Коментари - Варненски шофьор "летя" с рекордна скорост по "Тракия" | Днес.dir.bg

Коментари - Варненски шофьор "летя" с рекордна скорост по "Тракия" | Днес.dir.bg

Коментари

В Англия този юнак ще е директно за поне 6 месеца в затвора.

В САЩ, за това нарушение, белезници, съд и присъда, минимум 6 месеца пандела!

Българина както винаги изпитва силна емоция към коня си! Тоя карал с 240км, и коментиращите го защитават/критикуват. Голяма работа като се е движел на машина чиято задача е да те заведе от точка А до точка Б. Скоростните ограничения трябва да се премахнат. Всеки да кара както му е удобно. Ще ви обърна внимание че държави като наща която има ограничения в скоростта, няма намаляване на пътните злополуки. Всъщност, няма никакви доказателства че ограничението на скоростта, намалява броя на пътните произшествия. Ако вземем за пример Германия където има места без ограничения на скоростта, ще видите че там смъртните случай от произшествия са 4.7 на 100,000 - едно от най ниските в света! В България тази цифра е 8.3 на 100,000 а в любимата ви Гърция дето некои от вас дават за пример, тази цифра е 9.2 на 100,000. Шофирането а като всичко друго...то базирано на култура и манталитет. Никакви скоростно ограничения няма да променят културата и манталитета на хората. Единственото което може, а да им се даде възможността сами да отговаря за поведението си и последствията...карал с 500 км в час, убил някой...айде в зандана за 20г. 100-200 ще го направят и другите сами ще се научат.

Няма държава, в която вместо да ремонтират пропадане на настилката, поставят ограничения на скоростта. И така с години.Визирам "Струма", конкретно. Може би 90% от ограниченията са за преразглеждане, поставяни са преди години, когато се караха Лади и Москвичи, отдавна не са актуални и съобразени с възможностите на съвременните автомобили. И са опасни.

Твоето изказване НЯМА нищо общо с темата. Тоя с 240 ако му излезнеш на лентата така ще те разперчатоса, че няма да се познаеш ... А в някой страни отива в съд с отнемане на автомобила и затвор. Точка! Ясно ли е?! Кви ремонти и кви пропадания? Неадекватност пълна.

Единият минус е за "правописа" ти.

да убиват, докато не се научат, щото изпитвали силна емоци... ганювски акъл

След дъжд качулка ли? Не ... карал с 500 на ограничение 140 дори и здравичък отива в затвора без коментар. Има закон. Спазва се! Щото като те блъсне на пешеходната на чисто червено за него/нея, ще каже ПО СЪЩАТА ЛОГИКА, че не е спазвал закона щото му ... скимнало, щото духало вятър, щото имало дупки и искал да мине бързо по тях, щото не те харесвал, нито пък харесвал цвета на дънките, щото си бъркал в носа, щото си бил малък и не те видял, щото ... щото ... щото е бил на пътя и всичко дето мърда е длъжно да се съобразява с него/нея а не той или тя да се съобразава с когото и да е било. Крале и Царици всичките бе ... Слаби са наказанията и прилагането им! И ходи в германия наруши правило да видим какво се случва. Това, че няма ограничение на скоростта на малко отсечки по магистралите им не означава, че няма правила. Отново нищо общо.

Глоба плюс две седмици принудителен Труд и при повторно нарушение до живот С белезници в багажника да се вози

Аве ти тъп ли си ? Смешник да те ева у експерто ! Нещастник

Смешник

Новина ще е ако санкцията се реализира.В Гърция за тоз подвиг се спира на място,табелите се свалят от полицията и отнасят.Като те спрат на 10 км.от най близката банка ще го помниш дълго.

