Коментари - Намерена е застреляна видра пред ресторант на Слънчев бряг | Днес.dir.bg

Намерена е застреляна видра пред ресторант на Слънчев бряг

Полицията разследва случай на застреляна видра в Слънчев бряг. Животното е защитен вид, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Намерена е застреляна видра пред ресторант на Слънчев бряг | Днес.dir.bg

Коментари

това са т.нар. от някои хора - "животни "вредители"". по този признак днес, много животни попадат именно в "червената книга", която е пълна вече дори с изчезнали видове. това многообразие, което е създавано с милиони години никак не е случайно и има пряко и непряко взаимодействие с цялата Земя. Земята е един жив организъм с милиарди взаимовръзки, в които няма нито една излишна клетка. цялата тази система е поставена в една прекрасна хармония и съвършен баланс. когато този баланс бива нарушен по такъв начин (изчистване от "вредители") някъде другаде неизбежно се появява и резултатът от този дисбаланс. по този повод може да се каже, че човекът е най-голям вредител на земята. е и какво правим сега? - самоизбиваме се.

съм за защитените видове. Но оня ден едно защитниче каза, че ако убиеш мишка или плъх в мазето си, те чакат 3 (ТРИ) години затвор. Това го имало в закон!?!?!? Е по-голяма простотия не бяха измислили "калинките" (да ме прости сладката бубулечка).

Хубави закони но доста нелепо изглеждат на фона на бг реалноста..

да убиеш защитен животински вид, отколкото човек, в бг!

защо във варна започнаха от видри?

не е варна!

софия ги води!

Простащинта а в България е безкрайна величина!

Айдеее, мутрите по черноморието и видрите подпукаха......

Видрата е невероятно интелигентно животинче ! По една случайност в детството ми , преди повече от 40 години , баща ми , ловджия , донесе в къщи 3 малки изоставени видрички , бебета . Отгледахме ги с млеко , а като пораснаха ги хранехме с риба . Привързаха се към нас като кученца и ни следваха навсякъде . Няма да ги забравя .

Как така изоставени ? Да не би баща ти да е застрелял майка им , за да те зарадва с малките ?

Колко много заинтересувани от "убийството" на някакъв плъх. Аз миналия месец си заклах прасето, много симпатично и интелигентно животно беше. И не ме наказаха даже с мъмрене. Пропада държавата, така да знаете.

Разликата между хищниците в природата и човека е , че първите никога не убиват за удоволствие ,а само за да се нахранят .

Е, и сега няма с кого да си говориш?

Еее, чак пък няма с кого да си говоря... С теб нали си контактуваме, нищо, че е индиректно.

Тия гадини влизат по складовете и унищожават де що видят храна, а вие басма им цепите.

Освен това разнасят всякакви болести.

От Българина , а е и по-ценна ...

Не съм виждал видра в склад, това не е енот, лисица или евро-ром. Но дори и да е влязла и тарашувала видра, се обаждаш в горското и МВР, правите протокол за щетите и отиваш в МЗ да изкаш обезщетение, а не трепеш защитен вид.

Много ги надценявате с това обяснение.. те просто не разсъждават в тази плоскост.

Ти нормален ли си бе? Познавам много хора които работят по хотелите там и НИКОГА не са виждали видра камоли в складове или кухни? Този животински вид е тясно свързан с водата и не се отдалечава за лов другаде. Стига си съчинявал глупости ами си намери няква работа ПАРАЗИТ!

Вие сте доказателството, че българските готвачи са мърлячи и некадърници, които не могат да си почистят кухнята! Цялата ни българска работа е такава, но съм любопитен ако полицията разкрие убийството на видрата, какво ще е наказанието в съда. Все пак животното е симпатично и не заслужава толкова болезнена смърт. Мисля, че малко бой с лопати по главата на извършителя ще е добро начало. Търсете готвача! И неговия шеф- поръчителят!

Полицията троши кинти да намери човека дето застрелял пора. А не се мърда кога помяри изядоха Човека.

Таези дето слагат миуси да отворят сметка за дарения ... не искам полицията да харчи моите данаци за да гони убйци на гризачи.

А данАк дали не можем да ти наложим на теб специално за неграмотност а?

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДЕН НА ТРАУР!...

Трябва да приберат за разпит първо охранителите на комплекс какао! Там има камери на всеки ъгъл които работят ЦЕЛОГОДИШНО. Невярвам някой случаен минувач да стеря с пистолет в строго охранявана зона!!! Стига ни правехте на шматики бе!

