Коментари - Откриха мъртва жена с прерязано гърло в Пловдив | Днес.dir.bg

Откриха мъртва жена с прерязано гърло в Пловдив

Брутално убийство вдигна на крак полицията в Пловдив в неделя. Рано сутринта 45-годишна жена бе намерена с множество наранявания и с прерязано гърло в градинка в район „Южен".

Обратно в новината

Коментари - Откриха мъртва жена с прерязано гърло в Пловдив | Днес.dir.bg

Коментари

Виж те кфо като не сет компетентни поо въпроса не пишете щот ставате за смях само тая жена си зане кфо е преживяла как се е случило и кфо е изтраяла.А за такива като тоя мерзавец не смърт а електрически стол трябва.

мъ ко шъ паим с толкоз нИграмотни кУментарий? Ъ? жалко за жената, още по-жалко за вас!

Спокойно! Родната полиция ни пази, както е речено в чутовната песен! Е, това с жената е малък пропуск, те момчетата ще вземат мерки да не се повтарят такива "самоубийства" на обществени места. Само в къщи е позволно.

От доста дълги години живея в чужбина.Всеки ден обаче чета на български разбира се нашите новини. Започвам да се страхувам, когато отварям компютъра.Освен за насилия, убийства, грабежи и подобни друго не срещам по форума. Значи синът ми е прав като се върна тази година от България и ми каза, че е станало страшна работа . Дъщеря ми също се върна с опънати нерви. И двамата казаха, че скоро няма да помислят за пътуване натам. Аз също се замислям. Не че по други краища на света не стават подобни неща, но чак пък толкова брутално и нагло- в градинка през която минават непрекъснато хора. То голяма смелост трябва да направиш подобно нещо почти пред погледа на гражданите. Или е бил някой дрогиран та не му е пукало от нищо или...някой по- близък, който е искал да се отърве от жената. Какъвто и да е случаят е ужасен. Както и този в Стара Загора с бившия военен. Не знам какво му става на този български народ, но ги гледам дори и тук в чужбина нямат мира. Преди само няколко дни двама наши хубостници се опитали да източат с фалшиви карти доста пари от банка в Брюксел. Разбира се, че ги хванаха веднага. И не само това- какви ли не ги вършат. Дъщеря ми работи като преводачка към съда и Федералната полиция и непрекъснато я викат да превежда на проявили се български граждани. Каза ли й, че 80 процента от заловените чужди перстъпници са българи. Няма покой този народ. Оказа се, че сме доста агресивни и дано Бог да пази старите ни родители и даде повече акъл, добрина и смирение на младите. А този изверг дано си получи заслуженото. Ако не от правосъдието то Господ да го накаже според неговите закони. Лека й пръст на жената. Жалко, много млада си е отишла.

четяла на български всеки ден.... браво похвално, но защо не се ограничиш само с четенето.

Убиеца публично бесене на площада за назидание на другите изроди!!!

да , праве тоя дето казва че трябва да се сложат камери навсякъде , ако имаше камери досега кяха да го заловят а и по -малко щеше да се посяга

Оле.. какви само коментари изчетох. Много болни мозъци има вече в тази наша Държава.Жената била се самоубила, Много сме компетентни по всичко, раздаваме правосъдие, полицията виновна.Ами тези клошари,що за измет са,цветята на България....Европейска държава а такава цигания и мръсотия, затъваме все повече и повече.Миналото лято като гост в Пловдив ми се наложи да изляза по рано до магазин да отида, по бул. " 6-ти Септември" се движих освен 2-ма луди и един пиян друг не срещнах.Така се уплаших , че на бегом се прибрах.А да минеш сутрин рано през парк или градинка направо си е голям риск.Трябва на такива места да има камери.

Защо по улиците на града човек не може да срещне никакви полицаи дори и през деня? - живея в Габрово.Защо няма дежурни полицаи, които да се грижат за реда? Присъствието им би действало и профилактично и би предотвратило някои престъпления.

СМЪРТ ЗА СМЪРТ ! Все едно кой е извършителя на престъплението

Аз трябва ли да съм щастлива, че преди седмица само са се вмъкнали в жилището ни, обрали са всички пари /не много малко/ от чанти и портфейли и ...са си тръгнали. А аз съм си спяла през това време в съдедната стая.......

