Коментари - ГЕРБ предлагат правителство на малцинството с техен премиер | Днес.dir.bg

ГЕРБ предлагат правителство на малцинството с техен премиер

Би било в повече да съм премиер четвърти мандат, но папката от президента ще взема най-вероятно аз, заяви Бойко Борисов на излизане от "Дондуков"2

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ предлагат правителство на малцинството с техен премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Бойко, а теб какво те притеснява лично и конкретно да си поемеш поста на Премиер...на това правителство на малцинството? Какво означава в повече би било. Какво е в повече и какво е в по-малко. Българите една голяма част от времето са били Царства, кралства, монархии, или васални на султанат, така че не мисля че на някой му прави впечетление ако се позадържи някой на власт по-дълго. По монархиите както виждаш има и по на 98 години.

Голяма клоунада Бацето спретна. Хем пак негово правителство хем пак да не носи отговорност. Селски тарикат. Слави го разкъсаха медиите когато не направи правителство, а имаше същите проценти като ГЕРБ сега.

Ще сравняваш Слави с Бойко Борисов! Качествата на Бойко го оценяваме не само ние, българите! Виж влиянието му и в ЕНП, сред другите държавни лидери! Бойко е политик от световна величина!

Ъхъ!....Вселенска....!

Бойко е крадец и нагаждач от световна величина!А по отношение на политиката е бакалин!С една прочетена книга -толкова!

Айде на бас че всички министри ще са на ГЕРБ, евентуално 2-3-ма за цвят от ДПС, ИТН и потенциалните отцепници от Величие. Ще си носиш кръста до последно, баце ... Заради теб Румъния ни догони и вече ни изпревари с 2 обиколки и нямат стигане...

никога не е била след нас

Това ще е правителство изцяло на ГЕРБ! Всички министри ще са само на ГЕРБ! От ДПС, ИТН и Възраждане няма да има министри!

Мачкай, баце!

К..а си ще мачка .Направи ли правителство ще си отиде както последния път.Този човек не се учи от политическите и човешките си грешки.Мисли се за велик политик сред пожарникарите и голям пожарникар сред политиците. Няма смелост да си направи публична самооценка за житието битието си от преди 1992 г. и след нея до днес 2024 г.Въпрос на интелектуално ниво и нищо повече.

Като си отиде както си отиде последния път, ще си дойде както си дойде сега! В политиката е така, иди ми, дойди ми!

Сутринта пред Президента Бойко каза ,че отиваме на нови избори,ма обяд рече ще прави првителство на малцинството с гласовете на ДПС и купени отцепници от ,,Величие” Чакаме в неговия стил тука тука няма какво ще каже довечера или утре сутринта.

от мутрафонии.

Правителство на малценството с началник Бойко Борисов и подчинени министър председател,министри на МВнР и Отбраната .Останалите министри подчинени на премиера Бойков.Тариката Бойко се прави на консеноста личност.Нещо гнило пак е замислил личащо от думите му ,,правителство на споделената отговорност” т.е. Сглобка от много партии и накрая за провала Бойко невинен а вината ще хвърли на париите от новата сглобка.Спомнете си колко години неудпехите си като управник на БГ вината хвърляше на тройната коалиция,после на Орешарски сега на ППДБ.Той е генетично политически увреден ,но винаги е безгрешен.

Това е алтернативен факт! Неуспехи в управлението на Бойко няма. Това го показват резултатите от всички избори!

от Вели ЧИЕ сме за колегата

Уж голямо пране го изпираха лойко, пък не спира хем да циври за ПП- ДБ, хем да ругае по тях. Искал бил правителство, ама голям зор да е точно със шарлатаните ПП- ДБ. Па да не си развалял ротацията, да та ева у лоената тиква безсрамна. Това е искал народа, това ще правиш - официална коалиция с дпс и си използвате някоя от безбройните патерички, които сте нацвъкали: кеф ти чалги, кеф ти копейки, кеф ти мегаломани. Да ви се радват избирателите ви, докато ги клецате с двеста.

Само народът може да пере политиците! Нито глас за Пеевски, помниш ли го този призив! И след него, Пеевски къде го хване Христо Иванов, там с двеста!

Единственото правилно решение. Правителство на малцинството. Със силна опозиция няма по-добро от това. Боко да не мисли, че ще краде, както преди.

пръц пръц Денков: - Искам да попитам имате ли кеш? Ако да дайте ни го на отговорно пазене. По-сигурно място от нашите островни сметки няма.

Тиквоча пак прецака всички: напазарува по няколко мильона на калпак 6 продажници от Величие и ...готово - правителство на малцинството.

Когато стадото не може да си избере или не иска ОВЧАР -изяждат го вълците.

Цялата власт в рацете на Възраждане. Абсалютна мнозинство за Възраждане. И почваме с Вазраждането на Болгария, в превращането й в правилно ориентирано и просперираща даржава!

намери си учителка да те научи да пишеш на български. Едва ли ще ти вземе скъпо.

Политици много, държавници малко! Бойко е голям държавник и сега пак се доказва като такъв! Да опиташ правителство на малцинството е много рисков ход. Но той ще го опита, в името на добруването на хората. И не само това, така той покрива и цялата политическа класа, включително и душманите му. С какви очи те щяха да поканят хората да гласуват септември месец още веднъж, какво очакваха да се е променило!

