Украинци свалиха знамето от руското посолство в Киев

Украински демонстранти свалиха знамето от руското посолство в Киев, преобърнаха дипломатически автомобили и хвърляха яйца по сградата заради 49-те загинали днес

Обратно в новината

Коментари - Украинци свалиха знамето от руското посолство в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще дойде време, когато американските агенти в Украйна, кой шоколадов крал, коя газова принцеса, ще се висят на стълбовете като Мусолини и клара Петачи! Когато лъсне голямата измама с "демократизацията" на Украйна!

Ако някой нападне американското посолство и вандалства там, то САЩ ще му обявят война веднага. Сега що не вземе руснаците да опукат тия недомисленици в Украйна и да се приключва. А адекватния отговор на Украйна може да се изрази само в поредната простотия или вопли пред САЩ, колко са лоши руснаците.

ТОВА Е ФАШИЗМА.ТЕЗИ НЕЩА СА ПРОСТИЧКИ.

крадливите руски номенклатурчици изкупиха българия от любов към русия

да и аз желая бункера във варна да го няма , мръсни комунисти там ходят на инструктаж, а руснаците там досносничат

Аха да... виж ако руснаци направят това в Москва с украинското.... или пък ние с европедалското дипломатическо представителство в София уния "демократичните" западняци ще пущореят ма нали го павят нацистите в Киев и затова всичко е наред!

американското знаме!

СМЪРТ НА БАНДЕРО-ФАШИЗМА! СВОБОДА НА УКРАЙНА!

Леле. Тролчетата се наакаха. Е така е. На нашиста путин му лъсна голият задник.

Нищо не разбрах. Пробвай пак да напишеш нещо.

За наказание - от утре цена за Покрайната 1000 долара за 1000 кубометра газ! Справедливо е, нали!

Ще се хапят за задника, като цените им станат европейски, а заплатите и пенсиите български.

Ма вие въобще мислите ли си, че ЕС въобще ще ги взима тия прошляци да членуват там?? ние и мамалигите малко ли сме им?

ЕС спечели от членството на България и Румъния, губещите са България и Румъния. Защо ЕС да не ограби и Украйна? Ще съберат още някой лев за германските пенсионери, а нашите и румънските да го..........

на този измислен цирей россия китайците ще му видят сметката.Няма такъв измислен държавен урод и рекекьор- няма ипроцент от населението на светоята , а притежава 20 процента от цялата земя , половината от богатствата, тероризира на територията си стотина народа и още толкова навън и при всичко това вместо просперитет гаранирана мизерия ,мафия и смърт, навсякъде където довтасат дегенериралите им алкохолни муцуни.

за пръв път чувам, че многовековна държава е измислен цирей. моля да ни кажете и от кого е измислен? това, че не е поставен на пъпа на света -древния ню йорк, купен от индиянците за четири$ и коло ракия, но това може лесно да се поправи, като се понагънат континентите. вие как мислите?

Точен анализ ,...ма за кръчмата!?

Кой ти е крив, че не си се родил в Русия и имаш за управници мераклии като Боко мутрата, американската подлога, Бареков чалгата, Местан подлогата, тариката Мавъра и неумятния Станишев? Да не се забравя комсомолския секретар Плевнята! Защо изобщо не бламираш поне едни избори? Нека никой не гласува и тогава плямпай. А не за 20 лв партизанлък и после маскарлък!

ами там приемат комунисти от цял свят в сибир е готино има и трудови лагери, тъкмо и бг комунисти да поработят, обикновено са или военни крадци или крадци полицаи и не са работили и ден

типично за арабска държава, където цари шариата.

Украинец се оженил за рускиняаа. Баща му го поучава: през първата брачна нощ първо вдигни булката и я донеси на спалнята - за да види колко е силна Украина, след това се съблечи за да види колко е красива Украина, от другат стая се обадил дядо му - след това започни да онанираш за да види колко независима е Украина.

ТОВА НЕ СА УКРАИНЦИ А НАЕМНИЦИТЕ ОТ САЩ НЕ БАЛАМУРКАЙТЕ

Една информация - в Донбас има доста руски знамена.Който иска може да се пробва да свали някое там...

да се въодушевлявате по толкова примитивен начин!? Води се война, без правила, избиват се хора, може конфликтът да стане и световен! Не сте в някаква компютърна игра да се кефите!