На застрелялия видрата кретен , пожелавам бавна и много мъчителна смърт.

После ще казват, че не желаели смъртта на никого! Но в случая имам дилема дали да мислим положително или да бъдем справедливи? Викам да сме положително справедливи! А бе човек, ти болка не си ли преживял, че едно животинче, което не е въоръжено си навит да се трепе. А ако някой стреля така по теб? Чакай Господ е справедлив и твоя ден ще дойде! Докато се мъчиш сети се какъв си бил!

И "Видрата" от Велико Търново е защитен вид!

дя-до

Е, видрата пак защо? Нито е общинар, нито бизнесмен.

За удоволствието от убийството на беззащитно създание. Така вече не си някакъв нещастник с пушка, а Господ, който дава и взима живот. По същата причина убиват делфини, слонове, лъвове, китове.. Ловците, които убиват не за храна и оцеляване са болни хора.

А тея дето грабят пенсионери? А тея дето чупят ръце и крака на 70 годишни старци за 100 лв? Тея са супермени, зашото живеят заедно със защитените видове във дупки, землянки и хралупи?

Прости българи, нищо не цените, нямате уважение към никого. Заслужавате си съдбата.

Но е подложен на острел и геноцид. Ати ми ревеш за един пор.

Хорицата населяващи България защото повечето не са българи в истинския смисъл сами се самоунищожават нека не се самозалъгваме! Никой не ни е виновен че всеки гледа как да те измами и да те стъпче тука!

Внимавай с пожеланието, защото може да те застигне съдбата на друга една видра. Още повече си небългарски екземпляр!

Горките животинки! :-( И за тях вече е противопоказно да живеят в България....

Сега да разследват дали е било стреляно със заглушител или не.

За убиеца на видри.А дира пропуска това .......Служителка в тотопункт в Панагюрище беше намерена мъртва в помещението, като по неофициална информация става въпрос за самоубийство. В четвъртък следобед павилионът на ул. Райна княгиня не отворил в 15 ч., както било изписано на работното му време. Клиенти обаче забелязали, че в помещението има силует, а било заключено и веднага позвънили в местната полиция. ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ВИДРА А И ДА Е УБИТА ЩЕ ГО ДЪРЖАТ 24 ЧАСА и ще го пуснат.

дя-до

Ма не си прав! Оня ден убийство, вчера убийство, ма утре може да няма. Оставят си хората резервни новини за по-сушави дни.

Не е видра - крокодил е , пернишки !

Мутра не знае, че тя е защитен вид; мутра си пробва новият пищов.

Къде видяхте пищов бе момчета и моичета? Пише въздушна пушка...?!?!

То и самоубийците в България са все психично- болни, а убийците са криминално- проявени. И банките у нас са в цветущо състояние, и нахълтащите орди са просто бежанци- просто се научихме да четем между редовете.

Ако я беше бутнал шофьор, щеше да получи три месеца условно! Същото като за хората.

Няма затвор, няма нищо. Не виждате ли, че вече в България човешкият живот не струва и че всеки по всяко време ходи и убива за щяло и нещяло? Мислете как ще живеем, че сме за малко.

са утрепали

Видра каква трагедия, каъв патос, каква загриженост. В Русе мъж заклал жена си - голям прас! Циганин изнасилил някаква - ще и мине Обран дядо 10 пъти за 4 месеца - ще се оправи нали е пенсия не му трябва много! АМА ВИДРА това е трагедия!!! Кой е тоз садист? Видрата изнасилена ли е преди това или дали някой циганин и е смъкнал кожухчето? Смяххххх ви казвам! Сбъркани преоритети!

В днешно време животните имат повече ценности от продажните лицемерни "хорица"! Нормално е да имаме все по големи симпатий и загриженост към тях. Що за изрод би застрялял такова мило животинче, НЯМА как да го объркаш с плъх или каквото и да е, лично аз това лято видях видри точно на това място, това го е направил някой от дебилните охранители полуолигофрени на какао!

... а ти случайно да се притесняваш че някой ходи с огнестрелно оръжие из курортите и стреля по животни? Утре този ще гръмне някой човек а ти си чеши егото по форумите.

ПрЕоритет трябва да ти бъде образуванието, защото после издаваш по форумите, как мисленето не ти е силната страна!

образОвание, умнико! ОбразУваш други неща...

С цигани и тъпанари като теб е препълнено а видритите са на изчезване. Предпочитам за бъдещите поколениа да оцелеят видрите

До 5 години присъда? За убийство на човек дават по-малко!