голям държавник ... колко станаха вече? 3-4 пъти подред печели изборите и не може да състави правителство. направо е велик ... ама велик в трагикомедиите!

Сглобката нали той я направи! Тя беше подкрепена от ГЕРБ и ПП-ДБ плюс Пеевски и Карадайъ! Бързо забравяме! Сглобката беше пример за държавническо поведение, първият отстъпва мандата си на втория, за да се състави общо правителство!

като не разбираш от математика, трай си

Бай Иване, избралите да не гласуват също участват в изборите! Тяхната роля е изключително важна, но трудно се разбира. С избора си да не гласуват те "гласуваха" за четири партии в анблок! Те гласуваха едновременно за ГЕРБ, за ДПС, за ИТН и за Величие! Сещаш ли се защо? Защото така повишават тежестта на всеки глас, подаден за тези четири партии!

Е ми да милиардите стоят в Брюксел, а увеличаващия се брой любовници на Боко и тайфата, карат само с по едно имение в чужбина.

Бойко имал двеста любовници по целия свят, които ги оножда с двеста, и от които има деца. Само неговите деца ще могат да запълнят целия парламент! Той няма проблеми, дали ще отиде в Лондон, дали в Ню Йорк, дали в Токио, няма да е лишен от ласки!

Така се бори демографска криза, с работа! Хората са го казали много хубаво, лозето не ще молитва, иска мотика! Та едно е да се вайкаш, че нямаме деца, друго е да правиш деца!

ББ най-много ще си тежи на мястото като премиер. 150-160 кг все пак.

А защо не мишока с очилата тежеше 40 кила с напикани гащи а беше премиер?

И какво постигнаха ПП като провалиха ротацията? Вместо да продължат с извършването на истински реформи в съдебната система и в регулаторите, от които страната се нуждае отдавна, те излязоха от коалицията с искания като "Ники трябва да пътува" и "да си делнем държавата 50 на 50". Сега да си седят на задните седалки в парламента и да гледат как ГЕРБ и ДПС управляват без тях...

Инфантилизъм, искам го, сега го искам! Поведението на Кирил Петков в цялост е инфантилно. Колко чистосърдечно си казва, ще ви дадем кодовете от машините, със Спас Русев си поговорихме за регулаторите, с президента си направихме ала бала с машините и т.н. Та с ротацията като им подадоха пръста, поискаха да отхапят цялата ръка, помислиха си, че могат да им подарят цялата власт!

пич, измисли си твой коменатар, а не преписвай чуждите.

ББ + ДП = 115.....честито на новите 6 милионери ;) В името на държавата, световния мир и т.н.

И какво постигна Борисов като провали ротацията. Вместо да го „изнудват“ от ПП-ДБ за извършването на истински реформи в съдебната система и в регулаторите, от които страната се нуждае отдавна, сега ще го изнудват мафиотитие от ДПС и чалгарите от ИТН за това кой колко да открадне.

МНОГО спорен въпрос е -КОЙ ПРОВАЛИ ротацията-- тя беше МЪРТВОРОДЕНА още в началото- защо ли?

Делян Добрев е размазал Кокорчо василев на изборите в Хасково. ГЕРБ печелят изборите с 37%, а ППДБ са пети с 3%. Ех Кокорчо, ех Василев...

Всевишний, пази България от Тиквата! Амин!

В реалните демокрации политически трупове като Борисов, изчезват от политиката завинаги. И дори от обществения живот. Този човек е нещо като проклятие за България. Щедро насърчавано от Европа през годините. Странно.

Победителите били политически трупове ли! Ха ха ха ха ха!

Бойко Борисов е политически труп. Следва да изчезне, за да се махне и политическата смрад, която се носи от него, закопава и България и партията му. Не че ме е грижа за последното...

Мръсни, гнусни, потънали в кал, мръсотия и лайна в душите си български подчовеци. Всъщност те души нямат. Нямат нито сърца, нито мозъци. Няма по-долно човекоподобно същество от българския подчовек! Българският подчовек е позор за целия човешки род и за целия човешки генофонд! Неслучайно и с пълно основание българските подчовеци и дегенерати са ненавиждани от всички хора по цялото земно кълбо. Долна, мръсна, българска сган - като започнеш от БГ "елита" та стигнеш до последния там скъсаняк и убитак. Само изроди и дегенерати, нищо друго. Този и още много други подобни случаи е моментна снимка на това що за примитивни същества са българските подчовеци. От 5-6 милиона население 99% са точно такива дегенерати и подчовеци. Свестните, читавите и стойностни истински българи са само 1%, възможно даже и половин(0.5%). Хубавото е това, че световните кукловоди отдавна са им вдигнали мерника на тия български подчовеци и тихичко, безшумно ги унищожават и ликвидират, за да освободят тази иначе прекрасна географска територия наречена България от това диво, варварско племе от български подчовеци. И така трябва. Никаква милост и пощада за тази мръсна българска сган.

че Слафи, събори първото демократично избрано правителство, когато мутрите истърваха кокала. После, като им помогна Слафи, мутрите се активираха, захапаха здраво кокала и вече не дават и пиле да прехвръкне. Дори на умряло куче вадят нож. Никакви Промени никакви Величия, само чалга и крадене !

