Внезапно почина адвокат по аферата "Миню Стайков"

Инфаркт покоси председателя на червените общински съветници в Бургас Евгений Мосинов

Обратно в новината

Коментари - Внезапно почина адвокат по аферата "Миню Стайков" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А стига бе. През 80-те е създадено оръжие, с което се предизвиква изкуствен инфаркт и бе попаднало в ръцете на тайните служби. Та си мисля колко неудобни получиха инфаркти. Кога ще има най-после лустрация?

и аз да си купя? Знаеш ли колко кандидат-инфарктаджии познавам?

Статията е почти пропагандна

ДИР-а, ми къде му е лимба, след всички дитирамби които му изпяхте, м? И защо този "ангел" някой го е намушкал, ей така за нищо, м? Да ви имам честните адвокати. Иначе лека му пръст...

Природата има свои закони.

които хората доста селективно катализират, когато им е удобно...

Щом човека не е случаен, и смъртта му не е случайна - това го е казал тавариш Сталин

Всеки неудобен на герб....

Кой свари да плати тази статия????? Не са от БСП.... КОЙ ????

Ludiamaus

И що реши така!? Нима за един твърд БКП/БСП активист някой друг ке плати! Остават онези от ъндърграунда, чиито адвокат(съдия) е бил през годините! Ама като знами как по наследство в Бургас от селска пръчка изникнаха от съдия до прокурор на ниво -какво има да се чудим (все пак има и капка активен борец против фашизЪма и комунизЪма)

Ludiamaus

Питам вас, оценители на постовете. На база на какво поставяте минуси -на базата на познанията ви от пионерската организация, на активист на ДКМС, активен член на БКП познанството ви с съдия адвоката от времето на СоциализЪма! Каакво да кажем ние дето сме видяли развитието на кариерата му от момиченце, до мастит блюстител на закона!? И през нито един ден от живота си не изменил на партията кърмилница ш на стремежа си за мноого пари и облаги. Не става брат/ята ми. Истината не е шило да я скриеш в торба

а Мишо бирата как почина???

Турски лекар от Аджъбадем клиник взел бол пара от гербаджиите да ОТРОВИ авокатлъто на Минко Стайков

застанал на грешната страна... И Господ го...

Ludiamaus

Все червени коментатори. Момчето си беше на "правилната"страна -ние дето сме му сълбали попарата знаем са любовта му към финикийците

От писанието разбрах, че Миню и другите мошеници са били в полза "НА ОБЩЕСТВОТО"... БОЖЕ ОПАЗИ!

Айде щом е от нашите редици и една сълза от мен.

Поня го как се мушеше между кадрите на ОК на ДКМС преди 89-та! Една червена зараза по-малко!

ееех господиии колко нелепо е всичко в тоз живот ! ...трупаш УМения знания кариера - неизменно идват пари материални облаги влияние - в сфера като тази е почти невъзможно да си аабсолютно морален чист и съвестен то почти е равнозначно на - неуспял адвокат а това са амбициозни хора решени са на успех ...за едни безспорно си добър и чудесен човек и помогнал много за много други не съвсем . и изведнъж господ и свети Араангел рязко те прибира нагоре и делата ти се разглеждат в един малко по-друг съд !!!

Ludiamaus

Или както Верн описва епитафа на убитият разбойник " ТОЙ КРАДЕШЕ И УБИВАШЕ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ БЕШЕ БЕЗКРАЙНО ЧЕСТЕН ЧОВЕК!" /Жул Верн "Матиас Шандорф"

Лека му пръст на Мосинов. Светът става по-добър от днес нататък.

Петолъчка с кюфте. Момчето е наше, не божие чадо. Тази шия не е от трушия.

Как се радват в редовете на ГЕРБ! Един качествен защитник на обвиняеми от БСП е аут!

Значи работещ в полза на обществото юрист и за пример споменават, че защитавал сина на кмета на Карнобат арестуван с алкохолен бос. Явно имаме доста различни разбирания за представителна извадка на обществото.

друг ще го замести....

Уви така е !!!

Един престъпник по малко... Нищо не взе със себе си ...

Ти откъде знаеш бе, пе*дал ?!

Ludiamaus

Дори и да си против -човек гол идва на този свят и "гол си отива" не взима със себе си нито пари, нито жени, нито имоти, нито вещи; ПРАЗНИ РЪЦЕ И НА ИДВАНЕ И НА ИЗПРОВОДЯК! Това ли не можеш да проумееш. дори спомените за всички онези момичета с които си бил не можеш да вземеш със себе си! И кой те пита та обясняваш че си амбриаж! бъди сигурен не си единствен във форума

PEYTSCH

И ние можен да само добри думи за всеки червен социалист...Стига да са посмъртно....

