Врачани остават без Спешно отделение?

Врачанската болница може да остане без Спешно отделение заради масовото напускане и използването на отпуск от персонала му. Държавата трябва да поеме отговорност по казуса, категоричен е шефът на Спешното отделение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То това са общо взето и всички жители на Враца останали там в момента под гробарски управление на тиквите и мутрите, така е и навсякъде във всички градове в бг...Буда отне правото на хората да се регистрират и в бюрата по труда за обезщетения, така че всички от Враца, Видин, Самоков, Хасково, кърджали и т.н. са извън граница

така се постига ниска безработица за пред ЕС. Забранят ти по закон да се регистрираш в бюрото по труда , отнемат ти правото на обещетение поради безрабтица и след като няма какво да ядеш или стават част от криминалният свят и потъваш в сивата икономика или за да запазиш последното което имаш чисто име и чест стягаш двата куфара и минаваш границата нейде из светът. След това Вожда излиза пред Евро-депутатите казва че имаме 5% безработица , но си мълчи колко хора са напуснали тия земи за да търсят препитание някъде друга по светът. Така се прави ... made in ГРОБ

Иди на Марс бе човекомразецо, там съвсем няма да има никой да ти пречи, ще си сам като психопат-убиец

сега от Западните Балкани по-важно няма, като ги оправим тях, после и Хималаите ще дойде редът на Враца, въпрос на приоритети

И да мълчи и да лъже лъжливия Буда, снимките и видеата в интернет показват истината....напишете в Гугъл Призрачния град в България и истината сама ще се покаже без да й дреме за лъжливи буда

в Северозападна България неразбраха ли че за управляващите и главатара им много по- важни са Запданите Балкани!

В Български пощи е същото положението, на за там никой не коментира и не пише!

шшш смотан , аз не съм нито червен , нито зелен , нито син и ми е през ... главата за политическата класа по тия земи то май и на голяма част от народа вече му е през главата за тия които пазят правата и не допускат да си намалят заплата докато народа мизерства. Айде да не ме пускаш мене като фен на Вожда от Банкя или Нинова.

При така сложилите се обстоятелства болницата трябва да бъде закрита,а държавата следва да разследва как се е стигнало до тук,за да не се повтори това и в други болници.Едно от първите неща,които научават бъдещите лекари,е,че мъртвите учат живите.

Е как бе, нали Кирчо Ананиев и прокуратурата се заеха да оправят болниците. Я сега цацарофф да запретне ръкави и да оправя спешните, говорителката Андреева ще му е милосърдни сестра, а полицаите от КОЙПИ - санитари. Все по-полезна работа ще свършат.

г-н анатом , Здравеопазването по тия земи е същото като положението в цялата ни държава т.е прогнило от корупция , интереси , сива икономика. Ако не сте гледали то гледайте разследването на Валя Ахчиева по повод ваксиние от Турция , медицинските изделия и как се определят цените им по тия земи , кой какво кога и как прибира под масата за сметка на пациента. Казвате да закрият болницата ? Това не е проблем, но кой според вас тогава ще защити пациентите в този град , в тази област на България ? Нормално ли е пациент от един град да пътува до друг град защото в градът в който живее или няма кой да го лекува или това по някаква причина не е възможно? Влезте по отделенията в болните и попитайте хората " Вие от къде сте ?"....ще установите нещо много интересно. Повече от половината пациенти не са от това населено место. Да ви попитам нормално ли е пациент със захарен диабет приет в болница за вливки да бъде изписван на 3-ят ден при положение че влизките се правят веднъж на ден 5 поредни дни , но те изписват на 3-ят ден като ти дават някакви харпчета които да заместят последните 2 вливки и така болницата да приема повече пациенти т.е повече клинични ппътеки , повече пари от касата? Нормално ли е вчера след зрелишна акция в Пловдив да са задържани служители на Районната Здравна Каса за подкуп от 50 хиляди лева ? Така е из тия наште земи, див комунизъм, безпределна корупция на всички нива

Не разбирам дали става въпрос за Център за спешна помощ или става въпрос за Спешно отделение към болницата. И защо има и двете?