Мутрите от герб и дпс никога не са изтървали кокала. ППДБ са техен проект и те си ги създадоха и ги натресаха на Президента, за да овладеят протестната вълна и вдигнатия юмрук. Така че Слави няма нищо общо все още с "връщането" на мутрите във властта. На Бибитко му бяха потънали гемиите по време на служебните кабинети на Радев, но сега като е изпран и изгладен започна пак да се държи арогантно и да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.

Пича не говори за политики, иска премиер, отбраната и външно министерство, това е...

Не мога да разбера каква е тази мания у вас българите лидерът Борисов на най-голямата партия ГЕРБ да "не трявало" да бъде премиер? На вас за какво са ви избори, след като победителите нямат значение? Ако толкова мразите демокрацията, защо не преминете към някакъв вид автокрация, както например е в Русия?

Ама никой не го е спрял да се кандидатира за премиер, изборът си е негов. Също така обаче другите партии имат избора да не гласуват за него!

Защо гласуваш за партия, която ти казва, че с никой няма да се коалира и ще руши политическата система?

аз ще гласувам за когото си искам, или вече и това не може? Трябваше само за "наши" хора ли да се гласува? Ами кажете ги кои са и да закриваме държавата...

до 888: Защото политическата система е счупена и има нужда да бъде променена. Затова избори до дупка докато се види, че тази система не може да доведе до резултат.

Добре, продължавайте в същия дух, но пеперастите скоро ще са извън парламента.

Срещнали се днес скрит русофил с явен русофил и се разбрали да угодят на путин и да няма правителство в България!

Правителство ГЕРБ с тихата помощ на ДПС, "отцепниците" от Величие и малко по-късно останалите, че да не е наведнъж и когато е нужно подкрепа от ИТН, Възраждане и БСП. Могат да си правят каквото си искат в общи линии, въпросът е да натамъни така, че да изглежда сякаш има някаква конкуренция. Всичко това е БКП. А в ПП ДБ освен Радо гела има още инжектирани агенти, коѝто дебнат да изкочат, когато трябва.

Баце, първи сте, защото сте толкова отвра тителни, че наказахме ППДБ, че си играят с вас. Като проказа сте.

Изборите са неизбежни, както и все по намаляващата избирателна активност. Политическата каста в България си е направила правила да се самоизбира. Всичко това не може да продължава вечно. Явно трябва сериозна намеса в правилата на самата изборна система. Нужен е напълно нов Изборен кодекс. Повечето основни модели в сегашно действащия такъв, са от миналия век. Всичко това трябва да изчезне. Иначе просто ще се гаврят с нас десетилетия. За сега не виждам на хоризонта смели политици готово на тази крачка, да има малко справедливост за народа. Само прах в очите.

Новите избори били лош вариант. А правителство на Борисов и Пеевски добър вариант ли е?

Правителство на Борисов и Пеевски е най-добрият вариант! Това казва народа!

Кой народ? Какъв е процента, който получават ГЕРБ и ДПС спрямо имащите право на глас българи?

ГЕРБ/ДПС/ИТН честита тройна коалиция.

дали малоумницити от ппдб разбраха ,че единствения резултата от сглобката е да качат мутрата на бял кон и нищо друго което техните избиратели ги предупреждаваха отначало

Нали се закани, че ако ну му оближат шишарките от останалите партии, ги пращал всички на избори директно, кво стана с изорите ,бе Баце ?:))

ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството с премиер също от партията. Това обяви лидерът на Бойко Борисов след консултациите при президента Румен Радев. Винету , предлагай сега правителство на малцинството,щото на следващите избори се очертава Пеевски да предлага правителство на мнозинството,щото тогава се очертава 10-15 процента да гласуват, което означава ,че ДПС МОЖЕ И ДА ИМАТ НАД 100 ДЕПУТАТА.

Може и така да стане,дедовото, но за това е виновна простотията на българина. Седи си нашия вкъщи и пет пари не дава какво се случва с държавата му!

и кво стана сега, пак съешаване с ППДБ, и пак един голям и чепат! а милиардите чакаааат! трябва да се разпределят, където требе!

Герб може да са всякакви, но поне се правеше нещо в държавата. Досега и Хемус щеше да е стигнала поне до Бяла и пътя до Дунав мост 2 щеше да е готов.... Обществена тайна е, че търговете за държавни поръчки са опорочени. Обкръжаване с "обръчи от фирми" е модел на Властта, не на Борисов. Дори някои, като Тройната коалиция, са толкова лакоми, че им спряха програмите. Шофиор със златен талон, който не шофира и "честно" правителство, което не прави нищо, не ми трябват.

Правеше се нещо в държавата - много се КРАДЕШЕ!

Гербаджиите здраво друсаха маслините, ама денонощно, неспирно !!!

А какво предложиха Кокорестия и сие.Заеми заеми и строителство в застой.Нещо в България за4 години да се направи?Значи 9 милиарда за девет дена изчезнаха.Сигурно не се е откраднало.А да присвоено от пудела

По повод изказването на ББ, че на практика не може да се състави Правителство, Бай Тошо би каза: Ако вие не можете Путин, ще ви направи. Повод има ДПС са втори, ха,ха,ха!!!

