Коментари - Състоянието на Димитър Цонев остава тежко | Днес.dir.bg

Състоянието на Димитър Цонев остава тежко

Състоянието на известния телевизионен водещ Димитър Цонев, кото претърпя инсулт, остава тежко и лекарите още не могат да дадат никакви гаранции.

Обратно в новината

Коментари - Състоянието на Димитър Цонев остава тежко | Днес.dir.bg

Коментари

Не прощават! Дано се оправи момъкът и да започне наново.

ами той митето таман си стяга куфара да ходи на гости при бай петко с еднопосочен

Нещо медите преекспонират случая. Ако е получил инсулт, нямало е да може да се смени с дъщеря си на волана. Ако му се е влошило състоянието до няколко часа да е изпаднал в парализа и да е в безпомощно състояние за болницата, където се прави операция до четвъртия час. Ако е много зле при масивен инсулт положението се влошава с всяка минута забавяне. Кофти ситуация му се е случила, но всъщност при това голямо напрежение на тази възраст това е логично последствие. За нещастие на всеки може да се случи, но близките много тежко страдат. В такива моменти не е важно кой е баща ти, освен какви гени ти е дал, а какво може тялото ти и до колко са поразяващи уврежданията?

Причина за инсулт са високо кръвно, диабет или висок холестерол. Ако тези параметри се държат в добро състояние, всичко ще е наред. Димитър Цонев сигурно ще се оправи, защото той ако не се оправи, не зная кой може да се оправи, но всички мъже да спрат да преяждат, водят застоял живот с цигари и алкохол. Хванете се на работа по добре. Почистете пред блока, изметете улицата. Все пак на мъжете разчитаме.

Пише, че проблемът е аневризъм - кръвоносен съд разклонен с неправилно кръвообращение и се пука - това е генетично.

Митко е важна част от днешна България, важен човек от нея. Чувствам го като част от моя живот. Дано Дядото горе му е дал още дни!

Още дължи 2 лева на Славито- онова момче бръснарина И баща си надмина: дупетатска заплата не му стига за песа!

Дано си има дни и да се оправи.

Не е лош човека но мисля че има едно петно. Благодарение на влиятелните си родители се е издигнал до тук. И това е главната причина да бягат младите от България. Ткива като Митко Цонев и Бокова са градили кариера благодарение на влиятелните си родители преди 89г , а не защото са кадърни. Това е рака на България и ще е доведе до разпад....Аман от "наши хора"!!!!

До "лустрация" ! Незнам дали си мъж или жена, но страшна простотия и злоба има в твоето мнение! Родителите на Митко Цонев, са интелигентни българи ! Майка му е журналист, а баща му артист, а той също е много добър, професионален журналист! Не разбирам, какви трябва да са родителите на Митко Цонев, за да няма такива нападки ?

прав си лустрация за бивши,настоясти и бъдещи(псевдокомунисти) AK-47 и 17тона напалм ,за да е сигурно че няма да възкръснат зомбитата проклети.

мръсен демократ

Чакай бре, не беше демократ, а "царист". Мръсен "царист"! "Царкин", даже!

Харесвам го. Добре си води предаването. Дано се оправи, че инсулта е гадно състояние

Дръж се Мите! И Бог да помогне!

Уважаеми медии! Оставете го на мира човека! Какъвто и да е бил. Не Ви прави чест да търсите сензация от трагедията на едно семесйство.

Уважаеми медии, оставете го на мира човека! Какъвто и да е бил. Защо продължавате да търсите сензация?! Грях ви е това!

Разбах ! Защото и аз, мноого пъти съм се връщал от морето но никога от Ваксино- град 6* Не е "чиста" тая ваксина? Дава много фира! А , само той, превежда, на Цара "Мисълта"?

Моля Бог да оздравее този добър човек и талантлив журналист. Неговото предаване "Още от деня" е едно от най-добрите и обективни предавания в българския ефир. Кураж на семейството му!

както се казва,в този живот не сме застраховани от нищо и хубавото и лошото идват бързо,дано се оправи

БОЖЕ ПОМОГНИ НА ТОЗИ ДОБЪР И ЛЪЧЕЗАРЕН ЧОВЕК

Ако Господ е решил да живее ще живее, ние сме деца на Господ!

демек, за твоите деца ти решаваш дали да живеят или не?

