В Италия: Защо болид на Ферари е изоставен в гробище за коли в София?

Съдбата на репликата можеше да бъде много по-добра, пише всекидневникът "Кориера дела Сера"

Обратно в новината

Коментари - В Италия: Защо болид на Ферари е изоставен в гробище за коли в София? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пакетче Масло вече Удари 10 лева и Мисирките ще се чудят с какво да ви отвличат вниманието от Гладните Бунтове, които така или иначе предстоят, но просто челта е да бъдат забавени максимално!

Туй не е сметище, а шоурума на автомобилният ни пазар.

Много ни интересува тъпата кола, те хора мизерстват, вие някаква си купчина желязо ще спасявате!

Във всички страни има морги за автомобили, скапан комплексиран селяко

Не знам как мизерстват хора готови да дадат 100 000лв за панелна гарсониера...Това някак си не се връзва с мизерията. Има нещо сбъркато в този народ. Бабичка и старец на село взимат общо 700лв и харчат най-много 200лв, останалите - на влог. И ако ги питаш казват, че умират глад . Наскоро един мой познат, който непрекъснато се оплаква че не му стигат парите си взе гарсониера в София за 120 000лв....КАК ТАКА???

Ли Ма Фа Ра

Хаха Къде го купуваш това ''пакетче'' масло ? Да не е половин килограм? Щото 250гр ги има в Лидл за 5-6лв, а малките ''пакетчета'' (както ти се изразяваш) по 125гр са си 2-3 лв.

Е те за това не стигат парите де, защото отиват за гарсониера. :-)

Нищо не разбрах кой и какво

Бо ли ме фе ра ра.

"новина", която всъщност не е никаква новина... Толкова ли няма истински новини, та запълвате дупките с тези глупости?

само в българия цените на храните не падат, в цяла европа има срив но тук олигопола не дава да паднат, добре, че в София конкуренцията е добра и пържолите в била и фантастико са по 6 лева килограма- едната седмица при едните другата при другата верига. Днес обаче бяха с изтичащ срок и още 50% надолу взех си ги на 3 лв килограм и 10 яица на 1,60 това са промоция на промоцията

Една газова уредба и един теглич на тоя болид и става перфектна кола за лозето. По-хубава не ми трябва.

Изпращат му от Аржентина масло от тюленово мляко.

40 стотинки килото. Повече не давам.

В Италия знаят ли как прекарват последните си дни едно 40-50% от българските пенсионери? Е, като истинск християни, изглежда повече ги еня за нашарени пластмасови отпадъци, поне вестникарите.

Такъв болид имаше пред входа ха хотел "Лъки Банско" преди няколко години.Може да е същият,но това си беше макет.

И кво?

Какво му пука на италианския класов враг за българските пенсионери?

Туй да не е реквизита от клипа на Славчо: Едно Ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен...

Нещо са се объркале италианските мдиии. Как си прдставят че балкански тарикт бизнесмен, ще оставиавтентичен болид ей така на бунището, па дори и само и въглеродни влакна да е останало от болида ?:)))

Те цялата ни държава я ползват и имат за бунище, та една кола ли!!!??

За масло говорим, не за маргарин

Кило краве масло на магазините на Елена е 18лв. Колкото искаш толкова ти теглят.

На мен ми се плаче, като ви видях цените. Майонеза "Hellmans" 15 лева няма и 500гр. Тук кило си взимам за 3 паунда xD Сирене кило 16 лв (тук 200гр са паунд), абе тия дето ви продават боклуците за храна, не са прости и ви дерат кожите от главата до петите. Жалко... А пък ресторантите да не ги споменавам. Че в софийската квартална кръчма порция г#вна под 13 кинта няма. Няма такава жалка държава като Бълхария!

Честно казано не разбрах за какво точно се е разциврил италянския списвач. Това е някъкъв кух макет, който явно вече не нужен никому и е там където му е мястото. За какво е цялата тая тирада.

стой си там в миризливото гето и не се връщай повече. Дай боже повече "мозъци" като теб да изтичат навън, че кой ще мие улици и кенефи....

пак снзационни заглавия но статията глупос.... оказва се че не е ферари ами неакъф жалък макет... кой ли идиот е платил да се публикува тая жалка дописка

спрат на светофар един до друг москвич и ферари; тоя от москвича пита ферарито: -абе брато, тая кола убава ли е? оня от ферарито в доумение му вика: -що въобще питаш... -ми глеам не ги карат много...

с еко-данъците, според мен...

Цега нали разбираш защо в България сте останали само тъпаци?

то и москвичите много не ги карат много, ако става за въпрос

Преди 15 години имаше игра на Шел,за отборна игра смяна на гумите на този макет.

Имаше награда за най бърз отбор,за смяната на четирите колела. Макета обиколи няколко бензиностанции Шел,в различни квартали.

я пак?