Коментари - Турчинов нареди пълна бойна готовност на войските в Украйна | Днес.dir.bg

Турчинов нареди пълна бойна готовност на войските в Украйна

Председателят на парламента на Украйна, изпълняващ и длъжността президент, Олександър Турчинов заяви, че е издал заповед за пълна бойна готовност.

Обратно в новината

Коментари - Турчинов нареди пълна бойна готовност на войските в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Армията на Украйна е по-зле от нашата.

Каква бойна готовност бе самозванецо..Армията няма да си мръдне пръста в защитата на една незаконна власт...Узурпаторите на власта в Киев да молят Запада за помощ...Те ви подстрекаваха,те ви обещаваха,насъскваха и плащаха.Сега да ви видим....Уливцата има право на глас ,но да се налага на огромното болшинство украински народ.Каквото си го надробихте, си го сърбайте.Не е нужна и руска намеса,,,Украинците като се поокопитат ще ви пометат....Власт се взема лесно..Трудно е да се задържиш...

Да ви кажа една тайна - Украйна няма армия, а има една разпасана лошо въоръжена тайфа в униформи (говоря за редовната армия)

Toz puk i toi se izhvurlia v Americanzski stzenarii -pulna mobilizatia i nai mnogo da se naakut. Te katonas kakvo imat , kakva armiaa imat che pulna mobiliizatziia iskat . Golemi bulutzi , nistho ne znaiat puk shte se mmobilizirat tochno po politicheski davai ama kakvo shte davat ne znam. Glupatzi

братя €€€МАЙДАН-ааааа ........ Агентство ИФ, ссылаясь на само себя, передает, что в Крыму украинские военнослужащие массово переходят на сторону местных властей. Многие военные части брошены, арсеналы взяты под контроль силами самообороны Крыма. Украинские военные пишут рапорты об увольнении. Первый вице-премьер Крыма Рустам Темиргалиев заявил, что практически все силовые структуры на территории Автономной Республики взяты под контроль властей.

Като наш Офшорко Турчина и Яйцето никой не ги бръсне за слива. Това са фактите

Ако Украйна не се осъзнае, ще ги сполети нашата съдба. Ето какво ги чака: 1. Затваряне на предприятията под натиск на Международният валутен фонд. 2. Огромна задлъжнялост към МВФ, ЕС и американските евреи. 3. Валутен борд. 4. Глад и мизерия за хората. 5. Нископлатен черен труд на Запад. Да ви е честите европейската интеграция. Ние вече й се насладихме. Вече сме 3 000 000 българи и скоро ще изчезнем в историята. Благодарим на Сорос, Рокфелер, Родшилд и компания!!! Бог да прости България!!!

дори вече не ми се четат коментари ,но ще напища ,защото нямама ограничение в символите.Според мен някой плати на някого за да започнат размирици още преди олимпиадата.Какво правеха американски кораби в украинските тероториални води допреди седмица...???????Украинци пищят искаме помощи да не сме с путин ,последния обаче виКа НЕ.Хамериканците своевременно тропат с крак и мрънкат ,путин ша те изолираме от всякъде....Пита се .....?Кой размъти и продължава да мити водите.А иначе че русия е имала териториални претенции към българия и гърция по време на османската империя още от 12 век няма кво да се спори.Прочетете малко по-подробно историята.Ми тя щерка ми дето мрази историята а е на 12 години ,ми вика вчера ,че това дето ставало в украйно било благодаретние на лицемерието на т.нар велики сили.по въпроса да близастта с езиците ,мога да кажа че сръбския особана източните части и македонския са близки с българския.къде се натикахте с руския не ми е ясно.

Глей си тиквеника и не се мъчи да мислиш. Вижда се, че ти е омразен тоя процес. Айде, малко екология на виртуалното пространство.

ти изглезда ,че четеш кориците на историите.като споменаваш 12 век ,1182г. в кои век се пада?в сущата тази година киевскят княз александар пренася булгарската азбука и хритянската религя в украина, след което се пенася и в руся.добре че дущеря ти учи исторя в момоента за да има какво да драскаш и ти.ити знаеш точо толко,колкото американците че те изпозуват англииска азбука,която всущност е германска.в светоната исторя се знаят само 6 азбуки:кирилца(булгарска),латинска,груцка,германска,китаяскаи арабска,всичо останало,прибавяно,ивадено,преиначено,изопачено,и т.н.е пунта мара.продулгаваи да четеш.

великоруският шовинизъм и националсоциализъм има само едно средство за борба със съседни народи- агресия и окупация !

Родился 31 марта 1964 года в Днепропетровске. Трудовой путь Александр Валентинович начинал вальцовщиком на комбинате Криворожсталь. В 1986 году с отличием окончил технологический факультет Днепропетровского металлургического института. В 1987-1990 годах Турчинов работал секретарем райкома комсомола, заведующим отделом агитации и пропаганды Днепропетровского обкома комсомола. В то же время он был одним из координаторов Демплатформы в КПСС.

Досущ като Плевньо ! И като Боко! И като Цецка! И като Цецко ! И като Миглена К! И като Ваньо К ! И като ....много други Знайни и Незнайни борчета на днешното Дясно ,и Вчерашното Крайно Ляво в България !

Руснаците дебили, че са си сложили за президент това самовлюбено джудже Путин. Путин голям хитрец с този ход си гарантира 10 години власт и период в който хората ще мислят повече за омраза помежду си отколкото за икономика и прогрес. * Тоя украинец дето вика Доку Умаров на помощ да се потопи в катран и да се въргаля в пера заедно с Доку Умаров.

нтад поделения и полицейски участъци в КАТОЛИЧЕСКАТА И ОСЪДЕНА В НЮРБЕРГ КАТО ВОЕНОПРЕСТЪПНИК ЗАПАДНА УКРАЙНА е " ДЕМОКРАТИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ""" ГОТВЕЩОТО СЕ ЗА ОТПОР СРЕЩУ БАНДЕРОВЦИ И СС"ГАЛИЧИНА" - при това по същия начин ПРАВОСЛАВНО ЮГОИЗТОЧНО РУСКО НАСЕЛЕНИЕ СА "ОКУПАТОРИ""".... ПРОЧЕТЕТЕ СИ, КАКВО Е НАПРАВИЛА ТИМОШЕНКО ПРЕЗ 2004 ГОДИНА...

И този какво име има - Турчин(ов).

"Украинският неофашист Ярош повика на помощ терориста Умаров." Е да де, то всеки който застава срещу имперските интереси веднага става фашист, терорист и т.н. Едно време и партизаните са били терористи, ама я как ги тачат наште подлоги и до днес. Няма ткаова нещо като терористи, има интереси на големите сили. Ако си мишка си добре, ако искаш да си свободен си терорист.

Ти спокойно и Хитлер ще обявиш за човеколюбец-хуманист ! Умаров е обявен за ТЕРОРИСТ от всички държави по света ! ОК ,без Сауди Арабия + няколко други Ислямистки държави ... ..и тебе Иво !

Войските на Превратаджиите-Нацисти са Единствено тези няколко хиляди въоръжени със бутилки запалителна течност Молотов, пушки и сопи-бухалки !Това е ! Турчинов и бандата му ,нямат Никакъв Контрол върху нищо друго! А контролират няколко Сгради в Киев също !

И тия тъпанари, САЩ и ЕС ги признаха за "легитимно" правителство на Украйна?! А сега реват като вдовици за член!

Украина е изкуствено създадена държава, която по естествен път ще се разпадна на западна/полска и източна/руска държави. Просто няма начин, това, че помогнаха с някой гривна мериканците, поляците и прибалтийците по никакъв начин няма да промени хода на процеса. За ЕС ще остане слаборазвитата западна част, която да харантутим. Това е резултата от грандиозния план реализиран в Украина. Което не става с избори става с износ на "демокрация".

на ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА КПСС!!! Това защитават ДЕМОКРАТИТЕ ТУК ВЪВ ФОРУМА!!! ЗАЩИТАВАТ ХРУШЧОВ!!!! И не разбират колко МНОООГО поддръжници има бай ТОШО тук във форума, ЧЕ Е ПРОВЕЛ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС!!! Щото той направи същото - не разреши хотела на Балкантурист м РАЗГРАД ДА БЪДЕ КОНАКА НА НЕЗАВИСИМАТА ТУРСКА ДЪРЖАВА В БЪЛГАРИЯ...

Тоя Турчинов и тия около него кой го избра?Колко от украйнците го подкрепят? И не е ли това държавен преврат?

Българи, не залитайте много в двете крайности, а се огледайте в нашата кочинка. Толкоз е мръсна и порутена, че е нужно едно подритване от някои наши съседи или някои големи сили и ще се срути всичко върху главите ни. По всякакви критерии ни разединиха в държавата ни. Най лесното е да хвърлиш камък по съседа си и да започне кървавата баня. А после разпокъсването и безчинствата никой няма да може да спре! Мислете за единство, ей! Достатъчно много назряха нещата в глобален план. За България УРА!!!

Тая кочина си я строим ние и никой не ни е виновен! Ако някой ни хвърля камъни по кочината и ние само си мълчим - пак вината си е наша!!! Страшен враг напада чеченците, които макар от векове да се бият помежду си, се обединяват като юмрук и всички се бият заедно. Страшен враг напада японците, които макар от векове да се бият помежду си, се обединяват като юмрук и всички се бият заедно. Нападат България и половината веднага минават на страната на врага....

защото половината не са Българи....

Ама ти сериозно ли? И защо чеченците се биха в Осетия срещу грузинците тогава? И Япония започна войната - Чемулпо, Пърл Харбър!

те се наричат соцялисти, комунисти все сущят боклук различно име.

ЧУК

Не се кахъри!Българската нация е на привършване!След 100 годишен геноцид не е възможно да оцелее!

Надявам се, че не се успокоявате с коментарите си, а ще вземете да се плеснете по челото.

Путин е културен човек,той ще направи предложение,което никой няма да посмее да откаже-последният пример е Сирия

А сега какво стана изведнъж всички забравиха за Янукович и неговия главен прокурор дето са срали в златни тоалетни уж че РУСИЯ щте напада Украина дето никога няма да стане и всички забравиха за виновниците

Кои са виновниците ще отсъди Историята (кой ще е крайният победител)

Тимошенко беше министър на енергетиката в правителството на Павел Лазаренко. За тези две години от Украйна бяха откраднати 120 млрд. фунта, според данни на ООН. Лазаренко е осъден на 9 години затвор в Америка и в момента излежава присъдата си, коментира Лукас. THE DAILY MAIL 24,02,2012 А СЕГА СИ ПРОЧЕТИ И ЗА ФЮРЕРКАТА ОТ 2004 ГОД, ИЗПРАТИЛА БАНДЕЛОВЦИ И СС"ГАЛИЧИНА" ДА МАРШИРУВАТ И ПОРУГАВАТ ПРАВОСЛАВИЕТО В КРИМ!!!

Абе срали са, ама май не у тях, а в резиденциите, които са държавни и там се сменят сами дрисльовците. Е сега са други, след време други и т.н. Там се посрещат гости, прави се впечатление и се извоюва имидж!

Историците казват, че Османската империя започва да се разпада след 1683-та година, като разпада й продължава до след Първата световна война. Процесът на разпад на големите империи е дълъг, мъчителен процес, но общо взето необратим.

Тук във форума се подвизава един комунист. Специално за него цитат от руска медия : "Дислоцированные в Крыму украинские военнослужащие массово покидают свои части и подают рапорты об увольнении. Об этом сообщают 2 марта корреспонденты агентств Интерфакс и РИА Новости. По данным агентств, многие военнослужащие переходят на сторону новых властей Крыма, а арсеналы и военная техника переходят под контроль так называемых отрядов самообороны региона."

Русия сега освен Чечня на Кадиров, Дагестан, ще трябва да храни и Крим. Да видим другата зима, колко ще стигне цената на газта за България? $1000?

А сети ли се , че си мизерник, от който нищо не зависи и за съжаление всички беди след това се стоварват на главата му. Ако не ти харесва цената на руския газ вземи си от другаде, ако желаеш, ако не минавай на маришки въглища.И съм го писал: не ми пука нито за Русия нито за САЩ със шибаните им имперски двулични глобални интереси. Пука ми за самия себе си и семейството ми и ако всеки българин се бори за това, ще променим към по-добро и себе си и държавата си.

много назнайваш тоя език, сякаш си седял на някой сибиряга но оная работа.....

Що бе? Учили сме го в училище. Даскалките по руски бяха от най-свирепите. Ама имахме и една с руска фамилия идваше с къси поли (по социализъма) и казваха, че пипала учениците XD Това беше в 6ти клас.

Не знам, какво ти пречи тоя комунист толкова, ама ако болшинството украинци искат Путин - халал да им е, но останалите да имат право да напуснат, а не както беше едно време - в Гулаг. НО... ако обичате в България без вашия Путин и без вашия Ердоган!!! Тук въпреки всичко Е БИЛО, Е и ВИНАГИ ЩЕ СИ БЪДЕ ЕВРОПА!!!

И кой? Нашия Обама...или Барозу

май някои ще прочетат "Мъртвите сибирски полета"....

Хм, мислиш ли, че освен мен и теб има и други във форума, които се чели Виктор Фалк. Голям оптимист си, знаеш. Тая последната дума съм я научил от Елцин.

Намерил си учител.

Дон Амичи, ти си класа над другите.

Има и други които Ви подкрепят!Но в момента изчакват в Сибирските полета, на "Моста на въздишките" или правят компания на Драйфус....Адмирации за коментарийте Ви !!!!

Гладомор (на украински: Голодомор) е масов глад в Съветска Украйна през 1932-1933 г. Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с Йосиф Сталин.[1][2] Гладомор - специален възпоменателен пощенски печат 22.11.2008, ЛуганскГладът през 1932-1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен. Той понякога е наричан Украински геноцид[3][4][5][6] или Украински холокост, което предполага, че е умишлено организиран от властите, за да засегне украинската нация

ЙОСИФ Джуга-швили ("Юдов-син" от груз.)

И.д. президентът Турчинов наредил пълна бойна готовност на украинската армия и флот. Ама няма нито боеготова армия, нито действащ флот ... нито законен Президент, който да издава някакви заповеди ...

Как да няма? Янукович къде е? А последната заповед, каква беше: "Да стрелят на месо". Да ти потърся ли тук из Дир, какво пишеше за заповедта към армията?

Защо бъркаш Янукович с Турчинов. Единият е законен президент с всички пълномощия, другият нелигитимен временно и.д. ...

На теб Дир-а ли ти е пътеводната светлина?Затъваш.

Турчинов издава заповеди на въображаеми войски. Също е правил Хитлер през 45 година. Тези "войски" съствени предимно от руснаци, единственото нещо което могат да направят е да го накарат да си изяде вратовръзката и после да го обесят на майдана.

ОК! Убиваме Турчинов, Русия окупира Украйна и после какво? :) Искам да знам бъдещето! Дай прогнози! Не ми се чакат 30 години за да гледам шоуто - нямам търпение!

Тоя минус за какво беше? Не че ми пука, но за какво е?

През 9 век Киев, плащал дотогава данък на Хазарския хаганат, е завладян от варягите Асколд и Дир, изместени малко по-късно от регента на Новгород Олег. По това време на територията на днешна Украйна живеят славянските племена поляни, древляни, северяни, уличи, тиверци и дулеби, както и етническата група рус. Киев се намира в земите на рус, заобиколени от тези на поляните, и се превръща в център на държавата Киевска Рус. Владимир I приема християнството за официална религия в Киевска Рус През 11 век Киевска Рус е държавата с най-голяма територия в Европа. На запад тя е наричана Рутения, име, което се запазва по-късно за западните области на страната. През този период се появява наименованието Украйна, с което се означава областта Рус около градовете Киев, Чернигов и Переяслав.

