Приключиха осемчасовите срещи в Министерски съвет

Днес никой няма да дава изявление, Валери Симеонов ще говори утре

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изявленията на тия безкрайно комроментирани продажници не интересуват никого . С изключение на платените журналки -магистралки . Всъщност може да са полезни за прокуратурата . Разбира се , едва след като цацков - главния прикриватор на тежки престъпления и де юре съучастник , се разкара . Добрата новина е , че в свирепата битка за оглозгания , вмирисан кокъл , малоумните жалкари ще се очистят взаимно ;))) Бог да пази България . Амин.

Осем часа са яли и пили .

"...до края на годината имотите ще бъдат разрушени." И зьащо ще се разрушава нещо направено вече?!?! Варианти много: 1.Да се дават под наем. Така държавата ще си върне парите за заплати и осигуровки за ченгетата. 2.Да ги дадат на мигранти (безплатно разбира се). Така ще ги похвалят от ЕвроГейския съюз (Брюксел).. И ще си вдигнат рейтинга за пред останалите овце в стадото наречено Европа. 3.Да се продадат. (виж т.1. за последствията) 4.сигурно има и още варианти...

Според осведомен източник тримата юнаци са изнасилили гея Борисов.

Благодарим Ви, че спряхте Истанбулската конвенция! Задължително трябва да сте във властта! Явявате се коректив на ГЕРБ!

много жалък и объркан!

Четете и се дивете- Нувел Обсерватьор изнася факти за Красьо Прасьо от Пиротска, който търгува с пасапорти- Що ли Дир. Бг не обели поне една дума за това/ https://www.nouvelobs.com/monde/20181107.OBS5028/bulgarie-la-justice-se-saisit-de-l-affaire-des-fausses-nationalites.html?fbclid=IwAR1QZlkavdrJ8r-HadhHE45UyddexngyxZ-Xm1HSL-0lqT-pmMGFHlW2o

Някой май завижда на Бойко за супер успешното европрецедателство!

Не разбирам смисъла на този ФИЛМ , който мине не мине време "патриотите" прожектират. ИСКАТ ДА НИ ВНУШАТ, ЧЕ КОАЛИЦИЯТА СЕ Е РАЗБИЛА! Как тези ПРЕДАТЕЛИ ще се разбият ??? Да не са луди да го правят. ОЧИТЕ ЩЕ СИ ВАДЯТ , НО НЯМА ДА НАПУСНАТ ВЛАСТТА. Знаят добре, че повече власт няма да видят. ЗАТОВА ИГРАЯТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. С това Борисов ги държи на къс повод и се гаври с тях! На Волен който е толкова ДОЛЕН , ЩЕ ПРИПОМНИМ ТЕКСТОВЕ ОТ ХИМНА НА ПАРТИЯ АТАКА: "Държавата ни горда сега е на колене гербери крадливи говорят за пестене Нищо вече няма в български ръце Само той остана да ги насмете " МРЪСНИЯТ БОКЛУК НЕ САМО НЕ ГИ ИЗМЕТЕ , НО СТАНА И ЧАСТ ОТ ТЯХ. СЪДБАТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ Е ЕДНА - тази на Юда. Надявам се това малко перхидролено човече да получи заслуженото!

Коалицията на патриотите въпреки че имат разногласия е стабилна и няма да има очакваната от противниците на това правителство сензация за разпадането на ОП , това го споделят и тримата лидери от малката коалиция ! Доверието в правителството расте , борбата с корупцията е видима !

