17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВОЕННИЯ Е БИЛ ОТ КОНТИНГЕНТА НА ИЗРАЖДАНЕ .Копейкин му е играл кючек на масата в хола

да причиниш такъв стреспна детето си ужасиии безкрай

отново назначи служебно правителство и трагедиите почнаха :)

Но на година десетина курви дава фира.

Ааааа, за това ли има толкова мъже в канавките?

Интуицията ми подсказва, че е убийство от ревност. След това и той е приключил със себе си. Към родителите на момчета: нека внимаваме какви мъже отглеждаме, какви ценности ще им предадем. Защото ако мъжът знае, че на жена ръка не се вдига и ако те е разлюбила с това не свършва света щяхме да четем много по-малко черна хроника.

Довършете си мисълта + Ако го е разлюбила защо продължава да живее с него?

Ще изпадна в догадки, но допускам, че може би му е съобщила, че го напуска.

Искала е да го напусне. Както във всеки преден случай на убити жени.

Синът ми се загаджи с една дето го предупреди, че ще го убие ако й изневери. На шега на майтап тя си има пушка.

Има и насилници жени, разбира се, но процентно те по-рядко стигат до крайности с партньора си.

Мен ме интересува синът ми, а не процентите.

Говорете с него. Обяснете му какво ви тревожи. Нека сподели той как се чувства в тази връзка, има ли прояви на агресия от страна на гаджето.

Кажи на сина си да не се курви.

За нея ли говориш?

Не може така да си ходи като поиска- те вечеот нищосрам нямат. Само тояга

Ми може точно да я е срам от него, защото е излязал от дупка, като тебе.

Ако става дума действително за напускане - никой не може да управлява чувствата си. Ако си семеен и се влюбиш в друг човек тогава единствено можеш да опиташ да не подхранваш тази любов, лишаваш се от контакт, страдаш и се бориш да съхраниш семейството си, ако със законната половинка нямате други проблеми.

Ако баща и е на място, тази тояга първо и последно твоята глава ще счупи. Истински балканец да видиш тогава. Пробвай. Ще ти хареса.

Ако зависи от баща й, ще им светиш и кафенце ще им носиш.

На един НАТО-вски войник не му отива да изтрещява и да се самоубива.

Тя го е ударила по главата чрез: - Къде са ти парите, БЕ, като го вадиш такъв голям?

Но и не малко гризнали дръвцето.Мили курви,ВНИМАВАЙТЕ!

Мъжки курви внимавайте, че дръвцето има 2 края.

А Миро на Лена, спокойно преглътна баджанака си Киро и прецени, че по-добре да си затвори очите, но да остане на хранилката. Пари бол - коври много !

Има интимен приятел, но очите и гледат и към друг. Редно е първо да се разделиш с единият, тогава отивай при другият, но седенето на два уя... на два стола исках да кажа е характерна черта при пачаврите. А те пачаврите толкова много станаха, че с лопата да ги ринеш, намат свършване. Накъдето и да се обърни човек вече, само баклуци вижда.

Гледам към коментарите ти, гледам и само боклук виждам. Сигурно имаш гора от рога. И се вижда защо.

Абе по принцип е прав тоя път - една маймунка за да се пусне от клона първо трябва да се хване за друг.

Време е вече да си излекуваш гъза, за да можеш да си седнеш на него.

освен майка си и жена си и бабаси други жени виждал ли си ?

хахахахахахахахахахахахаахахахахаха

Едно общество, което убива тези, които раждат и отглеждат обществото, заради тъничкото си, треперещо его, ще се затрие.

Едно общество, което въздига в култ и раздава сантименти на жените, като им позволява да не спазват елементарни норми на поведение се саморазрушава. В момента всички държави в ЕС, които водят малоумна и лишена от реализъм политика са с жени назначени от Давос. Меркел също под знака на толерантността пусна мигрантите да залеят Германия. Когато генерализираме в едната посока, не е лошо да го направим и в другата. Мъдър модел от древните старейшини за масите, които явно оставени на самотек имат нуждата да се самоунищожат по особено абсурден начин.

а жените не? Ебах мам.... нацист ли си къв си?

Ма си прост, на гъдулка. Ходи гледай Секса и Града и лъскай там бастуня. Глей да не те хване майка ти, че тогава резил.:)

Сещаш се, че едва ли просто в един прекрасен ден е решил да ѝ тегли куршума. В такива драми няма невинни и няма жертви. Ако е имала акъл, да се разкарала навреме, но там явно всичко просто е продължавало да ескалира. Fin.

на сегашните професионални наши военни им се разрешава да носят оръжие извън поделенията? На улицата ги дебне военен противник ли? Да се спре тази практика или да се разреши на всички да носят КНО! В такава идиостка държава постоянно ще се случват такива дивотии, докато хората не се научат да се отнасят правилно с оръжието и най-вече сериозните отговорности, които носенето му налага! Виновни в случая са началниците на това капралче, които не са го научили по болезнения начин какво е това да носиш оръжие!