Браво на украинците!

Ново-съветската армия се опитват цяла нощ да разлагат украинската армия: ходят и предлагат руски паспорти с долари. За да могат впоследствие да ги освободят. Руснаците мислят целия свят за тъпи? Че те сега ще окупират Украйна и понеже имат ракети и пари и историята пак ще им строи фалшиви паметници на Освободители. Долу руската армия - поробители

Братле, настъпват лоши времена за тебе. Спасението е в бягането с голяма скорост. Само недей в посока 4-ти км, защото веднага ще те приберат при Наполеон

Ти от четвъртия километър от стаята на санитаря ли го пишеш? Той пак ли е пиян и не е заключил вратите?

Виж какво комунизмът ще победи, но ботушът няма да бъде руски, а китайски. :)

Историята на Русия започва с издигането на източните славяни като доминираща сила в Източна Европа между 3 и 8 век. За година на основаване се счита 862 г., когато варяжкият принц Рюрик започва да властва над Новгородската земя (а наследниците му овладяват Киевска Рус) и дава началото на династията на Рюриковичите, управлявали Русия през следващите 700 год.

Кого командва този селяндур Турчинов ??? Половината от правителството на майдановците подаде оставка. Половината от генералите на украинската армия не му се подчиняват. Другата половина въобще няма намерение да излиза против руснаците. Половината украински военен флот, начело с флагмана, премина към Русия. На всичко отгоре хазната е празна и няма пари за пенсии и заплати. Турчинов се оказва голям глупак .... По добре да отиде при някоя украинска гадателка да му гледа на боб

Много ми е забавен как ще мобилизира с всеобщата мобилизация жителите на Крим да се бият срещу руската армия

Личният състав на украинските "войски" е 70% руснаци. Личният съсъстав на руската армия е 70% руснаци. Що ли си мисля, че при евентуален конфликт Турчинов или ще се научи да яде вратовръзки, или ще увисне на въжето.

Ами... слага по един комисар отзад да стреля, както е по традиция в руската армия и да видим, няма ли да стигнат до Москва!

Турчина издава заповеди на въображаеми войски. Най-много същите тези войски съставени предимно от руснаци да дойдат и да го обесят за държавна измяна.

ЧУК

Много лесно и без съпротива,ЕС взе да свиква с пронацистки организации и партийки в сърцето на Европа!И Холандците имат такава и французите!Явно една нацистка Украйна до границите на Русия ги устройва напълно!Обаче за да направят такова нещо са нужни много пари,а те нямат!Няколко десетки милиона за погрома на Майдана и дотук!Окраинците до сега имаха донякъде суверенитет,но сами си избраха пътя на присъединяване към Русия!Така, или -иначе Западът не ги иска вече.Много проблемни се оказаха!

лепите с лекота етикети наляво и надясно - ревизионисти, нацисти, опортюнисти, вайсманисти, морганисти, космополити, троцкисти,... По какво москалския кагебистки режим се отличава от нацисткия, фашисткия,... ?

От кой шкаф я изкопаха тая пропита с дъх на нафталин пропаганда от 30-те?

Кой, Ви, излъга че дошлите на власт в Киев са социалисти? Още повече, национал, социалисти?

jingiby

Садам Хюсеин анексира Кувейт със подобни мотиви преди години. Той обяви, че всъщност един народ е разделен изкуствено и живее в две държави, но езикът им е общ, традициите им са общи и т.н. Хитлер също е анексирал Австрия навремето по същия начин. Един народ в две държави, говорят един език и т.н.

Гледах един филм за това, как Хитлер е направил Аншлуса. След войната в Австрия е било много зле. Било е като в балканска страна. И като всяка абсолютна монархия са били изостанали икономически. След войната е било голяма мизерия, а по селата глад. Така че след икономическите реформи на Хитлер, на австрийците Германия им се струва земен рай. Така че съпротивата при Аншлуса е никаква. После гледах един руски филм, в който обясняваха, колко е зле в ЕС, как заплатите за нищо не стигат и т.н. В него един дърт австриец разказа, колко хубаво било едно време в Австрия, как добре си живеели, обаче Хитлер им завидял и ги превзел. Въобще... една приказка можеш да я разкажеш по толкова много начини. Имам една книга "Упражнения по стил", в която една банална случка я разказват по 50 различни начина.

Друга група нео-нацисти, която не смята за необходимо да се придържа към насоките на Хитлер кой да мразиш, са замесените в руското гей скинхед движение. Както може да си припомните от който и да е учебник по история създаден някога, Фюрерът и неговите приятелчета от Третия Райх не са били много мили, нито с руснаците, нито с хомосексуалистите около 100,000 от вторите са били арестувани между 1933 и 1945, и около 5,000 до 15,000 са били изпратени в концентрационни лагери. Точно както при малайзийците, маловажни исторически детайли, като жестоките преследвания и ужасния геноцид, са били забравени от руснаците. Първата такава група, за която ми попадна информация, беше Гей Съюза на Руските Патриоти, чийто членове бълват налудничави теории, за това как само гей мъжете могат да бъдат истински руски патриоти. Също така научих за група наречена Гей Арийски Национал-Социалисти и за още една наречена Г.А.С.Х. Гей Арийски Скинхедове. Последната звучеше добре, затова издирих техния член Бели чрез link фейсбук еквивалента, който е популярен в Русия. Початихме си за руската гей наци сцена.

VICE: Здрасти Бели. Можеш ли да разкажеш малко за идеологията зад Г.А.С.Х? Бели: Идеологията ни се състои в прочистване на планетата от мръсни националности. Борим се за чистота на кръвта, за белия цвят на кожата и за силни и красиви хора. Ние не приемаме бели момчета или момичета, които се забиват с черни мъже. Отвратително е да наблюдаваш такива междурасови съюзи. Защо да споделяш живота си с такива отрепки, когато има здрави бели мъже? Защото има много здрави хора от много различни раси. Повечето хора не свързват нацизма с хомосексуалността. Защо мислиш, че е така? Мисля, че се базира на стереотипи, а и първоначално хетеросексуални са се наложили в националистическите движения. Също така, публичното мнение нарича националистите жестоки варвари, убийци и т.н., така че наблюдаващите отвън вероятно мислят, че националиста трябва да бъде силен, безстрашен уличен боец, а гейовете представят нежност, доброта и безобидност. В публичното въображение няма логика мъжете, които предпочитат красивата и бляскава страна на живота, да се бият за правата и идеите си. От колко време съществува Г.А.С.Х.? Движението ни съществува от повече от 20 години в Русия. Относително младо е, но въпреки това е доста добре развито. Изоставаме малко в други места в Европа и Щатите, но разполагаме със силна воля и боен дух за благото на бялата кауза.

От днешния ми Твитер - журналист от Киев: "Украинските власти (самоназначилите се на Майдана) имат намерение да денонсират Договора за Черноморски флот и да изискват от Русия да изпълни обещанието си за предоставяне на кредит от 15 милиарда долара!" - е тва е положението - дайте парите, ние няма и да си мислим да ги връщаме, а флота ви не го искаме, не ни харесва - умно, какво да каже човек! ))) Големи политици са на власт в Киев, мъдри и далновидни, веднага си личи! и ние кого подкрепяме в тоя случай?!

Защо Твитер, защо не превключиш на Яндекс?

Kalin

Пълна военна готовност означава да се съюзят с руските воиски.В крайна сметка това са един народ една страна.

И правилно! Нека заедно тънат в лайна!

Ако Украйна на радикалната десница влезе в Европейский съюз, България трябва да излезе от него и да поведе борба за разтурянето му. Страната ни не може да остане в една каруца с фашистите на Бандера, анархистите на Махно и есесовцита на дивизия Галичина. Това не е капитализъм, това е Средновековие и диващина. А украинците се проявиха като реакционери, неграмотници и алчни копелдаци. Ще получат обаче терор, мизерия и регрес за дълги години.