Видрите и мангустите са застрашен вид, но българите не!

Видрите са по-симпатични от българите.

Някой я е помислил за едър гнусен плъх.

За това най-верояно е стреляно. Обаче си нямаш и престава колко ''еколози'' ще вземат заплати покрай тази грешка . Чак разследване се води. Хахахаха.

Жалко за животинката - ако хванат каубоя, да го накажат съгласно закона. Но ако беше плъх, БХК досега да са го намерили и осъдили.

и аз това имах предвид, като писах, че прилича на плъх, но гледам, че са ме "оплюли" с минуси :)

Опит за отвличане вниманието от зачестилите поръчкови убийства на ченгилоагенти и ченгилоагентки, които по правило остават неразкрити...

Морска видра ? Не е обичайна за нашето море.

Так-а.. две кучета..., кот-китее - пе-ет....А! А ТОВА КАКВО Е? Не -не НЕ! Това го махай, такова повече не ми носи!

Рисувала е кофти карикатури и тя ...

По-вероятно е да е паркирала на имения си ден или в миналото си да е завлякла порове с обещание да им строи яка хралупа...

Аз съм "видра"

Приличаш на плъх ;)

А аз съм принцеса.

До 5 години затвор за убийство на защитен от ЕС вид? Не е зле... Още по-добре щеше да бъде, ако и хората, убити на пътя ги причислят към защитените видове. Понеже сега за убийство на пътя дават и условна присъда...

Бе научете се да пишете без да се правите на недоразбрали. Кому са дали условна присъда за предумишлено убийство. Хората имат отделни думи за двете неща - "murder" - предумишлено убийство, и "manslaughter" - това не знам как му казваме в БГ, става дума за убиство по невнимание, непредпазливост, каквито са тези на пътя.

Максим Ставийски - качва се пиян зад волана и катастрофира. Убива 1 и уврежда физически друг. Това е предумиплено убийство. Но получи условна! На ти правосъдие...

Прилича на плъх..

за видрата съм сигурен че ще открият кой е убиеца, ама за Татяна и Дамянови - там нещата са спорни

Изроди с оръжие...

Какво става? По всичко де шава се стреля!

Пътни знаци и табели от всякакъв вид също са "жертва".... Пуцай куме!

Коментари - Намерена е застреляна видра пред ресторант на Слънчев бряг | Днес.dir.bg

Намерена е застреляна видра пред ресторант на Слънчев бряг

Полицията разследва случай на застреляна видра в Слънчев бряг. Животното е защитен вид, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Намерена е застреляна видра пред ресторант на Слънчев бряг | Днес.dir.bg

Коментари

това са т.нар. от някои хора - "животни "вредители"". по този признак днес, много животни попадат именно в "червената книга", която е пълна вече дори с изчезнали видове. това многообразие, което е създавано с милиони години никак не е случайно и има пряко и непряко взаимодействие с цялата Земя. Земята е един жив организъм с милиарди взаимовръзки, в които няма нито една излишна клетка. цялата тази система е поставена в една прекрасна хармония и съвършен баланс. когато този баланс бива нарушен по такъв начин (изчистване от "вредители") някъде другаде неизбежно се появява и резултатът от този дисбаланс. по този повод може да се каже, че човекът е най-голям вредител на земята. е и какво правим сега? - самоизбиваме се.

съм за защитените видове. Но оня ден едно защитниче каза, че ако убиеш мишка или плъх в мазето си, те чакат 3 (ТРИ) години затвор. Това го имало в закон!?!?!? Е по-голяма простотия не бяха измислили "калинките" (да ме прости сладката бубулечка).

Хубави закони но доста нелепо изглеждат на фона на бг реалноста..

да убиеш защитен животински вид, отколкото човек, в бг!

защо във варна започнаха от видри?

не е варна!

софия ги води!

Простащинта а в България е безкрайна величина!

Айдеее, мутрите по черноморието и видрите подпукаха......

Видрата е невероятно интелигентно животинче ! По една случайност в детството ми , преди повече от 40 години , баща ми , ловджия , донесе в къщи 3 малки изоставени видрички , бебета . Отгледахме ги с млеко , а като пораснаха ги хранехме с риба . Привързаха се към нас като кученца и ни следваха навсякъде . Няма да ги забравя .

Как така изоставени ? Да не би баща ти да е застрелял майка им , за да те зарадва с малките ?

Колко много заинтересувани от "убийството" на някакъв плъх. Аз миналия месец си заклах прасето, много симпатично и интелигентно животно беше. И не ме наказаха даже с мъмрене. Пропада държавата, така да знаете.

