Коментари - Австрия и Словения подкрепиха ”Южен поток” | Днес.dir.bg

Австрия и Словения подкрепиха ”Южен поток”

Австрия и Словения подкрепиха изграждането на газопровода "Южен поток", като го нарекоха важен проект за гарантиране на стабилни енергийни доставки в региона.

Обратно в новината

Коментари - Австрия и Словения подкрепиха ”Южен поток” | Днес.dir.bg

Коментари

Тези мръсни комунистически австрийци само интереса си гледат.А къде е евроатлантическата солидарност.Те и италианците са такива...

КОЙ МОЖЕ ДА КАЖЕ КОЛКО ЩЕ СТРУВА ГАЗТА СЛЕД 5 ГОДИНИ? АЗ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ БЕШЕ ПО-ЕВТИНА! ЮЖЕН ПОТОК Е ГОЛЯМ ЖЕСТ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ И НА ТОВА МОГА ДА КАЖА НА Г-Н ПУТИН САМО ЕДНО: - БЛАГОДАРЯ ВИ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ! - АКО ВИ ПОТРЯБВА ПОДКРЕПА , В ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМАТЕ ПРИЯТЕЛ!

робски манталитет, няма да роди личности като Орбан, а само отрепки като ББ, Станишев и прочие отпадаци като реаниматорски блок. Само боклуци оцеляват в тази дарена ни от бога райска земя.

Къв Орбан, какво е това чуждопоклоничество? Ние си имаме Стамболов - трябва ни втори като него - първо шут на всички руско-комунистически отрепки, които крадат и разстипват под команда от Москва!

Боклуците са на Позитано 20 и на Врабча 1. ДПС не ги коментирам.

В някои страни,недалеч от тук живеят и управляват мъже!

lucius

В нормалните държави, примерно Австрия и Словения, инвестират в икономика и след това инвестират в скъпо струващи енергийни обекти. При нас е обратно и в повечето случай, поради причини, за които се влиза в затвора, от дадените за пример държави.

много умни. Обещаха на Сталин да тачат паметника на съветски воин сръщу обещание да не се бомбардира Виена. А с Путин точно ще се договорят.

Хайде сега, кажи нещо и за италианците, защото официалната позиция на Италия е, че този проект е приоритетен. Сигурно и те нещо са се разбирали със Сталин.

Долнопробни фашисти са италианците!

Нормалните страни договарят и нормални условия, а в кретенските страни като нашата, условията ги диктува доган и неговия шопар. А ние, децата ни и внуците ни ще плащаме! Разбра ли, умнико!

Австрия и Словения са държави а БГ е територия..

Ekipa na Владимир Владимирович да го пази от ненужни набутвания по недоуточнени проекти.Преди години успяхме д а го опазим в София от набутване по тн енергиини проекти за които вече се знаеше че няма да станат.ВМесто набутване му спасихме авторитета че и важно преродено момче като кученце получи за награда..Напомням че същите медиини манипулатори и ПИАР негодници с е опитаха да набутат и Хилъри Клинтън че уж се борела да изгражда лично седми блок край Дунава и да дупчи със сонди з а шистов газ ..

Набиите си го в главата - Борисов каза че ще строи ЮП - а вие преди няколко дни след посещение от САЩ го спряхте

Той и Борисов се кълнеше по БНТ 1, че който не построи Белене е национален предател. И КВО СТАНА наредиха му ЕРДОГАН и ОБАМА го го спре и той го спря. КАК ДА МУ ВРЯРВАМ СЕГА НА ТАЗИ НАРКОТИКВА???????????????????????????????????????? ЗА КАКВО БЕШЕ НА ИНСТРУКТАЖ В САЩ. ДА ГО НАУЧАТ КАК ДА НИ ИЗЛЪЖЕ ПАП!

Стига манипулации. България под натиск от 3 Щатски сенатора временно спря Южен поток. Реално САЩ са заплашили България, че ако не саботира ЮП САЩ ще ни причинят по-големи щети. ТОВА Е НАШИЯ НОВ ГОЛЯМ БРАТ! Обричащ ни на мизерия и желаещ да ни превърне в ПЛАЦДАРМ срещу Русия. За тях FUCK OF EC важи за всички страни от ЕС. Сега трябва всички да сме единни и да се противопоставим на васалната Брукселска бюрокрация от САЩ. Австрия и Словения трябва да бъдат подкрепени от БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО за да си защитим националния интерес.

Давай другарю политкомисар... Громи здраво омразните хамериканци...

ЮП Е КАЦАТ С МЕДА ЗА УПРАВНИЦИТЕ НИ. НО ДОРИ И ДАБЯХА ВСИЧКИ НЕЩА ОКОЛО НЕГО ОТКРИТИ-ПАК ТРУДНО ЩЕ СЕ ПОСТРОЙ. КОНКУРЕНЦИЯ Е НА СЕВЕРЕН ПОТОК И ПРОЕКТИРАЩИЯ СЕ ЗАПАДЕН!

де, да беше селяк... трол си.

Замразяването на проекта под натиска Е С в България е доказателство,че нито ние можем да защитим интересите си, нито Е С пред С А Щ.Е С защитава интересите на Щатите.РЕЗИЛ.

че малко хора го разбират и почват да се делят на Про и Анти Руски настроения. А истината си я казал много точно.

но в ЕС разбират, че Америка води война сръщу ЕС, и то не прикрита последно време.

