Коментари - Разузнавач помогнал на британски ученички да минат при ИДИЛ | Днес.dir.bg

Разузнавач помогнал на британски ученички да минат при ИДИЛ

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че е задържан човек, помогнал на изчезналите британски ученички да стигнат до редиците на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Разузнавач помогнал на британски ученички да минат при ИДИЛ | Днес.dir.bg

Коментари

Британски ученички, но не и британки. Възпитани са от деца да мразят всичко светско. Лицемери.

тези глупаци са терористи и неса мусулмани! тези са хора на евреиите и на британската дарява. те само се представят като мусулмани но неса ! тяхното истинско име е ваххабии коъ мусулманин би убил бебета, жени или невинни хора.! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

""Оглавяваната от САЩ международна коалиция е нанесла от вчера рано сутринта 13 въздушни удара срещу "Ислямска държава", предаде Ройтерс.""Егати и ударите.Само са ги почесали.Те с една средновековна сбирщина не могат да се оправят,на Русия са седнали да се зъбят.Само могат да разровят в държавите и да ги оставят в руини и кръв. Но както ровят може да пламне целият свят -и те включително.

"...превръщали жените в машини за раждане..." Тези с бурките "европейки" за друго стават ли? Те затова са отишли там, пък и усмихнати на снимките, тяхна воля...

Иска им се на мометата-може да са нимфоманки.

ТИ си ДОКАЗАН задник- ТРОЛ от ДИР.бг ! НЕзанам защо все още си мислиш, че заблуждаваш некой ! ИДИОТ !!!!

Ох милите, направу им завиждъм . . ! Толкуз многу Айсан наведнъж да да поемат. Те са герой

"15-годишната Шамима Бегум, 16-годишната Кадиза Султана и 15-годишната Амира Абазе, пристигнаха в Истанбул от Лондон на 17 февруари със самолет на турския национален авиопревозвач. Няколко дни по-късно британската полиция съобщи, че трите момичета вероятно са преминали в Сирия." 1. Абе много ми е интересно как непълнолетни са напуснали Англия със самолет ако не са придружавани от родителите си или нямат изрично писмено съгласие от тях. Нещо за което на всяко едно летище те разнищват докато не си кажеш и майчиното мляко. 2. Как така английската полиция, която явно е спала когато те са излитали за Турция после се е събудила и е разбрала че те вероятно са заминали за Сирия а не са останали например на зейпазар в Турция при приятели. Цялата работа смърди, ама трябва човек да може да мисли.

Аз пък не виждам за какво ги спират. Прав е човека, да им помогне да си одят при тяхните. Да им се празнят всички талибани по всички дупки. Какво толкова са ревнали англиканците. Няма да им се свършат циганите. Да вземат и на нашите мангали да им уредят по една екскурзия за там с еднопосочен билет.

Грешка ...... БРИТАНСКИ разузнавач, е помогнал на британски ученички мюсюлманки да 'минат' при ИДИЛ. ХОРА .... разберете - за английският расизъм и алчност .... граници НЕМА !!!!!

на тея трите да им отрежaт главите и да ги хвярлят на кучетата....

От статията и коментрарите разбирам няколко неща: - След като САЩ създаде ИД(ИДИЛ), а Николай Мледенов им устрои учередителна среща в България, сега западните тайни служби устройват набирането европейци с арабски произход за пушечно месо в Сиря и Ирак под знамената на ИД. - Когато му е удобно тези хора са "европейци" с "равни" права - за всеки случай живущите в Англия знаят, че са "по-англичани" от българите там, а когато нещата се оцапат - достатъчно да им кажем на глас имената - и те са пак "диви арабески". Нищо, че се "интегрират" второ-трето поколение при най-големите демократи и демокрации... - За тези които са се насочили да стават "европейци" - винаги чужденците ще си останат чужденци в държави като Англия, Франция, Германия, Белгия, Швеция и т.н.

Да питам - вчера се появиха съобщения - препис от иракски медии, че Николай Младенов приел шиитския ислям в тържествена обстановка. Потвърдиха ли се тези съобщения или не?

3 малоумни фанатизирани мастии по-малко в Англия - да се радват местните!

