17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да предпази идиота от самия него...

алчност и глупост са най-лошата комбинация...

съжаление точно същите измамници се настаниха в парламента от дясната страна нажзалата.Те по нищо не се различават от другите а прибавят по голяма лакомия и и измамни умения!?

Криптовалутите по дефиниция са инструменти които не могат да се крадат. Затова са ценни. Практиката казва друго.

думата "МОШЕнник" идва от еврейското име "МОШЕ"!

А думата далавера откъде иде?

От думата Баце !

Финансовите пирамиди по цял свят са ЧЕНГЕДЖИЙСКО -милиционерски схеми и покровителствен от полицейски чадър ето например екс гл.прокурор Борис Велчев е бил главния собственик на финансовата пирамида ''Ист уест интернешенал'' А парите на балъците и моряците от ОР и БМФ изгорели в бургаската ''Популярна банка Пеков '' са се трансформирали в патреотичнта ТВ Скат на Далавери Симеонов(Балевски) роднина на милиционерите Милко Балев и Пенчо Кубадински

Никога няма да се свършат кретените ! Ей го един, в тикток, дава акъли за "бизнес", само дето трябва да пратиш на едно място "едни пари", обаче никой "няма да ги пипа" и балъците гледам питат къде да пратят !

това е идеята на криптовалутите, крадеш диря нема !!!!

Ах, вашта мама, вашта мама, вашта мамаааа!

Тоя що не се вземе с наша Ружа - да удвоят крипто-милиардите!... Хем да я разглези анално с резан...

читав башибозук НЕМА!

Арнаутина Йозер е авер с ЗЕТа на Ердоган бивш финансов министър Берат Албайрак (етнически албанец) сега разиграват циркове пред турските балъци (370.000 на брой вложили парите си 2 милиарда $ в 1 цветна картинка с червено Порше и надписи Тодекс) Арнаутчето вече е в ТАЙЛАНД и пазари с 2та милирда $ НАРКотици и мега лаборатории за Амфети движни от Китайско-тайландски триади в граничните райони на Мианмар-Тайланд Цялата операция е под контрола на Албанския мвр министър Бленд Цуци и Ердоган които се правят на ''разтревожени'' и разиграват че УЖ издирват Фарук и вече са пуснали червена интерпол бюлетина

в булгаристан пирамидите донесоха милиони на едни хора които не бяха заловени а тея дето фанаха не им зеха нищо..

Е какво да им вземат? Балъците никой не ги е карал на сила. Ама пуста лакомия да печелиш без да работиш.

Че аз си направих едни 300 хилки от крипто без да работя.Какъв е проблема?

Йозер е избягал във братски Булгаристан крие се в тайна квартира на Оризовия ДПС бос на Буджака и на яхтатa на РУЖА 1койн в порт Созопол

Никога не съм разбирал концепцията за криптовалута. Опитвали са да ми я обяснят, но не схващам. Може и аз да не съм достатъчно умен, но надеждите за бързо забогатяване на обикновените хора, обикновено завършват с провал! Печелят само създателте на подобни схеми! Парите би трябвало да имат някакво покритие, все пак! Едно време, на българския лев, пишеше "обезпечен със злато и всички активи на банката". Сега няма такова нещо. Защо ли? Печатат се хартийки без покритие. А криптото, дори и това не е. Някакви единици и нули в етера!

Според някои Сатоши искал да направи валута която да не я хваща инфлацията това е което горе долу съм разбрал ...

значи е направил злато??? ма то златото е измислено мноооого векове назад във времето! криптовалутите не са валути, а начин за преброяване на алчните глупаци!

ония лев дето пишеше обезпечен със злато и .... само за последните му години му прибавихме три нули, стигна до там, че като изпуснеш сто лева не се навеждаше да си ги вземеш!

Не знам кой ви е казал че правенето на крипто валута е лесно.

Много по-лесно е от правенето на злато при наличие на толкова много балъци.

Добре де крипто валутата е рискована ама кажете го на тези от Корпоративна търговска банка която беше в реални пари.Защото другине банки не фалират ли ,пенсионни фондове не фалират ли .Наскоро даже бяха задържали някакви изманци който са правили инвестиции .Всяка инвестиция си има риск.Въпраса е да не си влагаш всички пари в една инвестиция,ако имаш пари де.Еми то почти всяка година фалират банки и държавите ги рефинансират за няма срив на пазара.Че ще има регулация за крипто ще има но няма да изчезнат.

Турците, българска телевизия не гледат ли? А, били пред нас... Това го играхме вече 3-4 пъти

Аз се чудя защо биткойна се свлече с над 10 000 долара...

