17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...участие в струпване на хора с цел прибягване до насилие..." Така ли викаме вече на причината за арести на протестиращи... да ти пикая на демокрацията и на измислената свобода...

Интересно защо г- жа Меркел която е такъв християнин не осъжда насилието на хората в тази държава? Страхува ли се, че изгората и Макарончо ще я отхвърли или...? Поговорката казва- Вземи страха на хората и можеш да правиш с тях каквото си искаш.

Нека отнова да пламне парижка комуна ! Това е нужно , защото разбогатяващите свине се самозабравят все повече и повече . ! Палежи , погроми , буйства - колкото повече - толкова по-добре !

Герантофила Макрон е пътник!!!! Да си гледа бабата, НЕ политиката!

абе внивайте франсета-толерасти да не тръгнат кафяви ризи, че тогава и гащите на макарон ще стана кафеви!

Защо не пишете за френския репресивен апарат, в лицето на френската полиция, която стреля с гумени куршуми и с шумови и с газови гранати срещу демонстрантите с жълти жилетки, бие ги с палки и с ритници, влачи ги за косите по паветата, залива ги с отровни химикали от водни оръдия, насъсква кучета против тях, и ги арестува?

Каквито и мерки да предприема Микрончо с жълтото на устата, Жълтата вълна ще го помете.

"виолетовите жилетки"и "червените щалчета"моного ми приличат на манифестацията на българските строителни фирми в подкрепа на власта. Не може да се отрече ,че в това отношение бяхме първи.

избухват фурни,понеже срещу бабоебеца и послушковец на краваристан има мъже които искат да го праскат