Газова бутилка се взриви в къща в кв. Малинова долина" в София малко преди 12 ч. днес. ЕТО КАК ВСЕКИ ДЕН РУСНАЦИТЕ НИ ИЗБИВАТ!

Ей, простото си е просто - нерде природен газ, нерде втечнен пропан-бутан в бутилка.... Ей така ще гърми и втечненият газ, дето краварите ще ни го внасят от Хамерика. във варели.

ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ МАИДАНОВЦИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ СЪЩИЯ В ОДЕСА АМА НИКАК НЕ ИМ ВГИГА АВТОРИТЕТА А ОБРАТНОТО !!!ИМА ЗАКОНИ ЩЕ НАПРАВЯТ ТУРЦИТЕ(ТЕ СА ОФИЦИАНИТЕ СТРОИТЕЛИ НА ХАМЕРИТЕВ УКРАИНА) А НЕНАВИСТА ЩЕ ОСТАНЕ!!! ДЕТСКИ ЛЕПЕТ!НО СЕ РАЗБРА ЧЕ КОМАНДВАТ ПАРИТЕ А НЕ ПРЕЗИДЕНТ МИНИСТЪР И МИЛИЦИЯ КОЯТО Е КАТО МАНЕКЕНИ И ПОКАЗВАТ КАК ДОБРЕ ИМ СЕДИ УНИФОРМАТА !!! НЕ НАПРАЗНО ШЕЛ И ШЕВРОН НА 50 ГОДИНИ ИСКАТ ЮГОИСТОК!!!

ТЕ Я КУПИХА ВЕЧЕ НЕ ВИЖДАШ ЛИ !ЗА КАКВО СЕ БИЯТ ! ХАМЕРИТЕ ЗАЩО НАЗНАЧИХА ПОРОШЕНКО? ЗА КРАСИВИ ОЧИ !!!

Ей, колко хорица ще отидат зян... Докога ще занимават цял свят с тези провокации?! Ако ще нападат, САЩ да нападат Русия! И да разберат кон, боб яде ли!

Нямa по големи глупaци от нaционaлистите. Гледaйте и се учете. Дaвaт пример кaк положението винaги може дa стaне по зле.

Те не са националисти, а сподвижници на САЩ. Национализмът им е само за параван и пропаганда.

Естествено накрая Украйна ще го издуха, но нашата най-голяма тревога не е Украйна, а ние да не го издухаме заради простотиите на САЩ.

Ами тук НПО-то продължава да рие относно протестите, а Борисов е на място за инструктаж. Ако не успеят "демократично" да го натикат във властта, гледай какво издухване ще настане и при нас!

Какво прави ББ в САЩ? Ако е на екскурзия защо се занимаваме с него? Ако е на конкурс мис прелест, да ни изпрати снимки по бански. Не е представител на правителството да договаря нещо. Ако е отишъл да си вземе заплатата, за какво ли му я дават?

''християнска '' руссия плаща на резаци - чеченци да убиват християни украинци... Гнусно е отвсякъде...

Гнус е хора като теб да отричат явните факти и да лъжат, но ни се налага да търпим, нали имаш право на словоизлеяние.

да се отричат явни фкти и да се изричат лъжи от най-висшите институции на имаща се за "велика" държава! Като за през септември 1999 г., когато ФСБ (!!!) взриви няколко жилищни блока за да набеди някакви измислени чеченски терористи (дори и имена няма, само един смешно абхазец) и да започне чудовищната (и за чеченците, и за руснаците) трагедия навтората чеченска война!

ХАН ТУРКУ (КОЛЬО БЕГЕЕЦ ИЛИ ПРОСТАКА ХРИСТО )НЕ ЗНАМ КАКВА НАЦИЯ СИ НО СИ ЗГАН !!!

По-скоро е це-ре-ушка гнус!

!!!

,,А на войне, как на войне .... " Ще бъдат свалени още много военни украински самолети, ще бъдат запалени много майдановски танкове и БТР-и, ще бъдат пленени много киевски фашаги ... Накрая ще бъде изритан и самият Порошенко с всичките си шоколадови бомбони и торти. И Яйценюк с него, заедно с цялата майдановска пасмина ... Даже Кубрат Пулев ще набие Кличко.

Я ДА ВИДИМ ПЕТЯ ВАЛЦМАН КАК ЩЕ МЕ ПОЕМЕ СКОРО....