Фуражките са много стабилни хора, прекрасен избор за президенти и премиери

Вече на 90% са двойките, които съжителстват и дори отглеждат деца, без брак и разни обременяващи подписи и условия. Това, че са приятели не им пречи да създадат деца и семейство. Всичко вече е разтури прах и разврат. Няма морал, няма семейни ценности, всеки гледа интереса, парата и да прецака другият.

По доминация и социална валидация. Тези, които спазват правила и възпитание са с етикет "балъци" и "слабаци". Мелето е повсеместно и е обхванало всички поколения. От изкуфели бабички до самовлюбени милениъли и омотани зеткаджий. Само мизерията и истинските страдания явно връщат инстинктите и осъзнатата нужда от правила и принципи. Но преди да дойде този прекрасен момент, ще има много нещастни души и животи загубени в Метавърса на заблудите, промивките и дивашкото състезание.

Общо взето, родителите на мъжа са се провалили.

Животтъъъ Ядене и Сране

Всичко това става заради изневери. Като не можете с един партньор да живеете, въобще не създавайте семейство, което после да съсипете. Ходете си сами и се чукайте, с който си искате.

Е, те не са създали семейство, а и изневярата не може да бъде повод за убийство.

Да. Жените изневеряват. Мъжете никога. Те са невинни жертви на жените. Също така, жените изневеряват САМО с жени, понеже между хрисимите мъже, жените не намират с кого.

Обикновено в основата на такива случаи са емоциите от най- ранното детство. Вместо да трепят половинките си, по-добре хората да ходят на психотерапия. Жалко и за двамата млади.

до крак тоя матриял. Ебаси и кенефа, ебаси и чудото.

Vaksiniran !!

Пореден недоизносен и недокърмен мъж с комплекси, който се мисли за Алфа, впил нокти и зъби в жената и не пуска. Убиец и самоубиец, гори в АДА.

ЕЕЕ нещо бързаш А жената кви ги е вършила

Еми не го е преценила правилно. Обсебващите хора могат да бъдат опасни.

Кви кви квии. Ти от фермата ли питаш?

Няма значение! Нищо не оправдава убийство. Като видиш, че жената е пача остави я да си ходи. Когато ида се върнеш от загубата си на печалба! С пачи работа да си нямаш…

Никакво значение какви ги е вършила жената. Да я унижи, да я ошамари - но не и да я убива. Показва ужасни психически проблеми.

а какво точно намират жените в недоизносени и недокърмени мъже които се мислят за Алфа? И защо майките им ги недоизносват и недокърмят? Някои жени наистина не стават за майки!!!

Да! Като твоята! Провала и е на леце. Гаранцията е очевадна.

Тия, кога ще ги пращат в Окрайна? Няма само да ги хрантутим, и тях и окраинците..

стрелбите са предимно на настоящи и бивши полицаи, военни и охранители!

изгони курвата и си хвани друга, която и да хванеш няма да сбъркаш

Младоженецът разбра, че нещо не е наред, когато на сватбата от страната на булката бяха дошли само тираджии и моряци.

кифлата го е направила луд

Той взел разпоретина от Заарата, пък после се усъмнил във верността й ....

Млад военнослужещ е застрелял приятелката си, след което се е самоубил, съобщи БНТ, като се позова на свои източници. СЛЕД СЛЕД СЛЕД СЛЕД КАТО СЕ САМОУБИЛ абе журналя стига бе всеки ден по зле става....

Майките не са достоверен източник за аларма - лесно се паникьосват. Няколко часа я нямало - таман полицията да разбие вратата и да ги намери да се е-т. Срам и позор, макар че в случая е с основание.

И какво ще предприеме сега ДЪРЖАВАТА, питат медиите? Фейса отговаря: 1. Да се забрани на военните носене на оръжие, защото са опасни за околните. 2. Да се забрани на военните интимни дълготрайни контакти, пак по същата причина.

Още ли се впечатляваш от "Фейса"?

Аз не. Ама телевизиите - да. Като кажат в социалните мрежи и мед им капе на водещите.

Жените на военните и моряците изневерявят много често. Моя е моряк и имам любовник.Мъжа ми ляга с проститутките ,аз няма да го чакам 6 месеца.

Що си се омъжила за моряк тогава?

Сети се сам!

А той като знае, че ще го няма, защо е взел жена, която постоянно ще изостава и дори изневерява ???

Без пари не правя секс. Просто не ми става.

Кой ви възпитава децата? Инфлуенсъри или чалгаджии?

Не ги приемайте на служба такива с малки патки, тия са потенциални рогоносци........

Жалък коментар!

Та колко е малък и ти казваш?

moket1

Какво друго освен лична драма - шефа му набил канчето, че е закъснял 5 минути за работа ли? Иначе...да не ти идва до къщата такава история.

ШАПКАР (ЗЕЛЕН ИЛИ СИН - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ) - ТОВА Е ДИАГНОЗА !

Толкова си бързал с обидите, че си забравил да пишеш с нормален размер на буквите!

Taka е, но това не променя истината, което човекът е казал!