”Клоуните-убийци”, които всяват ужас и страх

Мъже, маскирани като клоуни, изскачат иззад някой ъгъл или от някой храст, нахлуват внезапно в трамваи и магазини и крещят.

Обратно в новината

Коментари - ”Клоуните-убийци”, които всяват ужас и страх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На нас клоуни не ни трябват! Ние си имаме баба Яга. Напоследък доста често изскача по телевизори и предизборни клипове. А ако зомбираният народ я припознае за президент, ще плаши децата ни много по-често. Но най-страшното е, когато на нова година в 0:00 часа излезе и изкаканиже словото си. Тогава много хора попрекалили с алкохол и храна ще получат психически и стомашни проблеми, ако не се издрайфат директно!

Хора , бдете . В много училища днес се празнува хелуин , в едно шуменско училище дето директорката въведе задължително облекло за децата само дълги черни панталони , днес има хелуински тържества за приемане на петокласниците като нови в това уще. В много други у ща празника на будителите е просто един неучебен ден и децата незнаят дори защо е неучебен

Ами да опитат да плашат "бежанците". Гарантирано след такъв опит изплашеният ще бъде пишман-клоунът, и като бонус бит и е..н, особено ако нападнатият "бежанец" е някой як африкански негър с по-големичък "дълъг предмет"...

Трябват им тикви? Ами да им пратим нашата, ще бъде чудесно хелоуинско плашило...

не знам какво е америкън хоррор стори, но цялата идея за клоуна-убиец идва от Стивън Кинг и неговата книга ТО - доста интересна.

явно не знаеш достатъчно. "идеята" за клоуна убиец идва от истински масов убиец на деца и тийнейджъри, който се е обличал като клоун в свободното си време.

Еххх, що не вземе мен да ме стресира един такъв гримиран пендел...След това ще ходи само гладко избъснат, приветливо усмихнат и костюмиран по улиците. Е, след като излезе от реанимацията, разбира се.

Гледал съм им в тубата клипове, верно плашат до смърт, ама не са попаднали на някой с пистолет да гръмне един и ще се скрият.

Продължавайте да напомняте на народеца за "изконните" американски традиции и празници! Зер да не изпуснем някой от тях!

Това са меметични процеси. Просто меми.

ChatGPT

Имаше една теория, че е интерактивна реклама на римейка на IT. Не знам така ли е ама забелязвам, че всички малоумни тенденции идват от САЩ

trick-or-treat! малкия няма търпение отново да се събере с децата и да съберат сладкишите от съседите, както предишните 2 години. Голямо забавление! Прибира се с пълна чанта бонбони и лакомства. (празникът не е по-различен от кукерите, не се правете на ущипани в българия!)

сурвакари искаш да кажеш май? свънят по вратите и просят храна, нали? а и са облечени странно

ChatGPT

Всъщност Хелоуин е събрал 3 български празника - Кукери, Сурвакари и празника на тиквата. помня още от дете правихме фенери от тиква

Една от многото супер простотии, направо престъпление, идващи от великите демократи. Чудя се кой са по-големи идиоти първообразите отвъд океана или зомбираните копиращи тукашни. Гарантирам, че ако някой такъв идиот ми изкара акъла и/или на детето ми , след като се съвзема ще го спукам от бой. Така както никой не го е бил никога. А сега да видя има ли идиоти почитатели на тези идиотщини с минусчета.

Цирк "БЪЛГАРИЯ": "Клоуни-президенти", които всяват отврат и смях. Мъже, жени - мъже, маскирани като президенти, изскачат иззад синия екран или на някой площад, нахлуват внезапно и крещят, а публиката или се залива от смях или повръща от яд.

от САЩ идват все лоши неща, което е индикатор за кризата на обществото им, и за залеза на престъпната империя. Не чакайте хубави неща, вече ще са все лоши!

До пишещия по-долу: няма нищо общо между Задушница в Православната църква и празника Хелоуин. Ние се молим за "Бог да прости" починалите, които са отишли в другия живот- да бъдат избавени от зло, а Хелоуин е заиграване със злото, до степен на почитането му.