Гледах снимки, видеа, репортажи и стриймове за ставащото пред руското посолство. Имаше и забавни моменти, показателни за украинската "демокрация" - напр. когато сръчни "демонстранти" откачиха и откраднаха колелата на преобърнатите коли (няма да ставят зян, я - пари струват!). Или пък като донесоха с кашони електрически крушки - нови, от които сръчни "девици" с латексови ръкавици (що ли) правеха бомбички с боя. Имаше едно лумпенче - активист и репортерът го пита: - Що сте тука? - Протестираме срещу Путин! Щото ни убиват, проливат нашата кръв с руско оръжие и Путин е виновен! - А от къде знаете за вината на Путин, за руското оръжие, от къде имвате информацията? - Ами, аз разбира се не помня точно, но май във Фейсбук го пишеше... - А гумите за какво са? - Ще ги палим! - Кога? - Когато се съберат много хора и тогава (те така и не се събраха много). По едно време щяха да разкъсат някакъв човечец, който минаваше наблизо - някой го набеди, че бил от посолството, щото му заприличал на руснак. Добре че все пак се намери едно по-умно изчадие, което чу воплите му, че е украинец и киевчанин. Провериха му документите и го пуснаха - отърва се само с ритниците и юмруците, но оцеля все пак. А да - тук не пише и че закачиха знамената на Десен сектор и изрисуваха колоните на оградата с пречупени кръстове. Но нали "директивата" е, че в Украйна няма фашизъм, та с ги "пропуснали" тези неща...

щото му заприличал на руснак. бах тьи тъпанарите теа верно са по тъпи и от наште "македонци"...никаква милост към тях само тровят въздуха

Ivan Nenov

това е бегееца!!! НАСИЛА СЕ СМЕЕ ИЛИ ТЪПЪНАРА Е СЩАСЛИВ ОТ ТОВА ЧЕ НЕГОВИТЕ ХАМЕРИ ИСПОЛЗВАТ ФОСФОРНИ (ОЩЕ ОТВИЕТНАМ )И НА ТИ ИЛ 76 СА ВОЗИЛИ БАЦИЛИ ПРОИЗВЕДЕНИ ТАМ КЪДЕТО МУ ПЛАЩАТ И В ДОНЕЦК УМИРАТ ХОРА КАКВИТО Е ИМАЛО НА САМОЛЕТА ОТ ЕДНА НАЦИЯ !!! И ТОВА Е НА РЪКА НА ХАМЕРИТЕ !СБЪСКАХА ГИ И ИМ ГЛЕДАТ СЕИРА И РЕАЛИЗИРАТ ОСТАНОЛОТО ОТ ВИЕТНАМ!!!

двете мутри от снимка номер две.Няма как...невъзможно е това да са представителите на украинския народ

Rosia da znae che toq put nqma da hukne da q spasqva celiq svqt!!!

Никога никой не е спасявал Русия, Русия винаги се е спасявала сама.

Русия е спасявала и света от собствената му уродливост.

както през 80-те на миналия век, светът пак ще я спасява! Защото не може заради една клика разбойници да жертваш цял един голям народ. Но този път ще трябва да се вземат крути мерки срещу ново разграбване! И тотална лустрация!!!

И в Италия, и в Германия имаше лустрация и резултатът е налице!

Гледайте по RТ разпит на задържани украински разузнавачи...вижте какви момчета изпраща хунтата на изток...

изобщо да обичаш чужда държава? Обичай жена (мъжа) си, обичай децата си, ако си религозен - обичай си Бога! Но да обичаш чужда държава и да обожествяваш нейния сатрап - това най-малкото е признак за изключително нисък интелкт!

Бях малък и помня как САЩ бомбандираха София! И това при положение, че Български войник никога не е вдигал оръжие в подкрепа на Фашистка Германия. Това никога няма да го забравя. Окървавени нищо не подозиращи хора, мъртви деца и и изпепелени домове които бяха озарявани от детски смях и закачки. Каква е разликата днес? Абсолютно никаква! Убийците и мародерите са си същите тогава и днес. Мразя САЩ!

Мрете бе! САЩ са велики и ще ви научат какво е справедливост. Който се противопостави - бегов в Гуантанамо или в пустинята невада на атомна експлозия! Хах ха ха хах а

JUST TO LIVE? DESTROY USA FOREVER!!!!

