Високопоставен член на талибаните пристигна в Кабул след 20 г. в американски затвор (видео)

Башир Нурзай, афганистански племенен лидер, беше арестуван през 2005 г. и обвинен в контрабанда на хероин в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като знам , че талибаните са американски войници , американците им оставиха военна техника за четири милиона долара , какво повече да говориме.Сащ са най големите терористи, без тях е рай с тях ВОЙНИ,ТЕРОР,СМЯНА НА ПОЛОВЕ е това идкат тези гадове

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТАЛИБАНИ

"Башир Нурзай, афганистански племенен лидер, беше арестуван през 2005 г. и обвинен в контрабанда на хероин в САЩ, чиято стойност възлиза на над 50 милиона долара." Изключителна неграмотност! От това изречение се разбира, че цената на САЩ (а не на хероина) е над 50 милиона долара. То си е вярно но цената е в няколко порядъка по-висока. Това е като да уточним, че разстоянието от Земята до Луната е пивече от 50 сантиметра.

Че да не го сполети съдбата на Ал Зауахири.Който беше поразен от американска ракета ,,Летящият Гинсу” Което означава,че американзите са вече на ново технологично ниво.При което не трябва да рискуват живота на своите войници за да ликвидират някой самозабравил се исламист,фашист,шахматист,бункерист или диктатор

Как наричаш регим, в който те затварят за 20 години без процес и присъда? Щото тва е гунтанамо…

Какво стана с правилото "не преговаряме с терористи"? Между другото за всичките хора които заебаха при изтеглянето си и тези които останаха да помагат как талибаните няма да си върнат всички кадри? Върнаха им на тепсия нацията и им оставиха и модерно оръжие и шансове да си върна свой кадри. Везната не е ли прекалено много наклонена към талибаните? А НАТо най-голямата сила на земята все още обмисля как да им предоставя помощи(пари)!!! хаха За какво въобще бяха там?

Ехх дир-а като няма други новини за талибаните ще пишете я :)))))))), че и виж ти разийш 20 години го държали в американски затвор,мръсниците :))))))) Пусти копейки:)))))))))

Кви са тия нинджи, къде са 40-те девици!?

Али баба и 40те талибани. Ужас... Да се връщат динозаврите да оправят земята.

КРАСАВЦИ