Важен ден за световната политика: Тръмп, Путин, Си, ЕС, ООН и Дания

Международни срещи и за България - Румен Радев участва в инициативата "Три морета", а Бойко Борисов и Екатерина Захариева ще разговарят с холандския външен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин изглежда безупречно на снимката.

Какво прави фрау Меркел в Англия? Та Германия трябваше да ги бие всички тия.

На общия фон събития Тиквата и очилатата аварска( сигурно пак с шарена скъпа и безвкусна рокличка) къртят

Не разбрах - защо вмъкнахте ЕС, ООН и Дания сред важните неща?

stankow

Брей, разтичали се преди летните отпуски ! :D

Говорителят на украинския държавен-глава по-рано обяви, че посещението на Зеленски в Брюксел е знак за ангажираността на Киев по пътя към европейската и евроатлантическата интеграция. Каква интеграция бе миличък?! Не ви ли стана ясно 5 години вече, че фащ и подопечната му нато само ви залъгват с ес! Трябва им територията ви и населението за пушечно месо! Ако се намирахте в Южното полукълбо и не граничехте с Русия, а с Папуа Нова Гвинея да речем, никой нямаше да се интересува от вас! А ес не може да преглътне Румъния и България още, че да иска да погълне и вас!

абе пишете по кратки и смислени статии, кой щр си губи времето толкова плява да чете, дтатията е на принципа Много баби хилаво бебе...

И като го пишете Володимир по атлантическо ли ви звучи. Или пък ьнам ли, Владимир да не е запазено само за Путин а тоз зеления да избива комплекси

хората си имат закон за езика и преименуват всичко живо по украински образец - например Елена е Олена, Николай е Микола и т.н.

Стига да само ние имаме такъв закон и то га сме го имали "украинци" напати Чорно море копати....хихи...ти май си бившия "посланик" Балтажи много си смешен

Бойко Борисов и Захаиева няма да разговарят, а отиват да получат наставленията и заповедите от своите "работодатели"

морета сънува...

че актьорът Зе бил без никакъв политически опит? да не е ставал президент. не е лъжица за неговата уста.

.. за каво му е опит - нали от ЕС и Америка ще му "помагат" да казва кавото трябва. Но ... той не забравя, че с русия са една нация и една държава!

Как да няма опит - в най-успешния комедиен сериал е участвал. Играл е президент! Колко му е да влезе в роля. То при тях и така е комедия, като при нас.

репликите. то се видя и чу.

Като важен ден за международните политически отношения се очертава днешният 6 юни. Днес сме 5-ти. Боже, Боже...журналисти.

този път ,на близо...

важното е народна парА да се харчи!

Политическите партии колкото са откраднали, скоро няма да ги настигнат. Даже никога.

Нали за блато все говориш,др.Радев?!

Тиква сикаджийска

Днес е..5 Юни..

Международното положение изисква да се мисли мащабно и отговорно. Призовавам съответните институции внимателно да преосмислят своите задължения и отговорности и да действат в интерес на нацията ! P.S. Глупостите написани по-горе напомнят ли ви на някого ? ;)