Как си описал годините след 1917-та :)

Няма никаква опасност да влезе - не се коси! Този договор, за който ужким се дърлят там, изобщо не предполага никакво влизане - нито сега, нито в някакво определено бъдеще, той е така - за парлама, и Украйна да си саморазруши цялата икономика ... за което никой няма намерение да й дава пари, обаче! Евробюрократите разръчкаха всичко там, а сега мълчат като ...... щото като видяха на какво са способни в собствената си държава украинските терористи и екстремисти, и ги втресе при мисълта, че могат и на запад да тръгнат, не само на юг към Крим - откъдето ги изгониха вече, или на изток към Донецк и Харков, откъдето също така ги изгони самото местно население ...

Нестор Махно е анархо-комунист, помогнал на болшевиките в тяхната революция. За награда е убит от болшевишките, власти. Бандера е затворен от нацистите в концлагер, убит от тайните ,служби на ссср след 2 световна война в Мюнхен.Това е истината а не ком. пропаганда.

Следя от доста време,какво става във всички държави от бившия източен блок.Мисля,че няма да изненадам никого като кажа,че рИформите се отразиха най-зле на Украйна ,България и Румъния,макар че и някои други вече реват.Украинската армия според мен е в насипно състояние и няма никакви шансове срещу добре екипираната,организирана и обучена руска армия.Тук е много важен и деморализиращият фактор-част от армията са руснаци от източните провинции.А Крим има такова разположение,че аз не виждам как руснаците могат да бъдат изтласкани от там.А във фланг те могат да контролират цяла Източна Украйна!

Да ти прави впечатление, че именно, те са православни. И кой друг е най-зле в ЕС - Гърция. За Бжежински да си чувал напоследък нещо.

Явно се имате за стратег и тактик, но уви ви липсват познания. Четете историята! Макар да изглежда, като непревземаема крепост Кримския полуостров е превземам неколкократно. В момента всичко е перчене и мускули

Майнщайн превзема Крим изцяло навлизайки от север през Перекоп и сломява съпротивата в Севастопол! Но това е минало, част от военната история. Сега народите няма дадат на полотиците да правят войни. Нито руснаци, нито украинци искат конфликт. Всичко го правят политиците!

Западна Украйна е зле защото мъжете живеещи там освен да воюват друго не умеят. Една фабрика не умеят да изградят. Това са наследници на бандеровците които през II световна война са ликвидирали евреите в Украйна. Самия Химлер казва на своите SS-овци да оставят Бандеровците да се справят с Еврейте, защото го правели по-добре от тях. Жалкото е, че именно евреите сега помагат на тези фашисти да си изградят държава в центъра на Европа. Наднационалните корпорации са готови да съюзят с ДЯВОЛА, само и само да се доберат до печалби!!!

пишете за успеха на Григор Димитров бе тъпанари прости

Онзи ден ме водят да гледам една голяма къща насред добър български квартал. Влизам в къщата и отвътре гледам излизат цигани. Заговорих се с дъртата циганка и тя ми каза: "Абе, много е тихо тука, много е хубаво, уважаваме се със съседите, ама зетя иска в Махалата при циганите." Много показателно за ставащото в Украйна и в България и защо сме дружно на тоя хал! Сполай да ви е Махалата, другари!

с помощта на Натовски Инструктори, да формират Народно Опълчение от Истински Патриоти, което да стане ядро на Новата Украинска Армия.

Да, точно така, прав си. Точно так беше формирана и грузинската армия, която геройски бяга чак до Тбилиси. Турчинов, Яценюк и Кличко трябва веднага да почнат репетиции по дъвкане на вратовръзки.

Те нали си докараха Саакашвили да говори на един митинг, висока длъжност му предлагали в новото им правителство - вероятно на треньор по дъвкането, че то не е шега работа - тая твърда коприна докато се ослюнчи и смачка ... )))

Армията на Турчинов са боевиците на Удар и Десния сектор. На помощ са повикани чеченските главорези на Доку Умаров.

за правата вяра е добре дошъл ! Владислав Варненчек е добрия пример.

Повикани са, наистина, от самия вожд на "Десния сектор" Ярош, но в тоя век на комуникациите записът с неговите призиви веднага стигнал до Рамзан Кадиров, който вече му отговори, че непременно ще разгледат с хората си всичките му призиви, и ще му осигурят бързо срещи и с Доку, и с без Доку, и с Джохар Дудаев, и с всичките му бивши приятелчета - там, дето сега са всичките - в селенията на Аллаха. Кадиров е много точен в това отношение, като каже - и изпълнява, не хвърля приказки на вятъра ... То затова местонахождението на Яроша оттогава е неизвестно ... на журналистите, а на Кадиров сигурно вече му е напълно известно, и хората му пътуват ))))

В учебника по история едно време пишеше в главата за търговиятата в Европа: "...а от Русия внасяха кожи, мед, медовина И РОБИ..."

Последната голяма територия, където е имало легално робство са САЩ. Настоящият президент на тази територия е потомък точно на такива роби.

Да ти припомня ли, че Янките са воювали с Южните щати за отмяна на робството?? Или че когато в Англия отменят крепостничеството, в Русия го затягат. Защо всичките ви контрааргументи са янките?! Тук не си говорим за Северна Америка, а за Източна Европа.

Турчинов е обявил код "кафяво". "Пълна мобилизация", в случая, означава пълни...гащи.

Нелигитимният и.д. президент на Украйна Турчинов, издава неизпълними заповеди на несъществуващата украинска армия.

РУСКИТЕ ФАШИСТИ И ОКУПАТОРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЧТОЖЕНИ НА ВСЯКАА ЦЕНА!!

О, смешо, здрасти! Как е, как е.

ти със сигурност не си българин, хайде слагай си феса и за анадола тук на тази земя е пролята кръвта на 80 000 руски доброволци, който са жертвали живота си с единствената мисъл да освободят един братски народ, който година по рано де зверски клан от еничари като тебе.

Доброволци, които са служили 30 години без право на нищо. Доброволци, които са били набирани от Финландия, Украйна, Беларус и т.н. Да не говорим, че румънците е трябвало да им спасяват задниците. А защо подаряват Северна Добружда - люлката на Българската държава на Румъния, която в следващите години колонизира и унищожава българщината в тези земи???

Тия укарайнци започват да дразнят - ебаси и тъпите смешници!

КОГА ДРАЗНЯТ ТИЯ УКРАИНЦИ, НЕЩАСТНА РУСКА ПОДЛОГО, АА !! ТИЯ ХОРА СА НА ЗЕМЯТА СИ И ЩЕ СЕ БИЯТ ЗА НЕЯ, И ПОДЛОГИ КАТО ТЕБЕ СИ СМЕНЯТ ГОСПОДАРИТЕ И СТАВАТ ПРЕДАТЕЛИ НА НАРОДИТЕ СИ ВСЕКИ ДЕН!! БОКЛУК!!!

Украйна вече не е на украинците. Докато беше на укринците преди няколко дни никой не реагираше. Но вече не е. И ако останат със сегашния статут ще трябва да хранят пенсионери от запада, ще трябва да нарежат фабриките и заводите си на скрап. И, разбира се, да намалят пенсиите си и да удвоят безработните си за да им е гадно. Това не ти ли прилича на една балканска държава?....

И с кого ще се "бият за земята си", с братята си. За чий кеф? На онези, които мразят и Русия, и Украйна. И за какво? За "правото" да бъдат ограбвани и унищожавани, демек "демократизирани".

защо никоя медия не пише че част от флота е минала на страната на кримските граждани. съответно съюз с русия срещу бандеровските идиоти.