Борисов прави единственото правилно нещо в момента. Кабинет на малцинството. Защото ако се остави да го изнудват Тошковците или обръчите от фирми на Дпс, после ще се окаже в режим на обяснение за безчинствата им в последствие. А за шарлатаните от ПП, Борисов не трябва да се притеснява. Народа помни добре. Те сега се опитват да прехвърлят вината за плачевния си резултат на сглобката с Герб. Герб лош, а те невинни и чисти като момина сълза. Този номер обаче не минава. ПП - палета с пачки. И пудел ги пази. Какъв Герб...

Най-добре е ББ да подаде оставка, щом не може да състави Правителство, за пореден път.

"Борисов прави единственото правилно нещо в момента. Кабинет на малцинството." Това е лесно, просто ИТН не са в залата и готово, Герб и ДПС имат мнозинство! ИТН не подкрепят правителството и затова не са в залата... Колко удобно и колко просто за ИТН да замажат очите на електората че те са против това!

Герб не могат нищо да направят, Това не е Герб на Бойко от преди 20 год. Герб представлява една разпадаща се партия. Единствените, които могат да направят нещо смисленно са Възраждане ! Правителство с мандата и министри само на Възраждане и всички други само да подкрепят, това е решението ! Възраждане ще се окаже най читавата партия ! Ще поживеем още и ще видим !

Пинокио. Засега имаме едно "Невъзраждане" приличащо на Кирувото ПП. Когато/АКО някога станат "Възраждане" тогава можем да си приказваме.

Имате нужда от спешно киснене на голо в леген с топла вода и тетра !

"Възраждане" или "Величие",моля моля.

Ясно, на есен с песен. Пак избори.

Не е ли време за свикване на Велико народно събрание, нали така е измислено по Констиуция, в момент на кризи да се събират по-умните и да се решава как да се измъкнем. Наситихме се на благата и просперитета на парламентарната ви държава, но този модел по наште географски ширини е пълен провал. Време е за драстични промени, когато ще се знае конкретния човек, който ще бъде известен когато държавата просперира, както и този, който е виновен за това, че води родината ни към национална катастрофа. Крайно време е конкретната личност да се знае при провал и да и се търси отговорност, а не както е сега - всичко размазано и размито и плод на колективна безотговорност, каквото в момента е Народното събрание. НС трябва да си остане само със законодателни функции, но не и да управлява държава.

Е, и великото народно събрание ще бъде пак със същите идиоти, които избираме.

Забавно ! Е не успяха дебе4лаците да съберат 121 депутати ! Точно това им бе целта !

Единствено Борисов казва истината, такава каквато е! Всички други мишкуват, оправдават се, гушат се.... Ако имат поне малко отговорност към народа, трябва да съставят правителство.

Абсолютно!

Няма нужда да обясняваш на хора затънали в чалгата и прехласване по един убиец на деца колко е прав Борисов.Те не могат да го проумеят със затъналите още от соца мозъци

Глупостта ни ще направи турската партия първа, защото техните гласове са константа и нанесени спрямо избирателната активност ги качват нагоре. Ако гласуваме 90% и ще са на ръба на влизането в парламента...

На практика въпреки всички експертни консултации и мнения от професори, доценти, социолози, журналя - настоящи, бивши и прочие се оказва, че партията на Бойко Борисов е в капан - невъзможност да състави правителство. Такава е волята на народа. Големия кораб на ГЕРБ вече отплава, и е крайно време Борисов да не тежи като политически камък на процесите в България, ами да даде път на другите партии да вървят напред. Борисов знаейки всички игри в политиката може да го играе конструктивна опозиция !!!

отличника на класа трябвало да потъне, а тройкаджиите и двойкаджиите да поемат напред. Къде са те издялкали, Пинокио?

От такива отличници сме на такъв хал - последни в ЕС, все чакаме да влезем Шенген пълноценно - и по суша, но всяка година плащаме вноска по 2.4 милиарда лева, или по 200 милиона на месец, хахал да са му годините в управлението, ама вече хаир от него няма !!!

И какво като кораба на ГЕРБ отплава.На кой друг кораб ще се качим че да отидем до лелеяната земя.На Възраждане ли или на ИТН ще се качим.Видяхме че кораба на Подмяната потъна скоропостижно.Еее на кой кораб.

Наивно е да мислим, че със едни същи политици ще получим различен резултат !

Лелеяната земя е тук ! България е най богата в света по залежи на злато и уран / който е по-скъп от златото/ . Да ама други ни изнасят златото. Ясно ли е ,че всеки българин има пай от това злато ! Вода газим, жадни ходим. Все други ще решават вместо нас, че и при това ще плащаме по 200 милиона на месец. Къде е българското земеделие, животновъдство, всичко смляхме и сега на гол тумбак слагаме чифте пищови и ще гоним Михаля в лелеяната земя !!! Ашколсун !!!

жирафа? Или мелез между плъха и жирафа? Жива да не бях! По-добре - не!

Това няма как да стане поради тази причина е грешка. Баце се чувства безсилен и греши. Правилното беше да каже, че приема фактите и ще подкрепи едно Експертно правителство без ярки политически лица и с експертен профил. След като никой няма 51% следва Политическата отговорност да се сподели, като напред излязат технократи. Другото е Путин на власт, проксита има достатъчно.