Не вЕрвам на ушите си ! проф. Чушков

за човечеството. Той разделя и противопоставя хората и призовавас към нетолерантност - доказателство за дяволския му произход.

Но не забравяй кой е майката и бащата - юдеизмът!

Религията е проклятие

Не си прав! За съжаление, много хора мислят така.Но,това е така защото не са запознати,не са вникнали по обстойно в "материята"наречена религия. В основата си , религията(независимо коя) е чиста проба Психология. За съжаление,така неречените водачи,пастори,лидери...спекулират много умело и успяват да "промият мозъците"на търсещите смисъл на живота си хора.Нито една религия, НЕ ИЗПОВЯДВА НАСИЛИЕ,СМЪРТ..."Много ще четат,но много малко ще разберат"

еми иска и малко четене-всичко ще си дойде на място-няма евреи,няма илюминати-истината е една и ще излезе на яве-дупе да им е яко на всички к. не са в правилната посока!!!!!!!!!!!

То на краварите излезе работата, като на онзи пияница дето питал:-Кой ми с.а в гащите? ИДИЛ си е тяхно чедо и ще си го кътат още дълги години! На Садам лодка не можеше да мине Ормузкият пролив, а на ИДИЛ танкерите си минават! Същото и в Либия, по времето на Кадафи и сега! Да ви питам, виждате ли разлика между времето на "сухият режим" и сегашните "санкции" за натрупване на черен капитал?

много съм потресен,ама от радост,хич да не ми се връщат тука...там са си много добре.

Шамима, Кадиза и Амира са типични британски имена, спор няма.

Британски, британски, колко да са британски тези забрадени ученички?? Ми ориентирали са се правилно към родните места на родителите си. Няма смисъл някой да ги връща обратно. Да взимат и цялата рода с тях.

ЦРУ и МИ6 не са замесени само в организиране на джихат и ИД, виждаме че участват и в секс джихат. Според исляма може да се сключи временен брак с продължителност от половин час до сто години, съпругата тогава има всички права и ангажименти на законна такава. Това е задна вратичка за проституция, практикуват я само при война, за мотивиране на джихадистите.

Родителите да не се правят на ощипани. Малолетни няма как да се качат на международен полет без разрешение от родителите. А ученичките вече сигурно са натъпкани като коледни пуйки от миндилите. Нямамнищо против такива да заминават, ако никога после не се връщат. Даже ми се иска и малко млади циганки в детеродна възраст да се отправят към Сирия.

ТОЧЕН КОМЕНТАР, относно малолетните и правото им за полет, пък и за всичко останало.

Това не са тайни служби...... Това са ос..ани идиоти отвсякъде!! Всичко до което се докоснат,се прецаква... Украйна,Югославия,Ирак,Сирия,Либия,Египет,Афганистан,Африка..... Не ги виждам как ще се справят с Путин и Лавров. Много пердах има да изядат още!!!

Голям фен си им на путин и лавров Информаторе.Ако може да ти обърна внимание на следната информация.Путин и Лавров и особенно путин много успешно съсипват Русия.Последната година беше много успешна в съсипването.Изолация,инфлация,стагнация.Човешки жертви във войната в Украйна.Изнасяне на милиарди долари от Русия.Абе супер тандем са.