Не се е свлякал, а се е вдигнал от 0 до 40 хиляди $...

Ми като погледнеш статистиката, всяка година почти , биткойна се свлича с 80% после се покачва - необходима корекция и много хора се лъжат че този път ще е различно но това е синусоида все пак 1 напред две назад

Ердо е натиснал този юнак за пари понеже в момента турската икономика е в свободно падане , а онзи се е изпарил с парите. Какво му е сложното на този казус ?

Четете! Вярващите да четат Светото писание, жадните за знания и умения относно парите да четат Маркс (Към критика на политическата икономия) и между редовете изказванията на съвременния финансов елит, в тч Кристина и Драги. После мислете! Защото мислещите умни ще взимат и занапред правилните решения.

Първата пирамида в зората на демокрацията беше Югоагент! Ужилването тогава не беше особено голямо, но по-умните хора са извадиха поуки от случая за бързото забогатяване.

"Ийст-Уест Интернешънъл Холдинг Груп" и "Лайф Чойс Интернешънъл"?

Работя в индустрията за една от най големите борси на крипто и имаме екип от хора които правят търговия за наша сметка. Мога да кажа така...няма един от тях който да държи такава глупост като крипто валута. Всяка печелба ВЕДНАГА се обръща в истински пари. Пари се печат от Цар и Държава. Никой няма да разреши сульо и пульо да прави и управлява парични потоци под каква и да е форма. Това което става продължава да е малко по мащаби в сравнение с парите и няма да се толерира още дълго. Няма да изчезне, но мащабите винаги ще си останат малки и ще се измислят все повече и повече начини за техният контрол. Това разбира се, не означава че няма да има по някой друг сульо който да спечели от това за този кратък период - то има хора от лотарията печелят, така че що не и от това. Но както и при лотарията, повечето хора няма да спечелят. Не го казвам за да ви обезкоражавам...просто не си правете илюзията че си струва да ги държите. Използвайте ги когато може за да спечелите истински пари, но избягвайте да ги държите въпреки изкушението!

Защото нищо не разбираш. Ако те попитам коя е борсата, ще търсиш 2 часа в гугъл името. Не ставай смешен. Целта на криптовалутата не е да измести националните валути.

Нямам намерение да влизам в спор с тебе. Клиента винаги е прав. Завършил съм финансии в що годе престижен университет в Англия, работел съм в банки и смея да твърдя че съм по добре запознат от повечето хора за филосифията и концепта на парите. 2004г на това ми беше дисертацията...електрони пари. За да не навлизам в дискусии - хем имам работа хем не тук е мястото - всички парични потоци са интерес за националните държави. Ако могът да бъдат ползвани за да се правят скрити плащания, това веднага има потенциала да застраши националната сигурност (платил за наркотици, оръжия за преврат или тайно финансиране на партии от други държави и редица подобни). Притеснението никога не е било в изместването на националните валути а в трудноста да се знае и контролира кой плаща, от къде и на кого за какво. Лек ден.

..то и Черепът до няколко дни щеше да се върне, ама минаха години.. чакаме го! А неговите хора взеха властта, има надежда!

Опаааа, както казах преди, един ден си пускаш компа, и ни валута ни крипто....

Е той Ердоган открадна 128 милиарда вчера, тоя бледнее пред него..

Спомням си времената на нашите пирамиди. В неголям областен град офисът на измамниците беше в непосредствена близост до един малък парк. От сутринта струпване на хора, вълнения, полиция, доколкото разбрах имало е там списъци някакви, някои хора са взели нещо си там от парите си, кой повече, кой по-малко. Викове, крясъци, плач, клетви. Като си отивах след обяд от работа погледнах отдалече много хора съсипани обикаляха и плачеха, надявайки се все още някой да се смили над тях и да им изплати нещо. Някои изгоряха със спестяванията си за цял живот.

Алчността е смъртен грях неслучайно! Не мога да жаля за тези хора - жертва са на собствената си лакомия и желание за бърза печалба без труд.

Алчността и глупостта нямат граници

Каквото и да му се случва на Селджука е отдавна заслужено.

КОПАНЕТО МУ Е МАЙКАТА ...КОПАТЕ ЛИ ШАРАНИ ?????

Ха-ха-ха, докато има балъци ще има и измамници.

съотношението е 500 000 към 1!

Останат ли ми пари купувам имот. Толкоз

Е, то цялата тая далавера с криптовалутата си е едно пълно мошеничество, но както винаги много ще загубят, малцина ще спечелят и никой няма да си плати.

