Рашидов: Не може 200 души на Орлов мост да правят живота на 2 милиона кошмар

Министърът на културата Вежди Рашидов заяви, че протестите на природозащитниците, които блокираха няколко дни Орлов мост в София, са били непочтени спрямо останалите софиянци. Според него екоактивистите не са били съвсем спонтанни, а организирани с немалко пари.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов: Не може 200 души на Орлов мост да правят живота на 2 милиона кошмар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си припомним, кой точно е този министър: http: //vbox7. com/play:8a91599e

Прав си Вежди!Не може 200 Управляващи да правят живота на 2 милиона кошмар!

Не мисля, че протестът е непочтен към мен, защото макар и да не съм участвал в този протест го подкрепям. И защо говорим само за софиянци? Колко български граждани са скиори и колко е населението на България? Хайде, нека първо някой учен министър да направи тази аритметика и да я обяви публично - да чуем всички! Тогава ще може да говори другаря Рашидов дали са 200 души срещу цяла България или обратното - 200 лобисти срещу цяла България!!!

До тук стигнахме,един простак и пияница да ни е министър на "културата".

Все си мислех,че на това правителство не му пука за България, сега вече е сигурно?!Срамота МИНИСТЪР да говори така!!!Ма не му пука за планините и горите български..........

Рашидов: Не може 200 души на Орлов мост да правят живота ми, с 2 милиона евро лични пари, кошмар. Радой Ралин е автор и на една епиграма, която се използва масово и почти непрекъснато: Страх ме е не от министъра на културата, а от културата на министъра. Ралин. Когато един народ мълчи, навярно е вцепенен от успехите си.

От култура има нужда културният човек, простакът няма нужда от култура.

Изпаднахте в полемика, неразбираема за общото драскащо братство....:)...а има нужда от такава.

" Народно творчество ( нерегистриран ) 20.06.2012 15:14 Вижте, колко красиво са нарисували плакатите, другарю премиер - каза министърът на културата. - Какво толкова се оплакват, че нямало изкуство и култура? - И са написани граматически правилно, без правописни грешки - допълни министърът на образованието. - Значи и образованието е наред. - Добре облечени са, с маратонки, лаптопи... Значи и икономиката... процъфтява - смутолеви министърът на икономиката. - По-голямата част са дошли с велосипеди... От другия край на София! А се оплакват, че улиците били разбити? - възбудено се обади и министърът на регионалното развитие. - И са млади хора! Значи и с раждаемостта сме о, кей! - да не остане назад вметна и министърът на социалното. - М, да - замислено каза премиерът. - Всичко това показва, че срещу себе си имаме мафия, другари. Всичко им е наред, а те тръгнали да протестират? "

И аз това казвам не може 240 човека + 1 да тровят живота на цяла държава.

не може турчин да е министър на културата в българия,и за капак алкохолик.

Врътни две водки и не се занимавай със сериозни неща, шишо!

Тоя турчин ли ром ли не знам да консатира, че 20 души могат/и го правят/ да вгорчат живота на цяла България

На този турски простак може да се отговори така - животът ни се трови от такива като вас в ГЕРБ, които платихте на кметовете си да изкарат крескачи и лумпени в защита на неистово ви желание да изсечете горите ни и да направите планините ни арабска пустиня. Вашата милиционерска демокрация в тандем с мутрите на ГЕРБ води страната към поредната катастрофа - към изсичането на горски масиви, бетонни бункери тип мутробарок и освинването на природата ни. Защото нямате култура, примитиви сте и сте продукт на селската немотия, довлякла ви в града и опропастила живота на милиони. Защото родените да пълзят не могат да летят - това сте вие в ГЕРБ. Но не само сте прости, но икьорави, плюс алчни и национално безотговорни. Вие сте чумата на България с воня на милиционерско-пожарникарски чизми.

