МО опроверга Сидеров, че тече военна мобилизация

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров обяви от парламентарната трибуна, че в страната тече военна мобилизация. От Министерство на отбраната категорично отрекоха.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сергей Станишев не е ходил войник, защото бил с двойно гражданство! През 1985-1987 г. той трябвало да бъде войник , а той бил журналист на свободна практика Същият не е бил войник и в редовете на Червената армия като съветски гражданин. В замяна на това, обаче, дипломната му работа в Историческия факултет на Московския държавен университет е: Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия. До 30 годишна възраст т.е. 5 май 1996 година Станишев е трябвало да отбие военната си служба, но това не се е случило. Волен Сидеров който винаги сочи с ръка В атака!, също не е ходил войник, поради тежко късогледство с десет диоптъра! Георги Пирински негоден за военна служба в мирно време, поради заболяване на костната система и бил зачислен в запаса. Това се е случило в далечната 1968 г., а днес 47 години по късно си е напълно здрав! Изглежда костната му система се е подмладила, откакто заема държавнически длъжности. Филип Димитров - български премиер, също не е отслужил военна служба. Бившият министър - Соломон Паси, също не е ходил войник.

Атака е част от системата, срещу която уж се бори, но е факт ,че ако НАТО ни вкара във война ще е много лошо за нас. Ще сме изкупителна жертва на някакви психопати. Много от пишещите тук военнолюбци ще замлъкнат доста бързо.

Не съм раждала сина си и не съм го гледала с толкова обич , за да стане курбан на прищевките на нашите продажни управници и техните началници от НАТО. Да си пращат техните деца на заколение.

Защо, като по зла ирония на съдбата, винаги след посещението на някой висш американец в България се случват все лоши неща. И защо българските пудели на американският пудел Бойко, все налитат към най-добрият български политик Волен с лични обиди. Аргументи и факти пишете, мишоци нищожни. Извадете поне един път, поне един политически компромат срещу Волен.. Защо никога един отрицателен коментар към него не получи висок рейтинг от читателите на сайта. А такива получават само моите, които са чиста апологетика на Атака, Волен и техните идеи.

Да му хапнеш смокиновото листо да му хапнеш на Сидер- Бялата Златка- дал възможност да ни управляват комунисти и агентите от ДПС!

ДПС и комунистите, не са паднали от Марс, а са в Народното Събрание по волята на част от Българският народ. За това те са управлявали, а не защото Волен ги е назначил. Разбра ли, мушморок? А Бойко първи обяви война на безусловно подкрепящата го Атака. Бойко е на власт, по милоста на американците, които го държат на къса вилка с компроматите на Уйкилийкс. Или нещо греша.

БОЛКАТА НА ВОВКАТА Е,ЧЕ НЕ СА ГО ВЗЕЛИ ЗАПАС!!!ЕХ,КАКЪВ ЖИВОТ,ЩЕ ПАДНЕ САМО?-МЕЧТИТЕ НА ДР.СИДЕРОВ!!

ДО ДД и всички останали: Защо Сидеров трябва да се обърне към нас. Той от колко години се мъчи да ни отвори очите и душите . Въпреки всичките неприятности които му сервират, той не се отказва. Защо ние сами не осъзнаем нашето задължение към България, задължението си към предците ни които са умирали за тази България. Защо не търсим отговорност на тия които я унищожиха. Аз се чудя: 2 часа след като назначиха Д Пеевски в София имаше протест:"Кой назначи Пеевски". Добре. Къде са тия протестанти да попитат "Кой осъди Цетанов на първа инстанция за " години и кой сега го оправдава" Да протестират докато получат отговор. Иначе, сякаш всичко преливане от пусто в празно. Защо нте излезе президента и да ни каже истината - ще воюваме рли срещу Русия или не. Защо премиера не взема отношение, се занимава с Енерго про. Има още мноооооооооого защо.