То в България клоуни колкото щеш. Пак с арогантно, агресивно и нахално поведение ама маскирани в маркови костюми и не се движат в обществения транспорт, а с едни лъскави возила. Придружени са обикновено и от други клоуни обаче с обръснати глави ,облечени в черно и гледат лошо! :))))

Важно е у населението, в плебса да се насажда състояние на страх. Аз не намирам клоуните за страшни и ако някой от тях се опита да ме нападне с бухалка ще получи нож и/или мачете на неприятно място. Подобни нападения действат само върху невъоръжени граждани, затова се въоръжавайте защото не само клоуните ви заплашват.

Какво да се прави - западна демокрация...

да му се прииска на човек да си извади разрешително за оръжие и да видим кой кого ще изплаши

В такива новини винаги четеш, как този или онзи щял да ги набие лошите. Тия лоши са големи късметлии обаче, все не попадат на форумните ни герои. А, че клоуните си тъпаци, дето мама не ги е гушкала е ясно.

Аха! Мама не ги е гушкала, значи сега те ще гушкат мама!

До кога журналистите ще ни занимавате с глупости. В България има "Ден на будителите" и толкоз. Ако искате да натрапите някаква нова мода сред младежите, като харлем шейк или онази простотия с ледените кофи искрено се надявам да не ви се получи. Дано осъзнавате и вашата вина ако тази глупост се пренесе и тук на родна земя.

Ще се получи, ще се получи... Народът отдавна вече само по чалгата и по простотиите си пада... Всичко пошло избуява като плевел. Всичко истинско и духовно се задушава...

Промиха ли ви мозъците, окончателно а ?

Това е сатанински празник в който смърта е издигната в култ и е характерен за болното съзнание на западните общества !! Чества се още от времето на древните келти и няма нищо общо с нашето съзнание и култура от древността ,където кукерите прогонват лошите сили , светлината побеждава тъмнината,доброто винаги побеждава злото и тн..

Глупости, празника произлиза още от времената на келтите. и ние си имаме задушница, даже няколко. Напоследък обаче нещата съвсем са се изродили.

Лично аз бих реагирал на такова действие, като реална заплаха за живота ми. Тоест инстинктивно или в удобен момент ще нанеса контраатака, до пълното неутрализиране на нападателя. При въоръжена съпротива от него, до смърт. Това може и да е терорист, а не смятам да губя време да го питам, какъв е. А за Хеуин, имаме доста тикви тук, и ги даваме безплатно, а за най-голямата "Хай Буй", ще има и бонус - фишек отзад.

Съгласен съм с тебе, сигурно за първи и последен път.

Иван Петров

показваш предубеденост, а не логика...

В новините на Яху от днес пък има новина с видео как такъв клоун е заплашен с пистолет от стреснат гражданин :) тук в България е известен хештага #Клит-Ор-Клоун - жени с бастуни стряскат мъже в студентски град!

къде ги бе тези клоуни хахаха да дойдат във люлин вечер ...:)

Деградирането и упадъка на една цивилизация настъпва, когато ненормалните неща започват да стават норма и да се приемат масово, а нормалните неща да се приемат за глупост и ненормални!

Как ме е стреснал и си е заминал.

Дойдохме си на думата в краят на статията. Пари, пари, пари

А ти бачкаш за потупване по рамото, а? :))) Като ми се появите такива надматериални...

Как пък точно в САЩ не се е немарил един селяндур който да извади пистолет и да ги научи?

Има такъв случай.

Филмът "Критична точка" с Патрик Суейзи си е намерила последователи. Филмът с участието на Киано Рийвс беше разтърсващ и впечатляващ, но сега времената са други.