а тои да не ти е бил някога високо в очите- знаеш ли подробности за тоя рязан турчага... за нищо не се интересува , нищо не прави-освен да копае за иманета... иманяр-и то от голям калибър... събрал е експонати-на които дори големи европеиски музеи биха завидели... под сърдинка се говори- че е мултимилионер- и ако си продаде всичко което има- може спокоино да мине и за по-богат... чист =турски крадец на българия е тоя - все боклуци ги насъбрал около себе си тоя рапона- та да не се взират много много в неговия ,,частен наркобизнес,,... , и на неговото тъмно крими-минало....

Браво Рашидко, баце, благодарско, че обърна внимание на плакатите. А за тия днешните от "контрапротеста" какво ще кажеш? link https://link

Абе, кой луд да строи вече в гората! Толкова хотели стоят празни!, поне няколко лифт да направят, че да не висим по половин час за едното спускане... Ей само за лошото се хващаме. Геноцид е че съораженията на Витоша не работят! Какво като направиха лифт до 7те Рилски езера. Една хартийка не се вижда макар че хиляди минават на ден. Егоисти такива!

днес с цените на едно, тре с цените на друго. И така към нови 45 по-бедни години.

кои луд ли ?,знаеш ли колко тира с нарко пари има за изпиране?ще се строи докато не изперат всичко,а наркотрафика и продажбата на наркотици са основния бизнес в българия.няма наркотици няма я българия.

Ефенди Рашид Бей Оглу, хората искат горите и водите си. Не искат мръсници с дебели вратове и златни ланци да секат с брадви нашите дървета, да ни лишаеват от въздух и чисти води. Заради крадливи кметове - утайката на демократичното общество, няма да оставаме в пустиня! До днес загубихме 70 процента от горите ни, за да може богаташите ни по потници и джапанки - небръснати и агресивни - да строят бетонни кичови свърталища на такива като тях из планините ни. Осрахте Черноморието, сега искате и планините да съсипете! Мръсници - на вас само пердах ви се полага и ритник в дебелите задници.

Вижте, колко красиво са нарисували плакатите, другарю премиер - каза министърът на културата. - Какво толкова се оплакват, че нямало изкуство и култура? - И са написани граматически правилно, без правописни грешки - допълни министърът на образованието. - Значи и образованието е наред. - Добре облечени са, с маратонки, лаптопи... Значи и икономиката... процъфтява - смутолеви министърът на икономиката. - По-голямата част са дошли с велосипеди... От другия край на София! А се оплакват, че улиците били разбити? - възбудено се обади и министърът на регионалното развитие. - И са млади хора! Значи и с раждаемостта сме о, кей! - да не остане назад вметна и министърът на социалното. - М, да - замислено каза премиерът. - Всичко това показва, че срещу себе си имаме мафия, другари. Всичко им е наред, а те тръгнали да протестират?

супер си , поздравления за поста- дори да е срещи всички , няма значение .... има доста мъдра сатира в него... заслужава да се напечата в някоя книга... аз ще си го копирам ... и пак- браво- имало и доста умни хора все още в окаяна българия ..... !!!!!

суппер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да ,добре се развива туристическият бизнес у нас!За това българите ходят в Гърция или в Турция на море!Всичко което е попаднало във вашите ръце сте го опропастили!Първо морето,сега и планините на България!Обикновенния българин дали ще може да кара ски на Витоша!Откъде толкова пари?И без това сечете горите наред!

Вежди винаги казва истината.

То и двайсет души на Дондуков могат това. Никакъв проблем.

Не забравяйте кой ви избра- НАРОДА-той ще ви нареди в редичка където трябва .

оставете туризма да се развива! стига сте протестирали, лумпени! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да го оставим да се развива- така както боико-рапоня е развил икономиката и стандарта на живота на народа и в цялата държава ли.. е ако така , ще се развива и туризна ...- ще цъфнеме -и ще разорим десетки икономики с нашия туризъм .... - които както вие тиквите го виждате- е за една шепа мутри в българия , и още толкова идващи и нас случаини чужденци...