Тъп въпрос.

Хората в територията наречена България са най-големите мазохисти в света.Закрива им се болницата,лишават ги от конституционните им права на здравеопазване.А те си трайкат,търкат белетчета от лотарията на Пеевски и се надяват царя слънце да им обърне внимание.Да дойде във Враца,да щипне някоя и друга бабка по бузата и да им реши проблемите.Е това е робска психика.

Враца затваря болница, Ловеч затваря, Белоградчик затваря, Лом, Никопол и Козлодуй пред затваряне, Абе ей,министре, кво стана бе?

Я си обясни сам. Средноинтелигентен човек си.

Какво казват б.б. и ц.ц.? Следобед оперативка при б.б.?!?

След това, защо хората отиват в София. Като няма работа, болница, училище и детска градина предлагащи нормално обучение, хората си търсят късмета другаде. В много градове се затвориха болниците и болните се карат до спешни центрове и болници на до 60-70 км. Да не говорим за кадърни доктори. Извън София са предимно възрастни хора и тъмнозелени, като до 20 години ще преобладават тъмнозелените.

И в бг железниците видяхме че е такова положението и какво направихме!?

Напълно вярно с единствена забележка, че лотарията е на Божков, а не на Пеевски, официално Божков си е собственик дори, не се е крил зад трети лица.

Москов да ви оправя бакиите ама ще е късно! Единмислеш министър с решителност за реформа имаше и вие се отказахте от него ИДИОТЧЕТА!

Бе едно видяхме от здравната каса въведена от тоя "човек" Костов! И то е, че единственото което правят лекарите и сестрите като завършат медицина тука в БГ е да я напуснат за да идат в некоя друга държава! Инак се вижда, че парите дето даваме в здравната каса отивак и за проститутки и за яхти и за вили по хавайте и за мерцедеси и бентлита и за хотели и за самолетни билети абе за всичко друго, но не и за здраве! Ми какво мога да си пожеля освен Господ здраве да ми дава и да не позволява да опирам до "здравната" "ни" система! Щото тогава ше видя аз от де изгрява слънцето и има ли почва то у нас!

Врачани , Веднага да спрат да си плащат здравни осигуровки !

Така е в тази " държава" плащаш за здраве - няма . плащаш за пътища - разбити . плащаш данъци - полиция няма ! Но депутати с огромни заплати ИМА в излишък !

Искахте демокрация. Получихте я. Оти ривети?

Съвременната медицина е много скъпо и все по-скъпо занимание. Необходимо е вече съвсем сериозно да се помисли за по-евтини и по-ефективни методи на лечение и особено на профилактика.

оти всеки месец кихам пари за здравно осигуряване, а ТЕ затврят болници

Спешната помощ е на отделно финансиране от МЗ. Да се отделят от администрацията на болницата и да си взимат заплатите. Който е завлякъл болницата в калта да си я вади.

Кои са тези "те"? Тук лекарите си затварят болницата с отсъствието си. Тяхното ръководство не им е организирало дейността да е печеливша. Другите болници как се оправят?

Значи ,, държавата ,, да разследва себе си ! Много умна идея , няма що

Болниците са общински. Защо питаш министрите?

Едно и също е. Разликата е, че в Спешното отделение работят лекари, назначени в болницата, а парите от МЗ за спешна помощ отиват в болничната администрация. Когато страда болницата страда и спешното.

Каква новина и от къде идва!!! Явно Северозапада го отписват вече!!! Няма добри пътища, няма бойкови магистрали, няма болници, спешна помощ, няма хора.......

Политиците са за затвора,спешна помощ трябва да получи най големите заплати и кат.труд за да има млади лекари и сестри -без тях няма здравеопазване.Всички министри и експерти в МЗ вместо да вдигнат заплати и политика да има млади лекари,те мачкат персонала,заплашват и искат да набутат парамедици,цигани повечето.Крайно време е да се самосезира гл.прокурор,съд и всички тия -политици,министри,експерти - в затвора!А този загубен народ май трябва да остане без спешна помощ за да разбере на кой посяга,обижда и съди!!!