 простия си е прост.

Arcadium

То парите са били омагьоса и и жената затова се е отървала от тях.

Аз на 19 год. имах - 20 лв .... Така, че добре са и ги зели

Че то банките ни измъкват всичките пари и сме им длъжници вечно, но за техните вечни измами нищо не пишете!

За какво могат да осъдят врачката? След като купуването на апартаменти в кв. "Изток" за 500 евро/кв. м. е "договаряне между продавач и купувач в условията на свободен пазар", черната магия от Стамболийски не се различава от Цецко и Цецка.:)

Ами сега ако наистина я урочаса черна магия?

Ало писачите на статии, има ли ИСТИНСКИ врачки, че тая да я наричате "Мнима врачка"?! Може ли да сте толкоз прости бе! Всички врачки са "мними"!

колко ли сеанси е направило за тия парички

Тук може да се цитира крилатата фраза на Бай Ганьо: "Имал си бол пари, дал си!" А иначе... избий баламите и тарикатите сами ще си измрат...

Беден бил народът.. Пенсионери хвърлят по 100 бона през терасите, тийнейджъри дават по 20 хиляди за разваляне на магии.. Търкат по 5 талончета на ден.. Тежко, тежко..

Сега да даде още двайсет бона, да й направят бяла магия... :)))

Интересно за какво са я задържали? Как ще докажат измама?

чл. 209 от НК предвижда наказание от 1 до 6 години за измама. сега врачката спокойно може да разглежда случката като направена и черна магия за осъждане и сериозен престой в затвора. Впрочем, какво мислите за онези врачки по телевизията, вечер късно ... към 2-3 часа ги пускат ???

А как ще докажеш измамата?

наистина много интересно как ще докажат, че има измама. Ако договорката е била за разваляне на черна магия, момата с 20-те бона трябва да докаже, че черната магия не е развалена... Ако е - значи баячката си е свършила работата. В противен случай трябва да открият експерт, който да докаже, че няма черна магия... сложна работа, ако питате мен.

прочее врачката ще трябва да плати данъци сега :)

Горе-долу - в прокуратурата са експерти по разваляне на черна магия при това цените са им от подобен порядък.

Човешката глупост е безкрайна.....

като лейката сама и ги е дала

от чистене на вируси или ъпгрейдване на операционна система

Е,този път не е пенсионер /ка на 80 г.Че все ги обвинявахте.На 19 години да хвърли 20 хил.лв.,това поражда поне няколко въпроса-откъде ги има,ако са от родителите и явно и те не са съвсем добре.Това момиче не гледа ли телевизия,не слуша ли новини?

Важното е че е успяла да развали магията ! Пак малко пари и е взела

непрекъснато ми изкачат реклами за удължаване на пениса, ама не се връзвам

уговоря някого да ми даде едни пари доброволно, ще ме арестуват, защо?

Не мога да рабера законите в Булгария, ако си тъп и олигофрен и го докажеш, държавата ти връща парите. Ми върнет ми ДДСто бе дееа.

И на мен .. .досега ми 40 см . Само от две три реклами...

Утре подавам молба в прокуратурата срещу стоматоложката ми д-р. Емайла Здравкова. По подобна схме ми смъкна 10 000 лв.

продавам юница, порода Монбеляр, ще останеш доволен

не я мисли нея

Доста над 19, даже не мога и да си мечтая за толкова пари!!!!!

Всъщност, добър въпрос!

Значи, схемата е следната: Връзваш се, плащаш едни пари, подаваш оплакване, че не е пораснал, както са обещали и после искаш възстановяване на сумата, като споменаваш, че са ти взели двойно повече - да докажат, че не са! мисля, че звучи обещаващо!

Смятай какво ще раздава на 90! Явно разполага с пари .... На мен и с пистолет в главата да ми ги поискат, няма от къде да ги изнамеря ....

Млад си, аз 2 :)

Бая черна ще да е била магията...

И аз съм бил млад, но това сегашната фейсбук младеж.. е нема такива идиотчета... Ти му викаш "виж сега", то веднага си поглежда телефона.

Тоя дето взе парите се оказва, че ги е похарчил. И ти кво?

Е, тогава си прецакан, но пък може да пробваш :)

Въвеждаш го в заблуждение - наказуемо е

Само да те питам дала ли ти е документ за тия пари, че те много много касов апарат не пипат/то не за друго, ами заради микробите/

"Мнима врачка".Вярващите ходят при попа или кюрето или ходжата,но не и при врачки!АУУ!

Ei chavdarche, ti ne si nadigal pogled ot strah da ne vleznesh v polezrenieto na nqkoi partiec be, pone telefon da imashe , ta da ne trqbvashe da si gledash v krakata :D

Както е нормално при ГЕРБ има престъпление , но парите не се връщат .

Чакай чакай, щом е жива и отишла в полицията значи магията е развалена и врачката си е свършила работата. Нидей рива за мени Павликени.

не схващам къде е престъплението! в статията пише в периода 8 - 20 март тя дала на части крупната сума дала! на части! доброволно! глупостта не е престъпление!

Съвременна кибермома! Как някой не се е сетил да я излъже, че няма цепка и сега ще й оформи, но ще трябва търпение и кинти. Голям сеХ щеше да падне....

Не става. Ако обърнеш внимание в рекламите пише че ще порасне с до....А иди докажи че не е мръднал с 0.5. А и няма да има изходни данни. Не вярвам да го мерят в магазина.:)

Пак ли герб бе? Я кажи путин де му е участието тук? Се някой друг е виновен.