Разликата между хищниците в природата и човека е , че първите никога не убиват за удоволствие ,а само за да се нахранят .

Е, и сега няма с кого да си говориш?

Еее, чак пък няма с кого да си говоря... С теб нали си контактуваме, нищо, че е индиректно.

Тия гадини влизат по складовете и унищожават де що видят храна, а вие басма им цепите.

Освен това разнасят всякакви болести.

От Българина , а е и по-ценна ...

Не съм виждал видра в склад, това не е енот, лисица или евро-ром. Но дори и да е влязла и тарашувала видра, се обаждаш в горското и МВР, правите протокол за щетите и отиваш в МЗ да изкаш обезщетение, а не трепеш защитен вид.

Много ги надценявате с това обяснение.. те просто не разсъждават в тази плоскост.

Ти нормален ли си бе? Познавам много хора които работят по хотелите там и НИКОГА не са виждали видра камоли в складове или кухни? Този животински вид е тясно свързан с водата и не се отдалечава за лов другаде. Стига си съчинявал глупости ами си намери няква работа ПАРАЗИТ!

Вие сте доказателството, че българските готвачи са мърлячи и некадърници, които не могат да си почистят кухнята! Цялата ни българска работа е такава, но съм любопитен ако полицията разкрие убийството на видрата, какво ще е наказанието в съда. Все пак животното е симпатично и не заслужава толкова болезнена смърт. Мисля, че малко бой с лопати по главата на извършителя ще е добро начало. Търсете готвача! И неговия шеф- поръчителят!

Полицията троши кинти да намери човека дето застрелял пора. А не се мърда кога помяри изядоха Човека.

Таези дето слагат миуси да отворят сметка за дарения ... не искам полицията да харчи моите данаци за да гони убйци на гризачи.

А данАк дали не можем да ти наложим на теб специално за неграмотност а?

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДЕН НА ТРАУР!...

Трябва да приберат за разпит първо охранителите на комплекс какао! Там има камери на всеки ъгъл които работят ЦЕЛОГОДИШНО. Невярвам някой случаен минувач да стеря с пистолет в строго охранявана зона!!! Стига ни правехте на шматики бе!

На застрелялия видрата кретен , пожелавам бавна и много мъчителна смърт.

После ще казват, че не желаели смъртта на никого! Но в случая имам дилема дали да мислим положително или да бъдем справедливи? Викам да сме положително справедливи! А бе човек, ти болка не си ли преживял, че едно животинче, което не е въоръжено си навит да се трепе. А ако някой стреля така по теб? Чакай Господ е справедлив и твоя ден ще дойде! Докато се мъчиш сети се какъв си бил!

И "Видрата" от Велико Търново е защитен вид!

дя-до

Е, видрата пак защо? Нито е общинар, нито бизнесмен.

За удоволствието от убийството на беззащитно създание. Така вече не си някакъв нещастник с пушка, а Господ, който дава и взима живот. По същата причина убиват делфини, слонове, лъвове, китове.. Ловците, които убиват не за храна и оцеляване са болни хора.

А тея дето грабят пенсионери? А тея дето чупят ръце и крака на 70 годишни старци за 100 лв? Тея са супермени, зашото живеят заедно със защитените видове във дупки, землянки и хралупи?

Прости българи, нищо не цените, нямате уважение към никого. Заслужавате си съдбата.

Но е подложен на острел и геноцид. Ати ми ревеш за един пор.

Хорицата населяващи България защото повечето не са българи в истинския смисъл сами се самоунищожават нека не се самозалъгваме! Никой не ни е виновен че всеки гледа как да те измами и да те стъпче тука!

Внимавай с пожеланието, защото може да те застигне съдбата на друга една видра. Още повече си небългарски екземпляр!

Горките животинки! :-( И за тях вече е противопоказно да живеят в България....

Сега да разследват дали е било стреляно със заглушител или не.

За убиеца на видри.А дира пропуска това .......Служителка в тотопункт в Панагюрище беше намерена мъртва в помещението, като по неофициална информация става въпрос за самоубийство. В четвъртък следобед павилионът на ул. Райна княгиня не отворил в 15 ч., както било изписано на работното му време. Клиенти обаче забелязали, че в помещението има силует, а било заключено и веднага позвънили в местната полиция. ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ВИДРА А И ДА Е УБИТА ЩЕ ГО ДЪРЖАТ 24 ЧАСА и ще го пуснат.