Щото се отразяват западните демократи и техните измислени ценности. Щото НАТО и САЩ са номер 1

Коментари - Турчинов нареди пълна бойна готовност на войските в Украйна | Днес.dir.bg

Турчинов нареди пълна бойна готовност на войските в Украйна

Председателят на парламента на Украйна, изпълняващ и длъжността президент, Олександър Турчинов заяви, че е издал заповед за пълна бойна готовност.

Обратно в новината

Коментари - Турчинов нареди пълна бойна готовност на войските в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Армията на Украйна е по-зле от нашата.

Каква бойна готовност бе самозванецо..Армията няма да си мръдне пръста в защитата на една незаконна власт...Узурпаторите на власта в Киев да молят Запада за помощ...Те ви подстрекаваха,те ви обещаваха,насъскваха и плащаха.Сега да ви видим....Уливцата има право на глас ,но да се налага на огромното болшинство украински народ.Каквото си го надробихте, си го сърбайте.Не е нужна и руска намеса,,,Украинците като се поокопитат ще ви пометат....Власт се взема лесно..Трудно е да се задържиш...

Да ви кажа една тайна - Украйна няма армия, а има една разпасана лошо въоръжена тайфа в униформи (говоря за редовната армия)

Toz puk i toi se izhvurlia v Americanzski stzenarii -pulna mobilizatia i nai mnogo da se naakut. Te katonas kakvo imat , kakva armiaa imat che pulna mobiliizatziia iskat . Golemi bulutzi , nistho ne znaiat puk shte se mmobilizirat tochno po politicheski davai ama kakvo shte davat ne znam. Glupatzi

братя €€€МАЙДАН-ааааа ........ Агентство ИФ, ссылаясь на само себя, передает, что в Крыму украинские военнослужащие массово переходят на сторону местных властей. Многие военные части брошены, арсеналы взяты под контроль силами самообороны Крыма. Украинские военные пишут рапорты об увольнении. Первый вице-премьер Крыма Рустам Темиргалиев заявил, что практически все силовые структуры на территории Автономной Республики взяты под контроль властей.

Като наш Офшорко Турчина и Яйцето никой не ги бръсне за слива. Това са фактите

Ако Украйна не се осъзнае, ще ги сполети нашата съдба. Ето какво ги чака: 1. Затваряне на предприятията под натиск на Международният валутен фонд. 2. Огромна задлъжнялост към МВФ, ЕС и американските евреи. 3. Валутен борд. 4. Глад и мизерия за хората. 5. Нископлатен черен труд на Запад. Да ви е честите европейската интеграция. Ние вече й се насладихме. Вече сме 3 000 000 българи и скоро ще изчезнем в историята. Благодарим на Сорос, Рокфелер, Родшилд и компания!!! Бог да прости България!!!

дори вече не ми се четат коментари ,но ще напища ,защото нямама ограничение в символите.Според мен някой плати на някого за да започнат размирици още преди олимпиадата.Какво правеха американски кораби в украинските тероториални води допреди седмица...???????Украинци пищят искаме помощи да не сме с путин ,последния обаче виКа НЕ.Хамериканците своевременно тропат с крак и мрънкат ,путин ша те изолираме от всякъде....Пита се .....?Кой размъти и продължава да мити водите.А иначе че русия е имала териториални претенции към българия и гърция по време на османската империя още от 12 век няма кво да се спори.Прочетете малко по-подробно историята.Ми тя щерка ми дето мрази историята а е на 12 години ,ми вика вчера ,че това дето ставало в украйно било благодаретние на лицемерието на т.нар велики сили.по въпроса да близастта с езиците ,мога да кажа че сръбския особана източните части и македонския са близки с българския.къде се натикахте с руския не ми е ясно.

Глей си тиквеника и не се мъчи да мислиш. Вижда се, че ти е омразен тоя процес. Айде, малко екология на виртуалното пространство.

ти изглезда ,че четеш кориците на историите.като споменаваш 12 век ,1182г. в кои век се пада?в сущата тази година киевскят княз александар пренася булгарската азбука и хритянската религя в украина, след което се пенася и в руся.добре че дущеря ти учи исторя в момоента за да има какво да драскаш и ти.ити знаеш точо толко,колкото американците че те изпозуват англииска азбука,която всущност е германска.в светоната исторя се знаят само 6 азбуки:кирилца(булгарска),латинска,груцка,германска,китаяскаи арабска,всичо останало,прибавяно,ивадено,преиначено,изопачено,и т.н.е пунта мара.продулгаваи да четеш.

великоруският шовинизъм и националсоциализъм има само едно средство за борба със съседни народи- агресия и окупация !

Родился 31 марта 1964 года в Днепропетровске. Трудовой путь Александр Валентинович начинал вальцовщиком на комбинате Криворожсталь. В 1986 году с отличием окончил технологический факультет Днепропетровского металлургического института. В 1987-1990 годах Турчинов работал секретарем райкома комсомола, заведующим отделом агитации и пропаганды Днепропетровского обкома комсомола. В то же время он был одним из координаторов Демплатформы в КПСС.

Досущ като Плевньо ! И като Боко! И като Цецка! И като Цецко ! И като Миглена К! И като Ваньо К ! И като ....много други Знайни и Незнайни борчета на днешното Дясно ,и Вчерашното Крайно Ляво в България !

Руснаците дебили, че са си сложили за президент това самовлюбено джудже Путин. Путин голям хитрец с този ход си гарантира 10 години власт и период в който хората ще мислят повече за омраза помежду си отколкото за икономика и прогрес. * Тоя украинец дето вика Доку Умаров на помощ да се потопи в катран и да се въргаля в пера заедно с Доку Умаров.

нтад поделения и полицейски участъци в КАТОЛИЧЕСКАТА И ОСЪДЕНА В НЮРБЕРГ КАТО ВОЕНОПРЕСТЪПНИК ЗАПАДНА УКРАЙНА е " ДЕМОКРАТИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ""" ГОТВЕЩОТО СЕ ЗА ОТПОР СРЕЩУ БАНДЕРОВЦИ И СС"ГАЛИЧИНА" - при това по същия начин ПРАВОСЛАВНО ЮГОИЗТОЧНО РУСКО НАСЕЛЕНИЕ СА "ОКУПАТОРИ""".... ПРОЧЕТЕТЕ СИ, КАКВО Е НАПРАВИЛА ТИМОШЕНКО ПРЕЗ 2004 ГОДИНА...

И този какво име има - Турчин(ов).

"Украинският неофашист Ярош повика на помощ терориста Умаров." Е да де, то всеки който застава срещу имперските интереси веднага става фашист, терорист и т.н. Едно време и партизаните са били терористи, ама я как ги тачат наште подлоги и до днес. Няма ткаова нещо като терористи, има интереси на големите сили. Ако си мишка си добре, ако искаш да си свободен си терорист.

Ти спокойно и Хитлер ще обявиш за човеколюбец-хуманист ! Умаров е обявен за ТЕРОРИСТ от всички държави по света ! ОК ,без Сауди Арабия + няколко други Ислямистки държави ... ..и тебе Иво !

Войските на Превратаджиите-Нацисти са Единствено тези няколко хиляди въоръжени със бутилки запалителна течност Молотов, пушки и сопи-бухалки !Това е ! Турчинов и бандата му ,нямат Никакъв Контрол върху нищо друго! А контролират няколко Сгради в Киев също !

И тия тъпанари, САЩ и ЕС ги признаха за "легитимно" правителство на Украйна?! А сега реват като вдовици за член!

Украина е изкуствено създадена държава, която по естествен път ще се разпадна на западна/полска и източна/руска държави. Просто няма начин, това, че помогнаха с някой гривна мериканците, поляците и прибалтийците по никакъв начин няма да промени хода на процеса. За ЕС ще остане слаборазвитата западна част, която да харантутим. Това е резултата от грандиозния план реализиран в Украина. Което не става с избори става с износ на "демокрация".

на ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА КПСС!!! Това защитават ДЕМОКРАТИТЕ ТУК ВЪВ ФОРУМА!!! ЗАЩИТАВАТ ХРУШЧОВ!!!! И не разбират колко МНОООГО поддръжници има бай ТОШО тук във форума, ЧЕ Е ПРОВЕЛ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС!!! Щото той направи същото - не разреши хотела на Балкантурист м РАЗГРАД ДА БЪДЕ КОНАКА НА НЕЗАВИСИМАТА ТУРСКА ДЪРЖАВА В БЪЛГАРИЯ...

Тоя Турчинов и тия около него кой го избра?Колко от украйнците го подкрепят? И не е ли това държавен преврат?

Българи, не залитайте много в двете крайности, а се огледайте в нашата кочинка. Толкоз е мръсна и порутена, че е нужно едно подритване от някои наши съседи или някои големи сили и ще се срути всичко върху главите ни. По всякакви критерии ни разединиха в държавата ни. Най лесното е да хвърлиш камък по съседа си и да започне кървавата баня. А после разпокъсването и безчинствата никой няма да може да спре! Мислете за единство, ей! Достатъчно много назряха нещата в глобален план. За България УРА!!!

Тая кочина си я строим ние и никой не ни е виновен! Ако някой ни хвърля камъни по кочината и ние само си мълчим - пак вината си е наша!!! Страшен враг напада чеченците, които макар от векове да се бият помежду си, се обединяват като юмрук и всички се бият заедно. Страшен враг напада японците, които макар от векове да се бият помежду си, се обединяват като юмрук и всички се бият заедно. Нападат България и половината веднага минават на страната на врага....

защото половината не са Българи....

Ама ти сериозно ли? И защо чеченците се биха в Осетия срещу грузинците тогава? И Япония започна войната - Чемулпо, Пърл Харбър!

те се наричат соцялисти, комунисти все сущят боклук различно име.

ЧУК

Не се кахъри!Българската нация е на привършване!След 100 годишен геноцид не е възможно да оцелее!

Надявам се, че не се успокоявате с коментарите си, а ще вземете да се плеснете по челото.

Путин е културен човек,той ще направи предложение,което никой няма да посмее да откаже-последният пример е Сирия

А сега какво стана изведнъж всички забравиха за Янукович и неговия главен прокурор дето са срали в златни тоалетни уж че РУСИЯ щте напада Украина дето никога няма да стане и всички забравиха за виновниците

Кои са виновниците ще отсъди Историята (кой ще е крайният победител)

Тимошенко беше министър на енергетиката в правителството на Павел Лазаренко. За тези две години от Украйна бяха откраднати 120 млрд. фунта, според данни на ООН. Лазаренко е осъден на 9 години затвор в Америка и в момента излежава присъдата си, коментира Лукас. THE DAILY MAIL 24,02,2012 А СЕГА СИ ПРОЧЕТИ И ЗА ФЮРЕРКАТА ОТ 2004 ГОД, ИЗПРАТИЛА БАНДЕЛОВЦИ И СС"ГАЛИЧИНА" ДА МАРШИРУВАТ И ПОРУГАВАТ ПРАВОСЛАВИЕТО В КРИМ!!!

Абе срали са, ама май не у тях, а в резиденциите, които са държавни и там се сменят сами дрисльовците. Е сега са други, след време други и т.н. Там се посрещат гости, прави се впечатление и се извоюва имидж!

Историците казват, че Османската империя започва да се разпада след 1683-та година, като разпада й продължава до след Първата световна война. Процесът на разпад на големите империи е дълъг, мъчителен процес, но общо взето необратим.

Тук във форума се подвизава един комунист. Специално за него цитат от руска медия : "Дислоцированные в Крыму украинские военнослужащие массово покидают свои части и подают рапорты об увольнении. Об этом сообщают 2 марта корреспонденты агентств Интерфакс и РИА Новости. По данным агентств, многие военнослужащие переходят на сторону новых властей Крыма, а арсеналы и военная техника переходят под контроль так называемых отрядов самообороны региона."

Русия сега освен Чечня на Кадиров, Дагестан, ще трябва да храни и Крим. Да видим другата зима, колко ще стигне цената на газта за България? $1000?

А сети ли се , че си мизерник, от който нищо не зависи и за съжаление всички беди след това се стоварват на главата му. Ако не ти харесва цената на руския газ вземи си от другаде, ако желаеш, ако не минавай на маришки въглища.И съм го писал: не ми пука нито за Русия нито за САЩ със шибаните им имперски двулични глобални интереси. Пука ми за самия себе си и семейството ми и ако всеки българин се бори за това, ще променим към по-добро и себе си и държавата си.

много назнайваш тоя език, сякаш си седял на някой сибиряга но оная работа.....

Що бе? Учили сме го в училище. Даскалките по руски бяха от най-свирепите. Ама имахме и една с руска фамилия идваше с къси поли (по социализъма) и казваха, че пипала учениците XD Това беше в 6ти клас.

Не знам, какво ти пречи тоя комунист толкова, ама ако болшинството украинци искат Путин - халал да им е, но останалите да имат право да напуснат, а не както беше едно време - в Гулаг. НО... ако обичате в България без вашия Путин и без вашия Ердоган!!! Тук въпреки всичко Е БИЛО, Е и ВИНАГИ ЩЕ СИ БЪДЕ ЕВРОПА!!!

И кой? Нашия Обама...или Барозу

май някои ще прочетат "Мъртвите сибирски полета"....

Хм, мислиш ли, че освен мен и теб има и други във форума, които се чели Виктор Фалк. Голям оптимист си, знаеш. Тая последната дума съм я научил от Елцин.

Намерил си учител.

Дон Амичи, ти си класа над другите.

Има и други които Ви подкрепят!Но в момента изчакват в Сибирските полета, на "Моста на въздишките" или правят компания на Драйфус....Адмирации за коментарийте Ви !!!!

Гладомор (на украински: Голодомор) е масов глад в Съветска Украйна през 1932-1933 г. Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с Йосиф Сталин.[1][2] Гладомор - специален възпоменателен пощенски печат 22.11.2008, ЛуганскГладът през 1932-1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен. Той понякога е наричан Украински геноцид[3][4][5][6] или Украински холокост, което предполага, че е умишлено организиран от властите, за да засегне украинската нация

ЙОСИФ Джуга-швили ("Юдов-син" от груз.)

И.д. президентът Турчинов наредил пълна бойна готовност на украинската армия и флот. Ама няма нито боеготова армия, нито действащ флот ... нито законен Президент, който да издава някакви заповеди ...

Как да няма? Янукович къде е? А последната заповед, каква беше: "Да стрелят на месо". Да ти потърся ли тук из Дир, какво пишеше за заповедта към армията?

Защо бъркаш Янукович с Турчинов. Единият е законен президент с всички пълномощия, другият нелигитимен временно и.д. ...

На теб Дир-а ли ти е пътеводната светлина?Затъваш.

Турчинов издава заповеди на въображаеми войски. Също е правил Хитлер през 45 година. Тези "войски" съствени предимно от руснаци, единственото нещо което могат да направят е да го накарат да си изяде вратовръзката и после да го обесят на майдана.

ОК! Убиваме Турчинов, Русия окупира Украйна и после какво? :) Искам да знам бъдещето! Дай прогнози! Не ми се чакат 30 години за да гледам шоуто - нямам търпение!

Тоя минус за какво беше? Не че ми пука, но за какво е?

През 9 век Киев, плащал дотогава данък на Хазарския хаганат, е завладян от варягите Асколд и Дир, изместени малко по-късно от регента на Новгород Олег. По това време на територията на днешна Украйна живеят славянските племена поляни, древляни, северяни, уличи, тиверци и дулеби, както и етническата група рус. Киев се намира в земите на рус, заобиколени от тези на поляните, и се превръща в център на държавата Киевска Рус. Владимир I приема християнството за официална религия в Киевска Рус През 11 век Киевска Рус е държавата с най-голяма територия в Европа. На запад тя е наричана Рутения, име, което се запазва по-късно за западните области на страната. През този период се появява наименованието Украйна, с което се означава областта Рус около градовете Киев, Чернигов и Переяслав.

