За да спести от погребение, жена дари тялото си на университет

Възрастна жена в добро здраве е дарила тялото си на Медицински университет-Варна. Тя предпочела да не натоварва близките си с разходи за погребение, които в случая ще поеме университетът.

Обратно в новината

Коментари - За да спести от погребение, жена дари тялото си на университет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра идея-ще взема да се "подаря" на някоя млада мацка.По нататък-природна работа.

За какви сектанти говорите, dd? Наистина сте невеж! Значи според Вас е по- добре червеите да изядат полезния за обучение организъм, което ще бъде от абсолютна полза утре за развитието на медицината, за да лукува такива като Вас, така ли? Коментарът в този случай е излишен. Но всеки има право на мнение...

Отговарям Ви на въпроса, чудим ли се какво се случва с "къщата на душата". Единствено, когато видя ваш документ нотариално заверен, че ще дарите тялото си на университета, тогава и ще повярвам, че наистина мислите това, което пишете. До тогава такива заучени фрази... в някой форум сектантски. За невежество ... та ВИЕ дори не можете/не знаете как да отговорите на коментарът ми...

Коментарите ви са плод на невежеството, което цари у вас. Тялото е така наречената от Дънов и Майкъл Нютън къща на душата. Пример- когато си отидите от този свят интересувате ли се, какво е станало с къщата ви? И как бихте могли да сторите това? Същото е и с душата- тя напуска тялото ви т.е. къщата си и ...повече и да иска не може да види, какво става с нея. Защо тогава да не бъде ползвано това тяло за други благородни цели така, както вашата къща след смъртта се ползва от други и за какво никой от оня свят не знае. Това е! Пообразовайте се малко, полезно е.

Като ваш съмишленик Ви подкрепям! Нека не бъдем егоисти и след смъртта си! И дори и тогава да бъдем полезни на хората!

Не е невежество! Просто статията е манипулативна! Всички се хващат за изречението "да не тежи на близките си". Лошото е че много хора са изгубили критичното си мислене и реагират първосигнално. Според мен подобен акт е равностоен на даряване на органи, защото един от тези студенти(поне) утре ще оперира и ще спасява животи. Задължително ще изкочи някой с репката, че ще се учат тук пък ще спасяват животи другаде....от сега казвам, това е друга тема и повечето заминават по принуда!

Ало сектантите... я слезте на земята малко. Аз ще ви кажа какво става с "къщата на душата" .. става храна за червеите... и в крайна сметка изпражнения после.. ето какво става с "къщата...".

Явно има достатъчно последователи на Дънов и Дарвин, за да може да се обучават студентите на варварската европейска медицина.

Случайна,а Вие православна християнка ли сте?Понеже,ако сте знаете ,че няма души и задгробен живот в тази религия...

Мили Боже, докъде е докаран народа... Колко тъжно.

Взе ми думите от устата.

Боже,горката женичка!За да не натоварва близките си с погребението...Много жалко,че това е причината...До къде я докарахме,Бойкооооооооо....Аз ще даря органите си ,но не мога да си представя,че ще съм и труп за упражнения...

..абе не може ли за тази работа да се използват паднали от власт политици?! Няма какво да ги чакаме да умират!

тихо бе! сега дянков ще те чуе и ще каже: "не бе! не политиците! чиновниците са лоши, а политиците сме хубави"

те имат кухи глави, не стават за медицинско обучение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

главите не стават ,ама гушите ..........