В разрез с традицията: Риши Сунак остави британците без коледно послание

Вместо това премиерът на Великобритания се обади лично на обществени служители, за да им благодари

Обратно в новината

Коментари - В разрез с традицията: Риши Сунак остави британците без коледно послание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време кой ти мисли за хората които те избират,всичко е заето с бизнеса за войната срещу Русия!

Aм', xape kpишнa ли, yeee?

Ей сега, подробности, нали Кейт ще пее коледни песнички.

сега ще карат по индийските традиции, ква е тая коледа.

Ще излъчи поздравление за бангу Васил

Този не знае на кой свят се намира. Напълно неадекватен и побъркан. Бърше си задника у килима.

Петата колона на Лондон са решили да перат мръсна съвест и същевременно да сложат още една завеса за прикритие, като сложат индиец за премиер.

Режим на тока и масови стачки. Развиват се. Са и тоя шмиргел не направи реч, ма пусна по туитъро укро-пропаганда.

Глупости. Как може да сравнявате нашите неуки с тяхните индийци. 1960 са забивяли на острова или ако во се хване някой неук българин на писанията ви лъжливи и подвеждащи. Дай боже да има мнохо роми като българското журналистче по бтв. Весела Коледа. На острова всичко е затворено днес и ще почиват 3 дни.

Наглите лицемерни англичани са толкова примитивни че неразбраха кога робите им ги надупиха

Нормално... вече ще се поздравяват само за рамазана

Индийски сериал..почна се. Индийчето ще произнесе словото за Дивали, не за Коледа. Догодина може и да забранят Коледа. След това ще обявят кравите за свещенни и по Тайм Скуер ще се разхожат крави.

Този щом не признава Бог, значи не признава и краля. Преброени са дните на Чарлз и кралското семейство.

Менгянининът признава само на Банго Васил.

Сокерес ма, Руши?

Британците лапат чепа на Мамон и са чифутски кенеф.

Ако британците вярваха в Бог, нямаше да разрешат еднополовите бракове, лгтб и всевъзможни подобни тъпотии. Няма как да се сещаш за Бог, само когато един индус не иска да почита празниците ти, които всъщност ти съвсем лицемерно не признаваш

Какво да поздравява? Банго Васил е на друга дата!

ㅤ

Да му платят в бакър и всичко ще си каже. Даже и поздрава за следващата Коледа.

Ще има послание, ма за Банго Васил :)

Имам чувството, че Чарлз ще му свети маслото на този будиски резеняк.

За пореден път, поредна западна държава, се погазват религиозните и традиции, защото лидурът и не изповядва официалната религията на съответната държава. Цар Фердинанд е бил католик и въпреки това е спазвал православните традиции на българския народ. В Англия вече има университет, който предупреждава преподавателите да не си честитят религиозните празници. Англия започва да се затрива и не я виждам, докато не истински англичанин ръководи държавата. Дано скоро се махне и този екземпляр.

Явно все още не е на "ТИ" с английския!

Само така. Хак да им е на тъпите свине. Каквото си търсеха, си го намериха.

Шило

За Байрама ще ги поздрави

За Банго Васил :)

Хора това нищо не е! Тази година белия дом не е украсен коледно а е с цветовете на дъгата - символа на джендърите! Да им честито на краварите вече официално са джендъри! Прочете и ще видите новата украса!

Джендаризма прояжда и съсипва всяка империя, иСащ няма да са изключение, така е било така и ще бъде!

Природата работи към самоунищожение на дефектния биологичен вид ;) така спасява останалата част от еко-средата

Нормално. Тоя не е християнин.

Ми че то когато сме били под турско робство да не падишаха да е честитил Коледата на раята..та сега искате шефа на индусите да честити празника на някви католици или православни..острова полека лека става мюсюлмански както и Европа...тоя път без война ще стигнат до Виена.

Е за Дивали нали поздрави, и за байрямите ще поздарви правилните поданици

Нали ние сме си оправили държавата та ни интересува Англия

Оправихме Украйна и американските интереси..... Време е на следващите началници

Ми той не празнува коледа. Дреме му на капата. Скоро ще имат приветствено слово за рамазан и за харе кришна.

Вълкът козината си мени но нрава не.......

Няма вече Коледа там. Официално е мръсна дума на обществени места.

Суши със спанак на англосаксите. Смях!

В Обединеното Кралство Християните са малцинство, премиерът им е отявлен Хиндуист, какво очаквате от него???

Либералите мразят всичко европейско и всичко, което идва от бялата раса и искат да го унищожат!

Какъв поздрав от човек, който едва ли е вярващ, още по-малко - християнин!

напротив в индийска религия е силно вярващ да не излъжа каква точно

Има ли още слепци и глупаци, които не разбират , че кораба потъва!!! Забрана на коледни празненства, великденски празници и хиляди други обществени традиции се пропускат, отменят или просто забраняват поради “културни различия”. Същите “културни особености” обаче в обратна посока няма, напротив. Либералния фашизъм достига нови върхове като изкоренява Европейското семейство, нация и общество. Осъзнайте се навреме, спрете глобализма и либерал-фашизма!!!