А ти бе,Почтенният и ти ли си за приказка фес червен -париците ви стигат за да направите всичко само за Вас харсъзи неедни,а ние българчетата да гледаме пак отстрани,а виж ти то се прави за вас отрочета да можете да спортувате и държавицата да взима големите пари от хайлайфа леле мила родино какви патриоти какво щеше да каже БАТЕТО на ТАТО

Къде бяхте когато царя си рестатуира горите планините бе КАУНИ,ПРАВ е министъра

Царя го направи "тихо мълком" и се разбра едва след години!!Затова нямаше и реакция.

амуджа до тебе ли опря българската култура горко и

Веждито май е гледал подготовката за контра протеста. Иначе много благодарим за народопсихологическата оценка. Обективно, интелЕгентно и както подобава на министър на културата с пура в ръка. Пък и нали Бойко преди месеци ни обясняваше колко сме богати и как криеме парички от държавата. Време е да ги поразвеем малко.

Прав е! Референдум трябва!

Нали синът на Вежди е художник, но се е преориентирал в строителния бизнес. Явно иска да прилапа някое теренче в гората.

че тои имали син,аз си мислех че като на всеки турчин не му става,а може и да има ,от съседа.

То и 200 в парламента немогат да правят на 7 млн.живота кошмар

Хахаха, нали беше получил от Павлов званието "почетен мултак", сигурно от т ам разбира толкова много за силовото поведение. Наглец!

"Не може 200 души в Нар. събрание да правят живота на 7 милиона кошмар!"

Не може, вярно е, а може ли примерно 100-на гербаджийски некадърници, включително и ти, в София и по места да ни правят вече 3 години живота ад????

Рашидов никога не е имал чест,няма и сега.Защо не пробва да си завре лицето в ауспуха на колата си и да подиша 10-15 минути? Той може и да си дими в ателието и да не излиза в гората, но все чува за свлачища, за порои и за наводнения, а те са защото се изсичат горите и няма какво да спре водите!

Абсолютно си прав! А изказванията на Рашидов още веднъж доказват, че няма потенцял за министър!

А може ли сал 1 министър и то пиян и неграмотен и нечистоплътен да прави цяла България на луди??!!

Погледнете link какви мнения вади в "Избрани". Абсолютни манипулатори, както и целия протест. Това не се никакви природозащитници - това са шепа лумпени, които се толерират и финансират от определени среди/политически и медийни/

Не са природозащитници.Искат смяна на власта.Ти на коя позиция си?

от коя позиция е,не виждаш ли че е от лизачите на боковия задник,те си личат по писането и лизането.

Тъкмо мислех и аз да напиша по повод единствения богоизбран линк, който се мъдри в "Избрани". Май тлъстите суми за екоакции, освен за лумпени, се харчат и за редактори и администратори!

Те ако бяха 200 нямаше да си правиш устата,но са хиляди.А София ще стане 2млн.ама след 100г.особено след вашето катастрофално управление което прати половин милион души в гроба.

Toва е най-простия министър вероятно от началото на прехода, и по някаква нелепа ирония е такъв на културата... Каква държава сме...

Тука ще те апострофирам. Най-тъпата май е Лелка (пардон) Елка Константинова. Синът й издаваше порно-списания и печелеше луди пари!!

Браво Рашидов, прав си за плакатите. С тези пари колко дръвчета можеха да се купят и колко цветя можеха да посадят по тези"кърища" и "мерии" тези еколози които хал хабер си нямат от исканията си.

Тоя пияница, който късаше пагоните на полицая ли ще поучава хората, кое е редно и кое не? На врата си ще стъпят да приемат тоя закон ей! Явно е голяма лапаницата, че всичките мижитурки се появиха да разправят, колко е хубав!