Явно не им достига демокрацията и имат собствено мнение, различно от това на САЩ.

набийте си в главите-ОСТАВКА НЯМА ДА ИМА И ПОТОКЪТ ЩЕ СЕ СТРОИ!!!ГЕРБЕРСКИЯТ ПРОТЕСТ НЕ УСПЯ!!!!

ME

Къде е Австрия, къде е Южен поток?

Австрия е една от крайните му точки.

ME

Абе друго имах предвид, ама като се чете буквално.

ME

Айде пак! Да бъде или да не бъде? Абе кой ги пуска тия фишеци? Добре, че слушам Дарик и Пролет Велкова...

Тия австрийците явно си нямат реформаторски блок щом мислят така .Къде са техните полуидиоти -инджевци сугаревци и прочее "експертна "измет за да ги спасят от руските доставки ,къде е Йотингер бре да им натрие носа и да им отвори очите на тези самозабравили се австрийци и словенци.

Колега знаеш ли как ще ми дойдат премиалните на време. Ама и този Путков ли беше или Путинов май беше, много ги забави идиота му с идиот...

Нека да се обсъдят отговорите на България към ЕК по повдигнатите въпроси за спазване на Европейските акони. Да се отстранят забележките и да се отстоят при договарянето с Русия, но така че България да остане печеливша.

Е, нека, ама комисионните ще пропаднат.

Веднага Е. Сугарев, Н. Тицин, Е. Дайнов, И. Инджев да тръгват за Австрия, да обявят австрийците за комунисти и слуги на Путин! Веднага!

Ха сега де!

ПАК МАНИПУЛАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ, ТИП ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ-ДПС! ЕВРОПА НЯМА НИЩО ПРОТИВ ПРОЕКТА! ЕВРОПА Е ПРОТИВ МАФИОТСКИТЕ МЕТОДИ ПРИ СТРОЕЖА МУ от БСП/ДПС! 1. проектът нараства от 1,7 на 4,2 млрд. и никой не дава обяснение очевидно вътре има доста нетипични за европейските стандарти бизнес практики. 2. "Южен поток" щеше да се строи от компании, близки до власта и фирми, зад което стоят фирми, свързани с Делян Пеевски и собственика на Корпоративна търговска банка Цветан Василев 3. Няма доказани системи за управление на проектите, с подобни реализирани проекти. Ние бързаме да реализираме проекти, без да обръщаме внимание, че има стандарти. Няма никакъв шанс подобен проект да мине, без ЕК да се намеси, вкл. и чрез разследвания. 4. Българската общественост не знае въз основа на какви изследвания, проучвания и анализи българското правителство е приело, че този проект е изгоден за България. Две компании и двете свързани с "Газпром" са направили някакви изследвания, които някой на тъмно е прочел и българската общественост е бомбардирана с мантри. Толкова е скучно това да се полемизира, тъй като не е толкова сложно за всеки човек, който е работил в сферата да знае, че има стандарти и те не могат да се нулефицират и да се неутрализират от това, че един политик, било той депутат, каже някъде, че това е много изгоден проект. 5. Тези анализи и разчети няма да бъдат дадени, няма да бъде разкрит нито един договор, нищо от това същностно, което трябва да докаже, че са защитени националните интереси, няма да бъде дадено. Това, което виждаме, е как една група, която в момента е на власт, е приватизирала националния интерес. Националният интерес може да се приватизирала от тези, които са на власт в името на тези четири компании, които са подизпълнители. Само, че има друг национален интерес - на различните потребители и на различните данъкоплатци.

А мислиш ли,че в крайна сметка ще се намери и възложи на фирма,от която никой от управляващите в България или ЕС,няма да е свързан с нея?Просто става въпрос за много пари и сега целта е да не се допусне изграждане под управлението на коалицията.След изборите,ще видим,при какви условия ,по различни от сегашните ще започне, със СИГУРНОСТ,строителството.

достойнство така е: Германия си изгради не един а два Северни потока, Турция си изгради син поток, а ние бяхме заобиколени от прословутото Набуко. Сега ще ни заобиколи и Южен поток. И тогава кво праим???

Проблема на путинофилите е, че не вниквате в написаното. Това вероятно е следствие на генетични вродени малформации в областта на черепната кухина... Какви два Северни потока, какви пет лева. Нали част от Син поток минава през Луганска област... и в крайна сметка се затваря с изградената ни връзка с Турция...

Набуко не е тръгвало, че да ни заобикаля.

Мутиралият комунизъм воюва срещу "гадния запад" с газови тръби, войници без униформи, ядрен рекет и други "модерни" оръжия, които нормалният мозък на човек израсъл в демократична държава не осъзнава веднага. Надявам се вече започват да осъзнават, че Южният поток е едно оръжие на кремълската мафия срещу Европа и най-вече срещу малките страни като България. Това се доказва с цифри-параметрите на тайните договорки в пъти по-неизгодни от други такива.

Доколкото може да се съди от текста, Австрия няма нищо против войната, която описваш, т.е., Русия да я атакува, като и продава газ. Австрийците очевидно не искат да превърнат малката си, китна държава в бунище, дупчейки я за шистов газ.

Аз пиша пълни глупости! Преди 2 месеца написах, че като Щатите свалят цените на петрола, ще съсипят Русия. През това време обаче цените вместо да паднат се увеличиха с 5 долара за барел и само от тази разлика, Русия печели допълнително 35 милиарда на година, с които може да се построят два Южни потока. Поради това не обръщайте внимание на това, което пиша. Аз пиша глупости. Аз съм тъпо парче, тъпо копеле. За сметка на това обаче съм грозен, злобен и проклет.