КЪДЕ СА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА БЪЛТАРИТЕ В ЧУЖБИНА, ГЛУХИ И СЛЕПИ ЛИ ОСТАНАХА ЗА БРАТЯТА НИ БЕСАРАБИ, БЪЛГАРИ СА УБИВАНИ ОТ КИЕВСКАТА ХУНТА, ТЪРСЯТ ПОМОЩ ОТ БРАТЯТА БЪЛГАРИ, А ТЕ СА СЕ ПРОДАЛИ НА ПАЛАЧИТЕ ФАШИСТИ!!!!бЪЛГАРИТЕ В БЕСАРАБИЯ СЕ ОКАЗАХА ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ ЗАЩИТАВАТ СЕБЕ СИ И РУСНАЦИТЕ,опълчват се на тези дето избиват луснаци и българи.Престъпни;и са Киевската хунта, престъпници са нашите управници, дето спочагат за възкръсване на фашизма.ПОЗОР ЗА НАС!!!!!

Тоя вече иска и войници да го оправят.

Сидеров, да се обърне за подкрепа ,не само към източна България, много са хората , дето обичат Русия и неневиждат НАТО и САЩ!!!!

Войска няма, има армия от чиновници жадни да се пенсионират на 50...

И да го мразят или уважават ,по -лошото е че ,това което го говори е ИСТИНА.

А да, сещам се за истините които говори.. например за "покушението" срещу него на автомагистралата, за побоите над жени.. все истини. И за спечелените срещу него дела за клевета. Човекът с истината и телевизията му.

Да вярваш на Волен означава, че си по-луд и от него! За жалост народа масово се побърка и то не без активното участие на Волен и всички като него блюдолизци

А кой политик е по- добър или говори истината .Всички останали са "гютверени (дупедавци) ХЕ ,ХЕ ХЕЕЕЕ!

може да е всякакъв дори и малко луд,но му признавам,че това което е казал рано или късно се оказва истина,и изправя на нокти всичките ни управляващи.

Хунтата на ГРОБ се готви за война и победа,но ще завърши по затворите.

АТАКА е партията...Волен е човекът... Другото е ГМЕЖ... ВЧЕРА ПАК НИ ОБЛЪЧВАТ СЪС СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПЛАТЕНИ ОТ пЪРВАНОВ ПРОУЧВАНИЯ... АТАКА в момента има 11 %

Атака има 11 трола по форумите и още толкова заблудени души освен парламентарната им група.

Започне ли нещо да се "опровергава" - значи обратното

в първите редици - гербаджии и реформатори- да дадат пример за правителствена всеотдайност

Няма да се учудя трябва да сме подготвени да се защитим от СЛАВЯНСКАТА долна руска сволоч ...

интересно защо досега не са пращали повиквателни?! никак не ме успокоиха с този отговор мо. ами базата краи шабла? какво ще стане ако вашят сасед пусне врага ви в двора си да ви обстрелва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, тече! Събираме доброволци за нацистките формирования като Азов и Десен сектор (там приемаме основно реформатори), че не остана пушечно месо там. А имаме да изпълняваме квоти по бизнес-плана от фашингтон за редуциране на населението! На шеврон им трябва само земята.

Във ВО успокояваха, че нямало страшно...

Човечето очевидно е нечия подлога

И то-гнусна!...

Волен да не е обявил Варненска Народна република и да трябва да се защитава България?

Къде е президента да излезе с изявление и да успокои народа, ако наистина няма проблеми. Премиерът също мълчи, а се прави на много загрижен за сметките за тока.

Хайде вие които ходехте в Каварна с китарите, сега вървете с автоматите да защитите Шабла. Ако не вярвате на Сидеров,. повярвайте на хората, които са там

Хехе! А патриотите от партия "юруш" се пожълтиха от страх

Как няма,да се пожълтят-след,като са наакани?!

Тепърва колко гащи и памперси ще пълнят;)

гледахме войната по тв, но в най-близко време ще ни опари.... Не вярвам на никой от управляващите продажници , сегашни и предишни. За тях народ и Родина не струват пукната пара. Важно е да са доволни Големите,искащи за нов световен ред....