Бог решава за всички. Както виждаш в такъв тежък момент в чии ръце е човешкия живот? Лекарите ще направят каквото могат, но кой има последната дума? Не ти е удобен въпросът, нали?

сАмо едно ще кажа ! направих си труда да напиша един свестен смислен и човечен пост а дебила дежурен по "триене" не само , че ме е цензиурила а и не си намирам ника ...:)))) трагични ставам тука тия ... явно всичко е на служба към ДС ...или поне 90 процента в дир-о... жалко , жалко жалко... човека си отива ..а и на вас някога ще дойде ред... но ще ви погребват и опяват не българи а роми и ислямисти... защото заради такива като вас в България няма да остане накрая нито един нормален човек !!!

Аз съм се запознавал с него, много готин е като човек и като събеседник също! Отличен журналист, много обичах да го гледам и слушам в +Още от деня" на БНТ! Дай Боже семейството му скоро да го посрещне жив и здрав!

Дай Боже бързо да се възстанови човека! Аз съм се запознавал с него, много готин е освен на екрана така като събеседник, а съм сигурен, че и и в живота! Пожелавам на семейството му бързо да го посрещнат жив и здрав! Защо винаги на готините хора им се случват беди!!!??????

Предлагам най-напред да бъдем хора и да пожалаем всички заедно на един човек да оживее ! Нали все пак на неговото място може да бъде всеки един от нас? А иначе не е редно да се внася политически привкус в статията ... !!!? Колко и като какъв е бил Митко Цонев в ДС ... за какви жълти или бели стотинки е предавал свои съседи , приятели и колеги с цел облагодетелстване и "професионално издигане"... това да оставим сега настрана. Нали човека поне не се захвана с политика ?! А другото - какъв професионалист е като "джурналист"... еми ... смятайте каква е корупция и каква е престъпността във всички етажи/ не само във високите/ на властта и колко от всичките са разкрити от измислената ни "джурналистическа гилдия"...!!!!!!!!!!!!!!!! просто е бе ... ,ми джурналята и всичките медиии в Бе-Ге-тото са силно и крайно зависими от "същата тази скандална власт"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и да попитам ако може - идиота който сложи минуса просто обикновен партиерн трол ли е или си е толкова ПРОСТ И НЕ ЧЕТЕ А КАТО ВИДИ НИКА , БОЦВА МИНУСА И СЕ КЕФИ ??? ЧОВЕКА ЦОНЕВ -КАТО ЧОВЕК НАИСТИНА НИКОГА НЕ МИ Е ИЗГЛЕЖДАЛ ЛОШ , ЗЛОБЕН , ПРОСТ... И ЗАСЛУЖВА ДА ЖИВЕЕ КАТО ВСИЧКИ НАС --- дано се оправи !!! ДАНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дано се оправи човека, на никой от близките му не им е приятно, че човека бере душа в болница.

Кураж Митко - един от малкото ни адекватни журналисти!!!!!

Оздравявайте бързо!Без Вас БНТ няма да е същата!Очаква Ви семейството очакваме Ви и ние през септември на екран1

Хайде стига писахте глупости, моля ви! Чакали го от септември на екран...това да не ти е хрема, бе....Той да си се оправи човека, знаеш ли колко ще му е до екран...Дано има късмет и да се възстанови.Кураж на семейството му!

Митко Цонев!Той не използва известността на своите родители, а сам се наложи като известен телевизионен водещ.Днес е голям празник и аз моля Божията майка да му даде сили,за да се пребори за живота си.Да оздравява бързо, за да го гледаме отново на екран!

Ако Димитър не беше дете на известни соц. VIP никога нямаше да види телевизията. Родителите му бяха класа, но той е посредствен. Аз съм с 3 години по-млад от него, но някога не ми разрешиха да си подам документите във военно училище с успех 5,67 от гимназия. Камо ли да работя в БНТ. Цял живот бял 'ляб и кюфтета води до инфаркт.

честно!Какво не му харесваш на Митко?Срича ли,пелтече ли,селски диалект ли използва,или говори неразбираемо???Лъчезарно и умно момче!още веднъж ще се помоля на Божията майка да му даде сили, за да се пребори!!!Злобата е лош съветник и не я препоръчвам на никого.Не може, това което се изписа ма Митьо -очите, със същата злоба да пишете за това момче!!!