"Държавата ни горда сега е на колене гербери крадливи говорят за пестене Нищо вече няма в български ръце Само той остана да ги насмете " КОЛКО МУ ПЛАТИ ДЕБЕЛЯН ЗА МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА КАРАНИКОЛОВ ?? ЗНАЕШ ЛИ?? ДОЛЕН му е искал 7 милиона евро , но е клекнал на 5 милиона евро. ТОЗИ ИЗРОД НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СРАВНЕН С НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН С ЮДА !! Предаде не водача , а НАРОДА на когото общева небивалици!! НАИСТИНА ТОЗИ ХРИСТИЯНИН ЛИ Е И ЗА КАКВА ПРАВОСЛАВНА ВЯРА ГОВОРИ?!! ИЗРОДИ И ПРЕДАТЕЛИ КАТО НЕГО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТЛЪЧВАНИ ОТ ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА!! НИКАКВИ СВЕТИ ПРИЧАСТИЯ И МОЛБИ ЗА ОПРОЩАВАНЕ НЕ БИВА ДА БЪДАТ ЧУТИ!! ДОЛЕН е единият от тези които четоха смъртната присъда на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

тази вечер,пак подстрекаваше,към бунтове и пуч!

То си има затова и импийчмънт !

два файтона хора...

От самото начало беше ясно, че ще се разберат. Пред перспективата да загубят властта стават диалогични, макар и придружено с крясъци. Знаят, че на следващите избори има вероятност да останат под чертата, камо ли да управляват, така че ако ще да се бият, пак ще намерят решение. За власт и пари биха продали и майките си нашите „патриоти“.

Бойко е премиер 9 години и в 5 от тях е подкрепян безусловно от Сидеров. Кой е по-руски агент от двамата?

По руски агент е на майка ти путката. Капито?

Тома Биков хареса това!

Скоро ще приключи и пародията наречена "коалиция" - Сидеров и ПФ!

Гледам тази журналистка от снимката каква жажда за сензация показва на лицето си ! Ама обществото такова търси само сензации !

Не е казал Путин не са захапали Бойко за врата и край на Третото Бойково правителство! Но пак ще го изберем!

волен е руско мекере,което искат да вкарат в европарламента за да му влияат. затова волен се натиска да води листа

Ти вместо да квалифицираш запознай ни коя е тая Мариана Николова.

PEYTSCH

Сутринта бяха два часаразговори, после станаха шест часа ражговори, сегс сумирст вдичко нс осем часа...Колкото и да го въртите вашата прогноза за разпадане на коалицията и мерака за нови избори УМРЯХА.

лумпени, оставка няма да има, хващайте се да работите нещо.

Хей, хомофоби такива, защо ме триете? Ние, педерастите, нямаме ли право да пишев в този форум?

Айде прибирай се бе михлюзин! Нема аз да готвя в къщи!

Абе пичове ! Дали бат Бойко е врЪнал сейфа на Шкемби Воевода ?

Тези опорочиха патриотизма и го представиха в очите и съзнанието на младите българи като висш израз на гешефтарство и себичен егоизъм! Това не са никакви патриоти и лидери на патриотични партии, а са лакоми за власт безродници, за които националната идея не е в името на единството и добруването на българския народ цел за постигане, а е средство за лично облагодетелстване!

Златният пръст на руското посолство отстрани вицепремиер и гледа с празен поглед , докато заявява, че няма проблем. Повече от ясно е, че ВС саботира властта и само идиот може да повярва в чувството му за справедливост. Занапред е глупаво да се вярва на онези, които се самоназовават патриоти- те са пълни измамници , които си мислят, че служат само на себе си.

Далавери предлага любовницата си?

"...аз съм един прост депутат", каза на излизане Сидеров" Верно е! И то много прост. Доживях да се съглася с тебе

Кой ме избра ли? Ами вие! Станишев доста ме държа за златния "пръст", хубаво момче беше. Сега Курнела може и тя да се пробва

Само бавят ОСТАВКАТА. С тези алчни за власт самоизбиващи се и самоизяждащи карикатури държавата ще продължи да се разпада като асфалта на магистрала "ТРАКИЯ" и всичко построено от фирми на ГЕРБ

Че си прост няма спор, въпроса е кои бяха тия идиоти да те изберат за депутат...

че всеки от тримата кандидати при заемането на поста вицепремиер....вкарва в поарламента за депутат човек на някой от трите партии. Е за това е разправията...

Аз казах ли ви че обединените ИДИОТИ нищо добро не ги чака?

Курнела да ми хване златния "пръст".