В Букурещ организират "ваксинационен маратон" (видео)

След безпрецедентната кампания на медиците от Тимишоара

Обратно в новината

Коментари - В Букурещ организират "ваксинационен маратон" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като се видя, че никой нормален човек, не иска да се ваксинира, защо продължават да ни лъжат, че имало милиони желаещи? Няма такива! Това са само някакви паникьосани ковидиоти, които явно не знаят, че и преди е имало грипове и преди хора са умирали от тях, а това всъщност ще продължи и в бъдеще!

Сега някой ковидиот ще каже нещо от сорта : "Пожелавам ти да видиш празния поглед на близък, и тогава да говориш, че няма ковид" Все едно и преди не са умирали хора със същото темпо - 300 на ден в България.

Вчера бяха организирали "ваксинационен паркинг", днес "маратон", утре - "цирк"! Абе на тия мериннджеи - коронамениджърите, толкова ли не ѝм увира главата, че никаква реклама вече не влияе! Ако щат и задника да си сцепят от измисляне на кампании. За корона-ваксините отдавна вече не важи рекламното правило, че дори лайно с подходящата рекламна кампания, също може да се продаде на добра цена!

Аз мисля, че корона-медиците ще имат по-голям успех, ако към ваксинината добавят по някой лев за опитния заек и обезателно една свирка!

Информацията за "същото темпо" ти е от април миналата година. Ела в 2021 и провери пак дали 500 на ден е същото като 300. Но ако нямаш приятели и роднини, тогава е все едно.

Щом и лудата от входа, дето се хвърли от балкона, я писаха умряла отКовид - 19..... естествено, че ще има повече починали от предишни години.

честно казано грешиш - много искат да се ваксинират.. Дали от страх, дали от повлечен крак на новини/стадо..

Румънците пак са пред нас...

Значи докато не почнат да дават по хилядарка за ваксиниране няма да им потръгнат нещата. То и тогава ще стане само документално без боцкане, ама това е друга тема.

Браво, бързо да се набоцкат всички румънци. Ще броим пилците наесен.

Каква е файдата от броенето, след като няма да те има, когато дойде време да се коментират резултатите?

За съжаление народа ни е пълен с безотговорни и неграмотни дришльовци! като анти-ковид неграмотниците отгоре! Всичките пунктове за ваксинация си работят по график! Хората си се ваксинират!

Разбира се че ще се ваксинират! Хората започнаха да се осъзнават след малоумието което заля медиите относно ваксини и ковид! То не бяха конспирации, то не бяха задушавания от маски, то не бяха CO2 натравяния какви ли не абсолютно неграмотни и малоумни изпълнения! Ясно е вече как действат ваксините като в повечето случай са по-безопасни от аспирин/парацетамол/нурофен които се пият масово за щяло и нещяло! Разумните хора се лекуват и ваксинират, безумните даже и на зъболекар не ходят.............