Да,така е!! Такаааааа.......... Съсипваха Русия,получавайки поръчки за 15,000,000,000 руско оръжие,само след като стана данданията с Крим... Успяха да обърнат 80% от земното население,срещу мародерите които от 30 години колят и бесят за да лапат техните фирми и ни баламосват с "демокрации" и просперитети.... Руснаците,през тези години мълчаха и сега просто повтарят действията на тези които лаят срещу Русия и така ги карат да изглеждат още по-малки и по-смешни... Съсипваха руската икономика,ама не са руснаци тези 45,000,000,000 които се хранят с купони.... Наложиха им санкции,ама в резултат на това,ще рупаме прави краставици до Второ Пришествие.... Русия,изолирана от целия свят??:):):):)))))) Не,по-скоро,от едни пичове които управляват и в резултат на това,часовете им на власт са преброени... Руснаците получиха част от петрола на Егейско Море,бази в Кипър,подготвят бази на Никарагуа и Венецуела,отварят старите в Куба,рублата падна и не им дреме защото пазарът им с изключение на пресните плодове и зеленчуци е почти самозадоволен,имат най много злато,двамата най компетентни американски генерали твърдят,че при война с Русия,САЩ нямат шанс,доларът поскъпна и създава проблеми с износа,което означава още по-голям дефицит за САЩ,еврото пада,което означава по-голям износ за Европа,ама няма къде да изнесе след като Русия отказа да купува,но трябва да обезщети производителите и го прави с "евтино" вече евро,докато производството беше със "скъпо"евро(питай икономист да ти каже какво означава това) и ще произведе още 80 кораба,няколко хиляди танка,по няколко стотин хеликоптери и самолети и.т.н. до 2020 година,което означава вътрешна обмяна на пари....Европа ще има алтернативи за купуване на газ,поне още две,ама се оказа,че и те са руски,Меркел и Оланд търчат до Кремъл и обратно като маратонци и Обама не пропуска възможност да критикува Русия,но ясно и категорично да обявява,че война-няма да има.... Съсипана е Русия,съсипана.....

Много ти е объркан контра коментара.Освен,че е лъжлив.САЩ са най-мощната икономика и следователно имат най-могъщата армия на света.Европа е най големият икономически съюз и ние сме слава богу в този съюз.Русия няма никаква икономика.Има природни богатства и няма технологии и инфраструктора да ги използва.Няколкостотин олигарха притежават главните ресурси на иначе голямата държава.Последните няколко години високите цени на нефта допринасяха за повишаване на стандарта на населението главно в големите градове.Но след анексията на Крим и последвалите санкции и след срива на цената на нефта и безмисленната война в Украйна.Путин и неговатс шайка от преяли олигарси уверено съсипват Русия.

имаш впредвид обама джихад ли?

По-скоро, както ги наричат в САЩ Абу Обама и шейх Нетаняху... :-)))

Лондон и Вашингтон се правят на луди, сякаш не те командват ИДИЛ.

Ще я згнява, като "Цецка", ммъъ..! Радул

Личи им отвсякъде чистокръвни саксонки ... синя кръв .А може и да са изпратени от МИ 6 да водят бактереологическа война с И Д .

Трите британски ученички - 15-годишната Шаяшибат Бегом, 16-годишната Къмгъза Султана и 15-годишната Айминджа Аебасе, пристигнаха в Истанбул от Лондон ... Тия сигурно са почетни гражданки на Лондон))))

Що пишете само "шотландка" и ми пропускате името?

явно подкрепят ИДИЛ, след като техни граждани воюват на страната на джихадистите. И техните политици не са успели да ги интегрират и възпрат. Ако сме последователни, трябва да им наложим икономически и политически санкции. И да не позволяваме на някои техни политици да идват тук.

Три заминали за Сирия а от близкият изток с лодки за последните 3 години са пристигнали 1 милион чалмосани. Бонбонче за всеки който се сети за какво трябва повече да се безпокоим.

Сега ще видят как праведните... ще им го нацепват от всякъде и всеки праведен където и когато ги види

Та те затова отиват ;-)

И след време детето където види някой с брада ще му казва тате:))

Да ги разцепват мазните кадъниии,те само за това са родени

Абе... малко дъртички вече, според разбиранията на ония, но... няма да ги върнат де... ще ги разпорят отвсякъде.Така де , те нали затова са отишли в крайна сметка...

ще ги сцепят като камилииии,отзад отпред ,наверед и по много, на влакче

...чистокръвни! Апропо - миналата година най-популярното име на новородено в Англия било Мохамед.

Само да питам, тази шотландка, която е вербувала "британските" ученички, как се казва - Айше, Хатима или има някое друго звучно шотландско име? Ама то, според другаря Камерън от Лондонския областен комитет на Партията, българските студенти в Англия са къде по-голяма заплаха за националната сигурност на UK от подобни "британки".

Е, някаква част от башибозука няма да чака да се възнесе, за да наслади на млада плът.