Браво на украинците!

Ново-съветската армия се опитват цяла нощ да разлагат украинската армия: ходят и предлагат руски паспорти с долари. За да могат впоследствие да ги освободят. Руснаците мислят целия свят за тъпи? Че те сега ще окупират Украйна и понеже имат ракети и пари и историята пак ще им строи фалшиви паметници на Освободители. Долу руската армия - поробители

Братле, настъпват лоши времена за тебе. Спасението е в бягането с голяма скорост. Само недей в посока 4-ти км, защото веднага ще те приберат при Наполеон

Ти от четвъртия километър от стаята на санитаря ли го пишеш? Той пак ли е пиян и не е заключил вратите?

Виж какво комунизмът ще победи, но ботушът няма да бъде руски, а китайски. :)

Историята на Русия започва с издигането на източните славяни като доминираща сила в Източна Европа между 3 и 8 век. За година на основаване се счита 862 г., когато варяжкият принц Рюрик започва да властва над Новгородската земя (а наследниците му овладяват Киевска Рус) и дава началото на династията на Рюриковичите, управлявали Русия през следващите 700 год.

Кого командва този селяндур Турчинов ??? Половината от правителството на майдановците подаде оставка. Половината от генералите на украинската армия не му се подчиняват. Другата половина въобще няма намерение да излиза против руснаците. Половината украински военен флот, начело с флагмана, премина към Русия. На всичко отгоре хазната е празна и няма пари за пенсии и заплати. Турчинов се оказва голям глупак .... По добре да отиде при някоя украинска гадателка да му гледа на боб

Много ми е забавен как ще мобилизира с всеобщата мобилизация жителите на Крим да се бият срещу руската армия

Личният състав на украинските "войски" е 70% руснаци. Личният съсъстав на руската армия е 70% руснаци. Що ли си мисля, че при евентуален конфликт Турчинов или ще се научи да яде вратовръзки, или ще увисне на въжето.

Ами... слага по един комисар отзад да стреля, както е по традиция в руската армия и да видим, няма ли да стигнат до Москва!

Турчина издава заповеди на въображаеми войски. Най-много същите тези войски съставени предимно от руснаци да дойдат и да го обесят за държавна измяна.

ЧУК

Много лесно и без съпротива,ЕС взе да свиква с пронацистки организации и партийки в сърцето на Европа!И Холандците имат такава и французите!Явно една нацистка Украйна до границите на Русия ги устройва напълно!Обаче за да направят такова нещо са нужни много пари,а те нямат!Няколко десетки милиона за погрома на Майдана и дотук!Окраинците до сега имаха донякъде суверенитет,но сами си избраха пътя на присъединяване към Русия!Така, или -иначе Западът не ги иска вече.Много проблемни се оказаха!

лепите с лекота етикети наляво и надясно - ревизионисти, нацисти, опортюнисти, вайсманисти, морганисти, космополити, троцкисти,... По какво москалския кагебистки режим се отличава от нацисткия, фашисткия,... ?

От кой шкаф я изкопаха тая пропита с дъх на нафталин пропаганда от 30-те?

Кой, Ви, излъга че дошлите на власт в Киев са социалисти? Още повече, национал, социалисти?

jingiby

Садам Хюсеин анексира Кувейт със подобни мотиви преди години. Той обяви, че всъщност един народ е разделен изкуствено и живее в две държави, но езикът им е общ, традициите им са общи и т.н. Хитлер също е анексирал Австрия навремето по същия начин. Един народ в две държави, говорят един език и т.н.

Гледах един филм за това, как Хитлер е направил Аншлуса. След войната в Австрия е било много зле. Било е като в балканска страна. И като всяка абсолютна монархия са били изостанали икономически. След войната е било голяма мизерия, а по селата глад. Така че след икономическите реформи на Хитлер, на австрийците Германия им се струва земен рай. Така че съпротивата при Аншлуса е никаква. После гледах един руски филм, в който обясняваха, колко е зле в ЕС, как заплатите за нищо не стигат и т.н. В него един дърт австриец разказа, колко хубаво било едно време в Австрия, как добре си живеели, обаче Хитлер им завидял и ги превзел. Въобще... една приказка можеш да я разкажеш по толкова много начини. Имам една книга "Упражнения по стил", в която една банална случка я разказват по 50 различни начина.

Друга група нео-нацисти, която не смята за необходимо да се придържа към насоките на Хитлер кой да мразиш, са замесените в руското гей скинхед движение. Както може да си припомните от който и да е учебник по история създаден някога, Фюрерът и неговите приятелчета от Третия Райх не са били много мили, нито с руснаците, нито с хомосексуалистите около 100,000 от вторите са били арестувани между 1933 и 1945, и около 5,000 до 15,000 са били изпратени в концентрационни лагери. Точно както при малайзийците, маловажни исторически детайли, като жестоките преследвания и ужасния геноцид, са били забравени от руснаците. Първата такава група, за която ми попадна информация, беше Гей Съюза на Руските Патриоти, чийто членове бълват налудничави теории, за това как само гей мъжете могат да бъдат истински руски патриоти. Също така научих за група наречена Гей Арийски Национал-Социалисти и за още една наречена Г.А.С.Х. Гей Арийски Скинхедове. Последната звучеше добре, затова издирих техния член Бели чрез link фейсбук еквивалента, който е популярен в Русия. Початихме си за руската гей наци сцена.

VICE: Здрасти Бели. Можеш ли да разкажеш малко за идеологията зад Г.А.С.Х? Бели: Идеологията ни се състои в прочистване на планетата от мръсни националности. Борим се за чистота на кръвта, за белия цвят на кожата и за силни и красиви хора. Ние не приемаме бели момчета или момичета, които се забиват с черни мъже. Отвратително е да наблюдаваш такива междурасови съюзи. Защо да споделяш живота си с такива отрепки, когато има здрави бели мъже? Защото има много здрави хора от много различни раси. Повечето хора не свързват нацизма с хомосексуалността. Защо мислиш, че е така? Мисля, че се базира на стереотипи, а и първоначално хетеросексуални са се наложили в националистическите движения. Също така, публичното мнение нарича националистите жестоки варвари, убийци и т.н., така че наблюдаващите отвън вероятно мислят, че националиста трябва да бъде силен, безстрашен уличен боец, а гейовете представят нежност, доброта и безобидност. В публичното въображение няма логика мъжете, които предпочитат красивата и бляскава страна на живота, да се бият за правата и идеите си. От колко време съществува Г.А.С.Х.? Движението ни съществува от повече от 20 години в Русия. Относително младо е, но въпреки това е доста добре развито. Изоставаме малко в други места в Европа и Щатите, но разполагаме със силна воля и боен дух за благото на бялата кауза.

От днешния ми Твитер - журналист от Киев: "Украинските власти (самоназначилите се на Майдана) имат намерение да денонсират Договора за Черноморски флот и да изискват от Русия да изпълни обещанието си за предоставяне на кредит от 15 милиарда долара!" - е тва е положението - дайте парите, ние няма и да си мислим да ги връщаме, а флота ви не го искаме, не ни харесва - умно, какво да каже човек! ))) Големи политици са на власт в Киев, мъдри и далновидни, веднага си личи! и ние кого подкрепяме в тоя случай?!

Защо Твитер, защо не превключиш на Яндекс?

Kalin

Пълна военна готовност означава да се съюзят с руските воиски.В крайна сметка това са един народ една страна.

И правилно! Нека заедно тънат в лайна!

Ако Украйна на радикалната десница влезе в Европейский съюз, България трябва да излезе от него и да поведе борба за разтурянето му. Страната ни не може да остане в една каруца с фашистите на Бандера, анархистите на Махно и есесовцита на дивизия Галичина. Това не е капитализъм, това е Средновековие и диващина. А украинците се проявиха като реакционери, неграмотници и алчни копелдаци. Ще получат обаче терор, мизерия и регрес за дълги години.