Честно казано, не мога да разбера това родно умиление пред западните страни, които са олицетворение основно на лицемерие, демагогия и двойни стандарти. Ето например тази мантра - трябвало да диверсифицираме енергийните доставки, не можело само от Русия да зависим. Чудесно! Добра логика. Аз предлагам на основите на същата логика да диверсифицираме и военното сътрудничество. Защо ще ни пазят само НАТО и САЩ? Нека да се включим и в някое китайско НАТО и да им дадем бази и на тях. Ето, справедлива диверсификация. Ама не можело? Значи за газа може, а за друго не може? Ето ви нагледно какво представлява западната демагогия. Опомнете се и се огледайте - светът не е само САЩ и Русия. Въобще не трябва да има такива дилеми пред нас.

Каква я мислеха Иво Инджев, Найо Цицин и др. върли русофоби, каква стана...Ами сега кво прайм?!

Ами от понеделник тия двамцата тръгват по телевизиите да ни разправят, че Австрия и Словения и те са се продали на руснаците!

Когато жена му на Зайо Цицин пя в Болшой театър той нема нищо против, че я и рекламираше саже.

ЮП противоречи на разширяването на НАТО към Украйна и за това Запада е против, въпреки всичките други ползи от него. Ако България направи интерконекторните връзки преди ЮП ЕС ще има още един лост да ни дърпа конците, това директно означава , че никога няма да има ЮП. А бе хора, искате да не сме зависими от Руски газ, а така лесно се давате да сме зависими от ЕС. На нас ни трябват повече проекти, защото утре ЕС може да се разпадне (не невъзможно) и после какво ще правим?

Нищо не е невъзможно ,но това е въпрос на приоритети , ако не знаете сме в ЕС и се стремим да с е доближим към развитите европейски страни . А нашите социалисти и русофили , още от времето на социализмА при живков искат западни стоки и екскурзиики,но не признават факта че модела който беше ПРИКЛЮЧИ ..НАМА ГО ..И СИ ИЗПЯ ПЕСЕНТА

Прав си, модела който беше го няма, ти го каза, защо мислиш че модела конфронтация с Русия е по-добър от модела санкции за всичко което можем да направим.

Защо социализмът свърши? Даваш 4 милиарда, отчиташ преизпълнение на плана 20 години не получаваш нищо, след това нарязваш желязото за скрап... И продаваш лев килото и се обявяваш за крупен бизнесмен търгуващ с метали.

рязането за скрап почна след "великата" приватизация на Костов Ела питай в Русе къде изчезнаха машините на КТМ-то някои да си тъпи идиоти само, но ти си виртуоз в това отношение

Костов е виновен и за наводненията.. Няма такова нещо , няма вече социалистически блок ,Разберете го веднъж за винаги ! И плъховете напуснаха кораба..а една Москава не е пример за живот.

"Зъл дух" не пиши неща, които не си ги видял с очите си а си ги чул в някое кафене! Тази тема не е за тебе!

ИСКАМ СЕ ЛЕЕ ЛОЙ И КРЪВ ТЕЗИ МЕКОТЕЛИ ЗАСЛУЖАВАТ САМО ТОВА..... ИНАЧЕ НА РУСНАЦИТЕ ИМ Е ЛЕСНО ДА МАЧКАТ СИРОМАШКА ДЪРЖАВА И Т Е ДА СИ Я КУПЯТ....... ДОКАТО НЕ СА ВИ ЗАТВОРИЛИ ГРАНИЦИТЕ ОТ ЕС БЯГАЙТЕ ЗАЩОТО ПОСЛЕ СТАВАТЕ РУСКА ЖМЕЛ А ОТ ТАМ ОТТЪРВАНЕ НЯМА...

Само не разбрах защо България трябва да даде територия и да плати този проект и нищо да не получава, а австрийци и италианци да си топлят задниците, пък руснаци да си продават газта?

А най-смешното е, че български и руски фирми щели да строят тръбата.... Смешна работа... Руснаците една подводница не можаха да извадят от морето. 900 км тръба щели да строят и то в Черното море, а нашите една могистрала за 40 години не успяха да направят като хората. Пак ще откраднат едни пари, а на баламите ще обясняват, че Сорос бил виновен.

Подкрепят го защото все още не са се консултирали с Хамериканците....

ами да всичко в тоя живот е борба за влияние , вие какво потив имате ?

против съм да гледам как Американците се подготвят да дупчат за Шистов ГАЗ в Добруджа и да източват Хан Аспарух, а ние защитаваме техните интереси. Така и не излезе един политик да каже с какво американците ни държат че не можем да им се опнем....

не мога да разбера наркоманизираните и неграмотни ол.игофрени по-долу, които коментират - струва ми се, че не само са неграмотни, ами имат и трайни умствено психически отклонения - интересно дали е на генно онаследена основа или са облъчени по определено направление. Относно темата - пак ще изядем хурката: Искам сега оне.зи идотчета, които говореха против ЮП и как Австрия шяла да се обяви против - искам сега да коментират случващото се. Защото пак си ритнахме бъчвето под краката и ще виснем на бесилото като прани гащи - за кой ли път вече!!! като ни заобиколи ЮП само ни остава да наблюдаваме, да скимтим и пак много, ама много да умуваме...