Много порочен и крайно неприемлив е този Хелоуин

Добре, бе хора, какво още трябва да видим и усетим, за да проумеем, че трябва да се обединим около патриотичната идея и да подкрепим на изборите тези, които я изповядват- обединените патриоти! Ами то вече нещата си зависят и от нас. Ние, волю неволю, сме част от тази картинка и не сме невинни, а сме съучастници, със своята пасивност, в това пъклено дело! Нарече го агитация, ако ви е по-удобно, но бива ли отново да се отдаваме на сладострастния мазохизъм, да гласуваме за тези, дето ни се слагат за майки и бащи на надода ни!?!?!?!......... Съдбата на бъдещите поколения зависи и от НАС!!!!!

Да припомня една култова фраза от стар хамерски филм, касаеща "събуждането": - Знаеш ли защо се събуди?... - Хърррррр.... - Защото ти прерязах гърлото...!!! Да...!!!

Ха, ха...напълно си прав, за събуждането!.....то си е опасно дело.... Май сънят е за предпочитане..... Да!

за ГЛАВАТА СИ ,такава просто ...НЯМАШ ,имаш си само един ГЪЗ в който ще ти го нахулят ОЩЕ ПО ЯКО ...ОБЕДНЕЛИТЕ "ПАТРИОТИ" ! В Е Р В А Й И М !!!

...Аааа..., ти не се притеснявай, щото на мене Бай хъ така ми го е затапил от няколко години, че по-добре никой не може!!!!!!

Бой до сцепване за тези платени тероризатори.

Хайде пак започнаха да изместват прозореца на Овертон към някаква безумна идея... Много ми писнаха с тия опити да ми промият мозъка... Аз мисля когато ми изкочи "клоун-убиец" да му натроша кокалите и да се превърне в "клоун-гипс"...

Искам ги "клоуните-убийци" и в "територията" - НА ХЕЛОУИН ДА РЕЗНАТ С МОТОРНАТА РЕЗАЧКАТА И ТИКВАТА НА НАШАТА ТИКВА БОКо-КРАТУНьо...!!! :::))) Даааа....!!!

ОТ ТАПАНАРИ КОИТО , КАКВАТО И ИНФОРМАЦИЯ ДА ПРОЧЕТАТ Я СВЪРЗВАТ С ПОЛИТИКА ПРОМИЛА ЦЕЛИЯТ ИМ МОЗЪК , ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ , ЧЕ ДА НЕ СЕ МЪЧИШ

Гръмни се ти, отворко, когато свързваш всичко, което прочетеш с Путин и Русия, тролче тиквено!

Полиция и правосъдие нямат ли или само нас наблюдават? Явно отглеждат разглезени и безотговорни от охолен социален живот индивиди. Единият ефект е, че привличат неудържимо световните афганистанци, а другия, че собствените им младежи стават не особено смешни клоуни

Пуснаха лудниците и лудите взеха да безчинстват! Целта е сплашване на хората! В Европа се пускат бежанци ислямисти,които са убивали,мародерствали,клали,изнасилвали деца и жени,всякаква измет,а сега и лудите,като пуснаха и нормалното общество няма да може да живее спокойно! И всичко това е целенасочено! Всичко,което се случва по света в последно време си има някаква цел,която знаят само политиците...

Целта е ясна - дяволи, вещери, вампири, убийства, изнасилвания, терор... Направиха от Земята място по-лошо и от Ада...!!! Дааа...!!!

като му пръснеш тиквата, другите ще си помислят дали да се маскират...

Егати нескопосаната статия! Започва с клоуните-убийци, минава през честването на Хелоуин и завършва с производството на тикви в Германия. А това, че празника ОТДАВНА е станал любим на швабите по което се съди за сравнението на тиквеното потребление през 2014 и 2015 истински ме зарадва!

ПРИ НАС КЛОУНИ ИМА САМО НА ХЕЛУИНА - ДЕНЯ НА ТИКВАТА ... .. ВЪВ ВСЕКИ ДРУГ ДЕН МОЖЕШ ДА ГИ ГРЪМНЕШ И АДВОКАТИТЕ ЩЕ ТЕ ОПРАВЯТ :))

Вси4ко е бизнес!