Невероятен човек, изключителен професионалист и страхотен приятел..... Един от най-добрите адвокати на града, прекрасен преподавател.... Светлина по пътя ти, Евгений.....

четейки форума - явно е въпрос на гледна точка . лека му пръст да кажем по човешки и туй то!

Там дето ще бъде, ще е немного, но светло, ще е топло и малко ще мирише на катран.

На майка ти в путката!

На адвокати, политици, мафиоти им е забранено да умират внезапно! Позволено е само на обикновенните хора защото там това се приема за нормално!

Беше съдия. На едно мое дело даде възможност на противниковият адвокат в зала да подмени документи. Даваше се възможност на " домашната му секретарка) в коридора да подписва документи на които упълномощилият го да защитава интересите му. евГений тъй и не прие възраженията. Добър човек дано Свети Петър го пропусне по направление!

И сто минуса да сложиш -все тая, фактае наличен, в деловодството на БРС ще намериш и протестирането

Красьо кво прайш бе?

Да внимават адвокатите по делото на Ветко.. Най-добре,да си вземат почивка и да пледират-НЕВМЕНЯЕМ

Водороден цианид?

Какво означава "председател на червените общински съветник", на дирнишки правопис?

защитник на ;обществените интереси; в българия звучи цинични , лека му пръст

"Сите са маскари", колко добре ви е познавал Алеко, вас, бай Ганювците с десет мантри в главите си .И понеже сте най-умните и все акъл давате, избирате безхаберни и алчни политици да ви дерат кожата.

Ама кои са тези дето ги избират бе нашия.Уж цитираш Алеко, а се еб.ваш със собствената си тъпотия.В България от времето на Данко Харсъзина всичко се назначава и натамънява.Няма значение кй за кого гласува.Спрете да обиждате народа си.Втази полицейска и просташка държава е казно-"Клаха българския народ както турчин не го е клал."Докато в БГ магистрати и журналисти квичат за независимост и се продават като проститутки, ще е така.Не сме народ и това е.

Адвокат Евгений Мосинов е "починал внезапно" тази сутрин

Хм. Странно. Не се е самоубил...Както, например, един се беше самоубил, наръгвайки се 12 пъти с нож в гърба, друг пък се беше застрелял с по един куршум- в главата, а после- в сърцето...Помогнали са му да почине.

Нещо случайно може да се случи на Марс, но в България няма нищо случайно, не мога само едно разбера, защо мислите обикновените хора за идиоти, ние отдавна сме спечелили конкурсите по света за пълен идиотизъм, но все пак ... мафията в тази страна е във всичко, което виждаме и което не виждаме, и тук и там, и онам, затова много моля, поне ни оставете чувството с което живеем, че не ви понасяме, че не ни пука за вас, дори и да умрете, че чакаме възмездие, и ако не го дочакаме да занете, че и на онзи свят няма да ви оставим на мира!!!!!!!!!!!!!!!!1

Малко Стария ще го стреснете

Мишо Бирата .... ?????

През 2008 г. случайно намушкан с нож, през 2018 г. случайно умрял от инфаркт. Дир.бг на кого служите и с какво се занимавате ?

Трупат милиони , хората гладуват.

Гадно е да умират хора...Бог да го прости!

Бог прощава -ние не! Ни помним загубите понесени от намесата на този "адвокат на дявола!"

Кандидат за кмет от БСП защитава олигарси на БСП. Но БСП няма връзка с олигархията. Тя е социална партия, която по цял ден мисли за хората.

А има ли партия, която "мисли за хората"? Май има, знаем и кои са хората. Не е БСП.

много взеха да фирясват? Поне там, може и да им е по добре. Да му мислят тия, тук.

България се чисти от червения боклук всеки ден

Лека му пръст, но все пак това е единственото сигурно нещо от което човек не може да избяга.. Само се питам имате ли някаква човещина че дори и при смърт се чудите как да изпълните поръчката дето вие дадена и трябва да намесите и червените и Стайков:(((((

Хайде представете си че наистина тези които са понесли и финансови и морални щети от този служител на правната система не изпълняват поръчка от никого -присто си изказваме благодарността че оня дето гледа отгоре по - рано му дръна Шалтера. Щото много щети нанесе и по южното черноморие не само като съдебен служител но и щато шеф на червената агитка в Бургаският парламент.