Много сте злобен и с ниско ниво на интелект и грамотност (онаследени?) за да можете да разберете нещо по-сложно от хурката.

Като ни заобиколи, ще си пуснем едно отклонение и готово. Заревали сте все едно във вашия джоб ще влизат парите от тоя газопровод.... Или момент.... Май имаше нещо че 20 години нищо няма да плащат!

И Иван Костов пусна едно отклонение като строиха предния то така става както си мислиш

И трябва ли да вярваме,че сме свободни хора, в свободна Европа,че сме независими!? Такава комедия сме......

Така е! Невероятна комедия сте!

Това е все да се твърди че Станишев и Доган са БЪлгария не е удобно.Да напомним че диверсията с "Южнио поток " е декодирана навреме и за да не изложим ПУтин В.В. по време на официално посещение в СОфия вместо да ну пробутват диверсионни проекти му подариха хубава Българска каракачанка ..Кой му набутва в Австрия и СЛовения пак този ограбващ проект да се провери веднага..

Лъжат и Австрия и Словения са твърдо против да се уврежда охраната на черно море с недопустими газопроводи по дъното вкл до 2000 метра дълбочина ..на всички е ясно че руснаците една лека кола не могат да направят камо ли безопасни тръбопроводи и то по силно натрошеното дъно на черно море от изключително жестока военна интервенция в недалечното минало.>Вероятно с а нарочно наркоманизирани като този на снимката и като ония от газпром...

дир.бг и владимир жейнов също подкрепиха южен поток

Медведев играе руският "Стани Богат", Втори въпрос "Какво е Южен поток". Медведев иска жокер на "Обади се на приятел" и пита по телефона: - Вова 100 рубли стигат ли да се напием? - Да! - Отказвам се!

я кажи един виц за бжежински - бащата на съвременната диктатура на нагона на мъжа към мъжа! аз мога да ти кажа, когато бжежински казвал увага увага и целия бел дом започнал да ляга, ама по гръб де. хахах, разбиш.. по гръб, като тренирани костовачета пред богат, клиент, които обичал да връща лентата назад, понеже обичал да гледа как проститутките му плащат...

при Иван Черния-Костов дошъл некакъв украинец Игор Смешко /не е майтап/ ако го преведем на български - Смешников, та той каза че украйна е готова да си плати дълга, тя е "винаги готова" но никога не го плаща ))) Игор Смешников всъщност е дошъл да забрани южния поток - сам си го каза

къде треваше да се смеем, че не чаднах. украинците са продължението на поляшките цигани. имаха си папа, ама само да им оправдава кражбите.

Сега и Италия и Гърция трябва да си кажат думата газта не е за България а за Европа Някой подклажда да не се прави та той да има изгода това е САМО Германия Що не пискат за другите тръби където минават през страната поне още 5-6 има .

някож пак не е разбрал. ю п може и да има, но по правилата на пазарната икономика, а не да ми се строи ограда с турция, дето е платена пет пъте вече и още да я ннема. аре без! някои против? нема! приема се единодушно!

ти как изчисли колко струва оградата,материaлите и труда,та приказваш,аиде стана въображаем калкулатор?

но да съм докраи откровен, не си мърдам и малкия пръст за вас, долкато при вас върлува цензураторката -идиотка. ако сте си избрали нея за гласът на америка, то моля- слушаите си я. аз отстъпвам, но не защото сам разумен, а именно защото не съм. bella ciao!

путин затваря крана на газта а европа му затваря крана на кислорода /паричките/ кои ще издаржи се пита и одговора е ясен.

маи точно не ви е ясен, щото парите са си пари, във величини, а кои е глупака? аз мисля, ако ми позволи синиото единство да наруша обета за мълчанието на бота ви за робството на българските форуми,, че путкин си прави ебаси гаргарата с вас, но това е само предположение, моля ви на колена, сини тролчетaaaa, не ме триите! ааааахххх... буххууу... оллааалаааа... абе и такка нататъка,

Америка е в агония. Тази пирамида на алчността всеки момент ще се срути!

и лисицата мислела ше ще паднат на овена топките и цял ден тичала след него ... но не паднали.

америка е в дъното. и завлича всичкибалъци с хубавите си приказки на сирени... а спасение взорат не види. е, може би ботката ви ще ви спаси, все пак, наж, накрая, ама се съмнявам, като я гледам колко е тъпа. пък и толкова години единичнa свобода и бе дадено...

По времето на зрелия социализъм имаше един виц: Капитализмът бил на бъба на пропастта и аха да падне. Обаче не пада, а какво прави там? Гледа социализма какво прави долу.

ама да чуеш умна дума от тех - иоок! бан за питащите ве! но и зандан за ботката от дпс!

бензиностанцята русия и главня бензинджия путин са в фалит.газопровод може да има само след отстраняването на главния бензинджя путин

верно, и кого ще поставите на негово место бе ботке? костов мангасара-лаборантина ли. много сте зле бе мамина чаве,, честно!

Не Костов ами БОКО.

Като свърши газта при предстоящата газова криза ние пак ще го бараме голия. Но нека важното е да са доволни новите ни господари от запад. Предишните ни господари от изток поне ни даваха суровини на цени в пъти по ниски от пазарните. Новите ни дават само един голям гол *.

Яжте фасул и добивайте газ.

Руснаците да спрят добива на газ и да се успокои светЪт.