германска армия, а ние сме й били съюзници. Човек трябва да мрази войната и подпалвачите й, а за тази - това са Сталин и Хитлер! Червеноармейците също не са били хуманисти, дори по жестокост са надминавали многократно всички останали! Мародерството е сред най-уродливите явления, съпътстващи войните. Но и "великия" Жуков е отнесъл за себе си вагони с "трофеи" - произведения на изкуството, мебели, килими, пердета, домакински уреди... За златото и скъпоценните камъни да не говорим!

Русия е била жестоко разрушена, загубила е 20 милиона души, това са репарации. Не Русия, а Германия е нападнала първа. За Русия не е имало план Маршал, за България също и ако не е била помощта на Русия щяхме съвсем да я закършим. Благодарение на Русия и факта, че сме сменили позицията си в последната фаза на войната сме запазили териториите си. Лицемерният запад не е искал репарации от франсетата въпреки, че са си сътрудничели с германците, а е изстискал България. Майка България, какво ли не е видяла. Добре, че българският народ е корав и силен!

Те руснaците много обичaт дa трепят фaшaги ! имaт опити добре го прилaгaт !

ВОЙНИТЕ СЕ ПОДКЛАЖДАТ ОТ САЩ ОМРЪЗНА МИ ДА ГЛЕДАМ КАК МАЙКИ С ДЕЦА СТАВАТ ЖЕРТВА НА ЧЕНЧАДЖИИ И ВОЕНОЛЮБЦИ ЗАД ОКЕАНА ВСЕКИ НАРОД ИМА ПРАВОТО ДА ЗАЩИТАВА СВОЕТО СЕМЕЙСТВО И В ТОЗИ СМИСЪЛ ДА МИ ГОВОРЯТ, ЧЕ ЗА САЩ Е ЗАПЛАХА ТОВА КОЕТО СТАВА В УКРАЙНА Е СМЕХОТВОРНО ТЕЗИ ХОРА ИМАТ ПРАВО ДА ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ , ЖИВЕЯТ НО НЕ КАТО РОБИ НА БАЙДЪН И НЯКАКВИ ОЛИГАРСИ

Да, ама в момента в който този Украински народ се опомни и повярва в свободата и вече същите тези Пършенко, Другаринко, Умъртвенко дето са се подложили за дребна далавера на ЕС и САЩ стават пушечно месо на отрядите на Чичо Сам. И всичко това за Шистов газ или поредния проект с изгода за Американския бизнес

Уса троловете не ги искат нито на Зеапад, нито на Изток, защото са полуграмотници и имат само една гънка на мозъка - от каскета ! Няма Украйна, Има Киевска Русия.Няма сепаратисти, има руснаци.Няма Македония, има България.Няма македонци, има българи.

русия има премерено и адекватно поведение. украинските мекерета яко ще го духат!

Сaмо бой по фaшисткaтa мaйдaнивскa сгaн !

ХОРА-ОПОМНЕТЕ СЕ-ФАШИЗМЪТ НАСТЪПВА ПО СВЕТА-ИНСПИРИРАН ОТ СВОИТЕ ГЛАВНИ СПОНСОРИ И ИДЕОЛОЗИ-ЕВРЕЙСКИЯТ ГЛОБАЛЕН КАПИТАЛ И НЕГОВИТЕ КУЧЕТА-АМЕРИКАНСАКАТА АРМИЯ,ЦРУ,НАТО И РАЗНИ ПУДЕЛИ ИМЕКЕРЕТА КАТО УКРИТЕ ОТ КИЕВ И ГАЛИЧИНА,БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ГЕРБ,БСП,СДС.ДСБ,ДПС,РЕФОРМАТОРИ,ЦЕНЗУРИ И Т.Н........ НО ВЕЛИКАТА РУСС,В СВЕЩЕН СЪЮЗ С ВЕЛИК КИТАЙ,ИРАН,СТРАНИТЕ ОТ БРИКС,ЦЯЛА ЮЖНА АМЕРИКА-ЩЕ СМАЧКАТ ГЛАВАТА НА САТАНАТА И АНТИХРИСТА СКОРО.....НАСТАВА ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА И ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО-СМЪРТ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ АГРЕСОРИ,СМЪРТ ЗА ЦРУ,НАТО,Е.С.УКРИТЕ ОТ КИЕВ, СМЪРТ ЗА КОНЧИТА ВУРСТ,ПЕДЕРАСТИТЕ,ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ,ГЕЙОВЕ,ТРАНССЕКСУАЛИ,ЛЕЗБО,МАЗО ИДИОТИТЕ ОТ ЗАПАДНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИОННИ ЦЕННОСТИ.....БОГ Е С НАС,НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ-ПОБЕДА БУДЕТЬ С НАМИ......АМИН!