Коментари - Разузнавач помогнал на британски ученички да минат при ИДИЛ | Днес.dir.bg

Разузнавач помогнал на британски ученички да минат при ИДИЛ

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че е задържан човек, помогнал на изчезналите британски ученички да стигнат до редиците на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Разузнавач помогнал на британски ученички да минат при ИДИЛ | Днес.dir.bg

Коментари

Британски ученички, но не и британки. Възпитани са от деца да мразят всичко светско. Лицемери.

тези глупаци са терористи и неса мусулмани! тези са хора на евреиите и на британската дарява. те само се представят като мусулмани но неса ! тяхното истинско име е ваххабии коъ мусулманин би убил бебета, жени или невинни хора.! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

""Оглавяваната от САЩ международна коалиция е нанесла от вчера рано сутринта 13 въздушни удара срещу "Ислямска държава", предаде Ройтерс.""Егати и ударите.Само са ги почесали.Те с една средновековна сбирщина не могат да се оправят,на Русия са седнали да се зъбят.Само могат да разровят в държавите и да ги оставят в руини и кръв. Но както ровят може да пламне целият свят -и те включително.

"...превръщали жените в машини за раждане..." Тези с бурките "европейки" за друго стават ли? Те затова са отишли там, пък и усмихнати на снимките, тяхна воля...

Иска им се на мометата-може да са нимфоманки.

ТИ си ДОКАЗАН задник- ТРОЛ от ДИР.бг ! НЕзанам защо все още си мислиш, че заблуждаваш некой ! ИДИОТ !!!!

Ох милите, направу им завиждъм . . ! Толкуз многу Айсан наведнъж да да поемат. Те са герой

"15-годишната Шамима Бегум, 16-годишната Кадиза Султана и 15-годишната Амира Абазе, пристигнаха в Истанбул от Лондон на 17 февруари със самолет на турския национален авиопревозвач. Няколко дни по-късно британската полиция съобщи, че трите момичета вероятно са преминали в Сирия." 1. Абе много ми е интересно как непълнолетни са напуснали Англия със самолет ако не са придружавани от родителите си или нямат изрично писмено съгласие от тях. Нещо за което на всяко едно летище те разнищват докато не си кажеш и майчиното мляко. 2. Как така английската полиция, която явно е спала когато те са излитали за Турция после се е събудила и е разбрала че те вероятно са заминали за Сирия а не са останали например на зейпазар в Турция при приятели. Цялата работа смърди, ама трябва човек да може да мисли.

Аз пък не виждам за какво ги спират. Прав е човека, да им помогне да си одят при тяхните. Да им се празнят всички талибани по всички дупки. Какво толкова са ревнали англиканците. Няма да им се свършат циганите. Да вземат и на нашите мангали да им уредят по една екскурзия за там с еднопосочен билет.

Грешка ...... БРИТАНСКИ разузнавач, е помогнал на британски ученички мюсюлманки да 'минат' при ИДИЛ. ХОРА .... разберете - за английският расизъм и алчност .... граници НЕМА !!!!!

на тея трите да им отрежaт главите и да ги хвярлят на кучетата....

От статията и коментрарите разбирам няколко неща: - След като САЩ създаде ИД(ИДИЛ), а Николай Мледенов им устрои учередителна среща в България, сега западните тайни служби устройват набирането европейци с арабски произход за пушечно месо в Сиря и Ирак под знамената на ИД. - Когато му е удобно тези хора са "европейци" с "равни" права - за всеки случай живущите в Англия знаят, че са "по-англичани" от българите там, а когато нещата се оцапат - достатъчно да им кажем на глас имената - и те са пак "диви арабески". Нищо, че се "интегрират" второ-трето поколение при най-големите демократи и демокрации... - За тези които са се насочили да стават "европейци" - винаги чужденците ще си останат чужденци в държави като Англия, Франция, Германия, Белгия, Швеция и т.н.

Да питам - вчера се появиха съобщения - препис от иракски медии, че Николай Младенов приел шиитския ислям в тържествена обстановка. Потвърдиха ли се тези съобщения или не?

3 малоумни фанатизирани мастии по-малко в Англия - да се радват местните!

