ВАС проверява как е изтекло необявеното решение за танкера БАДР

Ще бъдат предприети допълнителни мерки за повишаване на нивото на информационна сигурност във ВАС, съобщават от институцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Решението (неподписано) е било на хартия или в компютърен масив. Хартиения екземплщр е бил при отговорен другар от детските години или от финансовите интереси...Щом го искат и си плащат, дава нещо което е нищо...А ако текста или формулировката се промени драстично др. П.Узунов ще се сърди че е подал на др. П.Бобоков невярно инфо. А Узунов е гарантирал на Бобоков, че точно този текст ще бъде подписан от тези които са го дали...Нали Решението има вече подписи? Е, това са предателите или поне един от тях го е дал.

Каква точно щета е произлезла от това НЕ подписано и необявено ''решение'' което е можело преди посписите да се промени???? Не се врете там дето слънце няма как да изгрее а се занимавайте с очевадните престъпления ....

Питайте кюрдката-посланик.

Докато не започнат да режат ръце за кржба , или език за лъжа и измама . Все по зле ще става.

Ами как - Лозан Панов е взел едни дебели пачки и е сътворил решение угодно на бобоков и на президенското секретарче.

Голям глупак си . Лозан няма нищо общо с ВАС, той ръководи съседния съд ВКС, не е компютри, а компоти :-) :-) :-)

що да проверяват? хигиенистката е!! тя го е "изтекла" това необявено решение! заедно с мръсната вода от кофата дето е мила коридора!

БОЕЦ осъди СГП и Гешев. Не предоставали информация за споразуменията му с бандити ВАЖНО! БОЕЦ осъди Гешев и СГП! Важна победа срещу мафията и слугите и! Това се казва в съобщение на организацията, публикувано във Фейсбук. Ето какво уточняват оттам: Една година БОЕЦ водихме битка срещу срамното назначение на Гешев за главен прокурор. С аргументи и реални действия на площадите. Доказахме, че не само не притежава нужните качества, а и че под ръководството му заради неговите зависимости прокуратурата окончателно ще бъде превърната в мутренска бригада на мафията за прикриване на извършените престъпления и поръчкови репресии над неудобните и непримиримите. Последната лавина от тежки корупционни скандали, внесените от БОЕЦ сигнали и бездействието на прокуратурата по тях са поредното доказателство, че Борисов и Пеевски си избраха Гешев, за да продължат безнаказано грабежа и превръщането на България в територия превзета от мафията. БОЕЦ публикувахме документи от които става ясно, че за седем години "работа" в СГП, Гешев не е внесъл нито един обвинителен акт, като прокурор, а само е сключвал споразумения с обвиняеми и мафиоти. Поискахме официално тази информация , но получихме отказ от прокуратурата. Осъдихме ги и бяха принудени да отговорят, но отново СГП се опита чрез манипулативни и непълни данни да скрие позора на Гешев! Заведохме второ дело срещу фактическият отказ на СГП да ни предоставят информация за дейността на Гешев, като прокурор и с решение №102/19.06.2020г. съда ВРЪЩА за ново произнасяне отговора на СГП с конкретни указания и ОСЪЖДА прокуратурата да заплати на БОЕЦ разходите по делото! Това е изключително важна победа. Поздравления за съдия Генадиева за професионализма и смелостта. Българският съд е последният институционален пазител на правото и справедливостта. Затова и управляващата ни мафия се опитва да смачка достойните български магистрати отстояващи независмостта на съдебната система. Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове! БОЕЦ имаме решение за Национален граждански протест „ГРАЖДАНИТЕ ЗА СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ“, до дни ще обявим датата и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!

Червени мекерета - Гешев е способен и честен човек и прокурол. Квичите на умряло защото подпука господарите ви които ви плащаха сребърниците на Юда. Примката се затяга около вратът им и вие оставате без работа. Мога да ви препоръчам да станете докери на някоя борса за строителни материали. Е, не е толкова престижна работа като да продавате родината си ама все ще падне някой лев. То и без това със интелектуалният ви потенциал за друго не ставате.

Крумчо, с твоя правопис ставаш само за докер.

Ами то решението не е ли станало публично още на 27 ДЕКЕМВРИ 2018-та.. С прочитането му в съдебната зала? Досущ като решението на ВКС от МАЙ 2018-та.. ЗА НЕЗАБАВНОТО ОСВОБОЖДАМАНЕ НА ТАНКЕРА.. Но НЕизпълнено от българската държава.. Щото през АВГУСТ същата година евродупетат Емил Радев фърка да иска 4,5 милиона долара за "съдействие" за освобождаването му.. Напреко решението на съда.. Ама ВКС, ВАС, прокурватура и т.н. що ли не се интересуват и от тези нещица?

Гешефтурата и съда могат да помолят за съдействие гербавия евродепутат Емил Радев, който пътувал до Либия за да предложи услугите си за освобождаването на кораба срещу скромните 4.5 млн. евро.