Викаш, ако има нещо - няма нищо - просто бизнес.

Няма бизнес! Всичко е лично!

кой де види клоун да го стрля на место и като се опаткат неколко останалите ше свият опашки

Този хелуин ли е, къв ли е е толкова плоска тъпня, че повече нема накъде! А че клоуните са с централна режисура си е повече от ясно...

ПОНЕ ЕДНО СТОЙНОСТНО И УМНО НЕЩО ДОШЛО ОТВЪД ОКЕАНА!!! САМО ПРОСТОТИИ И ИЗВРАЩЕНИЯ!!!НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С ТЕЗИ ХОРА КАТО МИСЛЕНЕ И СВЕТОГЛЕД!!!

Още едно доказателство че света отива към своя край.Влечугоподобните са сред нас въпрос на време е да се почне да бъдат откривани или те сами ще започнат да се откриват.На Земятя вилнее човеконенавистна атмосфера

А изпод маските да са се подавали дълги черни бради случайно? Само м давате идеи на идиотите, да знаете. И защо, дира, не пишете за слъчая с изнасиленото от бежанец 10-годишно дете в Австрия? Случаят е върнат за дораследване, защото, видите ли, бежанецът не знаел езика и може да не е разбрал, че детето казва "не"?! А клоуните са веселата част на мероприятието!

Гледали ли сте социалният експеримент по промиване на мозъци, маскиран под формата на филм, наречен "The purge"? Филмът излезе през 2013 и оттогава доколкото знам има 2 продължения, които не съм гледал /те служат само за утвърждаване на внушенията от първия и не представляват художествен или професионален интерес за мен/. Разказва за една дистопия, в която за период от 12 часа през Март /алюзия с мартенските иди при римляните ли, знам ли;-)?/ всякакви престъпления са позволени без никакви санкции. В резултат на това обществото се оздравило, икономиката процъфтяла, а безработицата достигнала 1%. Филмът бил с бюджет 3 милиона, донесъл 90. По официална статистика това е най-нискобюджетния филм, изкачвал се на върха на боксофиса в Щатите от 1988-а година насам. Та замислете се какви ценности се прокламират и как се насъсква обществото към анархия и насилие;-). Също така се замислете колко готово е вече обществото, западното общество, да приеме подобни идеи- чувам, че продълженията на този филм са дори по-успешни от първия.

Още като му видях рекламата на това филмче, се отказах да го гледам... Самата идея и концепт, изначално е сбъркан Това, че на някой болен мозък му е хрумнала тази дива идея, не го прави нито оригинален, нито стойностен Но, щом твърдиш, че плебса в Щатите, така високо го е оценили, значи тоталното изпростяване не се наблюдава само в Булгаристан, а е и световен проблем...;-)

комунист

Случайно попаднах на него, видях рецензията и разбрах за какво иде реч. Оттам по интереси от областта на любителската социална психология го изгледах. Анархията и деструктивизма отдавна се вменява на младите като нещо естествено- просто това филмче вече извежда нещата на поредното, ново и по-високо ниво.

Поредното сатанинско, соросоидно мероприятие идващо от "лабораториите" на САЩ. До дни ще се появии в България. Вижте реакцията на ВАСАЛНИТЕ ШВАБСКИ ВЛАСТИ ! Хората да не отмъщвали на сатанистите ! Да не се отбранявали ! ПОДОБНО НА СОРОСОИДНО-ГЕРБЕРСКАТА СОЦИЛОЖКА - АКО ВИ НАПАДНАТ ЦИГАНИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ОБИЖДАТЕ НАПАДАТЕЛИТЕ И ДА НЕ СЕ ЗАЩИТАВАТЕ !

Ами, просто е бе, хора! Пълен бойкот на тази поредна краварска дебилщина и не поощрявайте децата си да се радват на тази простотия...

Видите ли такъв клоун, натрошете му кокалите, за да усети ужаса, нали му е фен!