Аз съм ОЗ от татовата армия мобилизираите ме да му покажа на ибрик Сидер за що иде реч.

ти си едно жалко изпражнение! след като взе 20те заплати накуп и се пенсионира на 600лв, забрави за Родината си! Тропосерняк такъв!

ДДТ

Курт Вонегът: Не вярвам на никоя новина, докато правителството не отрече официално. А точно в отричането нашите са много добри, шампионска лига!

"Сирените от титан"

Те могат да си се "опровергават" колокото си искат, но мобилизацията си върви тук.

И?

днес е така,но утре ще видим каква са ни я замислили управниците ни-дано не е истина,но както се подмазват на НАТО-вероятно сме подлоги

С тия гъзоблизци какво друго да сме

Викат ни само за справка ,за да се види колко годни мъже за служба са останали в България.Иначе облекло ,техника и боеприпаси в БА няма.Всичко е кериз пениз.

Явно Доленчо трябва,да намали пудрата,която ползува/за тен,имам предвид/!

Българинът мрази да му казват истината!Обича да го малтретират мутрите като ББ и Цв.Цв.!Обича и да си плаща най-високите сметки за ток .парно и др.Въобще Бай Ганьо е в ЕС.но е по-зле от Африка!В България най-много се тачат крадците.лъжците и убийците/особенно на пътя/и да си честен и разумен те изкарват луд!Невероятно.но факт!

Себе си ли визираш като честен или Сидеров.Защото е ясно на всички,че честните българи защитават интересите на страната си безплатно а Сидеров защитава интересите на Русия и то платено.

Боклука долен е изпаднал в делириум...но какво да очакваме след като путлериските му господари ще осъждат "анексирането" на ГДР от ГФР!!!

Was ist das - ГФР? Герберска Феодална Република?

Оставете го този Волен, бе, какво ни пречи! / У нас "свестните мислят за луди", както е казал поетът!/ Нали сега си имаме божествения мисионер ББ-Тиквата! Плюс невинния престъпник Цвъко, плюс неадекватната пастирка-президент! Колко му трябва на един народ да е щастлив...и на една държава да е съсипана! Ееееех...лайф!

Намерете разликите и приликите. Още помня времето, когато имаше режим на тока. Та тогава един министър се изправи по телевизията да обяснява, че няма режим. И докато обясняваше, тока спря. За два часа. По график. сега ще трябва да почакаме за резултата. Дано няма прилики.

тоя е като банер с вирус и порнография , никой не го интересува , никой не го пита , и въпреки всичко постоянно изниква и ръси спам и безмислици

...опитва се да стигне Тиквата по простотия, ама не е от същата категория...

България има един син, обаятелен и несломим, мъж решителен и смел, с ясен поглед на орел! С Апостола сравним е той, изправил ръст, незнаещ покой, да буни българина клет, притиснат от соросоиден гнет! Присъствието му е магнетично, излъчването му-харизматично, Волен Сидеров е този мъж, доказал силата си неведнъж, да вдигне глас в защита на народа и с него да е в днешната несгода, да изрича истини нелицеприятни, но за властниците те са непонятни, защото те живеят на друга планета, гдето не срещат хорската несрета и папкат от хранилката държавна и не разчитат на касата здравна! Тези пиявици си имат, съвършено друг социален климат, поддържан от източник незнаен и няма ги тегобите на прехода безкраен! Че Западът объркал е конците, е ясно даже на слепците, лошото е ,че ще повлече и нас, в дупката,що зинала е черна паст! Но вече крайно време е настало, Атака да постави начало, на промени срочни,неотложни, за бъднините ни тревожни! Атака е единствената сила, която би ни спасила, от колапса необратим, що ЕС ни готви невъзмутим Под силата на аргумента, руши се даже и цимента, дори бетонът е лабилен, под натиска на аргумента силен!

Толкова много глупост и простотия в рима не бях виждал...

и глухите чуха че в България има само две Политически партии: Атака и всички останали! Честито ви гЪрбаво правителство.

