Коментари - Варненски шофьор "летя" с рекордна скорост по "Тракия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брееее!Баси Алфата!

И 260 сме вдигали.Нищо работа.

Автомобилът е бил с варненска регистрация, че Транспортен Хаос е голям срам!

Само пари ли, нещо за отнемане на точки, шофьорска книжка? Или като остане без книжка няма да може да кара и да Ви плаща глоби и рушвети а?

Как ще изпуснат такъв кръводарител.Днес 1050 ,утре пак.

285

Аз вдигнах 300 с баварката !

Трябва да е поне 10 000 лв.

на печелившия..

Мда, уплашихте го с тия пари за семки, предполагам, че "шофьорът" си го е преместил в другия крачол.

Малко му е на говедото......още пари и точки !

Маам Голфо , че си купим Алфа .

Най-правилното е след като плати глобата чук в главата

На таз държава пари и трябват, хората са заменими...

Еми толкоз може кочинката му, за разлика от твоята.

а тия с амг-тата въобще засичате ли ги или те не са за рекорди....

Па я съм се возил с 850 км.ч., ма са не фалъ. По пътя ни радар видох, ни гявол.

САМО ЗАТВОР ЗА ТОЗИ ГЪЗАР!!!! НЯМА ОПРАВИЯ ИНАЧЕ!!!!

Кой модел е Алфата, каква кубатура?

За нашите така наречени магистрали и с така наречените шофьори,и 100 км пределна скорост е много

когато я плати.

Нещо повече за АЛФАТА кубинци коне ограничение на скоростта.

У наше село има един примитив с глоби за скорост и кво ли не още за над 100 бона , и не е платил нищо до сега. Така че си прав , когато вземат парите тогава ще е новина.

Преди редовно Бургас до София и обратно 2 часа. Сега 3 часа и редовно спирам за кафе и вода, защото се унасям.

На такъв келеш остави да кара и накрая Господ да си го прибере , ако остане жив , цял живот инвалид

Това е приз за наградата ТЕЖАК КРАК браво

Повечко реални глоби, взети и под форма на имущество и всичко ще си дойде на мястото. И най-голямото кюфте да си, като ти вземат за месец, два апартамента, виличката, возилото и каквото друго ти остане, пак се прави на сперматозоид ако ти стиска. Въвеждат се пропорционални глоби. За първо такова рекордче десет бона, за повторно двадесет, после като свърши адреналина тридесет и т.н., до победата. Ем Държавата ще вапца, ем народа зад волана ще заприлича на хрисимо ангелче.

Абе сякаш само той кара с толкова колко други има дето си пробват колите дали могат да летят

Е и?Хвалиш си ковчега, или че си супер шоФер?

Тя тая алфа как не се е разпаднала при тая скорост.Като им знам състоянието на ходовата част-чудо!!!

Може.....,кара.....

Шапкарят си плюл на петите и хукнал да го догони, за да му връчи акта?

примерно на Баневи шоферите! Ама те вече са история...

SirBob

Това в някой сън, нали?

София-Бургас е 370км. Не ми се струва възможно за 2:04 да го вземеш с шкодичката, ако добавиш още половин час може и да познаеш!?

явно си забравил че има и нови алфи като например Gulia

А за тебе е приза "неграмотник".

вСИЧКИ ГЛОБИ ДА СЕ РЕИСТРИРАТ В СПЕЦИАЛЕН САЙТ И КОГАТО СЕ ПРИБЕРЕ ГЛОБАТА СЪЩО ДА СЕ ОТЧИТА! НАПРИМЕР водач ИВАН ИВАНОВ ИВАНОВ ТX 35xxHX глоба отнети док изпълнена върнати док 300лв 300лв 09.01.2020г 09.01.2020г 28.01.2020г 09.02.2020г СТОЯН СТОЯНОВ СТОЯНОВ В 67XX ....

абе нови нови ама пак Алфи .

