17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пируващите и шефът им защо са без маски?

За безбожниците има много точен израз в Свещеното Писание - Не хвърляйте бисерите си на свинете.

То и сега 2000 години по-късно нещата не са се променили много -много! Ако се събираме на купони властите го наричат " нелегално събиране" или "незаконно парти".

Някои твърдят че тайната вечеря е била в сряда, а не в четвъртък.

Някои даже твърдят, че ей този в средата бил 1/3 парче от техния бог.

Защо вечерята да е "тайна "х? Събрали са се хората да хапнат,да пийнат !

Събират се Исус Х. и апостолите да хапнат, да пийнат. Към малките часове на нощта се изнизали всички, а само Юда останал пиян да спи на масата. На сутринта кръчмарят го буди и му носи сметката. Гледа Юда какво е записано, чеше се по главата и вика "И откъде сега да ги намеря тия 30 сребърника?"

Най-голямата разкрита тайна е, че няма бог!

Благодаря Ви за това, че сменихте изображението.

Чада, не от боите на яйцата зависи дали сме добри християни. Мисля,че акцента на днешния ден трябва да поставим върху предателството. Каквито и яйца да си нарисувате, ако в душите ви се спотайва предателската същност, която само търси повод да се прояви, никакви писани яйца не помагат. И също така не са толкова важни 30 те сребърника, те са само символика. Обърнете внимание на края на живота на Иуда - самоубийство! Колкото и да е претъпил човека сетивата си за Бога, идва момент в който Бог си взема своето. И нямам предвид физическата смърт, тя е естествен край. Имам предвид мъченията на които е подложена всяка предателска душа още приживе.

Не ставай смешен !

Какво е това безобразие. Че сте безбожници е повече от ясно, ама че сте съвсем изпращяли го доказвате още един път. Хуморът не е подигравка. Това и Слави не го разбра през всичките години. Бива ли да се пише статия за Тайната вечеря и какво се служи в църквите и да сложиш такъв колаж. Смеете ли да направите нещо подобно я на иудейски, я на мюсилмански празник? Или христяните могат да бъдат обиждани и подигравани защото са мнозинството и не попадат под защитата ви за малцинствата. Призовавам главнияредактор да подаде оставка! Този, който е сложил този колаж да бъде уволнен и пратен на жълтите павета да протестира с Дионисий. Журналисти без никакъв усет за обществени нагласи са само драскачи и провокатори. Малко ни е разделението в обществото по политически причини, сега и неприязън между вярващи и невярващи ни трябва. Не можете да помрачите празника ни! Само си печелите съжаление и погнусата ни. Честити празници драги сънародници! Бъдете здрави и мъдри!

А,ти щото си много набожен! Такива като вас най-много ще горят в ада!

Като веганите сте. Държите всички да разберат колко сте алтернативни и как вие знаете "истината", а никой друг не. И като не ви се връзват на суеверните глупости, ставате агресивни.

ДИР, махнахте снимката, но си станахте за резил.

Защо за резил? Снимката беше доста забавна, посмях се от сърце. Браво на Дир, че ме заредиха с добро настроение в началото на деня.

ДС си е ДС, нищо че пишете дир.

Спокойно можехте да сложите снимка от заседанието на МС в Банкя. Хем има тайна, хем по актуално.

Картинката към статията си е екстра. Без нея никой нямаше да прочете и заглавието, камо ли да я коментира.

Schilo

Дир, с тая картинка не само ударихте дъното, ами и копаете вече.

Явно не е достатъчно да си само прост за да си журналист, трябва и да си арогантен.

Дир-а, как решихте да сложите картина за църковен празник с отявлени атеисти и противници на църквата като Тодор и Людмила Живкови, Андрей Луканов, (ген.) Добри Джуров и прочие от соц-върхушката преди 1989 г.?

Ква е тази ебавка с християните с тая картина !!!!

Усетихте се, та я сменихте най-после ама за кво трябваше да е така, да дразните хората

Религиозниците са като веганите. Държат всички да научат какви са алтернативни и как само те знаят "истината", пък всички останали са криви и грешни. Ако не им се връзват на суеверините глупости, стават агресивни.

Бихте ли сменили картината, която е гротесктна подигравка с тайната вечеря? Много лош избор на изображение към статията.

Да няма някаква цензура, наложена от БПЦ?