Не е нормално 50 лумпена да правят на маймуни милион и половина град. А че сред 50-те протестиращи е имало и лумпени го дооказаха кадрите на една откровено опозиционна телевизия - БТВ. И по ирония на съдбата беше пребит иоменно техен репортер. от "мирните" демонстранти. Законът си е закон. И който има наглостта да го нарушава ще си плаща. Пък и на нас, нормалните люде започн ад ни писва от всякакви безделници, които се опитват да си запълват времето. Всякакви там антиглобалисти, комунисти, анархисти, социалисти, терористи и други политически онанисти, е крайно време да се научат че законите важат и за тях. Митингът се разрешава по установения ред и се провежда на разрешеното място. А вместо да се занимават с глупости, не е ли по-добре т.н."защитници ан горите" да отидат в гората и да я пазят от бракониери и цигани. Нали са много ербап. Ама като видят мангалите с брадвите бързо-бързо ще им се отще да се правят на мъже. Все пак това не е са репортери с микрофони, а озверяли цигани с брадви.

зимните курорти ще станат като тези по морето -събирачница на пари, без инфраструктура, без мисъл за хората и природата.новте писти ще са причина да се пострият и нови квартали.да, тъжно изглезжда ситуацията....

Този май се изказва неподготвен. И тва ми било министър. Посмешище! Да си твори там безформените глупости и много много да не се изсира, че направо вонее от рашидовизъм.

Този да говори от свое име,не да прави изказвания от името но 2-та милиона...като иска писта за внучките си да си купи имот някъде и да я направи...Изобщо вземете се разкарайте някъде че мястото ви не е в България!!!Много добре знаете как заехте тази позиция на която сте в момента!Оня горе гледа и вижда..това че се лигавите като политици, няма да остане ненаказано!

Ами то не е приемливо и 130 депутата да правят 7 000 000 на луди, днес един закон, утре друг, кога на кого както му изнася!!!Я иди да си поеш уискито г-н Рашидов, това вече го казахте и по-рано, за друг протест, много ви е беден речника и не ви работи умът /прогизнал е в алкохол/!!!

Безкруполен тип,пак ще му ходят децата в Австрия на ски да не са болни да търкат ски в БГ ха ха

Това са те - Миро Салама (колбасар и касапин на дървета), Цвъки Шестака (физкултурник-милиционер, известен с това, че използва заучени паразитни фрази), Веждю (силно алкохолизиран скулптор с много ограничен интелектуален и културен потенциал, побойник и хрантутник на поредица властимеющи), и накрая Наката Младенов (най-безличния от цялото котило, човек от който никога нищо не е зависело) - най продажните и нехаещи за народа подлоги на финансови интереси, избрани за министри в Р. България. Позорни имена в българската история!

Има ли някое непозорно име след 1944г.......

А защо да не споменем и Станишко- съветската униформа и доносник Гоце-Снайпериста? Оня, специоалиста по история на БКП дето Доган го беше сложил за президент. В тази връзка можем да кажем нещичко и за Румен Пикл;ьото и връзките ми с бандити като Братя Галеви и доц. д-р Тракторов. Да не забравяме и Р.Овч и далаверите му с Русия в областта на енергетиката. Дето всички ще ги плащаме. Като споменаваме за позорни деяния не е зле да си спомним за епизодите, когато ЦК на БКП во главе с др. Т. Живков веинодиушно е гласувал да станем 16-та република на СССР. А преди това ни е направил де факто съветска колония. А по време ан окупацията ан България от съветската армия-окупаторка същите тези червени боклуци са построили паметници ан окупационната армия. Въобще колкото пъти и когато комундетата са били на власт България е затъвала. И не само България - само че в цивилизовани държави като Полша Чехия, Унгария и Прибалтийските републики скъсаха с комунизЪма още през 1990. И сега са на светлинни години пред нас.

Воденичаров

Напълно се съгласявам с всичко написано от теб!!