Ако ще се споделя отговорност, за какво да гласуваме и една партия да има 70 депутата, друга 13:))))) КАкъв е смисълът д се състезават и да гонят брой избиратели?:))) Всеки който мине 4% бариета да има равен брой депутати с другите и това е;)))) Ще има десетина партии в парламента и всеки дебил ще може да учасва във властта:))))))))))))))) А конституцията можем да я дадем на вторични суровини:))))

Коментари - ГЕРБ предлагат правителство на малцинството с техен премиер | Днес.dir.bg

ГЕРБ предлагат правителство на малцинството с техен премиер

Би било в повече да съм премиер четвърти мандат, но папката от президента ще взема най-вероятно аз, заяви Бойко Борисов на излизане от "Дондуков"2

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ предлагат правителство на малцинството с техен премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Бойко, а теб какво те притеснява лично и конкретно да си поемеш поста на Премиер...на това правителство на малцинството? Какво означава в повече би било. Какво е в повече и какво е в по-малко. Българите една голяма част от времето са били Царства, кралства, монархии, или васални на султанат, така че не мисля че на някой му прави впечетление ако се позадържи някой на власт по-дълго. По монархиите както виждаш има и по на 98 години.

Голяма клоунада Бацето спретна. Хем пак негово правителство хем пак да не носи отговорност. Селски тарикат. Слави го разкъсаха медиите когато не направи правителство, а имаше същите проценти като ГЕРБ сега.

Ще сравняваш Слави с Бойко Борисов! Качествата на Бойко го оценяваме не само ние, българите! Виж влиянието му и в ЕНП, сред другите държавни лидери! Бойко е политик от световна величина!

Ъхъ!....Вселенска....!

Бойко е крадец и нагаждач от световна величина!А по отношение на политиката е бакалин!С една прочетена книга -толкова!

Айде на бас че всички министри ще са на ГЕРБ, евентуално 2-3-ма за цвят от ДПС, ИТН и потенциалните отцепници от Величие. Ще си носиш кръста до последно, баце ... Заради теб Румъния ни догони и вече ни изпревари с 2 обиколки и нямат стигане...

никога не е била след нас

Това ще е правителство изцяло на ГЕРБ! Всички министри ще са само на ГЕРБ! От ДПС, ИТН и Възраждане няма да има министри!

Мачкай, баце!

К..а си ще мачка .Направи ли правителство ще си отиде както последния път.Този човек не се учи от политическите и човешките си грешки.Мисли се за велик политик сред пожарникарите и голям пожарникар сред политиците. Няма смелост да си направи публична самооценка за житието битието си от преди 1992 г. и след нея до днес 2024 г.Въпрос на интелектуално ниво и нищо повече.

Като си отиде както си отиде последния път, ще си дойде както си дойде сега! В политиката е така, иди ми, дойди ми!

Сутринта пред Президента Бойко каза ,че отиваме на нови избори,ма обяд рече ще прави првителство на малцинството с гласовете на ДПС и купени отцепници от ,,Величие” Чакаме в неговия стил тука тука няма какво ще каже довечера или утре сутринта.

от мутрафонии.

Правителство на малценството с началник Бойко Борисов и подчинени министър председател,министри на МВнР и Отбраната .Останалите министри подчинени на премиера Бойков.Тариката Бойко се прави на консеноста личност.Нещо гнило пак е замислил личащо от думите му ,,правителство на споделената отговорност” т.е. Сглобка от много партии и накрая за провала Бойко невинен а вината ще хвърли на париите от новата сглобка.Спомнете си колко години неудпехите си като управник на БГ вината хвърляше на тройната коалиция,после на Орешарски сега на ППДБ.Той е генетично политически увреден ,но винаги е безгрешен.

Това е алтернативен факт! Неуспехи в управлението на Бойко няма. Това го показват резултатите от всички избори!

от Вели ЧИЕ сме за колегата

Уж голямо пране го изпираха лойко, пък не спира хем да циври за ПП- ДБ, хем да ругае по тях. Искал бил правителство, ама голям зор да е точно със шарлатаните ПП- ДБ. Па да не си развалял ротацията, да та ева у лоената тиква безсрамна. Това е искал народа, това ще правиш - официална коалиция с дпс и си използвате някоя от безбройните патерички, които сте нацвъкали: кеф ти чалги, кеф ти копейки, кеф ти мегаломани. Да ви се радват избирателите ви, докато ги клецате с двеста.

Само народът може да пере политиците! Нито глас за Пеевски, помниш ли го този призив! И след него, Пеевски къде го хване Христо Иванов, там с двеста!

Единственото правилно решение. Правителство на малцинството. Със силна опозиция няма по-добро от това. Боко да не мисли, че ще краде, както преди.

пръц пръц Денков: - Искам да попитам имате ли кеш? Ако да дайте ни го на отговорно пазене. По-сигурно място от нашите островни сметки няма.

Тиквоча пак прецака всички: напазарува по няколко мильона на калпак 6 продажници от Величие и ...готово - правителство на малцинството.

Когато стадото не може да си избере или не иска ОВЧАР -изяждат го вълците.

Цялата власт в рацете на Възраждане. Абсалютна мнозинство за Възраждане. И почваме с Вазраждането на Болгария, в превращането й в правилно ориентирано и просперираща даржава!

