17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше в Тексас, състудентите му щяха да са го отстреляли и щеше да има само 1-2 жертви. Но в Германия, нали мирните хорица нямат право на оръжие, та само престъпниците и талибаните имат...

Е как бе?? Нали тука постоянно се плюе, че само в България се случват такива неща. Как е възможно и то в университет? Тука сега ще получат удар тея същите, които всеки път плюят по нашата страна. В Еропа видиш ли това нямало как да стане... Да ви еб..... п.... майчина

Факта че не да инфо кой е на нас ни е ясно. За младото поколение да знаят, че преди 1989 при новина за атентати и убийства се даваше пълно име на извършителя. Сега ако ще и Се Петър Катедралата да гръмнат минава в графата Една Жена Каза....

Хасан не е взел някой изпит и се е обидил.

Ако е извършено престъплението от бял хетеросексуален мъж, моментално дават данни за престъпника и слагат снимката му. Ако е някой от „мирната религия“ с л@йнян цвят на кожата, то никога не съобщават. Защо ли?

Бошаров или Петров

Ела те, елате всички (мангали), ще се справим! Хахахахахха

Настава следния парадокс. Тия фашисти от ЕС са разграден двор... :))) И хем се живее лошо там, хем тия дето са отишли там на по-лошо са предатели, нищо, че отварят повече възможности в България, като напускат и намалят конкуренцията... :))

Поне вируса да мине и тогава пак стрелби и убийства

Руснак който няма търпение да започне войната срещу запада защото Путя засега се бави с Украйна.

Ако е тъмен - мюсли! Ако е бял - еко талибан! Ако е десен бял - е дошло му е до гуша на човека...

Злите езици твърдат, че на влизане в университета, стрелящият с дългоцевно оръжие питал охраната нещо от рода на "Къде е Алоха'Бар".

панелена Германия, това не е изненада! В Германия се извършват според Евростат 18%повече престъпления от останалите големи държави

Хахахахахахахахахаха. Пак в Евростат пише, че лъжците на глава от населинето в България е адски голям, почти е равен на броя на тия с малки. :)

За да го пишат официално КОЙ лъже и факт за съжаление.Толкова им беше хубав живота на швабите преди безродната шмъркал

Ами не го пишат. Могат да сравняват видове престъпност, но не и престъпността като цяло. Щото 10 убийства са повече от 100 откраднити колела или 200 обидени съседа. Затова няма как да сравняваш престъпност по прицнип. Ако не съм прав, моля, дай линк, където го пише, че Германия е с 18% повисока престъпност от други големи държави (каквото и да значи това).

"Сивата панелена Германия", може да го каже, само човек, който не е бил в Германия. Тия имат толкова гори и паркове в градовете и така се грижат за тях, че зад офиса има зайци. Нищо, че е в центъра на града.

Абе зайци под стрехата завъди дер нахбаар- съседа. Но той е сърбин от Баня Лука и това е частна инициатива. А иначе аз гледам кози и крави от терасата и често мирише на байрише дуфт- смръдня на кравешки лайна. И повечето деца учат до 8ми клас, и после- айдее по кравите.

Май е нормално селото да мирише на животни или? Вече и селата ли станаха панелни в Германия? Вие само за твърдото ядро почнахте да се пишете. Интересното на твърдото ядро е, че като се грижиш само за него, то почва да намалява.

На междублоковите пространства паркове ли им викат в Германия? А зайци има, но бягат като дойдат бездомниците с бирите.

е в България ли да правят престъпления? Колите стари Хората бедни царува олигархията и риска е голям.

Как се влиза в учебо заведение с дългоцевно оръжие? Какъв е този разграден двор?

Радостино моме, "редакторке".... На родния ти език "дълго оръжие" се нарича "дългоцевно оръжие". Ама защо ли му е на "редактор" да знае родния си език...?

Явно е един от новодошлите поклонници на баба Меркел .да ви е честито новото нормално

Данке, Фрау Меркел ... Данке, Данке ... пусна ги в Германия, отиде да си ядеш леберкез на спокойствие, и остави немците да си погребват децата и да слагат плюшени мечета на местата, където поредния промит мозък е решил да сипе мулти-култи толерантност!

Ами нормално 2022 сме все пак. Напсувай някоя с оцветена коса дето се е прекръстила karren, или кажи на едно лапе джендър дето се е само диагнозирало с депресия, и утре сутрин гледай с ak47 какво става. Даже хората тренират как да държат зрителен контакт с превъртелия да не вземат да се пресрешнат в някой коридор докато бягат и директно с headshot да приклющи работата.

Абе как ги измисляте тези неща, бе?! "Въоръжен откри стрелба"?! Да не би да си помисли някой, че невъоръжен човек е открил стрелба...

Или пък, че въоръжения не е открил стрелба...

"e недопустимо подобен инцидент да се случва в университет през 2022 година." Само дето мюслитата още си живет в 15-ти век и ако утрепят "друговерец" ще отидат в Рая! Такива нямат място в Нормалния Свят!

Има едни други уроди още по-опасни от мюслитата. Те наричат неверниците "гои" и не ги считат за хора. Според древната им настолна книга - Талмуда, да убиеш гой не е убийство.

На някой му е дал накъсо четвъртия бустър...

ЗАЩО НЕ СЕ КАЗВА КАКЪВ Е СТРЕЛЕЦЪТ - ДАЛИ ГЕРМАНЕЦ НА КОЙТО МУ Е ПУСНАЛО ОТ МИГРАНТИ, ИЛИ МИГРАНТ ОТ МИРНАТА АЛКАЙДА?

Българин на 3 ракии писнало му от все

Браво , много добре.

черен антиваксър?