За българина всичко ЗАД граница е по добро и по убаво. Гърците са същите боклуци. 10г съм живял там (и веднага се изнесох като станах на 18г и можех сам да избирам къде да ида). Не ми ги рекламирай. Щот са много умни и точни и за това фалираха..нали? Свалят ти табелките? Да, там за българите законите важат...ама само за българите и други такива варвари :-) За тях си не важат. Вместо да им се впечатляваш, по добре разбери че това с 10км от банката го правят само за такива вулгари като тебе. На тях си такива номера не правят. Смъртните случай от пътни произшествия в България са 8.3 на 100,000 а за Гърция 9.2 на 100,000.

Я да вземе полицията първо да провери как и кой строи магистралите , та да не издържат и 3 години експлоатация , а после да ни занимават с това. Гоним въшките че е по-лесно, а големите прасета си правят далаверите и обричат цялата страна на некачествен живот от некачествените си шосета, щото магистрали в трази територия няма. Даже трябва да се повдигне въпроса да декатегоризират двете ни шосета докато не ги направят магистрали. Последното ми пътуване преброих 17 ограничения на скороста за 40-50 км "магистрала". То не бяха неравности, то не бе чудо. И като съберете глобите от всички мутрафони , които не се водят на работа никъде и не плащат, тогава ми вадете тези статистики.

Какво общо има това с конкретния случай ? Участакът, на който е засечено нарушението е бил с ограничение 140 км/ч., а не 90 или 40-50.

Гоним дребнавото , а оставяме нещата с голям приоритет да си текат така. Естествено че трябва да се глоби и не трябва да се рискува с тази скорост. Но като гледа този младеж как някои с черни скъпи коли и им се разминава винаги и тези същите са строили магистралата по която той кара 30 км с 90 защото така са я построили, дали следващите 10 които се водят ок не мисли да навакса. Да, не е правилно, повечето не биха го направили и не трябва, но има хора кпито не мислят така и за съжаление някой постоянно им дава пример как и с нарушения всичко е ок. Това дали има общо. Или пак няма общо.

със сигурност магистралата е била некачествена, щом лети по нея с 240..

Те такива ФЪШКИ като теб трепят невинни хора

А видяхте ли как изчезна "Струма"? Като магистрала, вече е само първокласен път.

вСИЧКИ ГЛОБИ ДА СЕ РЕИСТРИРАТ В СПЕЦИАЛЕН САЙТ И КОГАТО СЕ ПРИБЕРЕ ГЛОБАТА СЪЩО ДА СЕ ОТЧИТА! НАПРИМЕР водач ИВАН ИВАНОВ ИВАНОВ ТX 35xxHX глоба отнети док изпълнена върнати док 300лв 300лв 09.01.2020г 09.01.2020г 28.01.2020г 09.02.2020г СТОЯН СТОЯНОВ СТОЯНОВ В 67XX ....

Шапкарят си плюл на петите и хукнал да го догони, за да му връчи акта?

с новото Ферари...

Може.....,кара.....

И ти можеш да ползваш клавиатура, ама нищо хубаво не идва от това

Тя тая алфа как не се е разпаднала при тая скорост.Като им знам състоянието на ходовата част-чудо!!!

явно си забравил че има и нови алфи като например Gulia

абе нови нови ама пак Алфи .

Абе сякаш само той кара с толкова колко други има дето си пробват колите дали могат да летят

примерно на Баневи шоферите! Ама те вече са история...

Повечко реални глоби, взети и под форма на имущество и всичко ще си дойде на мястото. И най-голямото кюфте да си, като ти вземат за месец, два апартамента, виличката, возилото и каквото друго ти остане, пак се прави на сперматозоид ако ти стиска. Въвеждат се пропорционални глоби. За първо такова рекордче десет бона, за повторно двадесет, после като свърши адреналина тридесет и т.н., до победата. Ем Държавата ще вапца, ем народа зад волана ще заприлича на хрисимо ангелче.

Това е приз за наградата ТЕЖАК КРАК браво

А за тебе е приза "неграмотник".

На такъв келеш остави да кара и накрая Господ да си го прибере , ако остане жив , цял живот инвалид

Преди редовно Бургас до София и обратно 2 часа. Сега 3 часа и редовно спирам за кафе и вода, защото се унасям.