Аз пък ти повярвах!

когато погледнете колко коментара са скрити и колко три пъти в повече са изтрити ви става ясна картинката към "наи добрият джурналист мито",това е истинското обществено мнение,не някакви платени агенции.

за качеството на матрияла! Ти си мислиш, че хейтърите злорадстват, щото не е достатъчно добър журналист! Нещастник!

Митко, дано Бог да ти даде дни и здраве! А този форум е огледало на тъмната българска душа. Такива души за нищо, освен за роби, не стават. Злобни, лоши, завистливи и най-вече безбожници, които смятат, че тях няма да ги сполети злото. да се радваш и да злословиш, когато някой бере душа- е, това вече говори за идиотщина. Радвайте се идиоти! Това да ви е радостта! Боже, помогни на Димитър! Дай сили на близките му да понесат този тежък момент!

след толкова години цонев стана дбър водещ-задава ясни въпроси,водещи до същността, цени госта си и му дава времето да говори,без да се намесва "виж колко съм добър", естествен,без стремеж за позиране, придоби увереност. моля се за него и голяма божия милост.

след толкова години цонев стана дбър водещ-задава ясни въпроси,водещи до същността, цени госта си и му дава времето да говори,без да се намесва "виж колко съм добър", естествен,без стремеж за позиране, придоби увереност. моля се за него и голяма божия милост.

По стар комунистически обичай почивал в двореца Евксиноград преди да получи инсулта.

Е и, всеки може да почива там. И аз почивах там, та не ми е ясно какво общо има това със здравословното му състояние. Дано се оправи, за мен той е един добър журналист за разлика от стотиците псевдожурналисти по телевизиите сега, които освен, че не знаят за какво говорят, но и не говорят правилно.

"По стар комунистически обичай"...тъй, тъй, нали дворецът в Ексиновград е построен след ( септември 1944...Глупостта е наказание от Бога..., няма спасение...

Митко Цонев, правеше най - доброто предаване!!!

Вярвам че Митко ще оздравее. Тези със скритите коментари обаче ще си боледуват от злоба цял живот. И във ВМА не могат да им помогнат!

Коментари - Състоянието на Димитър Цонев остава тежко | Днес.dir.bg

Състоянието на Димитър Цонев остава тежко

Състоянието на известния телевизионен водещ Димитър Цонев, кото претърпя инсулт, остава тежко и лекарите още не могат да дадат никакви гаранции.

Обратно в новината

Коментари - Състоянието на Димитър Цонев остава тежко | Днес.dir.bg

Коментари

Не прощават! Дано се оправи момъкът и да започне наново.

ами той митето таман си стяга куфара да ходи на гости при бай петко с еднопосочен

Нещо медите преекспонират случая. Ако е получил инсулт, нямало е да може да се смени с дъщеря си на волана. Ако му се е влошило състоянието до няколко часа да е изпаднал в парализа и да е в безпомощно състояние за болницата, където се прави операция до четвъртия час. Ако е много зле при масивен инсулт положението се влошава с всяка минута забавяне. Кофти ситуация му се е случила, но всъщност при това голямо напрежение на тази възраст това е логично последствие. За нещастие на всеки може да се случи, но близките много тежко страдат. В такива моменти не е важно кой е баща ти, освен какви гени ти е дал, а какво може тялото ти и до колко са поразяващи уврежданията?

Причина за инсулт са високо кръвно, диабет или висок холестерол. Ако тези параметри се държат в добро състояние, всичко ще е наред. Димитър Цонев сигурно ще се оправи, защото той ако не се оправи, не зная кой може да се оправи, но всички мъже да спрат да преяждат, водят застоял живот с цигари и алкохол. Хванете се на работа по добре. Почистете пред блока, изметете улицата. Все пак на мъжете разчитаме.

Пише, че проблемът е аневризъм - кръвоносен съд разклонен с неправилно кръвообращение и се пука - това е генетично.

Митко е важна част от днешна България, важен човек от нея. Чувствам го като част от моя живот. Дано Дядото горе му е дал още дни!

Още дължи 2 лева на Славито- онова момче бръснарина И баща си надмина: дупетатска заплата не му стига за песа!

Дано си има дни и да се оправи.

