17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бихте ли сменили картината, която е гротесктна подигравка с тайната вечеря? Много лош избор на изображение към статията.

Ква е тази ебавка с християните с тая картина !!!!

Дир-а, как решихте да сложите картина за църковен празник с отявлени атеисти и противници на църквата като Тодор и Людмила Живкови, Андрей Луканов, (ген.) Добри Джуров и прочие от соц-върхушката преди 1989 г.?

Явно не е достатъчно да си само прост за да си журналист, трябва и да си арогантен.

Schilo

Дир, с тая картинка не само ударихте дъното, ами и копаете вече.

Картинката към статията си е екстра. Без нея никой нямаше да прочете и заглавието, камо ли да я коментира.

Спокойно можехте да сложите снимка от заседанието на МС в Банкя. Хем има тайна, хем по актуално.

ДС си е ДС, нищо че пишете дир.

ДИР, махнахте снимката, но си станахте за резил.

Какво е това безобразие. Че сте безбожници е повече от ясно, ама че сте съвсем изпращяли го доказвате още един път. Хуморът не е подигравка. Това и Слави не го разбра през всичките години. Бива ли да се пише статия за Тайната вечеря и какво се служи в църквите и да сложиш такъв колаж. Смеете ли да направите нещо подобно я на иудейски, я на мюсилмански празник? Или христяните могат да бъдат обиждани и подигравани защото са мнозинството и не попадат под защитата ви за малцинствата. Призовавам главнияредактор да подаде оставка! Този, който е сложил този колаж да бъде уволнен и пратен на жълтите павета да протестира с Дионисий. Журналисти без никакъв усет за обществени нагласи са само драскачи и провокатори. Малко ни е разделението в обществото по политически причини, сега и неприязън между вярващи и невярващи ни трябва. Не можете да помрачите празника ни! Само си печелите съжаление и погнусата ни. Честити празници драги сънародници! Бъдете здрави и мъдри!

Чада, не от боите на яйцата зависи дали сме добри християни. Мисля,че акцента на днешния ден трябва да поставим върху предателството. Каквито и яйца да си нарисувате, ако в душите ви се спотайва предателската същност, която само търси повод да се прояви, никакви писани яйца не помагат. И също така не са толкова важни 30 те сребърника, те са само символика. Обърнете внимание на края на живота на Иуда - самоубийство! Колкото и да е претъпил човека сетивата си за Бога, идва момент в който Бог си взема своето. И нямам предвид физическата смърт, тя е естествен край. Имам предвид мъченията на които е подложена всяка предателска душа още приживе.

Усетихте се, та я сменихте най-после ама за кво трябваше да е така, да дразните хората

Благодаря Ви за това, че сменихте изображението.

Най-голямата разкрита тайна е, че няма бог!

Защо вечерята да е "тайна "х? Събрали са се хората да хапнат,да пийнат !

Не ставай смешен !

А,ти щото си много набожен! Такива като вас най-много ще горят в ада!

Някои твърдят че тайната вечеря е била в сряда, а не в четвъртък.

То и сега 2000 години по-късно нещата не са се променили много -много! Ако се събираме на купони властите го наричат " нелегално събиране" или "незаконно парти".

Като веганите сте. Държите всички да разберат колко сте алтернативни и как вие знаете "истината", а никой друг не. И като не ви се връзват на суеверните глупости, ставате агресивни.

Защо за резил? Снимката беше доста забавна, посмях се от сърце. Браво на Дир, че ме заредиха с добро настроение в началото на деня.

Пируващите и шефът им защо са без маски?

Събират се Исус Х. и апостолите да хапнат, да пийнат. Към малките часове на нощта се изнизали всички, а само Юда останал пиян да спи на масата. На сутринта кръчмарят го буди и му носи сметката. Гледа Юда какво е записано, чеше се по главата и вика "И откъде сега да ги намеря тия 30 сребърника?"

Религиозниците са като веганите. Държат всички да научат какви са алтернативни и как само те знаят "истината", пък всички останали са криви и грешни. Ако не им се връзват на суеверините глупости, стават агресивни.

Да няма някаква цензура, наложена от БПЦ?

Някои даже твърдят, че ей този в средата бил 1/3 парче от техния бог.

За безбожниците има много точен израз в Свещеното Писание - Не хвърляйте бисерите си на свинете.