Тия британци са много сбъркани прекалени либерали и защитници на всичко изпратено и нетрадиционно напълниха се с всякакви азиатци и африканци че даже вече и кметове ги избират сега се сърдят че вече и на Коледата им няма да признават а други външни ценности но те както и всички западни страни ще страдат от това само на нас да не ги пробутват

Пътник е! Англичаните няма да му простят.

честит Банго Васил скъпи анлгЕчане!!!

В индо-британия Коледа празнува само християнското малцинство.

е че какво му пука на индиеца Руши за британските традиции

Ами нормално, бившата колония Индия са 1,4 милиарда, бившите господари - 56 мил., време е господарите да връщат дълговете за стотиците години грабеж.

Говориш като неук бедняъ търсещ несъществуваща справедливост.

и руските мужици са над 100 млн, а управляващите ги висша раса евреи само няколко млн.

Нищо,ще ги поздрави на Байрам.

Той е будист, не е мюсюлманин.Не е пакистанец , а индиец.

Нищо не му пречи да поздрави мюсулманите,в много населени места в Англия те са мнозинство.

Не съм сигурен за населено място , където мюмюлманите са повече. Ако визириаш градовете с големи пакистански диаспори като Бирмингам , Манчестър, Лийдс и тн..не са толкова много. На фона на на близо 80 млн население на Острова, мюсюлманите са под 4 милиона, а пакитата са милион и половина. Така, че стига сте говорили глупости.

Белите вече са малцинство в Бирмингам, Манчестър и Лондон. Дъглас Мъри: Всеки, който не харесва това, е обявен за расист

Май доста въздух има в тиквата ти Индийците не се имат изобщо с мюсюлманите, затова има и напрежение с Пакистан.

Остави го, поредното кухо пишлеме прибрало се разочарова от Англия след ягодобер

Мангалтадрънка

Боли го фара за Коледа.

Вижте и на кой се е обадил за светлия празник - на военните?!? И на посланици в ислямски сррани, както и в украйна, където пращат оръжия, наемници, водят война и причиняват неописуеми страдания на християнското население! Да ви е мирна и честита Коледата и Новата година :)))

Искаме си Лиз Тръс!

Искаме нормален англичанин, образован, почтен, християнин.

И ние тука 40.г .си търсим нормален политик да ни поуправлява ..така,че продължавайте и вие да си търсите вашият нормален англичанин..

Човек това е оксиморон в днешно време

Един от малкото ми приятели, които още живеят във Великобритания ми показа "коледен календар" със стачките в Лондон. Оказа се, че почти няма ден от месеца, в който нещо да не стачкува: било транспорт, било летища, било самолетни компании, било доставчици на нещо си... Обясни ми, че той се прибрал за Коледа няколко седмици по-рано, защото 2-те най-големи летища в Лондон по празниците всъщност нямало да работят. Та той си прекарал багажа с колелото до 3-тото (и единствено работещо летище). Защо с колелото? Ами защото нямало работещ транспорт до там. Но пък само от това летище с нискотарифна компания можел да стигне до България. Останалите стачкували. Питах го: добре де, хората там как изобщо живеят? Отговори ми: ами били свикнали и вече даже не се оплаквали. Та толкоз по въпроса за бившата Британска империя.

Лошо нема ,ама малко повече драматизъм за уау ефект е вкарал приятелят ти. Могъл е да си викне убер или такси, завалията, ама щом е решил да го раздава еко :))) А и в Лондон няма само 3 големи летища, а има 6 "major" летища - - Хийтроу, Гатуик, Лутън , Станстед, Сити,Саутенд. А и Летищата работят в момента, стачките бяха на 15 -ти, новите дати за стачки са 29 декември до 1 януари.

А, значи и ти следиш календара със стачките и вече има изменения в него? Безспорно добре си живеете там.

С колело - ако е ходил до Лондон Сити аеърпорт - разбирам, ама оттам май не летят за БГ самолети. Иначе си е жив мазохизъм да въртиш педалите до другите летища, като предполагам най-вероятно е летял от Лутън. Или може би са му се досвидели 70-80 паунда да си плати за такси.

Ришито е поредният клоун, поставен там да забавлява плебса. И да харчи огромни пари за оръжия и агресия. За него Коледа нищо не означава, той нито е християнин, нито е европеец, камо ли британец. Като си изберат британец за премиер - ще се спазват традициите. Дотогава духат

Аре ся на англичаните ще даваме съвети за избор на правителство. Абе вие сериозно ли? Я погледнете наща кочина една година ще стане не могат правителство да изберат. А и нали си бяха избрали британец - Лиз Тръс ква е полякиня? О, датя е жена , трябва да е задължително бял мъж, минал 50-така, за да ги оправи англичаните :))))