Не е лош човека но мисля че има едно петно. Благодарение на влиятелните си родители се е издигнал до тук. И това е главната причина да бягат младите от България. Ткива като Митко Цонев и Бокова са градили кариера благодарение на влиятелните си родители преди 89г , а не защото са кадърни. Това е рака на България и ще е доведе до разпад....Аман от "наши хора"!!!!

До "лустрация" ! Незнам дали си мъж или жена, но страшна простотия и злоба има в твоето мнение! Родителите на Митко Цонев, са интелигентни българи ! Майка му е журналист, а баща му артист, а той също е много добър, професионален журналист! Не разбирам, какви трябва да са родителите на Митко Цонев, за да няма такива нападки ?

прав си лустрация за бивши,настоясти и бъдещи(псевдокомунисти) AK-47 и 17тона напалм ,за да е сигурно че няма да възкръснат зомбитата проклети.

мръсен демократ

Чакай бре, не беше демократ, а "царист". Мръсен "царист"! "Царкин", даже!

Харесвам го. Добре си води предаването. Дано се оправи, че инсулта е гадно състояние

Дръж се Мите! И Бог да помогне!

Уважаеми медии! Оставете го на мира човека! Какъвто и да е бил. Не Ви прави чест да търсите сензация от трагедията на едно семесйство.

Уважаеми медии, оставете го на мира човека! Какъвто и да е бил. Защо продължавате да търсите сензация?! Грях ви е това!

Разбах ! Защото и аз, мноого пъти съм се връщал от морето но никога от Ваксино- град 6* Не е "чиста" тая ваксина? Дава много фира! А , само той, превежда, на Цара "Мисълта"?

Моля Бог да оздравее този добър човек и талантлив журналист. Неговото предаване "Още от деня" е едно от най-добрите и обективни предавания в българския ефир. Кураж на семейството му!

както се казва,в този живот не сме застраховани от нищо и хубавото и лошото идват бързо,дано се оправи

БОЖЕ ПОМОГНИ НА ТОЗИ ДОБЪР И ЛЪЧЕЗАРЕН ЧОВЕК

Ако Господ е решил да живее ще живее, ние сме деца на Господ!

демек, за твоите деца ти решаваш дали да живеят или не?

Бог решава за всички. Както виждаш в такъв тежък момент в чии ръце е човешкия живот? Лекарите ще направят каквото могат, но кой има последната дума? Не ти е удобен въпросът, нали?

сАмо едно ще кажа ! направих си труда да напиша един свестен смислен и човечен пост а дебила дежурен по "триене" не само , че ме е цензиурила а и не си намирам ника ...:)))) трагични ставам тука тия ... явно всичко е на служба към ДС ...или поне 90 процента в дир-о... жалко , жалко жалко... човека си отива ..а и на вас някога ще дойде ред... но ще ви погребват и опяват не българи а роми и ислямисти... защото заради такива като вас в България няма да остане накрая нито един нормален човек !!!

Аз съм се запознавал с него, много готин е като човек и като събеседник също! Отличен журналист, много обичах да го гледам и слушам в +Още от деня" на БНТ! Дай Боже семейството му скоро да го посрещне жив и здрав!

Дай Боже бързо да се възстанови човека! Аз съм се запознавал с него, много готин е освен на екрана така като събеседник, а съм сигурен, че и и в живота! Пожелавам на семейството му бързо да го посрещнат жив и здрав! Защо винаги на готините хора им се случват беди!!!??????

Предлагам най-напред да бъдем хора и да пожалаем всички заедно на един човек да оживее ! Нали все пак на неговото място може да бъде всеки един от нас? А иначе не е редно да се внася политически привкус в статията ... !!!? Колко и като какъв е бил Митко Цонев в ДС ... за какви жълти или бели стотинки е предавал свои съседи , приятели и колеги с цел облагодетелстване и "професионално издигане"... това да оставим сега настрана. Нали човека поне не се захвана с политика ?! А другото - какъв професионалист е като "джурналист"... еми ... смятайте каква е корупция и каква е престъпността във всички етажи/ не само във високите/ на властта и колко от всичките са разкрити от измислената ни "джурналистическа гилдия"...!!!!!!!!!!!!!!!! просто е бе ... ,ми джурналята и всичките медиии в Бе-Ге-тото са силно и крайно зависими от "същата тази скандална власт"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и да попитам ако може - идиота който сложи минуса просто обикновен партиерн трол ли е или си е толкова ПРОСТ И НЕ ЧЕТЕ А КАТО ВИДИ НИКА , БОЦВА МИНУСА И СЕ КЕФИ ??? ЧОВЕКА ЦОНЕВ -КАТО ЧОВЕК НАИСТИНА НИКОГА НЕ МИ Е ИЗГЛЕЖДАЛ ЛОШ , ЗЛОБЕН , ПРОСТ... И ЗАСЛУЖВА ДА ЖИВЕЕ КАТО ВСИЧКИ НАС --- дано се оправи !!! ДАНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дано се оправи човека, на никой от близките му не им е приятно, че човека бере душа в болница.