SirBob

Това в някой сън, нали?

София-Бургас е 370км. Не ми се струва възможно за 2:04 да го вземеш с шкодичката, ако добавиш още половин час може и да познаеш!?

Нещо повече за АЛФАТА кубинци коне ограничение на скоростта.

когато я плати.

У наше село има един примитив с глоби за скорост и кво ли не още за над 100 бона , и не е платил нищо до сега. Така че си прав , когато вземат парите тогава ще е новина.

За нашите така наречени магистрали и с така наречените шофьори,и 100 км пределна скорост е много

Кой модел е Алфата, каква кубатура?

САМО ЗАТВОР ЗА ТОЗИ ГЪЗАР!!!! НЯМА ОПРАВИЯ ИНАЧЕ!!!!

Да ти си много тъпо парче

Па я съм се возил с 850 км.ч., ма са не фалъ. По пътя ни радар видох, ни гявол.

а тия с амг-тата въобще засичате ли ги или те не са за рекорди....

Най-правилното е след като плати глобата чук в главата

Маам Голфо , че си купим Алфа .

Малко му е на говедото......още пари и точки !

Мда, уплашихте го с тия пари за семки, предполагам, че "шофьорът" си го е преместил в другия крачол.

на печелившия..

Трябва да е поне 10 000 лв.

Аз вдигнах 300 с баварката !

Еми толкоз може кочинката му, за разлика от твоята.

Е и?Хвалиш си ковчега, или че си супер шоФер?

Само пари ли, нещо за отнемане на точки, шофьорска книжка? Или като остане без книжка няма да може да кара и да Ви плаща глоби и рушвети а?

Как ще изпуснат такъв кръводарител.Днес 1050 ,утре пак.

На таз държава пари и трябват, хората са заменими...

Автомобилът е бил с варненска регистрация, че Транспортен Хаос е голям срам!

И 260 сме вдигали.Нищо работа.

285

Брееее!Баси Алфата!

Коментари - Варненски шофьор "летя" с рекордна скорост по "Тракия" | Днес.dir.bg

Коментари - Варненски шофьор "летя" с рекордна скорост по "Тракия" | Днес.dir.bg

Коментари

В Англия този юнак ще е директно за поне 6 месеца в затвора.

В САЩ, за това нарушение, белезници, съд и присъда, минимум 6 месеца пандела!

Българина както винаги изпитва силна емоция към коня си! Тоя карал с 240км, и коментиращите го защитават/критикуват. Голяма работа като се е движел на машина чиято задача е да те заведе от точка А до точка Б. Скоростните ограничения трябва да се премахнат. Всеки да кара както му е удобно. Ще ви обърна внимание че държави като наща която има ограничения в скоростта, няма намаляване на пътните злополуки. Всъщност, няма никакви доказателства че ограничението на скоростта, намалява броя на пътните произшествия. Ако вземем за пример Германия където има места без ограничения на скоростта, ще видите че там смъртните случай от произшествия са 4.7 на 100,000 - едно от най ниските в света! В България тази цифра е 8.3 на 100,000 а в любимата ви Гърция дето некои от вас дават за пример, тази цифра е 9.2 на 100,000. Шофирането а като всичко друго...то базирано на култура и манталитет. Никакви скоростно ограничения няма да променят културата и манталитета на хората. Единственото което може, а да им се даде възможността сами да отговаря за поведението си и последствията...карал с 500 км в час, убил някой...айде в зандана за 20г. 100-200 ще го направят и другите сами ще се научат.

Няма държава, в която вместо да ремонтират пропадане на настилката, поставят ограничения на скоростта. И така с години.Визирам "Струма", конкретно. Може би 90% от ограниченията са за преразглеждане, поставяни са преди години, когато се караха Лади и Москвичи, отдавна не са актуални и съобразени с възможностите на съвременните автомобили. И са опасни.

