Възрастните крепят традиционните партии в Германия, младите дават живот на крайната десница

"По същество, водещите политически сили са се превърнали в представители на миналото", посочва политологът Михаел Брьонинг от фондация "Фридрих Еберт"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек в бъдеще германското население ще се състои от негри и расисти. Горе долу по 50% от всеки вид. Готино...

ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПУШАТ КОМИНИТЕ НА ПРОМЯНАТА ! ИНАЧЕ НА РАЙХСТАГА ЩЕ СЕ РАЗВЕЕ ПОЛУМЕСЕЦ !

Бъдещето на Германия е в ръцете на младите избиратели с фесове, чалми, фереджета, бурки и т.н. аксесоари...

Ми нормално е хората които не са живели в комунизма да се обиждат на това че ги наричат комунисти или нацисти само защото не искат да хранят чужбинските тунеядци, а по-старите избиратели по навик се подчиняват на партийната дисциплина и преглъщат всичко;)

ХДС и ГСДП ... са се превърнали в "партии на миналото"! За да се спре АзГ, сега ще подготвят един популистки проект, начело с някой популярен актьор, спортист или певец, както в другите страни - Италия, Украйна, България, ... която партия да отнеме гласове от нацианалистите... Иначе ще ги управляват професорите от "Алтернативата", които ще съсипят статуквото.

крайно лявата преса нарича десните избиратели крайно десни. :-)

Нормално - младите повече ровят из интернет и са по-информирани как правителството ги клати и каква измет навлезе в страната им. Затова подкрепят и крайно десните. Отделно по-възрастните още живеят в сянката на нацизма и се опитват да се дистанцират от него, докато на младите не им пука, тъй като с право смятат, че не са отговорни като народ за събития отпреди 80 години.

И чудовище от миналото е не Европа, а Русия Там сега се възражда сталнизма и фашизма А руската държава уверено се движи по пътя на фашистка Германия и превзема и тормози по-малките страни Но това е до време Разпадът ще бъде по лош от този на ссср и ще бъде скоро

Да бе, руснаците започнаха да ограждат америка със военни бази...

Това, което Европа си причинява сама на себе си с тези орди от диви орки, Русия и да иска не може да и причини.

Путин е разумен човек!Не приема бежанци като мутер Меркел,не е прост като оня бабоеб у Франция или италианските марионетки.