БОЛЕНЕЕЕ, ЗА БОЛНИЦА СИИИИ....

г-н Сидеров е български депутат националист, който защитава българските интереси.

Как така евреите, избивани от фашистите, ще искат да възраждат фашизма? А нима омразата срещу евреите не е род фашизъм? Ти имаш ли си на идея какви расисти са руснаците? Това си е белег на фашизма. Стига лаял с твоите глупости.

Затова в момента Русия е една от най-многонационалните страни в света? ти чуваш ли се какви ги говориш?

Казва се "ЗА НАМИ", неграмотен путиноиде, руска подлога си, а не знаеш руски.

Като не ти изнася нещо си вървиш с една и съща глупост, просто повтаряш един и същи лозунг и спамиш, ти отговаряш точно на определението що е трол.

Някой не си е пил хапчетата днес. Ама вие наистина ли си ги мислите тези неща, или просто тролите. Надявам се да е второто, иначе не знам на какво интелектуално ниво сте.

Укрите винаги били не със себе си!Винаги,-затова са лесна мишена."Демокрация" ли?Кво ще правят с нея?Затова не припознават фашизма.Тъпи,тъпи хохлИ!

За съжаление и тук както в Украйна е пълно с хора с промити от западната пропагандна машина мозъци. Които се мятат като бесни кучета и изпадат в дива ярост когато реалността се разминава с набития в главата им шаблон!!!

БОЙЙЙ ПО ЧЕРВЕНИТЕ МОРДИ, ХАХАХА

Не-е, боят ще е по це-ре-ушката фашистка ла-йня-на гнус!

Делян Пеевски замесен в строежа на Южен Поток! После блядките във форума вият на умряло защо ЕС имало против начина за строеж на тази тръба. Русия е корумпирана до мозъка на костите си, щом се е сгушила с най-големият отпадък Пеевски!

да, Ген. Атанас Атанасов лансира тази теза сега ... НО...питам: ЗАЩО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАНДАТ и БСП и ДПС БЯХА ЗА СТРОЕЖА, а сега се скараха? Явно и фирмите на БСП бяха в кюпа на далаверата. Но да припомним - проектът е от времето на предишното правителство на ГЕРБ. Тогава всички (вкл. и ББ и Герб) бяха ЗА, само сините на Костов бяха против. Сега кои са ЗА и кои против - следете новините и ще видите разликите!

ГЕРБ, както и всички други политически партии, са ЗА строежа на потока, но НЕ са ЗА начина, по който той се строи (изборът на изпълнители). Има разлика. Никой не отрича полезността на проекта.

Южен поток е важен за България и за още 8 страни. Делян Пеевски и неговият бизнес не променят нищо от тези факти.

в Русия е над 300 млд. долара годишно!

От Русия никой не е видял добро.

Дори и самите руснаци. Най-вече те.

А този евреин забравих му името. Гледах един документален израелски фил. Той е плакал, когато руснаците са го освободили от концентрационният лагер. После е писал в продължение на много години писма до американският сенат с въпрос: - Като сте знаели от разузнавачите си за концентрационните лагери защо не сте направили нищо? Ако руснаците не го бяха освободили и той щеше да е един от убитите по извратен и ужасен начин хора в ужасната война. И сега САЩ ни тикат ожесточено към 3-та световна война. Като ти пуснат американска бомба над главата да не мислиш, че ще те познае и ще те заобиколи.

Русия ни е освободила от турското робство, Русия е спасила Армения от същото робство, Русия е спасила света от фашизма, колко повече добрини ти трябват?

СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ СПАСИ СВЕТА ОТ ФАШИЗМА, ЗАЩОТО ФАШИСТИТЕ ГИ НАПАДНАХА, И ИЗБОР НЯМАХА! ПРИ СТАРТА НА ВОЙНАТА ХИТЛЕР И СТАЛИН БЯХА СЪЮЗНИЦИ! ДА ТИ ГО НАПОМНЯМ ЛИ АЗ ТОВА, ИЛИ ИСКАШ ДА ПИТАШ НЯКОЙ ПОЛЯК, ТЕ НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ ТИ РАЗКАЖАТ ЗА ОТКАЧЕНИТЕ РУСНАЦИ!