Твоето изказване НЯМА нищо общо с темата. Тоя с 240 ако му излезнеш на лентата така ще те разперчатоса, че няма да се познаеш ... А в някой страни отива в съд с отнемане на автомобила и затвор. Точка! Ясно ли е?! Кви ремонти и кви пропадания? Неадекватност пълна.

Единият минус е за "правописа" ти.

да убиват, докато не се научат, щото изпитвали силна емоци... ганювски акъл

След дъжд качулка ли? Не ... карал с 500 на ограничение 140 дори и здравичък отива в затвора без коментар. Има закон. Спазва се! Щото като те блъсне на пешеходната на чисто червено за него/нея, ще каже ПО СЪЩАТА ЛОГИКА, че не е спазвал закона щото му ... скимнало, щото духало вятър, щото имало дупки и искал да мине бързо по тях, щото не те харесвал, нито пък харесвал цвета на дънките, щото си бъркал в носа, щото си бил малък и не те видял, щото ... щото ... щото е бил на пътя и всичко дето мърда е длъжно да се съобразява с него/нея а не той или тя да се съобразава с когото и да е било. Крале и Царици всичките бе ... Слаби са наказанията и прилагането им! И ходи в германия наруши правило да видим какво се случва. Това, че няма ограничение на скоростта на малко отсечки по магистралите им не означава, че няма правила. Отново нищо общо.

Глоба плюс две седмици принудителен Труд и при повторно нарушение до живот С белезници в багажника да се вози

Аве ти тъп ли си ? Смешник да те ева у експерто ! Нещастник

Смешник

Новина ще е ако санкцията се реализира.В Гърция за тоз подвиг се спира на място,табелите се свалят от полицията и отнасят.Като те спрат на 10 км.от най близката банка ще го помниш дълго.

За българина всичко ЗАД граница е по добро и по убаво. Гърците са същите боклуци. 10г съм живял там (и веднага се изнесох като станах на 18г и можех сам да избирам къде да ида). Не ми ги рекламирай. Щот са много умни и точни и за това фалираха..нали? Свалят ти табелките? Да, там за българите законите важат...ама само за българите и други такива варвари :-) За тях си не важат. Вместо да им се впечатляваш, по добре разбери че това с 10км от банката го правят само за такива вулгари като тебе. На тях си такива номера не правят. Смъртните случай от пътни произшествия в България са 8.3 на 100,000 а за Гърция 9.2 на 100,000.

Я да вземе полицията първо да провери как и кой строи магистралите , та да не издържат и 3 години експлоатация , а после да ни занимават с това. Гоним въшките че е по-лесно, а големите прасета си правят далаверите и обричат цялата страна на некачествен живот от некачествените си шосета, щото магистрали в трази територия няма. Даже трябва да се повдигне въпроса да декатегоризират двете ни шосета докато не ги направят магистрали. Последното ми пътуване преброих 17 ограничения на скороста за 40-50 км "магистрала". То не бяха неравности, то не бе чудо. И като съберете глобите от всички мутрафони , които не се водят на работа никъде и не плащат, тогава ми вадете тези статистики.

Какво общо има това с конкретния случай ? Участакът, на който е засечено нарушението е бил с ограничение 140 км/ч., а не 90 или 40-50.

Гоним дребнавото , а оставяме нещата с голям приоритет да си текат така. Естествено че трябва да се глоби и не трябва да се рискува с тази скорост. Но като гледа този младеж как някои с черни скъпи коли и им се разминава винаги и тези същите са строили магистралата по която той кара 30 км с 90 защото така са я построили, дали следващите 10 които се водят ок не мисли да навакса. Да, не е правилно, повечето не биха го направили и не трябва, но има хора кпито не мислят така и за съжаление някой постоянно им дава пример как и с нарушения всичко е ок. Това дали има общо. Или пак няма общо.

със сигурност магистралата е била некачествена, щом лети по нея с 240..

Те такива ФЪШКИ като теб трепят невинни хора

А видяхте ли как изчезна "Струма"? Като магистрала, вече е само първокласен път.

