Висшият съдебен съвет отложи заседанието за освобождаване на Иван Гешев

Решението на съдебните кадровици бе взето, за да се изчака окончателното произнасяне на Върховния административен съд по повод жалба на правосъдния министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха, не можете да стъпите на малкия пръст на Гешев, лешояди такива

Ще тупат топката до последно. Герберастката Каназирева си каза защо от трибуната на НС.

Мафиотска структура !

Наглото потъпкване законите и дори Конституцията на Република България, са красноречиво доказателство, че сегашните управляващи нямат намерение някога да сдават властта и да отговарят за престъпленията си. Което пък е показателно, че в страната е извършен нежен военен преврат.

протестирайте срещу правителството за това че ви вдигат заплатите и ви намалят ДДСто. не протестирайте срещу Гешеф който пълни хладилника с вино и си преназначава герберодепесарски калинки

Викаш, няма значение, че правителството с некадърността си направи кризата, по-важното е да сме им благодарни, че ни облекчават болките от нея? Верно сме прост народ.

Как е възможно да седят толкова кабеляци по масата. Ужас!

? Жената на Гешев играе с мутрите а той ги пази

Тези ни разиграват! Правят ни на маймуни. Човека е образа на корупцията в България. Той е назначение на Пеевски. Как може да имаме Прокурор представляващ Държавата и Хората а самият му избор да е започнал с протести. То беше назначение не избор щото други кандидати не бяха допуснати. Срамно е в Европа в 21 век да сме роби на Мафията и да имаме съдии и прокурори без достойнство.

Грешите и манипулирате. Нямаше други кандидати, което е много различно от "не бяха допуснати"

Като прочетох "освобождаване" първо се зарадвах, че са го прибрали на топло... :)

....и така до края на света!

Преди да почнете да коментирате научите какво пише в проклетите закони. Преди съдът да се произнесе относно жалбата на министърката, висшият съдебен съвет няма как да върши каквото и да било. И ако министърката дето не знае какво внася като документи имаше поне малка представа от закона щеше да го знае преди да започне да обжалва. А за още по-глупавите дето си мислят че висшия съдебен съвет се избира ей така. Членовете от парламентарната квота се избират с квалифицирано мнозинство от две трети. Та кои са тези дето разполагат с мнозинство от две трети????

Кога е образувано делото в Адм съд? Какъв е срокът за произнасяне? До кога ще се прознася! За неспазени срокове май се наказва, а? Познаваме ги тия мързеливи магистрати от ВСС, само дето са на тоя и ония н не ми говори за квоти!!!!!!!!

Тролев, като знаеш много... Сегашния ВСС кой, кога и как го избра, викаш? Жалкари.

"Та кои са тези дето разполагат с мнозинство от две трети" Краткият отговор е: Мафията бате! А ако тя го няма това мнозинство, ... ще си го осигури по съответния начин.

Гешев,с теб сме!Не се давай на тези простаци,които не могат да ти се намажат на малкия пръст!

Ама разбира се, има ли изненадани? Ще си протакат, ще си протакат, докато свалят правителството и се върне ББ! Класика! А лумпената тълпа ги подкрепя с измислени протести и бясно плюене срещу новото правителство, което се бори да изгони мутрите от властта. Но тъпаците си искат утри и това е!

Какво значат някакви си закони за новите честни и почтени. Той кирето и конституцията няма за нищо.

Каква е тая правосъдна министърка бе ? Пачавра Бобокова

а Мисирка Бойкиева

Поправете ме ако греша но те не молят ли тези дето го назначиха да го разкарат ?

Висшият съдебен съвет се занимава с тези неща а не политически проститутки.

какъв е този съвет,като не може да вземе едно решение...да се отрежат заплатите им.Били не зависими.......

Кога пък ВСС е бил независим. Отвори тия закони и ги попрочети. Половината кадровици се назначават от парламента та до там с независимостта му.

а, каква изненада....