Я да вземе полицията първо да провери как и кой строи магистралите , та да не издържат и 3 години експлоатация , а после да ни занимават с това. Гоним въшките че е по-лесно, а големите прасета си правят далаверите и обричат цялата страна на некачествен живот от некачествените си шосета, щото магистрали в трази територия няма. Даже трябва да се повдигне въпроса да декатегоризират двете ни шосета докато не ги направят магистрали. Последното ми пътуване преброих 17 ограничения на скороста за 40-50 км "магистрала". То не бяха неравности, то не бе чудо. И като съберете глобите от всички мутрафони , които не се водят на работа никъде и не плащат, тогава ми вадете тези статистики.

Новина ще е ако санкцията се реализира.В Гърция за тоз подвиг се спира на място,табелите се свалят от полицията и отнасят.Като те спрат на 10 км.от най близката банка ще го помниш дълго.

И ти можеш да ползваш клавиатура, ама нищо хубаво не идва от това

Какво общо има това с конкретния случай ? Участакът, на който е засечено нарушението е бил с ограничение 140 км/ч., а не 90 или 40-50.

Те такива ФЪШКИ като теб трепят невинни хора

Гоним дребнавото , а оставяме нещата с голям приоритет да си текат така. Естествено че трябва да се глоби и не трябва да се рискува с тази скорост. Но като гледа този младеж как някои с черни скъпи коли и им се разминава винаги и тези същите са строили магистралата по която той кара 30 км с 90 защото така са я построили, дали следващите 10 които се водят ок не мисли да навакса. Да, не е правилно, повечето не биха го направили и не трябва, но има хора кпито не мислят така и за съжаление някой постоянно им дава пример как и с нарушения всичко е ок. Това дали има общо. Или пак няма общо.

Глоба плюс две седмици принудителен Труд и при повторно нарушение до живот С белезници в багажника да се вози

Българина както винаги изпитва силна емоция към коня си! Тоя карал с 240км, и коментиращите го защитават/критикуват. Голяма работа като се е движел на машина чиято задача е да те заведе от точка А до точка Б. Скоростните ограничения трябва да се премахнат. Всеки да кара както му е удобно. Ще ви обърна внимание че държави като наща която има ограничения в скоростта, няма намаляване на пътните злополуки. Всъщност, няма никакви доказателства че ограничението на скоростта, намалява броя на пътните произшествия. Ако вземем за пример Германия където има места без ограничения на скоростта, ще видите че там смъртните случай от произшествия са 4.7 на 100,000 - едно от най ниските в света! В България тази цифра е 8.3 на 100,000 а в любимата ви Гърция дето некои от вас дават за пример, тази цифра е 9.2 на 100,000. Шофирането а като всичко друго...то базирано на култура и манталитет. Никакви скоростно ограничения няма да променят културата и манталитета на хората. Единственото което може, а да им се даде възможността сами да отговаря за поведението си и последствията...карал с 500 км в час, убил някой...айде в зандана за 20г. 100-200 ще го направят и другите сами ще се научат.

А видяхте ли как изчезна "Струма"? Като магистрала, вече е само първокласен път.

Няма държава, в която вместо да ремонтират пропадане на настилката, поставят ограничения на скоростта. И така с години.Визирам "Струма", конкретно. Може би 90% от ограниченията са за преразглеждане, поставяни са преди години, когато се караха Лади и Москвичи, отдавна не са актуални и съобразени с възможностите на съвременните автомобили. И са опасни.

За българина всичко ЗАД граница е по добро и по убаво. Гърците са същите боклуци. 10г съм живял там (и веднага се изнесох като станах на 18г и можех сам да избирам къде да ида). Не ми ги рекламирай. Щот са много умни и точни и за това фалираха..нали? Свалят ти табелките? Да, там за българите законите важат...ама само за българите и други такива варвари :-) За тях си не важат. Вместо да им се впечатляваш, по добре разбери че това с 10км от банката го правят само за такива вулгари като тебе. На тях си такива номера не правят. Смъртните случай от пътни произшествия в България са 8.3 на 100,000 а за Гърция 9.2 на 100,000.