вСИЧКИ ГЛОБИ ДА СЕ РЕИСТРИРАТ В СПЕЦИАЛЕН САЙТ И КОГАТО СЕ ПРИБЕРЕ ГЛОБАТА СЪЩО ДА СЕ ОТЧИТА! НАПРИМЕР водач ИВАН ИВАНОВ ИВАНОВ ТX 35xxHX глоба отнети док изпълнена върнати док 300лв 300лв 09.01.2020г 09.01.2020г 28.01.2020г 09.02.2020г СТОЯН СТОЯНОВ СТОЯНОВ В 67XX ....

Шапкарят си плюл на петите и хукнал да го догони, за да му връчи акта?

с новото Ферари...

Може.....,кара.....

И ти можеш да ползваш клавиатура, ама нищо хубаво не идва от това

Тя тая алфа как не се е разпаднала при тая скорост.Като им знам състоянието на ходовата част-чудо!!!

явно си забравил че има и нови алфи като например Gulia

абе нови нови ама пак Алфи .

Абе сякаш само той кара с толкова колко други има дето си пробват колите дали могат да летят

примерно на Баневи шоферите! Ама те вече са история...

Повечко реални глоби, взети и под форма на имущество и всичко ще си дойде на мястото. И най-голямото кюфте да си, като ти вземат за месец, два апартамента, виличката, возилото и каквото друго ти остане, пак се прави на сперматозоид ако ти стиска. Въвеждат се пропорционални глоби. За първо такова рекордче десет бона, за повторно двадесет, после като свърши адреналина тридесет и т.н., до победата. Ем Държавата ще вапца, ем народа зад волана ще заприлича на хрисимо ангелче.

Това е приз за наградата ТЕЖАК КРАК браво

А за тебе е приза "неграмотник".

На такъв келеш остави да кара и накрая Господ да си го прибере , ако остане жив , цял живот инвалид

Преди редовно Бургас до София и обратно 2 часа. Сега 3 часа и редовно спирам за кафе и вода, защото се унасям.

SirBob

Това в някой сън, нали?

София-Бургас е 370км. Не ми се струва възможно за 2:04 да го вземеш с шкодичката, ако добавиш още половин час може и да познаеш!?

Нещо повече за АЛФАТА кубинци коне ограничение на скоростта.

когато я плати.

У наше село има един примитив с глоби за скорост и кво ли не още за над 100 бона , и не е платил нищо до сега. Така че си прав , когато вземат парите тогава ще е новина.

За нашите така наречени магистрали и с така наречените шофьори,и 100 км пределна скорост е много

Кой модел е Алфата, каква кубатура?

САМО ЗАТВОР ЗА ТОЗИ ГЪЗАР!!!! НЯМА ОПРАВИЯ ИНАЧЕ!!!!

Да ти си много тъпо парче

Па я съм се возил с 850 км.ч., ма са не фалъ. По пътя ни радар видох, ни гявол.

а тия с амг-тата въобще засичате ли ги или те не са за рекорди....

Най-правилното е след като плати глобата чук в главата

Маам Голфо , че си купим Алфа .

Малко му е на говедото......още пари и точки !

Мда, уплашихте го с тия пари за семки, предполагам, че "шофьорът" си го е преместил в другия крачол.

на печелившия..

Трябва да е поне 10 000 лв.

Аз вдигнах 300 с баварката !

Еми толкоз може кочинката му, за разлика от твоята.

Е и?Хвалиш си ковчега, или че си супер шоФер?

Само пари ли, нещо за отнемане на точки, шофьорска книжка? Или като остане без книжка няма да може да кара и да Ви плаща глоби и рушвети а?

Как ще изпуснат такъв кръводарител.Днес 1050 ,утре пак.

На таз държава пари и трябват, хората са заменими...

Автомобилът е бил с варненска регистрация, че Транспортен Хаос е голям срам!

И 260 сме вдигали.Нищо работа.

285

Брееее!Баси Алфата!