Коментари - Австрия и Словения подкрепиха ”Южен поток” | Днес.dir.bg

Австрия и Словения подкрепиха ”Южен поток”

Австрия и Словения подкрепиха изграждането на газопровода "Южен поток", като го нарекоха важен проект за гарантиране на стабилни енергийни доставки в региона.

Обратно в новината

Коментари - Австрия и Словения подкрепиха ”Южен поток” | Днес.dir.bg

Коментари

Тези мръсни комунистически австрийци само интереса си гледат.А къде е евроатлантическата солидарност.Те и италианците са такива...

КОЙ МОЖЕ ДА КАЖЕ КОЛКО ЩЕ СТРУВА ГАЗТА СЛЕД 5 ГОДИНИ? АЗ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ БЕШЕ ПО-ЕВТИНА! ЮЖЕН ПОТОК Е ГОЛЯМ ЖЕСТ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ И НА ТОВА МОГА ДА КАЖА НА Г-Н ПУТИН САМО ЕДНО: - БЛАГОДАРЯ ВИ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ! - АКО ВИ ПОТРЯБВА ПОДКРЕПА , В ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМАТЕ ПРИЯТЕЛ!

робски манталитет, няма да роди личности като Орбан, а само отрепки като ББ, Станишев и прочие отпадаци като реаниматорски блок. Само боклуци оцеляват в тази дарена ни от бога райска земя.

Къв Орбан, какво е това чуждопоклоничество? Ние си имаме Стамболов - трябва ни втори като него - първо шут на всички руско-комунистически отрепки, които крадат и разстипват под команда от Москва!

Боклуците са на Позитано 20 и на Врабча 1. ДПС не ги коментирам.

В някои страни,недалеч от тук живеят и управляват мъже!

lucius

В нормалните държави, примерно Австрия и Словения, инвестират в икономика и след това инвестират в скъпо струващи енергийни обекти. При нас е обратно и в повечето случай, поради причини, за които се влиза в затвора, от дадените за пример държави.

много умни. Обещаха на Сталин да тачат паметника на съветски воин сръщу обещание да не се бомбардира Виена. А с Путин точно ще се договорят.

Хайде сега, кажи нещо и за италианците, защото официалната позиция на Италия е, че този проект е приоритетен. Сигурно и те нещо са се разбирали със Сталин.

Долнопробни фашисти са италианците!

Нормалните страни договарят и нормални условия, а в кретенските страни като нашата, условията ги диктува доган и неговия шопар. А ние, децата ни и внуците ни ще плащаме! Разбра ли, умнико!

Австрия и Словения са държави а БГ е територия..

Ekipa na Владимир Владимирович да го пази от ненужни набутвания по недоуточнени проекти.Преди години успяхме д а го опазим в София от набутване по тн енергиини проекти за които вече се знаеше че няма да станат.ВМесто набутване му спасихме авторитета че и важно преродено момче като кученце получи за награда..Напомням че същите медиини манипулатори и ПИАР негодници с е опитаха да набутат и Хилъри Клинтън че уж се борела да изгражда лично седми блок край Дунава и да дупчи със сонди з а шистов газ ..

Набиите си го в главата - Борисов каза че ще строи ЮП - а вие преди няколко дни след посещение от САЩ го спряхте

Той и Борисов се кълнеше по БНТ 1, че който не построи Белене е национален предател. И КВО СТАНА наредиха му ЕРДОГАН и ОБАМА го го спре и той го спря. КАК ДА МУ ВРЯРВАМ СЕГА НА ТАЗИ НАРКОТИКВА???????????????????????????????????????? ЗА КАКВО БЕШЕ НА ИНСТРУКТАЖ В САЩ. ДА ГО НАУЧАТ КАК ДА НИ ИЗЛЪЖЕ ПАП!

Стига манипулации. България под натиск от 3 Щатски сенатора временно спря Южен поток. Реално САЩ са заплашили България, че ако не саботира ЮП САЩ ще ни причинят по-големи щети. ТОВА Е НАШИЯ НОВ ГОЛЯМ БРАТ! Обричащ ни на мизерия и желаещ да ни превърне в ПЛАЦДАРМ срещу Русия. За тях FUCK OF EC важи за всички страни от ЕС. Сега трябва всички да сме единни и да се противопоставим на васалната Брукселска бюрокрация от САЩ. Австрия и Словения трябва да бъдат подкрепени от БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО за да си защитим националния интерес.

Давай другарю политкомисар... Громи здраво омразните хамериканци...

ЮП Е КАЦАТ С МЕДА ЗА УПРАВНИЦИТЕ НИ. НО ДОРИ И ДАБЯХА ВСИЧКИ НЕЩА ОКОЛО НЕГО ОТКРИТИ-ПАК ТРУДНО ЩЕ СЕ ПОСТРОЙ. КОНКУРЕНЦИЯ Е НА СЕВЕРЕН ПОТОК И ПРОЕКТИРАЩИЯ СЕ ЗАПАДЕН!

де, да беше селяк... трол си.

Замразяването на проекта под натиска Е С в България е доказателство,че нито ние можем да защитим интересите си, нито Е С пред С А Щ.Е С защитава интересите на Щатите.РЕЗИЛ.

че малко хора го разбират и почват да се делят на Про и Анти Руски настроения. А истината си я казал много точно.

но в ЕС разбират, че Америка води война сръщу ЕС, и то не прикрита последно време.