Американците са виновни за всичко!

,,Nejnata....Grozno s takava ironiya jurnalista da komentira sluchai kato tozi

не търсете извършителя. Ще го пусна както стависки/все пак зависи колко пари има/

все още извършителя не е разкрит,но като разкрием убиеца на сестрите Белнейски ще дойде и неговия ред

има една приказка която е много правилна а именно-ако сам не се пазиш,няма кои да те пази-пално е с наркомани,цигани и откачени по улиците-решението е гражданите да имат право да притеяват,носят и използват в случаи на самозащита огнестрелно оражие и разбирасе да се варне смартното наказание

На такива като теб, ако раздадат оръжие не знам какво ще стане. Както си усвоил правописа сигурно така умело ще преценяваш кога и как да стреляш.

докато полицията е заедно с престъпниците и крадците ,няма да има хванати и обвинени.В България трябва да има смъртна присъда за умишлени убииства без право на замяна. Да се проведе референдум за това.

Лелеле...какво става...как ще живеем ...как ще опазим децата си.....преди малко се прибрах ..и в тролея беше ад от пияни тинейжери.....

"Нежната е семейна." А пишещия е снощен!

Проблемът в този случай е че няма смъртно наказание в България. Извършителят рано или късно ще го хванат но какво от това, дълги години ще го храним в затвора а току виж и някоя амнистия го хванала. Жалко за жената.

ДА ПАТРУЛИРА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА!!! КМЕТЪТ КЪДЕ ДРЕМЕ??? В ТОЗИ ПАРК ВЕЧЕР Е ТЪМНО- ПОСТАВЕТЕ ЛАМПИ!!! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ЗА ТОЗИ ПАРК И ЗА ДРУГИЯ ДО НЕГО НА УЛ. П.СТОЕВ- И В НЕГО НЯМА НИТО 1 ЛАМПА- СРАМОТА!!! СТИГА СТЕ КРАЛИ- НАПРАВЕТЕ НЕЩО И ЗА ХОРАТА!!!

60 000 полицай! И 600 000 няма да стигнат! Не е въпроса до всеки криминално проявен да стои полицай! Въпроса се решава с превантивни мерки! Ама за тях се иска акъл!

Някога в София имаше мотобатальон, който с автомобили патрулираше. Сега столицата пък и другите градове се разрастнаха, полицията стана повече от армията, но патрули нощем не се виждат.

ако са цигани трябва много яко да се разлаем, че да ни чуят в парламент и правителство.Ако не ни ръфат кучета по улиците, то ни обират, изнасилват и убиват циганите.Да го е страх човек и през деня да излиза вече навън.Това не е лична трагедия, а национален проблем.Време е да го осъзнаем и да се вземат мерки, че така повече не може да се живее.

Ами ако не са цигани си мълчим и всичко е точно?Така трябва

Върнете смъртната присъда! Напомням че в америка е върната заради тежки престъпления като това! Бойко Борисов трябва да промени нещата!

Горката женица.. Това е резултата от нечие "приятелско" посегателство на мъж от неандерталски произход.. Мир на душата на жената... А на тоя Убавец, да е горелка в адския огън...

Вече за 5лв убиват. Изроди. На електрическия стол

Цигански почерк.

сетете се за циганите...

Sled "obstoino prouchvane na obstoiatelstvata" MVR izleze sus zakluchenieto che e neshtasten sluchai. Jenata see e podhluznala i padnala ednovremenno vurhu penisa na ciganin i chikiikata koiato e nosil v djoba si.

Важно е , че са намалели отвличанията на мастите олигарси,срещу подкуп! Другите да ги колят и убиват , докато "нашата полиция ни пази"! Да почива в мир женичката!

Искам смъртна присъда, като в Тексас...

На такива изроди и смъртна присъда им е малко! Жалко за жената това е ужасно! Дано полицията си свърши работата и разкрие извършителя.