Как си описал годините след 1917-та :)

Няма никаква опасност да влезе - не се коси! Този договор, за който ужким се дърлят там, изобщо не предполага никакво влизане - нито сега, нито в някакво определено бъдеще, той е така - за парлама, и Украйна да си саморазруши цялата икономика ... за което никой няма намерение да й дава пари, обаче! Евробюрократите разръчкаха всичко там, а сега мълчат като ...... щото като видяха на какво са способни в собствената си държава украинските терористи и екстремисти, и ги втресе при мисълта, че могат и на запад да тръгнат, не само на юг към Крим - откъдето ги изгониха вече, или на изток към Донецк и Харков, откъдето също така ги изгони самото местно население ...

Нестор Махно е анархо-комунист, помогнал на болшевиките в тяхната революция. За награда е убит от болшевишките, власти. Бандера е затворен от нацистите в концлагер, убит от тайните ,служби на ссср след 2 световна война в Мюнхен.Това е истината а не ком. пропаганда.

Следя от доста време,какво става във всички държави от бившия източен блок.Мисля,че няма да изненадам никого като кажа,че рИформите се отразиха най-зле на Украйна ,България и Румъния,макар че и някои други вече реват.Украинската армия според мен е в насипно състояние и няма никакви шансове срещу добре екипираната,организирана и обучена руска армия.Тук е много важен и деморализиращият фактор-част от армията са руснаци от източните провинции.А Крим има такова разположение,че аз не виждам как руснаците могат да бъдат изтласкани от там.А във фланг те могат да контролират цяла Източна Украйна!

Да ти прави впечатление, че именно, те са православни. И кой друг е най-зле в ЕС - Гърция. За Бжежински да си чувал напоследък нещо.

Явно се имате за стратег и тактик, но уви ви липсват познания. Четете историята! Макар да изглежда, като непревземаема крепост Кримския полуостров е превземам неколкократно. В момента всичко е перчене и мускули

Майнщайн превзема Крим изцяло навлизайки от север през Перекоп и сломява съпротивата в Севастопол! Но това е минало, част от военната история. Сега народите няма дадат на полотиците да правят войни. Нито руснаци, нито украинци искат конфликт. Всичко го правят политиците!

Западна Украйна е зле защото мъжете живеещи там освен да воюват друго не умеят. Една фабрика не умеят да изградят. Това са наследници на бандеровците които през II световна война са ликвидирали евреите в Украйна. Самия Химлер казва на своите SS-овци да оставят Бандеровците да се справят с Еврейте, защото го правели по-добре от тях. Жалкото е, че именно евреите сега помагат на тези фашисти да си изградят държава в центъра на Европа. Наднационалните корпорации са готови да съюзят с ДЯВОЛА, само и само да се доберат до печалби!!!

пишете за успеха на Григор Димитров бе тъпанари прости

Онзи ден ме водят да гледам една голяма къща насред добър български квартал. Влизам в къщата и отвътре гледам излизат цигани. Заговорих се с дъртата циганка и тя ми каза: "Абе, много е тихо тука, много е хубаво, уважаваме се със съседите, ама зетя иска в Махалата при циганите." Много показателно за ставащото в Украйна и в България и защо сме дружно на тоя хал! Сполай да ви е Махалата, другари!

с помощта на Натовски Инструктори, да формират Народно Опълчение от Истински Патриоти, което да стане ядро на Новата Украинска Армия.

Да, точно така, прав си. Точно так беше формирана и грузинската армия, която геройски бяга чак до Тбилиси. Турчинов, Яценюк и Кличко трябва веднага да почнат репетиции по дъвкане на вратовръзки.

Те нали си докараха Саакашвили да говори на един митинг, висока длъжност му предлагали в новото им правителство - вероятно на треньор по дъвкането, че то не е шега работа - тая твърда коприна докато се ослюнчи и смачка ... )))

Армията на Турчинов са боевиците на Удар и Десния сектор. На помощ са повикани чеченските главорези на Доку Умаров.

за правата вяра е добре дошъл ! Владислав Варненчек е добрия пример.

Повикани са, наистина, от самия вожд на "Десния сектор" Ярош, но в тоя век на комуникациите записът с неговите призиви веднага стигнал до Рамзан Кадиров, който вече му отговори, че непременно ще разгледат с хората си всичките му призиви, и ще му осигурят бързо срещи и с Доку, и с без Доку, и с Джохар Дудаев, и с всичките му бивши приятелчета - там, дето сега са всичките - в селенията на Аллаха. Кадиров е много точен в това отношение, като каже - и изпълнява, не хвърля приказки на вятъра ... То затова местонахождението на Яроша оттогава е неизвестно ... на журналистите, а на Кадиров сигурно вече му е напълно известно, и хората му пътуват ))))

В учебника по история едно време пишеше в главата за търговиятата в Европа: "...а от Русия внасяха кожи, мед, медовина И РОБИ..."

Последната голяма територия, където е имало легално робство са САЩ. Настоящият президент на тази територия е потомък точно на такива роби.

Да ти припомня ли, че Янките са воювали с Южните щати за отмяна на робството?? Или че когато в Англия отменят крепостничеството, в Русия го затягат. Защо всичките ви контрааргументи са янките?! Тук не си говорим за Северна Америка, а за Източна Европа.

Турчинов е обявил код "кафяво". "Пълна мобилизация", в случая, означава пълни...гащи.

Нелигитимният и.д. президент на Украйна Турчинов, издава неизпълними заповеди на несъществуващата украинска армия.

РУСКИТЕ ФАШИСТИ И ОКУПАТОРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЧТОЖЕНИ НА ВСЯКАА ЦЕНА!!

О, смешо, здрасти! Как е, как е.

ти със сигурност не си българин, хайде слагай си феса и за анадола тук на тази земя е пролята кръвта на 80 000 руски доброволци, който са жертвали живота си с единствената мисъл да освободят един братски народ, който година по рано де зверски клан от еничари като тебе.

Доброволци, които са служили 30 години без право на нищо. Доброволци, които са били набирани от Финландия, Украйна, Беларус и т.н. Да не говорим, че румънците е трябвало да им спасяват задниците. А защо подаряват Северна Добружда - люлката на Българската държава на Румъния, която в следващите години колонизира и унищожава българщината в тези земи???

Тия укарайнци започват да дразнят - ебаси и тъпите смешници!

КОГА ДРАЗНЯТ ТИЯ УКРАИНЦИ, НЕЩАСТНА РУСКА ПОДЛОГО, АА !! ТИЯ ХОРА СА НА ЗЕМЯТА СИ И ЩЕ СЕ БИЯТ ЗА НЕЯ, И ПОДЛОГИ КАТО ТЕБЕ СИ СМЕНЯТ ГОСПОДАРИТЕ И СТАВАТ ПРЕДАТЕЛИ НА НАРОДИТЕ СИ ВСЕКИ ДЕН!! БОКЛУК!!!

Украйна вече не е на украинците. Докато беше на укринците преди няколко дни никой не реагираше. Но вече не е. И ако останат със сегашния статут ще трябва да хранят пенсионери от запада, ще трябва да нарежат фабриките и заводите си на скрап. И, разбира се, да намалят пенсиите си и да удвоят безработните си за да им е гадно. Това не ти ли прилича на една балканска държава?....

И с кого ще се "бият за земята си", с братята си. За чий кеф? На онези, които мразят и Русия, и Украйна. И за какво? За "правото" да бъдат ограбвани и унищожавани, демек "демократизирани".

защо никоя медия не пише че част от флота е минала на страната на кримските граждани. съответно съюз с русия срещу бандеровските идиоти.

Щото се отразяват западните демократи и техните измислени ценности. Щото НАТО и САЩ са номер 1