ВСС стартира избора на наследник на Лазар Груев

Висшият съдебен съвет откри процедурата за избор на председател на Върховния касационен съд. Мандатът на настоящия шеф на ВКС Лазар Груев изтича тази есен.

Обратно в новината

Коментари - ВСС стартира избора на наследник на Лазар Груев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, един наистина голям човек отпада от ръководна длъжност. Който го познава знае, че този човек е ЛИЧНОСТ, каквито днес рядко се срещат. А за тези, дето плюят - като не познавате човека, не му слагайте негативите на цялото съсловие, защото макар една птичка пролет да не прави, този човек направи всичко възможно, за да вървят добре нещата, да няма огромни безумия. Този човек е професионалист и поне си е на акъла.

Помогнете на невежата, кажете ми, каква е разликата и каква е нуждата от: -Висшият съдебен съвет -Върховния касационен съд -Върховния административен съд -Апелативен съд -Окръжен и градски съд При толкова много съдилища, човек ще си помисли, че в тази държава не може да вирее никакъв нарушител, а върховенството на закона е... върховно.

ПАК ЩЕ ИЗБЕРАТ НЯКОЕ ДРУГАРЧЕ ОТ БИВШОТО БКП, ТО В ТАЗИ СИСТЕМА ВИСШИ СЪДИИ ДРУГИ НЯМА. КОМУНИСТИ С БИЛЕТ.

Айде да видиш средната възраст на съдийчетата и съдийките из РС и ОС и да ми кажеш на колко години са им давали партийните билети. Ще не си припомниш и каква част от сегашните "висши" съдии са кадри на Иван Григоров (т.е. на СДС) - отговорът е над 60%. Що не коментираш невръстните министърки и зам.министърки натрапени от западни фондации? Къде видя комунисти точно ?

По-добре е да не пипат нищо ,...само ще има СМЕНИ С ЕДНИ И СЪЩИ .... Константин Пенчев ,в интервю : ''ОПОРОЧИХМЕ И МЛАДИТЕ КАДРИ ,..В СЪД.СИСТЕМА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СИ ЗА-МИ-НА-ВАТ''...

който и груйо да назначат, нищо няма да се промени в прогнилата съдебна система

Няма ли истински българин за този пост а пак някакъв чюждоземец с българско гражданство

Бързат, бързат в последния момент хората на Пеевски във ВСС да затвърдят позициите на господаря си в Съдебната система :(

Шило

Никой за нищо не бърза. Длъжността е обвързана със седем годишен мандат. Просто сега изтича.

Е, все по-друго си е българинът да изкаже "компетентното" си мнение по въпроси, от които нищо не разбира.