И ВЛЯЗОХА В БЪЛГАРИЯ И АРМЕНИЯ, ЗА ДА ГИ КОЛОНИЗИРАТ.

мдааа.. и ние още сме под турско. Лошите руснаци не са ни освободили преди 130 години. Гадове!!!

Ако не бяха руснаците, ти наистина щеше да си никой. Българите щяха да имат съдбата на арменците.

Рашафляците съвсем си изгубиха акъла, започнаха на руски да постват коментарите си без да им пука. Явно бригадата им е доста голяма тук. И понеже друг сайт не ги толерира, всички са се събрали в дира. Разберете едно, блядки отровни, България никога няма да бъде с Русия повече. Никога. Това се и показа на евроизборите. Българите са про-западно ориентирани. Ние не искаме държава на алкохолици, побойници, ксенофоби, хомофоби и женомразци като руснаците.

Значи предпочиташ педофилите и гейовете....

Педофилията няма нищо общо с гейовете. Образовай се. Едното е перверзия с невръстно дете, което не може да даде съгласие за акта. Другото е сексуална ориентация между ПОЛОВЕ (детето не е пол), където възрастни хора са в сексуална връзка, за която и двамата са дали съгласие!

Смешник във форума пишат основно българи, които се налага да противостоят на неуспели продали се на американците емигранти. Явно им е заповядано днес да не спят, а да пишат и да плюят Русия и България. Приятна ви будна нощ направете си кафе!

А ЮСфашите, аман от тях... Що не земат да си ходят в шибаната Юсфашия и да си гърмят кулите както преди-и-и!!!

Укрaинците сa сбирщинa от крaдци и бaндити. Обaче много скоро ще видят дебелия крaй и aмерикa нямa дa може дa им помогне. Зa сaщ ирaкския петрол е достa по вaжен и сегa осaмa трябвa дa си пренaсочи внимaнието нa тaм.

БЯХА НАЙ-БРАТСКИЯ НАРОД НА МОСКАЛИТЕ, ХАХАХА

НАТО ДА ПОЧНЕ ДА БОМБИ МОСКВА, ХАХАХА

А после Москва, като отвърне на НАТО и като ти падне бомба на тъпата глава няма да имаш време да осъзнаеш, колко си прост.

сатанистите се чудят как да провокират Русия да удари разпарчедосаната Украйна за да си намерят повод за официална инвазия на НАТО и да предизвикат 3-та световна война както е във плановете на Илюминати

укр.посланик в Сф даде интервю по радиото и каза: "Русия иска да платим дълга и после да се споразумяваме за цената на газта - нашата позиция е обратна: първо да се договорим за цената, а после да си платим дълговете!" .... Всеки да прецени кое е по-логично и кое е по-нагло! ...И кой изпълнява договорите си, понеже постоянно обвиняват Русия че не спазва договори. Киев не си е плащал евтината газ досега, а сега има претенции. Същото важи и за войната в Югоизтока - да се разоръжат "терористите" и да си ходят в Русия, а Киев щял да преговаря с мирните хора. Че те всички в Донецк и Луганск искат едно и също - няма терористи и мирни хора. И двете групи не признават новата власт в Киев, не са дошли от Русия, а си живеят там от векове...

Изобщо украинеца мина всякакви граници на демагогия. Даже надмина станишев по лъжи и демагогия. Ще кажеш че са родени в една и съща държава с него. )))

Русия e на пето място в света по милиардери, а народът тъне в мизерия.

Лъжи, лъжи, лъжи! Ето фактите: Руснаците вземат в пъти по-големи пенсии от българските, младите жени имат 4.5 години майчинство, здравеопазването е на светлинни години по-добро от нашето.

А в щатите, които са на първо място по милиардери, няма бездомници, няма гладни, няма мизерия.... уау....

Който е чел "Гроздовете на гнева" знае че в САЩ е имало не по-малък голодомор от този в СССР. Стига с клишетата за лошите руснаци и добрите американци. Това не ви е холивудски треторазряден филм. Злото е в алчността и жаждата за печалба, власт и контрол на всяка цена.

История не се учи от художествени произведения. Ако в САЩ гладуваха както в СССР, нямаше мнзинството емигранти да са насочени на там...

Да си чувал за голямата депресия? За избитите с глад милиони американски индианци? За демократичното робство?