Не вЕрвам на ушите си ! проф. Чушков

за човечеството. Той разделя и противопоставя хората и призовавас към нетолерантност - доказателство за дяволския му произход.

Но не забравяй кой е майката и бащата - юдеизмът!

Религията е проклятие

Не си прав! За съжаление, много хора мислят така.Но,това е така защото не са запознати,не са вникнали по обстойно в "материята"наречена религия. В основата си , религията(независимо коя) е чиста проба Психология. За съжаление,така неречените водачи,пастори,лидери...спекулират много умело и успяват да "промият мозъците"на търсещите смисъл на живота си хора.Нито една религия, НЕ ИЗПОВЯДВА НАСИЛИЕ,СМЪРТ..."Много ще четат,но много малко ще разберат"

еми иска и малко четене-всичко ще си дойде на място-няма евреи,няма илюминати-истината е една и ще излезе на яве-дупе да им е яко на всички к. не са в правилната посока!!!!!!!!!!!

То на краварите излезе работата, като на онзи пияница дето питал:-Кой ми с.а в гащите? ИДИЛ си е тяхно чедо и ще си го кътат още дълги години! На Садам лодка не можеше да мине Ормузкият пролив, а на ИДИЛ танкерите си минават! Същото и в Либия, по времето на Кадафи и сега! Да ви питам, виждате ли разлика между времето на "сухият режим" и сегашните "санкции" за натрупване на черен капитал?

много съм потресен,ама от радост,хич да не ми се връщат тука...там са си много добре.

Шамима, Кадиза и Амира са типични британски имена, спор няма.

Британски, британски, колко да са британски тези забрадени ученички?? Ми ориентирали са се правилно към родните места на родителите си. Няма смисъл някой да ги връща обратно. Да взимат и цялата рода с тях.

ЦРУ и МИ6 не са замесени само в организиране на джихат и ИД, виждаме че участват и в секс джихат. Според исляма може да се сключи временен брак с продължителност от половин час до сто години, съпругата тогава има всички права и ангажименти на законна такава. Това е задна вратичка за проституция, практикуват я само при война, за мотивиране на джихадистите.

Родителите да не се правят на ощипани. Малолетни няма как да се качат на международен полет без разрешение от родителите. А ученичките вече сигурно са натъпкани като коледни пуйки от миндилите. Нямамнищо против такива да заминават, ако никога после не се връщат. Даже ми се иска и малко млади циганки в детеродна възраст да се отправят към Сирия.

ТОЧЕН КОМЕНТАР, относно малолетните и правото им за полет, пък и за всичко останало.

Това не са тайни служби...... Това са ос..ани идиоти отвсякъде!! Всичко до което се докоснат,се прецаква... Украйна,Югославия,Ирак,Сирия,Либия,Египет,Афганистан,Африка..... Не ги виждам как ще се справят с Путин и Лавров. Много пердах има да изядат още!!!

Голям фен си им на путин и лавров Информаторе.Ако може да ти обърна внимание на следната информация.Путин и Лавров и особенно путин много успешно съсипват Русия.Последната година беше много успешна в съсипването.Изолация,инфлация,стагнация.Човешки жертви във войната в Украйна.Изнасяне на милиарди долари от Русия.Абе супер тандем са.