намери си учителка да те научи да пишеш на български. Едва ли ще ти вземе скъпо.

Политици много, държавници малко! Бойко е голям държавник и сега пак се доказва като такъв! Да опиташ правителство на малцинството е много рисков ход. Но той ще го опита, в името на добруването на хората. И не само това, така той покрива и цялата политическа класа, включително и душманите му. С какви очи те щяха да поканят хората да гласуват септември месец още веднъж, какво очакваха да се е променило!

голям държавник ... колко станаха вече? 3-4 пъти подред печели изборите и не може да състави правителство. направо е велик ... ама велик в трагикомедиите!

Сглобката нали той я направи! Тя беше подкрепена от ГЕРБ и ПП-ДБ плюс Пеевски и Карадайъ! Бързо забравяме! Сглобката беше пример за държавническо поведение, първият отстъпва мандата си на втория, за да се състави общо правителство!

като не разбираш от математика, трай си

Бай Иване, избралите да не гласуват също участват в изборите! Тяхната роля е изключително важна, но трудно се разбира. С избора си да не гласуват те "гласуваха" за четири партии в анблок! Те гласуваха едновременно за ГЕРБ, за ДПС, за ИТН и за Величие! Сещаш ли се защо? Защото така повишават тежестта на всеки глас, подаден за тези четири партии!

Е ми да милиардите стоят в Брюксел, а увеличаващия се брой любовници на Боко и тайфата, карат само с по едно имение в чужбина.

Бойко имал двеста любовници по целия свят, които ги оножда с двеста, и от които има деца. Само неговите деца ще могат да запълнят целия парламент! Той няма проблеми, дали ще отиде в Лондон, дали в Ню Йорк, дали в Токио, няма да е лишен от ласки!

Така се бори демографска криза, с работа! Хората са го казали много хубаво, лозето не ще молитва, иска мотика! Та едно е да се вайкаш, че нямаме деца, друго е да правиш деца!

ББ най-много ще си тежи на мястото като премиер. 150-160 кг все пак.

А защо не мишока с очилата тежеше 40 кила с напикани гащи а беше премиер?

И какво постигнаха ПП като провалиха ротацията? Вместо да продължат с извършването на истински реформи в съдебната система и в регулаторите, от които страната се нуждае отдавна, те излязоха от коалицията с искания като "Ники трябва да пътува" и "да си делнем държавата 50 на 50". Сега да си седят на задните седалки в парламента и да гледат как ГЕРБ и ДПС управляват без тях...

Инфантилизъм, искам го, сега го искам! Поведението на Кирил Петков в цялост е инфантилно. Колко чистосърдечно си казва, ще ви дадем кодовете от машините, със Спас Русев си поговорихме за регулаторите, с президента си направихме ала бала с машините и т.н. Та с ротацията като им подадоха пръста, поискаха да отхапят цялата ръка, помислиха си, че могат да им подарят цялата власт!

пич, измисли си твой коменатар, а не преписвай чуждите.

ББ + ДП = 115.....честито на новите 6 милионери ;) В името на държавата, световния мир и т.н.

И какво постигна Борисов като провали ротацията. Вместо да го „изнудват“ от ПП-ДБ за извършването на истински реформи в съдебната система и в регулаторите, от които страната се нуждае отдавна, сега ще го изнудват мафиотитие от ДПС и чалгарите от ИТН за това кой колко да открадне.

МНОГО спорен въпрос е -КОЙ ПРОВАЛИ ротацията-- тя беше МЪРТВОРОДЕНА още в началото- защо ли?

Делян Добрев е размазал Кокорчо василев на изборите в Хасково. ГЕРБ печелят изборите с 37%, а ППДБ са пети с 3%. Ех Кокорчо, ех Василев...

Всевишний, пази България от Тиквата! Амин!

В реалните демокрации политически трупове като Борисов, изчезват от политиката завинаги. И дори от обществения живот. Този човек е нещо като проклятие за България. Щедро насърчавано от Европа през годините. Странно.

Победителите били политически трупове ли! Ха ха ха ха ха!

Бойко Борисов е политически труп. Следва да изчезне, за да се махне и политическата смрад, която се носи от него, закопава и България и партията му. Не че ме е грижа за последното...

Мръсни, гнусни, потънали в кал, мръсотия и лайна в душите си български подчовеци. Всъщност те души нямат. Нямат нито сърца, нито мозъци. Няма по-долно човекоподобно същество от българския подчовек! Българският подчовек е позор за целия човешки род и за целия човешки генофонд! Неслучайно и с пълно основание българските подчовеци и дегенерати са ненавиждани от всички хора по цялото земно кълбо. Долна, мръсна, българска сган - като започнеш от БГ "елита" та стигнеш до последния там скъсаняк и убитак. Само изроди и дегенерати, нищо друго. Този и още много други подобни случаи е моментна снимка на това що за примитивни същества са българските подчовеци. От 5-6 милиона население 99% са точно такива дегенерати и подчовеци. Свестните, читавите и стойностни истински българи са само 1%, възможно даже и половин(0.5%). Хубавото е това, че световните кукловоди отдавна са им вдигнали мерника на тия български подчовеци и тихичко, безшумно ги унищожават и ликвидират, за да освободят тази иначе прекрасна географска територия наречена България от това диво, варварско племе от български подчовеци. И така трябва. Никаква милост и пощада за тази мръсна българска сган.