Кураж Митко - един от малкото ни адекватни журналисти!!!!!

Оздравявайте бързо!Без Вас БНТ няма да е същата!Очаква Ви семейството очакваме Ви и ние през септември на екран1

Хайде стига писахте глупости, моля ви! Чакали го от септември на екран...това да не ти е хрема, бе....Той да си се оправи човека, знаеш ли колко ще му е до екран...Дано има късмет и да се възстанови.Кураж на семейството му!

Митко Цонев!Той не използва известността на своите родители, а сам се наложи като известен телевизионен водещ.Днес е голям празник и аз моля Божията майка да му даде сили,за да се пребори за живота си.Да оздравява бързо, за да го гледаме отново на екран!

Ако Димитър не беше дете на известни соц. VIP никога нямаше да види телевизията. Родителите му бяха класа, но той е посредствен. Аз съм с 3 години по-млад от него, но някога не ми разрешиха да си подам документите във военно училище с успех 5,67 от гимназия. Камо ли да работя в БНТ. Цял живот бял 'ляб и кюфтета води до инфаркт.

честно!Какво не му харесваш на Митко?Срича ли,пелтече ли,селски диалект ли използва,или говори неразбираемо???Лъчезарно и умно момче!още веднъж ще се помоля на Божията майка да му даде сили, за да се пребори!!!Злобата е лош съветник и не я препоръчвам на никого.Не може, това което се изписа ма Митьо -очите, със същата злоба да пишете за това момче!!!

Аз пък ти повярвах!

когато погледнете колко коментара са скрити и колко три пъти в повече са изтрити ви става ясна картинката към "наи добрият джурналист мито",това е истинското обществено мнение,не някакви платени агенции.

за качеството на матрияла! Ти си мислиш, че хейтърите злорадстват, щото не е достатъчно добър журналист! Нещастник!

Митко, дано Бог да ти даде дни и здраве! А този форум е огледало на тъмната българска душа. Такива души за нищо, освен за роби, не стават. Злобни, лоши, завистливи и най-вече безбожници, които смятат, че тях няма да ги сполети злото. да се радваш и да злословиш, когато някой бере душа- е, това вече говори за идиотщина. Радвайте се идиоти! Това да ви е радостта! Боже, помогни на Димитър! Дай сили на близките му да понесат този тежък момент!

след толкова години цонев стана дбър водещ-задава ясни въпроси,водещи до същността, цени госта си и му дава времето да говори,без да се намесва "виж колко съм добър", естествен,без стремеж за позиране, придоби увереност. моля се за него и голяма божия милост.

след толкова години цонев стана дбър водещ-задава ясни въпроси,водещи до същността, цени госта си и му дава времето да говори,без да се намесва "виж колко съм добър", естествен,без стремеж за позиране, придоби увереност. моля се за него и голяма божия милост.

По стар комунистически обичай почивал в двореца Евксиноград преди да получи инсулта.

Е и, всеки може да почива там. И аз почивах там, та не ми е ясно какво общо има това със здравословното му състояние. Дано се оправи, за мен той е един добър журналист за разлика от стотиците псевдожурналисти по телевизиите сега, които освен, че не знаят за какво говорят, но и не говорят правилно.

"По стар комунистически обичай"...тъй, тъй, нали дворецът в Ексиновград е построен след ( септември 1944...Глупостта е наказание от Бога..., няма спасение...

Митко Цонев, правеше най - доброто предаване!!!

Вярвам че Митко ще оздравее. Тези със скритите коментари обаче ще си боледуват от злоба цял живот. И във ВМА не могат да им помогнат!