17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвременна кибермома! Как някой не се е сетил да я излъже, че няма цепка и сега ще й оформи, но ще трябва търпение и кинти. Голям сеХ щеше да падне....

не схващам къде е престъплението! в статията пише в периода 8 - 20 март тя дала на части крупната сума дала! на части! доброволно! глупостта не е престъпление!

Чакай чакай, щом е жива и отишла в полицията значи магията е развалена и врачката си е свършила работата. Нидей рива за мени Павликени.

Както е нормално при ГЕРБ има престъпление , но парите не се връщат .

Пак ли герб бе? Я кажи путин де му е участието тук? Се някой друг е виновен.

"Мнима врачка".Вярващите ходят при попа или кюрето или ходжата,но не и при врачки!АУУ!

И аз съм бил млад, но това сегашната фейсбук младеж.. е нема такива идиотчета... Ти му викаш "виж сега", то веднага си поглежда телефона.

Ei chavdarche, ti ne si nadigal pogled ot strah da ne vleznesh v polezrenieto na nqkoi partiec be, pone telefon da imashe , ta da ne trqbvashe da si gledash v krakata :D

Бая черна ще да е била магията...

Доста над 19, даже не мога и да си мечтая за толкова пари!!!!!

Утре подавам молба в прокуратурата срещу стоматоложката ми д-р. Емайла Здравкова. По подобна схме ми смъкна 10 000 лв.

Само да те питам дала ли ти е документ за тия пари, че те много много касов апарат не пипат/то не за друго, ами заради микробите/

Не мога да рабера законите в Булгария, ако си тъп и олигофрен и го докажеш, държавата ти връща парите. Ми върнет ми ДДСто бе дееа.

уговоря някого да ми даде едни пари доброволно, ще ме арестуват, защо?

Всъщност, добър въпрос!

Въвеждаш го в заблуждение - наказуемо е

непрекъснато ми изкачат реклами за удължаване на пениса, ама не се връзвам

И на мен .. .досега ми 40 см . Само от две три реклами...

продавам юница, порода Монбеляр, ще останеш доволен

Значи, схемата е следната: Връзваш се, плащаш едни пари, подаваш оплакване, че не е пораснал, както са обещали и после искаш възстановяване на сумата, като споменаваш, че са ти взели двойно повече - да докажат, че не са! мисля, че звучи обещаващо!

Тоя дето взе парите се оказва, че ги е похарчил. И ти кво?

Е, тогава си прецакан, но пък може да пробваш :)

Не става. Ако обърнеш внимание в рекламите пише че ще порасне с до....А иди докажи че не е мръднал с 0.5. А и няма да има изходни данни. Не вярвам да го мерят в магазина.:)

Важното е че е успяла да развали магията ! Пак малко пари и е взела

Е,този път не е пенсионер /ка на 80 г.Че все ги обвинявахте.На 19 години да хвърли 20 хил.лв.,това поражда поне няколко въпроса-откъде ги има,ако са от родителите и явно и те не са съвсем добре.Това момиче не гледа ли телевизия,не слуша ли новини?

от чистене на вируси или ъпгрейдване на операционна система

като лейката сама и ги е дала

Човешката глупост е безкрайна.....

наистина много интересно как ще докажат, че има измама. Ако договорката е била за разваляне на черна магия, момата с 20-те бона трябва да докаже, че черната магия не е развалена... Ако е - значи баячката си е свършила работата. В противен случай трябва да открият експерт, който да докаже, че няма черна магия... сложна работа, ако питате мен.

прочее врачката ще трябва да плати данъци сега :)

не я мисли нея

чл. 209 от НК предвижда наказание от 1 до 6 години за измама. сега врачката спокойно може да разглежда случката като направена и черна магия за осъждане и сериозен престой в затвора. Впрочем, какво мислите за онези врачки по телевизията, вечер късно ... към 2-3 часа ги пускат ???

А как ще докажеш измамата?

Интересно за какво са я задържали? Как ще докажат измама?

Сега да даде още двайсет бона, да й направят бяла магия... :)))

Горе-долу - в прокуратурата са експерти по разваляне на черна магия при това цените са им от подобен порядък.

Беден бил народът.. Пенсионери хвърлят по 100 бона през терасите, тийнейджъри дават по 20 хиляди за разваляне на магии.. Търкат по 5 талончета на ден.. Тежко, тежко..

Тук може да се цитира крилатата фраза на Бай Ганьо: "Имал си бол пари, дал си!" А иначе... избий баламите и тарикатите сами ще си измрат...

колко ли сеанси е направило за тия парички

Ало писачите на статии, има ли ИСТИНСКИ врачки, че тая да я наричате "Мнима врачка"?! Може ли да сте толкоз прости бе! Всички врачки са "мними"!

Ами сега ако наистина я урочаса черна магия?

За какво могат да осъдят врачката? След като купуването на апартаменти в кв. "Изток" за 500 евро/кв. м. е "договаряне между продавач и купувач в условията на свободен пазар", черната магия от Стамболийски не се различава от Цецко и Цецка.:)

Че то банките ни измъкват всичките пари и сме им длъжници вечно, но за техните вечни измами нищо не пишете!

Аз на 19 год. имах - 20 лв .... Така, че добре са и ги зели

Млад си, аз 2 :)

19 или 90 простия си е прост.

Смятай какво ще раздава на 90! Явно разполага с пари .... На мен и с пистолет в главата да ми ги поискат, няма от къде да ги изнамеря ....

Ама парите ги няма, нали?

Arcadium

То парите са били омагьоса и и жената затова се е отървала от тях.