че Слафи, събори първото демократично избрано правителство, когато мутрите истърваха кокала. После, като им помогна Слафи, мутрите се активираха, захапаха здраво кокала и вече не дават и пиле да прехвръкне. Дори на умряло куче вадят нож. Никакви Промени никакви Величия, само чалга и крадене !

Мутрите от герб и дпс никога не са изтървали кокала. ППДБ са техен проект и те си ги създадоха и ги натресаха на Президента, за да овладеят протестната вълна и вдигнатия юмрук. Така че Слави няма нищо общо все още с "връщането" на мутрите във властта. На Бибитко му бяха потънали гемиите по време на служебните кабинети на Радев, но сега като е изпран и изгладен започна пак да се държи арогантно и да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.

Пича не говори за политики, иска премиер, отбраната и външно министерство, това е...

Не мога да разбера каква е тази мания у вас българите лидерът Борисов на най-голямата партия ГЕРБ да "не трявало" да бъде премиер? На вас за какво са ви избори, след като победителите нямат значение? Ако толкова мразите демокрацията, защо не преминете към някакъв вид автокрация, както например е в Русия?

Ама никой не го е спрял да се кандидатира за премиер, изборът си е негов. Също така обаче другите партии имат избора да не гласуват за него!

Защо гласуваш за партия, която ти казва, че с никой няма да се коалира и ще руши политическата система?

аз ще гласувам за когото си искам, или вече и това не може? Трябваше само за "наши" хора ли да се гласува? Ами кажете ги кои са и да закриваме държавата...

до 888: Защото политическата система е счупена и има нужда да бъде променена. Затова избори до дупка докато се види, че тази система не може да доведе до резултат.

Добре, продължавайте в същия дух, но пеперастите скоро ще са извън парламента.

Срещнали се днес скрит русофил с явен русофил и се разбрали да угодят на путин и да няма правителство в България!

Правителство ГЕРБ с тихата помощ на ДПС, "отцепниците" от Величие и малко по-късно останалите, че да не е наведнъж и когато е нужно подкрепа от ИТН, Възраждане и БСП. Могат да си правят каквото си искат в общи линии, въпросът е да натамъни така, че да изглежда сякаш има някаква конкуренция. Всичко това е БКП. А в ПП ДБ освен Радо гела има още инжектирани агенти, коѝто дебнат да изкочат, когато трябва.

Баце, първи сте, защото сте толкова отвра тителни, че наказахме ППДБ, че си играят с вас. Като проказа сте.

Изборите са неизбежни, както и все по намаляващата избирателна активност. Политическата каста в България си е направила правила да се самоизбира. Всичко това не може да продължава вечно. Явно трябва сериозна намеса в правилата на самата изборна система. Нужен е напълно нов Изборен кодекс. Повечето основни модели в сегашно действащия такъв, са от миналия век. Всичко това трябва да изчезне. Иначе просто ще се гаврят с нас десетилетия. За сега не виждам на хоризонта смели политици готово на тази крачка, да има малко справедливост за народа. Само прах в очите.

Новите избори били лош вариант. А правителство на Борисов и Пеевски добър вариант ли е?

Правителство на Борисов и Пеевски е най-добрият вариант! Това казва народа!

Кой народ? Какъв е процента, който получават ГЕРБ и ДПС спрямо имащите право на глас българи?

ГЕРБ/ДПС/ИТН честита тройна коалиция.

дали малоумницити от ппдб разбраха ,че единствения резултата от сглобката е да качат мутрата на бял кон и нищо друго което техните избиратели ги предупреждаваха отначало

Нали се закани, че ако ну му оближат шишарките от останалите партии, ги пращал всички на избори директно, кво стана с изорите ,бе Баце ?:))

ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството с премиер също от партията. Това обяви лидерът на Бойко Борисов след консултациите при президента Румен Радев. Винету , предлагай сега правителство на малцинството,щото на следващите избори се очертава Пеевски да предлага правителство на мнозинството,щото тогава се очертава 10-15 процента да гласуват, което означава ,че ДПС МОЖЕ И ДА ИМАТ НАД 100 ДЕПУТАТА.

Може и така да стане,дедовото, но за това е виновна простотията на българина. Седи си нашия вкъщи и пет пари не дава какво се случва с държавата му!

и кво стана сега, пак съешаване с ППДБ, и пак един голям и чепат! а милиардите чакаааат! трябва да се разпределят, където требе!

Герб може да са всякакви, но поне се правеше нещо в държавата. Досега и Хемус щеше да е стигнала поне до Бяла и пътя до Дунав мост 2 щеше да е готов.... Обществена тайна е, че търговете за държавни поръчки са опорочени. Обкръжаване с "обръчи от фирми" е модел на Властта, не на Борисов. Дори някои, като Тройната коалиция, са толкова лакоми, че им спряха програмите. Шофиор със златен талон, който не шофира и "честно" правителство, което не прави нищо, не ми трябват.

Правеше се нещо в държавата - много се КРАДЕШЕ!

Гербаджиите здраво друсаха маслините, ама денонощно, неспирно !!!