Животът ни на тази територия става все по-непоносим.Особено на жените...Какво ни интерисува всичко останало, като ни е отнето елементарно икономическо битие и сигурност.И ни трябват 20-30 години, за да достигнем стандарта си отпреди 20 години.Тогаз защо ручахме жабетата...Да нямаме по 5 живота...Не ни трябват залъгалки за светлото ни бъдеще, тази приказка я слушаме откакто сме се родили.Ние сме народ, кайто може да изкелифенчи всяка идея, било то демокрация, било то нещо друго.Ние нямаме национална гордост и достойнство, както и малко акъл и толерантност, за да се обединим, и затова вървим все по-надолу в блатото.Затова и сме били толкова години роби, някъде дълбоко в себе си знаем, че сами не ставаме за нищо, трябва някой да ни "напътствува", а ние да работим за тоя дето духа...Мъжете ни, понеже не са в състояние както събратята си в нормалните страни да се грижат за семействата си, стават все по-комплексирани и жестоки към околните, да се обърнеш и да потърсиш вината в себе си, се искат много качества, които им липсват.Основната цена на този идиотски и безкраен преход я плащат жените и децата...Мъжете чакат промяна в кръчмата...Тъжен и почти безнадежден живот...

НАПЪЛНО ВЯРНО!!!

...отличен цоментар

Хе хе, стандарта преди 20 години:)))) Така е, продадохме се за бонбони 'гумени мечета' и шоколадови яйца. Никой не ни е крив че не оценихме какво всъщност губим. Нито сме по-свободни нито сме по-щастливи.

Явно ти е много голям проблемът, че си жена. Цяло чудо е, че се опитваш постоянно да се изказваш в нета по важни въпроси. Един съвет - чети и ти като нас това, което пишеш. Стига вече с тия кръчми, пълни с нескопосани мъже. Погледни се само колко болезнено си комплексирана. Вземи се прегледай, жената общо взето добре е изучена. Може пък и да станеш човек.

А ти няма нужда да се преглеждаш - сам си се определил съвсем точно! И мозъкът ти е като на Мат Космат :-)

Много точно казано... уви, оскотяхме, оскотяхме жестоко...

Потресаващ коментар!

Нали жените се емаципираха, носите равни отговорности с мъжете, стига сте ревали и все вие сте онеправдани. Аз гледам на жени и на мъже като на равни хора, дали мъж или жена боклуци има навсякъде. Гледайте човека да е човек а не да се делите на мъже, жени, турци, българи, софиянци и.тн. Все някой друг е виновен...

Жалко за жената! Иначе "...родната полиция ни пази..."?!?!?!?!

Така е , откакто Милицията стана Полиция, престъпниците взеха връх. Всъщност това се случи в момента , в който Народна Република България стана само Република България, т.е няма народ тук.

Народа взе да откача и заличаването на морала у хората спомага за смаляване на границата между психопати, убийци или просто "дръзки" бабаити. Решението е изключително строги присъди и бързи производства, за да се респектират "дръзките" убийства.

Когато така колеха котки и кучета у Пловдив се радвахте. Казвах ви аз тогава, че е въпрос на време това да ексалира и същите изроди на минат на хора...Ето ви на сега...А лошото е, че това е само началото, за съжаление...и не само за Пловдив....

...Пич, ако това беше се случило на куче или котка сега щеше вече да има митинги по улиците... начело с видни международни "хх-защитни" организации! Просто сравнението ти е неподходящо.

Нищо чудно и да е 'тренирал' на кучета и котки убиеца.

Отново новина от досиетата "Х"! За съжаление при българското правосъдие, дори и да открият извършителя на бруталното убийство, той ще се "разкае", ще признае че "съжалява", а съда ще намали присъдата наполовина! Жалко за близките! Искренни съболезнования!

Ааааа, не само това. Извършителят веднага след ареста ще се окаже болен от целия списък неизлечими болести, освен това убийството му е първото провинение, той няма извършени предстъпления досега, има постоянен адрес и няма опасност да се укрие. И ще е добре да го пуснат срещу 100 лв. гаранция, за да се лекува в подходящи условия.

Добре,ако се окаже,че е психично болен? Задаваш ли си въпросчето,кой тогава е виновен?

Ами в този парк съм почти всеки ден с децата. Там ми е правило впечатление че освен майки с деца,по големи деца който играят, има и пияници,та даже и луди :( И гледам да съм все с повече майки по голяма група,че е страшно с пиянките в парка.Трябва да се вземат мерки!!!!

