Амнезия налегна свидетел на двойно убийство

Свидетел по делото за двойното убийство пред столичния клуб "Соло" е забравил избирателно моменти от случилото се.

Обратно в новината

Коментари - Амнезия налегна свидетел на двойно убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

затворете го и него, може да си спомни вътре как е било!

Не може да го съдят бързо и строго -баща му е крупен БСП активист и мастит бизнесмен. Такива закон не ги лови. И децата им убийци -също.

Че боят е бил предизвикан от загиналите момчета е кристално ясно, че те са толкова виновни, колкото и този -> също. Но има една голяма разлика те са мъртви, а той е жив. Самата идея да носиш нож трябва да е подсъдима, заслужава си затвора. Не сме 18 век да се саморазправяме.

Само този продажен свидетел ли имат от обвинението? Егати и фарса! А какво стана с таксиметровия шофьор, който ги е возил и пред когото са споделили "Майката им е.. на тия двамата с ножа"? И АКО ОЩЕ МАЛКО ПРОВЛАЧАТ ПРОЦЕСА е нормално да започне да се забравя, че то може свидетеля и да умре от старост. Бърза процедура без право за споразумение със Съда основана на ДНК, камерите пред дискотеката и показанията от първите дни.

Този "амнезирал" свидетел е на защитата, приятел на подсъдимия.

Хайде бе, изпращайте го в затвора и стига хватки и прийоми! Убил е човек и се е опитал да убие още двама, какво има да се гадае? Приятелят му също може да подведете под отговорност - за възпрепястване например...а? Или много филми гледам? Аман от неразбории в тази изключително тъпа държава!

Гледали ли сте този филм - "Немислимо"... Ако не - гледайте го, там Самюъл Джаксън показва как може да излекуваш някого от амнезия...