Ашколсун, Пара Гьотверен! Серсемлък и алчност са в основата на всяка финансова измама- помните нашите фараони и пирамиди, нали? Тогава един икономист/?/ каза на всеослушание, че ".. проституция и търговия с дрога не могат да предложат такива лихви на вложотелите си!". Сега на рози да му хванат потурите!

2021-04-23 10:30:45 Realen (нерегистриран) Като казвам и пиша, че IT, High Tech и новото зарибяващо чудо наречено Цифрови Пари са мега-мега лъжа за глобална кражба, хората не ми вярват. Още не се е случило това което е планирано да се случи. Когато финансовите регулатори от САЩ, Великобритания, Еврозона, Китай официално включат Цифровите Пари като платежно средство паралелно с основните валути, те тогава ще започне голямото зануляване или големия рестарт. То това си е планирано вече. На такива форуми като в Давос са го нищили и продължават да нищят глобалистките муцуни. Та който се надява той да спечели, а ТЕ да загубят, е просто наивник.

Та идеята на криптото е да затрие колкото се може повече "реални" пари, ама да оставим овчиците да си поиграят

Така е, рано или късно парите в брой ще бъдат премахнати и който иска да "продава" и да "купува" ще трябва да се съгласи да се поклони на Антихриста и да му сложат на дясната ръка или на челото белегът на Звяра, трите шестици. Няма нужда да вадим вода от десет кладенци, в Свещеното Писание си го пише всич-ко.

Евала! Поздрав за предприемача с тоя велик шедьовър https://www.vbox7.com/play:bb3a4057

кой им е виновен, че си държат парите в "борса"????

много малко хора са наясно какво трябва чисто технически да направят, за да си купят крипто без да ползват "борса" окей, правиш си портфейл (само до тук са окапали 99%от мераклиите) после как ще го напълниш?

"Идеи наши, деньги Ваши" Остап Бендер 1922г.

Пирамиди.. фараони ... и балъци за милиони :)

Добре съм. Не ме търсете. За мое здраве едно кадаифче от мен с чаша студена вода.

каза бай Амет и апна кадаифчето ...

преди няколко дни Турция забрани крипото, човека се е спасил от авторитарната власт :)

И много добре е направила. Това са си живи пирамиди.

Тя , алчността няма граници, затова стават пирамидите. Чудя се как хора могат да изкарват пари, особенно с труд и толкова лековерно да ги влагат някъде заради обещаната бърза и голяма печалба, ами по добре да играят тото. Големите обещания винаги са лъжи, било на избори , било финансови, било рекламни, ама като хората не мислят с главите си ще се вайкат после.

ми когато даваш кеш за нещо дето несъществува си си виновен сам самичък!

зад кешът също не стои нищо

ооо, и тебе са те ошушкали, нали?!

Докато стигне доктор Ружа и Onecoin. Къде са 2 милиарда долара, къде са 5,5. Относно "излъганите" "инвеститори" - мога само да им кажа, че така се получава, когато инвестираш в нещо, което не разбираш. Нищо, за другия път ще знаят. Евентуално. Най-страшното при инвестиционните пазари е, че има твърде малко регулации, от което следва, ... че няма кой да те пази от самия тебе.

Ние бяхме първи тука. Нашата "бизнес дама" Ружа що народ завлече... Как пък у нас бизнес дама и бизнес мен на годината дават все само на боклуци от класа?

Това се очакваше, сега е на ред ВЕРТЕРА Груп, руската рулетка която предоставя WRT - токени. Тези измамници вече са на път да изчезнат с милиардите които привлякоха от България и цяла Европа. Тези които са инвестирали в WRT най вероятно са следващите измамени вложители в криптосхемите в частност в пирамидал-финансовите структури.

В Дубай съм. Аз съм полотически десидент. Аз съм честен човек. Протестирайте пред прокуратурата.

Навални ли си? Кога те освободи Путин от тюрмата?

заащо така бе, хххабиби... ахх неговата майка.. Човекът взе парите и каза чакай малко.. Ще се върне, чакайте... Ердо ще го върне..

Като казвам и пиша, че IT, High Tech и новото зарибяващо чудо наречено Цифрови Пари са мега-мега лъжа за глобална кражба, хората не ми вярват. Още не се е случило това което е планирано да се случи. Когато финансовите регулатори от САЩ, Великобритания, Еврозона, Китай официално включат Цифровите Пари като платежно средство паралелно с основните валути, те тогава ще започне голямото зануляване или големия рестарт.

Мой съвет не се докосвайте де такова нещо никога.

Глупав ти е съвета да ти кажа...

Ами не е глупав да ти кажа. В такива схеми, който не играй, пичели.