Да,така е!! Такаааааа.......... Съсипваха Русия,получавайки поръчки за 15,000,000,000 руско оръжие,само след като стана данданията с Крим... Успяха да обърнат 80% от земното население,срещу мародерите които от 30 години колят и бесят за да лапат техните фирми и ни баламосват с "демокрации" и просперитети.... Руснаците,през тези години мълчаха и сега просто повтарят действията на тези които лаят срещу Русия и така ги карат да изглеждат още по-малки и по-смешни... Съсипваха руската икономика,ама не са руснаци тези 45,000,000,000 които се хранят с купони.... Наложиха им санкции,ама в резултат на това,ще рупаме прави краставици до Второ Пришествие.... Русия,изолирана от целия свят??:):):):)))))) Не,по-скоро,от едни пичове които управляват и в резултат на това,часовете им на власт са преброени... Руснаците получиха част от петрола на Егейско Море,бази в Кипър,подготвят бази на Никарагуа и Венецуела,отварят старите в Куба,рублата падна и не им дреме защото пазарът им с изключение на пресните плодове и зеленчуци е почти самозадоволен,имат най много злато,двамата най компетентни американски генерали твърдят,че при война с Русия,САЩ нямат шанс,доларът поскъпна и създава проблеми с износа,което означава още по-голям дефицит за САЩ,еврото пада,което означава по-голям износ за Европа,ама няма къде да изнесе след като Русия отказа да купува,но трябва да обезщети производителите и го прави с "евтино" вече евро,докато производството беше със "скъпо"евро(питай икономист да ти каже какво означава това) и ще произведе още 80 кораба,няколко хиляди танка,по няколко стотин хеликоптери и самолети и.т.н. до 2020 година,което означава вътрешна обмяна на пари....Европа ще има алтернативи за купуване на газ,поне още две,ама се оказа,че и те са руски,Меркел и Оланд търчат до Кремъл и обратно като маратонци и Обама не пропуска възможност да критикува Русия,но ясно и категорично да обявява,че война-няма да има.... Съсипана е Русия,съсипана.....

Много ти е объркан контра коментара.Освен,че е лъжлив.САЩ са най-мощната икономика и следователно имат най-могъщата армия на света.Европа е най големият икономически съюз и ние сме слава богу в този съюз.Русия няма никаква икономика.Има природни богатства и няма технологии и инфраструктора да ги използва.Няколкостотин олигарха притежават главните ресурси на иначе голямата държава.Последните няколко години високите цени на нефта допринасяха за повишаване на стандарта на населението главно в големите градове.Но след анексията на Крим и последвалите санкции и след срива на цената на нефта и безмисленната война в Украйна.Путин и неговатс шайка от преяли олигарси уверено съсипват Русия.

имаш впредвид обама джихад ли?

По-скоро, както ги наричат в САЩ Абу Обама и шейх Нетаняху... :-)))

Лондон и Вашингтон се правят на луди, сякаш не те командват ИДИЛ.

Ще я згнява, като "Цецка", ммъъ..! Радул

Личи им отвсякъде чистокръвни саксонки ... синя кръв .А може и да са изпратени от МИ 6 да водят бактереологическа война с И Д .

Трите британски ученички - 15-годишната Шаяшибат Бегом, 16-годишната Къмгъза Султана и 15-годишната Айминджа Аебасе, пристигнаха в Истанбул от Лондон ... Тия сигурно са почетни гражданки на Лондон))))

Що пишете само "шотландка" и ми пропускате името?

явно подкрепят ИДИЛ, след като техни граждани воюват на страната на джихадистите. И техните политици не са успели да ги интегрират и възпрат. Ако сме последователни, трябва да им наложим икономически и политически санкции. И да не позволяваме на някои техни политици да идват тук.

Три заминали за Сирия а от близкият изток с лодки за последните 3 години са пристигнали 1 милион чалмосани. Бонбонче за всеки който се сети за какво трябва повече да се безпокоим.

Сега ще видят как праведните... ще им го нацепват от всякъде и всеки праведен където и когато ги види

Та те затова отиват ;-)

И след време детето където види някой с брада ще му казва тате:))

Да ги разцепват мазните кадъниии,те само за това са родени

Абе... малко дъртички вече, според разбиранията на ония, но... няма да ги върнат де... ще ги разпорят отвсякъде.Така де , те нали затова са отишли в крайна сметка...

ще ги сцепят като камилииии,отзад отпред ,наверед и по много, на влакче

...чистокръвни! Апропо - миналата година най-популярното име на новородено в Англия било Мохамед.

Само да питам, тази шотландка, която е вербувала "британските" ученички, как се казва - Айше, Хатима или има някое друго звучно шотландско име? Ама то, според другаря Камерън от Лондонския областен комитет на Партията, българските студенти в Англия са къде по-голяма заплаха за националната сигурност на UK от подобни "британки".

Е, някаква част от башибозука няма да чака да се възнесе, за да наслади на млада плът.