Явно не им достига демокрацията и имат собствено мнение, различно от това на САЩ.

набийте си в главите-ОСТАВКА НЯМА ДА ИМА И ПОТОКЪТ ЩЕ СЕ СТРОИ!!!ГЕРБЕРСКИЯТ ПРОТЕСТ НЕ УСПЯ!!!!

ME

Къде е Австрия, къде е Южен поток?

Австрия е една от крайните му точки.

ME

Абе друго имах предвид, ама като се чете буквално.

ME

Айде пак! Да бъде или да не бъде? Абе кой ги пуска тия фишеци? Добре, че слушам Дарик и Пролет Велкова...

Тия австрийците явно си нямат реформаторски блок щом мислят така .Къде са техните полуидиоти -инджевци сугаревци и прочее "експертна "измет за да ги спасят от руските доставки ,къде е Йотингер бре да им натрие носа и да им отвори очите на тези самозабравили се австрийци и словенци.

Колега знаеш ли как ще ми дойдат премиалните на време. Ама и този Путков ли беше или Путинов май беше, много ги забави идиота му с идиот...

Нека да се обсъдят отговорите на България към ЕК по повдигнатите въпроси за спазване на Европейските акони. Да се отстранят забележките и да се отстоят при договарянето с Русия, но така че България да остане печеливша.

Е, нека, ама комисионните ще пропаднат.

Веднага Е. Сугарев, Н. Тицин, Е. Дайнов, И. Инджев да тръгват за Австрия, да обявят австрийците за комунисти и слуги на Путин! Веднага!

Ха сега де!

ПАК МАНИПУЛАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ, ТИП ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ-ДПС! ЕВРОПА НЯМА НИЩО ПРОТИВ ПРОЕКТА! ЕВРОПА Е ПРОТИВ МАФИОТСКИТЕ МЕТОДИ ПРИ СТРОЕЖА МУ от БСП/ДПС! 1. проектът нараства от 1,7 на 4,2 млрд. и никой не дава обяснение очевидно вътре има доста нетипични за европейските стандарти бизнес практики. 2. "Южен поток" щеше да се строи от компании, близки до власта и фирми, зад което стоят фирми, свързани с Делян Пеевски и собственика на Корпоративна търговска банка Цветан Василев 3. Няма доказани системи за управление на проектите, с подобни реализирани проекти. Ние бързаме да реализираме проекти, без да обръщаме внимание, че има стандарти. Няма никакъв шанс подобен проект да мине, без ЕК да се намеси, вкл. и чрез разследвания. 4. Българската общественост не знае въз основа на какви изследвания, проучвания и анализи българското правителство е приело, че този проект е изгоден за България. Две компании и двете свързани с "Газпром" са направили някакви изследвания, които някой на тъмно е прочел и българската общественост е бомбардирана с мантри. Толкова е скучно това да се полемизира, тъй като не е толкова сложно за всеки човек, който е работил в сферата да знае, че има стандарти и те не могат да се нулефицират и да се неутрализират от това, че един политик, било той депутат, каже някъде, че това е много изгоден проект. 5. Тези анализи и разчети няма да бъдат дадени, няма да бъде разкрит нито един договор, нищо от това същностно, което трябва да докаже, че са защитени националните интереси, няма да бъде дадено. Това, което виждаме, е как една група, която в момента е на власт, е приватизирала националния интерес. Националният интерес може да се приватизирала от тези, които са на власт в името на тези четири компании, които са подизпълнители. Само, че има друг национален интерес - на различните потребители и на различните данъкоплатци.

А мислиш ли,че в крайна сметка ще се намери и възложи на фирма,от която никой от управляващите в България или ЕС,няма да е свързан с нея?Просто става въпрос за много пари и сега целта е да не се допусне изграждане под управлението на коалицията.След изборите,ще видим,при какви условия ,по различни от сегашните ще започне, със СИГУРНОСТ,строителството.

достойнство така е: Германия си изгради не един а два Северни потока, Турция си изгради син поток, а ние бяхме заобиколени от прословутото Набуко. Сега ще ни заобиколи и Южен поток. И тогава кво праим???

Проблема на путинофилите е, че не вниквате в написаното. Това вероятно е следствие на генетични вродени малформации в областта на черепната кухина... Какви два Северни потока, какви пет лева. Нали част от Син поток минава през Луганска област... и в крайна сметка се затваря с изградената ни връзка с Турция...

Набуко не е тръгвало, че да ни заобикаля.

Мутиралият комунизъм воюва срещу "гадния запад" с газови тръби, войници без униформи, ядрен рекет и други "модерни" оръжия, които нормалният мозък на човек израсъл в демократична държава не осъзнава веднага. Надявам се вече започват да осъзнават, че Южният поток е едно оръжие на кремълската мафия срещу Европа и най-вече срещу малките страни като България. Това се доказва с цифри-параметрите на тайните договорки в пъти по-неизгодни от други такива.

Доколкото може да се съди от текста, Австрия няма нищо против войната, която описваш, т.е., Русия да я атакува, като и продава газ. Австрийците очевидно не искат да превърнат малката си, китна държава в бунище, дупчейки я за шистов газ.

Аз пиша пълни глупости! Преди 2 месеца написах, че като Щатите свалят цените на петрола, ще съсипят Русия. През това време обаче цените вместо да паднат се увеличиха с 5 долара за барел и само от тази разлика, Русия печели допълнително 35 милиарда на година, с които може да се построят два Южни потока. Поради това не обръщайте внимание на това, което пиша. Аз пиша глупости. Аз съм тъпо парче, тъпо копеле. За сметка на това обаче съм грозен, злобен и проклет.

