Коментари - Условна присъда за ученика, намушкал връстник в "Надежда" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така, така, давайте им условни присъди, а после защо се колят и бият. Дайте си му една 10 годишна присъда при бай Ставри и Киро жарта, да видим дали някой ще повтори.

Всяка монета си има две страни - и аз бягах от проблеми, но все ме намираха. В основното като си четвърти -пети клас ту заешката клетва трябва да казваш на големите, ту изядеш някой тупаник за да може средниста да се покаже какъв е готин пред някое момиче. И това преди двадесет и пет години. Най-зле беше едно момче от класа ми. Изкласихме, тоя дето го тормозеше най-много стана поп, а свитото момче има собствен бизнес и печели добре. Аз ... да кажем живея добре и се радвам на живота! Истината е, че всички порастват и помъдряват, но за такива неща е виновна и системата - затваряме си очите и не се вземат мерки от начало!

Бейкверди правит опит за умишлено убийство и наръгва няколко пъти - условна. Полфрийман срещу цяла тълпа при самозащита след опит да защити някой друг - 20 години. Личи си дългата ръка на българските депутати.

Обществото трябва да спре да приема тормоза за нещо нормално и да си затваря очите. Във всеки клас има поне по едно тормозено дете тормозено от няколко изродчета, обикновено „готините“ в класа. Или е чужденец, или е „цайсат“, или е „свиня“, или е „зубър“... Учителите обикновено се правят, че не виждат. От първи до четвърти клас когато бях ученик тормозеха Любчето. Нейният „грях“ беше, че майка и беше сама. Помня как се радваха повечето когато тя беше преместена в друго училище. Малко бяхме тези, които я съжалявахме. Макар и малки осъзнавахме, че ако се застъпим и ние ще станем жертви. След четвърти клас тормозеха Стефчо. Той беше кльощав и имаше голям нос, а родителите му бяха бедни. Затова беше мразен и тормозен. После в гимназията бяхме много малко момчета, побойници пък въобще нямахме. За сметка на това няколко момичета ежедневно си изливаха злобата върху Вилито, която се премести в друг клас. Тогава насочиха енергията си към Лидка, която тормозиха докато завършихме. То е нормално на някой да му избият балансите. Добре, че другото момче се е оправило, да се надяваме, че си е взело поука.

Да нападаж с нож. Освен другото е подло. Както и да са те тормози ли не можеш да се опиташ да убиеш. А за опит за убийство 2 години условно. Това е гавра. Винаги слабите са подли и отмъстителни. И 16+ Демек всички са съгласни, че малкият изрод е постъпил правилно. А ставииски за ПТП без умисъл да навреди въобще искате Смърт да му дадат. Всички реваха, че му е малко. Те ако за опит за убийство/имаме няколко удара с нож/дават 2г условно. За ПТП ако ще с 100 жертви трябва да наказват с глоба. Ние сме сбъркан народ и хубаво, че БОЧКО се грижи да изчезне бързо. Трябват му само още два мандата и финито ла комедия. Изпитвам срам и омерзение, че съм роден тук.

Тормозили са го заради името му. Винаги различните са тормозени.

Чудесно, браво на съда. Следващия път убийството ще е факт. Дебили прости.

Заради очилата и оценките са го тормозили, както и мен. Още по-зле ако е от провинцията. Завист. Като ги търпиш си страхливец и слабохарактерен. Като им отвърнеш си агресор, хулиган и дори престъпник. Ако се оплачеш никой не вярва и си задръстен, понеже не разбираш от майтап.

Да. Спомен от пети клас, отпреди много, много години. Тормозиха ме, биеха ме-защото бях слаб. Един ден се защитих-изненадващо и за тях, и за мен, и в бележника ми писаха "обича да се бие". Невярно-търпях 2 години-от четвърти, до кошмарния пети клас. Ако търпиш-казват ти сам си си виновен,че търпиш, ако се защитиш-те изкарват агресор,въпреки,че се защитаваш. Истината е,че потърпевшите от насилие винаги са сами.

Ти си страхливец пълен с комплекси без никакво чувство за хумор. Но за сметка на това доносник пред по силните и агресивен към по слабите. Щастлив съм, че не те познавам. А да добавя убеден съм че си нисък от провинцията но сега си в София на средна мениджерска позиция и изплаща ипотека за двустаен в Младост 4.Прозрачен си.

Защо е преместен в друго училище? Защо е осъден? Бил е жестоко тероризиран и унижаван, никой не му е помогнал-нито съученици, нито други учители, нито директор. Когато се самозащитава от публичното унижение с колажите, обидите и насилието е осъден. А насилниците, а тези, които са правили колажите-те защо не са наказани, защо не са преместени в дурго училище? А да-откакто той се е защитил-колажите са сперни, насилието е прекратено. Вие в тази ситуация-как ще постъпите? Ако не ви помага никой-нито съученици, нито учители, нито директор, ако сте сами, подложени на тормоз, унижения, убиди, унижаващи колажи? Не мислите ли,че понякога САМОПОМОЩ е единствения изход.

АКО НАРЪГАТ СИНЪТ ТИ, ще пееш друга песен смотльоооо. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ САМОРАЗПАРВЯ!!! не може да искаш да убиеш някого ей така.....има си съдилища има институции НАЛИ ВСИЧКИ ВЯРВАТЕ В ИНСТИТУЦИИТЕ!!! тоя рязан изрод утре ще убие с тезата че бил тормозен!!! Абе ей, да вземете да се заврете джендърските простотии някде, вземе те с връце бе!! не може цветнокожата пасмина да се саморазправя по какъв то и да е повод!!

Ако всеки тормозен ставаше убиец. Човечеството нямаше да съществува.

Винаги има измъкване за резаните шмайзери, независимо от коя страна на ивицата са родини......егати простата държава и система, ръгаш трепеш няма праблам, правиш се , че си признаваш и получаваш потупване по главата с думите "друг път да не правиш така...", ако пък си рязана пушка още по голяма далавара, няма да те пипнат , че ще опищиш орталъка после ,че са те репресирали щото си цветнокож.....абе перфектна държава!!

А ще бъде ли потърсена отговорност от тея които са го тормозили?

Децата стават все по-агресивни, неподлежащи на дисциплиниране и жестоки......

Кога не са били такива? Да не би преди 1989г да не са били такива? Насилие в училищата си имаше и преди 1989г. А после 18годишните бивши ученици продължаваха с насилието в казармата-или като потърпевши, или като насилници. И преди 1989г физически слабите бяха пребивани и тормозени, класика в жанра си беше преджобването за стотинки преди 1989г.