Тоя от ден на ден ми става все по противен!!! Още от генезиса си като политик се опитва да клати държавата насъсквайки българи срещу турци и цигани,а в момента и българи срещу българи!!!

Този чичко пак не си е пил хапчетата:)

А ти на кого се кланяш /до ужас/?Изобщо влизал ли си в църква?Или ти си от хамелеоните. Днес си един, а утре друг. Но никога БЪЛГАРИН.

Опа, по-полекичка, не преча на никого да глупее, само констатирам. До къде докараха хората - да имат за идол недоразумение като Сидеров! А кой е българин и кой не е друг въпрос.

До къде докараха хората да ближат задника на мутрата ББ!Аз пък мислех.че само мангалите са по-прости!Напротив.образовани хора му се кланят!Господ да спаси мизерния народ !Борисов и за Господ мисли!

Не се кланям на такива като Волен Сидеров!

Ами кланяй се тогава на Тиквата - някой да те е спрял? А аз предпочитам да не са кланям на никого!

Де го чукаш, де се пука. Тоя народ е изтрещял! Вярва на един платен от вън малоумник, който се опитва да всее смут в хората. И лошото е, че го постига - някои се насраха от страх, че може да ги мобилизират, други вече се виждат на фронта!?! Кажи ми на кого се кланяш, да ти кажа какъв си!

ПОНЕ ДО ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПОВИКВАТЕЛНАТА !!! АМИ АКО Е ИСТИНА ?! ДА НЕ БИ ДА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРОСТОТИЯ СТАНАЛА В ТАЗИ СТРАНА,ЧЕ СИ ТОЛКОВА СИГУРЕН В ОБРАТНОТО?!

Пълна манипулация и опит да изпъкне недоразумението Сидеров.

ОК! Моите доводи, че няма място за притеснение: 1. Мисля, че това е малко PR на Воленчо, че се загуби наполседък. 2. Крайно време е МО да си актуализара спъсиците с резервисти. 3. Няма да е лошо някои да си припомнят казрмата, други да се запознаят с нея! 4. Политиците да не са луди да въоражат толкоз народ - нали те ще паднат първи...

Хайде да ни мобилизират и да ходиме да поритаме украински задници - дълг имаме да връщаме на руснаците.

ти май си луд като него!

Ще падат и български глави за кефа на управниците ни. Още военни бази на НАТО и САЩ ще пазят задника на празната Плевня. Българските магарета ще теглят гладни каляската на УСА и чичо Сам ще ги ръчка в задника с ръжена.... Леле колко натуралистично се изразявам... Виж поета го казва друго яче: Да не гинат нашите войничета и да не пронституират нашите момичета... Yankee go home!

Лумпен! Отивай със Сидеров на 4-ти километър, ама бъди сигурен, че няма да ви пуснат да се върнете!

Дали е така? Е, като ти връчат утре повиквателната, Сидеров ли ще ти е виновен и кого ще наричаш лумпен тогава? Не случайно никой така и не разбра какво са си говорили нашите "ястреби" ББ и РП с Кери и Столтенберг, и какви ангажименти са поели от наше име - както не е случайно и идването им тук. Случайно ли е, че след това посещение и Тиквата, и Тапета направо минаха в нелегалност и не се чуват никъде? Задаваш ли си такива въпроси, или цялото ти "мислене" свършва до "лумпен"?

Пич, не им обръщай внимание, бая народ си е заврял главата в задника и не ще да я извади. Те не са виновни, но им трябва лекарска помощ...

Знаете ли до вчера колко цивилни българи има убити в Украйна. Или ние си стоиме тука и се чудиме кого да оплюваме. Там вече отиват да се бият наемници. За пари! Дано не стане това, което баба Ванга е прогнозирала. Тогава няма да можем да си пишеме, тогава ще бъде късно да се обединяваме.

Ами какво чакаш, стягай се и заминавай, не драскай във форума:)

А бе защо му обръщате внимание на тоя ненормалняк.