Честно казано, не мога да разбера това родно умиление пред западните страни, които са олицетворение основно на лицемерие, демагогия и двойни стандарти. Ето например тази мантра - трябвало да диверсифицираме енергийните доставки, не можело само от Русия да зависим. Чудесно! Добра логика. Аз предлагам на основите на същата логика да диверсифицираме и военното сътрудничество. Защо ще ни пазят само НАТО и САЩ? Нека да се включим и в някое китайско НАТО и да им дадем бази и на тях. Ето, справедлива диверсификация. Ама не можело? Значи за газа може, а за друго не може? Ето ви нагледно какво представлява западната демагогия. Опомнете се и се огледайте - светът не е само САЩ и Русия. Въобще не трябва да има такива дилеми пред нас.

Каква я мислеха Иво Инджев, Найо Цицин и др. върли русофоби, каква стана...Ами сега кво прайм?!

Ами от понеделник тия двамцата тръгват по телевизиите да ни разправят, че Австрия и Словения и те са се продали на руснаците!

Когато жена му на Зайо Цицин пя в Болшой театър той нема нищо против, че я и рекламираше саже.

ЮП противоречи на разширяването на НАТО към Украйна и за това Запада е против, въпреки всичките други ползи от него. Ако България направи интерконекторните връзки преди ЮП ЕС ще има още един лост да ни дърпа конците, това директно означава , че никога няма да има ЮП. А бе хора, искате да не сме зависими от Руски газ, а така лесно се давате да сме зависими от ЕС. На нас ни трябват повече проекти, защото утре ЕС може да се разпадне (не невъзможно) и после какво ще правим?

Нищо не е невъзможно ,но това е въпрос на приоритети , ако не знаете сме в ЕС и се стремим да с е доближим към развитите европейски страни . А нашите социалисти и русофили , още от времето на социализмА при живков искат западни стоки и екскурзиики,но не признават факта че модела който беше ПРИКЛЮЧИ ..НАМА ГО ..И СИ ИЗПЯ ПЕСЕНТА

Прав си, модела който беше го няма, ти го каза, защо мислиш че модела конфронтация с Русия е по-добър от модела санкции за всичко което можем да направим.

Защо социализмът свърши? Даваш 4 милиарда, отчиташ преизпълнение на плана 20 години не получаваш нищо, след това нарязваш желязото за скрап... И продаваш лев килото и се обявяваш за крупен бизнесмен търгуващ с метали.

рязането за скрап почна след "великата" приватизация на Костов Ела питай в Русе къде изчезнаха машините на КТМ-то някои да си тъпи идиоти само, но ти си виртуоз в това отношение

Костов е виновен и за наводненията.. Няма такова нещо , няма вече социалистически блок ,Разберете го веднъж за винаги ! И плъховете напуснаха кораба..а една Москава не е пример за живот.

"Зъл дух" не пиши неща, които не си ги видял с очите си а си ги чул в някое кафене! Тази тема не е за тебе!

ИСКАМ СЕ ЛЕЕ ЛОЙ И КРЪВ ТЕЗИ МЕКОТЕЛИ ЗАСЛУЖАВАТ САМО ТОВА..... ИНАЧЕ НА РУСНАЦИТЕ ИМ Е ЛЕСНО ДА МАЧКАТ СИРОМАШКА ДЪРЖАВА И Т Е ДА СИ Я КУПЯТ....... ДОКАТО НЕ СА ВИ ЗАТВОРИЛИ ГРАНИЦИТЕ ОТ ЕС БЯГАЙТЕ ЗАЩОТО ПОСЛЕ СТАВАТЕ РУСКА ЖМЕЛ А ОТ ТАМ ОТТЪРВАНЕ НЯМА...

Само не разбрах защо България трябва да даде територия и да плати този проект и нищо да не получава, а австрийци и италианци да си топлят задниците, пък руснаци да си продават газта?

А най-смешното е, че български и руски фирми щели да строят тръбата.... Смешна работа... Руснаците една подводница не можаха да извадят от морето. 900 км тръба щели да строят и то в Черното море, а нашите една могистрала за 40 години не успяха да направят като хората. Пак ще откраднат едни пари, а на баламите ще обясняват, че Сорос бил виновен.

Подкрепят го защото все още не са се консултирали с Хамериканците....

ами да всичко в тоя живот е борба за влияние , вие какво потив имате ?

против съм да гледам как Американците се подготвят да дупчат за Шистов ГАЗ в Добруджа и да източват Хан Аспарух, а ние защитаваме техните интереси. Така и не излезе един политик да каже с какво американците ни държат че не можем да им се опнем....

не мога да разбера наркоманизираните и неграмотни ол.игофрени по-долу, които коментират - струва ми се, че не само са неграмотни, ами имат и трайни умствено психически отклонения - интересно дали е на генно онаследена основа или са облъчени по определено направление. Относно темата - пак ще изядем хурката: Искам сега оне.зи идотчета, които говореха против ЮП и как Австрия шяла да се обяви против - искам сега да коментират случващото се. Защото пак си ритнахме бъчвето под краката и ще виснем на бесилото като прани гащи - за кой ли път вече!!! като ни заобиколи ЮП само ни остава да наблюдаваме, да скимтим и пак много, ама много да умуваме...