дя-до

Ма не си прав! Оня ден убийство, вчера убийство, ма утре може да няма. Оставят си хората резервни новини за по-сушави дни.

Не е видра - крокодил е , пернишки !

Мутра не знае, че тя е защитен вид; мутра си пробва новият пищов.

Къде видяхте пищов бе момчета и моичета? Пише въздушна пушка...?!?!

То и самоубийците в България са все психично- болни, а убийците са криминално- проявени. И банките у нас са в цветущо състояние, и нахълтащите орди са просто бежанци- просто се научихме да четем между редовете.

Ако я беше бутнал шофьор, щеше да получи три месеца условно! Същото като за хората.

Няма затвор, няма нищо. Не виждате ли, че вече в България човешкият живот не струва и че всеки по всяко време ходи и убива за щяло и нещяло? Мислете как ще живеем, че сме за малко.

са утрепали

Видра каква трагедия, каъв патос, каква загриженост. В Русе мъж заклал жена си - голям прас! Циганин изнасилил някаква - ще и мине Обран дядо 10 пъти за 4 месеца - ще се оправи нали е пенсия не му трябва много! АМА ВИДРА това е трагедия!!! Кой е тоз садист? Видрата изнасилена ли е преди това или дали някой циганин и е смъкнал кожухчето? Смяххххх ви казвам! Сбъркани преоритети!

В днешно време животните имат повече ценности от продажните лицемерни "хорица"! Нормално е да имаме все по големи симпатий и загриженост към тях. Що за изрод би застрялял такова мило животинче, НЯМА как да го объркаш с плъх или каквото и да е, лично аз това лято видях видри точно на това място, това го е направил някой от дебилните охранители полуолигофрени на какао!

... а ти случайно да се притесняваш че някой ходи с огнестрелно оръжие из курортите и стреля по животни? Утре този ще гръмне някой човек а ти си чеши егото по форумите.

ПрЕоритет трябва да ти бъде образуванието, защото после издаваш по форумите, как мисленето не ти е силната страна!

образОвание, умнико! ОбразУваш други неща...

С цигани и тъпанари като теб е препълнено а видритите са на изчезване. Предпочитам за бъдещите поколениа да оцелеят видрите

До 5 години присъда? За убийство на човек дават по-малко!

Видрите и мангустите са застрашен вид, но българите не!

Видрите са по-симпатични от българите.

Някой я е помислил за едър гнусен плъх.

За това най-верояно е стреляно. Обаче си нямаш и престава колко ''еколози'' ще вземат заплати покрай тази грешка . Чак разследване се води. Хахахаха.

Жалко за животинката - ако хванат каубоя, да го накажат съгласно закона. Но ако беше плъх, БХК досега да са го намерили и осъдили.

и аз това имах предвид, като писах, че прилича на плъх, но гледам, че са ме "оплюли" с минуси :)

Опит за отвличане вниманието от зачестилите поръчкови убийства на ченгилоагенти и ченгилоагентки, които по правило остават неразкрити...

Морска видра ? Не е обичайна за нашето море.

Так-а.. две кучета..., кот-китее - пе-ет....А! А ТОВА КАКВО Е? Не -не НЕ! Това го махай, такова повече не ми носи!

Рисувала е кофти карикатури и тя ...

По-вероятно е да е паркирала на имения си ден или в миналото си да е завлякла порове с обещание да им строи яка хралупа...

Аз съм "видра"

Приличаш на плъх ;)

А аз съм принцеса.

До 5 години затвор за убийство на защитен от ЕС вид? Не е зле... Още по-добре щеше да бъде, ако и хората, убити на пътя ги причислят към защитените видове. Понеже сега за убийство на пътя дават и условна присъда...

Бе научете се да пишете без да се правите на недоразбрали. Кому са дали условна присъда за предумишлено убийство. Хората имат отделни думи за двете неща - "murder" - предумишлено убийство, и "manslaughter" - това не знам как му казваме в БГ, става дума за убиство по невнимание, непредпазливост, каквито са тези на пътя.

Максим Ставийски - качва се пиян зад волана и катастрофира. Убива 1 и уврежда физически друг. Това е предумиплено убийство. Но получи условна! На ти правосъдие...

Прилича на плъх..

за видрата съм сигурен че ще открият кой е убиеца, ама за Татяна и Дамянови - там нещата са спорни

Изроди с оръжие...

Какво става? По всичко де шава се стреля!

Пътни знаци и табели от всякакъв вид също са "жертва".... Пуцай куме!