А какво предложиха Кокорестия и сие.Заеми заеми и строителство в застой.Нещо в България за4 години да се направи?Значи 9 милиарда за девет дена изчезнаха.Сигурно не се е откраднало.А да присвоено от пудела

По повод изказването на ББ, че на практика не може да се състави Правителство, Бай Тошо би каза: Ако вие не можете Путин, ще ви направи. Повод има ДПС са втори, ха,ха,ха!!!

Борисов прави единственото правилно нещо в момента. Кабинет на малцинството. Защото ако се остави да го изнудват Тошковците или обръчите от фирми на Дпс, после ще се окаже в режим на обяснение за безчинствата им в последствие. А за шарлатаните от ПП, Борисов не трябва да се притеснява. Народа помни добре. Те сега се опитват да прехвърлят вината за плачевния си резултат на сглобката с Герб. Герб лош, а те невинни и чисти като момина сълза. Този номер обаче не минава. ПП - палета с пачки. И пудел ги пази. Какъв Герб...

Най-добре е ББ да подаде оставка, щом не може да състави Правителство, за пореден път.

"Борисов прави единственото правилно нещо в момента. Кабинет на малцинството." Това е лесно, просто ИТН не са в залата и готово, Герб и ДПС имат мнозинство! ИТН не подкрепят правителството и затова не са в залата... Колко удобно и колко просто за ИТН да замажат очите на електората че те са против това!

Герб не могат нищо да направят, Това не е Герб на Бойко от преди 20 год. Герб представлява една разпадаща се партия. Единствените, които могат да направят нещо смисленно са Възраждане ! Правителство с мандата и министри само на Възраждане и всички други само да подкрепят, това е решението ! Възраждане ще се окаже най читавата партия ! Ще поживеем още и ще видим !

Пинокио. Засега имаме едно "Невъзраждане" приличащо на Кирувото ПП. Когато/АКО някога станат "Възраждане" тогава можем да си приказваме.

Имате нужда от спешно киснене на голо в леген с топла вода и тетра !

"Възраждане" или "Величие",моля моля.

Ясно, на есен с песен. Пак избори.

Не е ли време за свикване на Велико народно събрание, нали така е измислено по Констиуция, в момент на кризи да се събират по-умните и да се решава как да се измъкнем. Наситихме се на благата и просперитета на парламентарната ви държава, но този модел по наште географски ширини е пълен провал. Време е за драстични промени, когато ще се знае конкретния човек, който ще бъде известен когато държавата просперира, както и този, който е виновен за това, че води родината ни към национална катастрофа. Крайно време е конкретната личност да се знае при провал и да и се търси отговорност, а не както е сега - всичко размазано и размито и плод на колективна безотговорност, каквото в момента е Народното събрание. НС трябва да си остане само със законодателни функции, но не и да управлява държава.

Е, и великото народно събрание ще бъде пак със същите идиоти, които избираме.

Забавно ! Е не успяха дебе4лаците да съберат 121 депутати ! Точно това им бе целта !

Единствено Борисов казва истината, такава каквато е! Всички други мишкуват, оправдават се, гушат се.... Ако имат поне малко отговорност към народа, трябва да съставят правителство.

Абсолютно!

Няма нужда да обясняваш на хора затънали в чалгата и прехласване по един убиец на деца колко е прав Борисов.Те не могат да го проумеят със затъналите още от соца мозъци

Глупостта ни ще направи турската партия първа, защото техните гласове са константа и нанесени спрямо избирателната активност ги качват нагоре. Ако гласуваме 90% и ще са на ръба на влизането в парламента...

На практика въпреки всички експертни консултации и мнения от професори, доценти, социолози, журналя - настоящи, бивши и прочие се оказва, че партията на Бойко Борисов е в капан - невъзможност да състави правителство. Такава е волята на народа. Големия кораб на ГЕРБ вече отплава, и е крайно време Борисов да не тежи като политически камък на процесите в България, ами да даде път на другите партии да вървят напред. Борисов знаейки всички игри в политиката може да го играе конструктивна опозиция !!!

отличника на класа трябвало да потъне, а тройкаджиите и двойкаджиите да поемат напред. Къде са те издялкали, Пинокио?

От такива отличници сме на такъв хал - последни в ЕС, все чакаме да влезем Шенген пълноценно - и по суша, но всяка година плащаме вноска по 2.4 милиарда лева, или по 200 милиона на месец, хахал да са му годините в управлението, ама вече хаир от него няма !!!

И какво като кораба на ГЕРБ отплава.На кой друг кораб ще се качим че да отидем до лелеяната земя.На Възраждане ли или на ИТН ще се качим.Видяхме че кораба на Подмяната потъна скоропостижно.Еее на кой кораб.

Наивно е да мислим, че със едни същи политици ще получим различен резултат !

Лелеяната земя е тук ! България е най богата в света по залежи на злато и уран / който е по-скъп от златото/ . Да ама други ни изнасят златото. Ясно ли е ,че всеки българин има пай от това злато ! Вода газим, жадни ходим. Все други ще решават вместо нас, че и при това ще плащаме по 200 милиона на месец. Къде е българското земеделие, животновъдство, всичко смляхме и сега на гол тумбак слагаме чифте пищови и ще гоним Михаля в лелеяната земя !!! Ашколсун !!!