Много сте злобен и с ниско ниво на интелект и грамотност (онаследени?) за да можете да разберете нещо по-сложно от хурката.

Като ни заобиколи, ще си пуснем едно отклонение и готово. Заревали сте все едно във вашия джоб ще влизат парите от тоя газопровод.... Или момент.... Май имаше нещо че 20 години нищо няма да плащат!

И Иван Костов пусна едно отклонение като строиха предния то така става както си мислиш

И трябва ли да вярваме,че сме свободни хора, в свободна Европа,че сме независими!? Такава комедия сме......

Така е! Невероятна комедия сте!

Това е все да се твърди че Станишев и Доган са БЪлгария не е удобно.Да напомним че диверсията с "Южнио поток " е декодирана навреме и за да не изложим ПУтин В.В. по време на официално посещение в СОфия вместо да ну пробутват диверсионни проекти му подариха хубава Българска каракачанка ..Кой му набутва в Австрия и СЛовения пак този ограбващ проект да се провери веднага..

Лъжат и Австрия и Словения са твърдо против да се уврежда охраната на черно море с недопустими газопроводи по дъното вкл до 2000 метра дълбочина ..на всички е ясно че руснаците една лека кола не могат да направят камо ли безопасни тръбопроводи и то по силно натрошеното дъно на черно море от изключително жестока военна интервенция в недалечното минало.>Вероятно с а нарочно наркоманизирани като този на снимката и като ония от газпром...

дир.бг и владимир жейнов също подкрепиха южен поток

Медведев играе руският "Стани Богат", Втори въпрос "Какво е Южен поток". Медведев иска жокер на "Обади се на приятел" и пита по телефона: - Вова 100 рубли стигат ли да се напием? - Да! - Отказвам се!

я кажи един виц за бжежински - бащата на съвременната диктатура на нагона на мъжа към мъжа! аз мога да ти кажа, когато бжежински казвал увага увага и целия бел дом започнал да ляга, ама по гръб де. хахах, разбиш.. по гръб, като тренирани костовачета пред богат, клиент, които обичал да връща лентата назад, понеже обичал да гледа как проститутките му плащат...

при Иван Черния-Костов дошъл некакъв украинец Игор Смешко /не е майтап/ ако го преведем на български - Смешников, та той каза че украйна е готова да си плати дълга, тя е "винаги готова" но никога не го плаща ))) Игор Смешников всъщност е дошъл да забрани южния поток - сам си го каза

къде треваше да се смеем, че не чаднах. украинците са продължението на поляшките цигани. имаха си папа, ама само да им оправдава кражбите.

Сега и Италия и Гърция трябва да си кажат думата газта не е за България а за Европа Някой подклажда да не се прави та той да има изгода това е САМО Германия Що не пискат за другите тръби където минават през страната поне още 5-6 има .

някож пак не е разбрал. ю п може и да има, но по правилата на пазарната икономика, а не да ми се строи ограда с турция, дето е платена пет пъте вече и още да я ннема. аре без! някои против? нема! приема се единодушно!

ти как изчисли колко струва оградата,материaлите и труда,та приказваш,аиде стана въображаем калкулатор?

но да съм докраи откровен, не си мърдам и малкия пръст за вас, долкато при вас върлува цензураторката -идиотка. ако сте си избрали нея за гласът на америка, то моля- слушаите си я. аз отстъпвам, но не защото сам разумен, а именно защото не съм. bella ciao!

путин затваря крана на газта а европа му затваря крана на кислорода /паричките/ кои ще издаржи се пита и одговора е ясен.

маи точно не ви е ясен, щото парите са си пари, във величини, а кои е глупака? аз мисля, ако ми позволи синиото единство да наруша обета за мълчанието на бота ви за робството на българските форуми,, че путкин си прави ебаси гаргарата с вас, но това е само предположение, моля ви на колена, сини тролчетaaaa, не ме триите! ааааахххх... буххууу... оллааалаааа... абе и такка нататъка,

Америка е в агония. Тази пирамида на алчността всеки момент ще се срути!

и лисицата мислела ше ще паднат на овена топките и цял ден тичала след него ... но не паднали.

америка е в дъното. и завлича всичкибалъци с хубавите си приказки на сирени... а спасение взорат не види. е, може би ботката ви ще ви спаси, все пак, наж, накрая, ама се съмнявам, като я гледам колко е тъпа. пък и толкова години единичнa свобода и бе дадено...

По времето на зрелия социализъм имаше един виц: Капитализмът бил на бъба на пропастта и аха да падне. Обаче не пада, а какво прави там? Гледа социализма какво прави долу.

ама да чуеш умна дума от тех - иоок! бан за питащите ве! но и зандан за ботката от дпс!

бензиностанцята русия и главня бензинджия путин са в фалит.газопровод може да има само след отстраняването на главния бензинджя путин

верно, и кого ще поставите на негово место бе ботке? костов мангасара-лаборантина ли. много сте зле бе мамина чаве,, честно!

Не Костов ами БОКО.

Като свърши газта при предстоящата газова криза ние пак ще го бараме голия. Но нека важното е да са доволни новите ни господари от запад. Предишните ни господари от изток поне ни даваха суровини на цени в пъти по ниски от пазарните. Новите ни дават само един голям гол *.

Яжте фасул и добивайте газ.

Руснаците да спрят добива на газ и да се успокои светЪт.