Браво,много правилно,дори може да го отмени! Гешев е най-малкият проблем на фона на всичките грижи-инфлация,цени,бедност,война ,в обществото.

напротив приятелю. Гешев е много голям проблем, защото прикрива престъпленията на Борисов и режима му, а заради тези престъпления инфлацията е значително по голяма от тази в Европа и държавата е много бедна и изтърбушена, затова не може да се справи с всичкие кризи. Цялата администрация съботира правителството, липсват пари за магистралите и за пътното поддържане. Всичко това са много сериозни мини, оставени от "родолюбеца" Борисов, който ни набута в ръцете на Русия да им купуваме скъпите нергийни ресурси, който направи титална каша на енергийния пазар за да печелят някой фирми милиарди. зьатова Гешев е голям проблем, който трябва да бъде решен с отстраняването му.

Стари опорки,оправдаващи некадърността на правителството.

Оправдание за най-некадърното и крадливо правителство,което ни управлява през последните 30 години.

ВСС ли наказваше за забавени дела?

tonk11

98% от коментиращите въобще не разбират какво пише в статията. Но това не им пречи да си коментират.

циркът продължава докато българина става все по беден и болен... БРАВО НА ПРОМЯНАТА

Пазете го Гешев.Как иначе Фандъкова ще влезе в затвора? Учете се от Букурещ.

За Фандъкова не знам, ама Мунчо и Просто Киро са с двата крака.

Къде? В на майка ти задния двор?

Спомени от бъдещето: 2082 г. ВСС за поред път отложи заседанието за освобождаване на И. Гешев.

А Мунчо и Просто Киро излежаха присъдите си и са вече на свобода.

Ега си Продажните Магистрати ! Направете така че нито един от тези Лъже Магистрати да не бъде в Съдебната Система , те са позор за Правосъдието в България ! Господа от ВСС , вие Унижавате Българския Народ с действията си , ОСТАВКА ! Съкратете финансите за тези Подлоги !

Българският Народ бе унижен от клетвопрестъпника, нарушил Конституцията за да сложи канадския лъжец и престъпник за министър, а с измамата с Мунчо-Мъдуровските машини за премиер!

някакси да вземат решение за освобождаване на Мунчо :))) ?

Да живее ВСС! Браво, помияри! Нямате катпка морал! Всеки съд и следващото се решение ще е в полза на Гешев! Що ни прите на малоумни?! Стефан Петров ли ще застане срещу Гешев или Магдето, или който и да е от помиярника на Борисов-Гешев? А ти бедни ми народе, очаквай справедливи съдебни актове Абе Гешев, не те ли е срам???

Пиги ти ли си?

нещо требе да си сгафил та Гешев да ти е крив ?

Гешев сгафи с народа! Защитава мафията, нито едно дело с особена значимост непотръгва и няма да тръгне докато не изтекат давностните срокове; реве за спецовете, а защо не вземе становище за турското движение в парламента? Той Конституцията не я чете ? Айде сиктер, че ми се повдига от тоя.

Случващото се е класика на корупцията, но и противниците на гешевизма са гола вода! Вместо да направят промени в НПК и ЗСВ-повечето са елементарни по разследването, контрол и отчетност, което ще бракува съпротивата на ВСС, те тъпчат на едно място!!!

Гавран гарвану око не вади. Ще тупкат топката до есента, докато се избере онв ВСС който ще е пак продънен и купен от мафията и Гешев ще си го мести в другия крачол... ще му пръднат на х...

Каскета си отива, спете спокойно, деца! ПС. И п... -иарките му си заминават с него на село.

Агонията нека продължи, сега!

И тупането на топката е до време, уж независимите ще го разберат по трудния начин.

Фактически един корумпак, който прикрива най-големите престъпници, може да провали стремежа на цяло общество за справедливост. За жалкия страхливец гешев става въпрос. Румъния реши тези проблеми благодарение на две мъжки момичета (Маковей и Кьовеши), колежки на нашия гьонсурат.

С колко захар?

Честита Промяна за ПП Пореден Път!!