преди седмица, умряла тинейджърка намериха ...........

"народе? народе? " накаде си трагнал?! преварнати сме в животни .за нас няма вече нищо свято!!!!!

"народе? народе? " накаде си трагнал?! преварнати сме в животни .за нас няма вече нищо свято!!!!!

бездомните кучета ли са виновни пак?ИЛИ НЯКОЕ ДВУКРАКО?

"народе? народе? " накаде си трагнал?! преварнати сме в животни .за нас няма вече нищо свято!!!!!

"Narode? Narode? " Nakade si tragnal?! Prevarnati sme v jivotni .Za nas niama ve4e ni6to sviato!!!!!

ще бъде и ще ни убиват като пилци, след като всички убийци и престъпници са на свобода. Тази жена трябва да я последват адвокати и съдии??, за да им дойде акъла в главата, че не всичко е пари.

Най вероятно се е самоизнасилила и след това се е самоубила.

Жената се е самоизнасилила, после е разбрала какво е направила, и за да не и се кара мъжът й, се е самоубила, като си е отрязала гърлото с тъп нож, намерен в близкия кош за боклук. Не може да се заключи, че е убийство пораи липсата на данни за това. Най-вероятно жената е членувала в секта.

Колкото е самоубийство и на Варненския общинар с 40 или 50, а дори и с 20 прорезни рани да е! Как ще е самоубийство в трезво състояние?! Та и това е толкова самоубийство! така ги пишат, когато не е удобно да се разбере извършителя ли..??

Коментари - Откриха мъртва жена с прерязано гърло в Пловдив | Днес.dir.bg

Откриха мъртва жена с прерязано гърло в Пловдив

Брутално убийство вдигна на крак полицията в Пловдив в неделя. Рано сутринта 45-годишна жена бе намерена с множество наранявания и с прерязано гърло в градинка в район „Южен".

Обратно в новината

Коментари - Откриха мъртва жена с прерязано гърло в Пловдив | Днес.dir.bg

Коментари

Виж те кфо като не сет компетентни поо въпроса не пишете щот ставате за смях само тая жена си зане кфо е преживяла как се е случило и кфо е изтраяла.А за такива като тоя мерзавец не смърт а електрически стол трябва.

мъ ко шъ паим с толкоз нИграмотни кУментарий? Ъ? жалко за жената, още по-жалко за вас!

Спокойно! Родната полиция ни пази, както е речено в чутовната песен! Е, това с жената е малък пропуск, те момчетата ще вземат мерки да не се повтарят такива "самоубийства" на обществени места. Само в къщи е позволно.

От доста дълги години живея в чужбина.Всеки ден обаче чета на български разбира се нашите новини. Започвам да се страхувам, когато отварям компютъра.Освен за насилия, убийства, грабежи и подобни друго не срещам по форума. Значи синът ми е прав като се върна тази година от България и ми каза, че е станало страшна работа . Дъщеря ми също се върна с опънати нерви. И двамата казаха, че скоро няма да помислят за пътуване натам. Аз също се замислям. Не че по други краища на света не стават подобни неща, но чак пък толкова брутално и нагло- в градинка през която минават непрекъснато хора. То голяма смелост трябва да направиш подобно нещо почти пред погледа на гражданите. Или е бил някой дрогиран та не му е пукало от нищо или...някой по- близък, който е искал да се отърве от жената. Какъвто и да е случаят е ужасен. Както и този в Стара Загора с бившия военен. Не знам какво му става на този български народ, но ги гледам дори и тук в чужбина нямат мира. Преди само няколко дни двама наши хубостници се опитали да източат с фалшиви карти доста пари от банка в Брюксел. Разбира се, че ги хванаха веднага. И не само това- какви ли не ги вършат. Дъщеря ми работи като преводачка към съда и Федералната полиция и непрекъснато я викат да превежда на проявили се български граждани. Каза ли й, че 80 процента от заловените чужди перстъпници са българи. Няма покой този народ. Оказа се, че сме доста агресивни и дано Бог да пази старите ни родители и даде повече акъл, добрина и смирение на младите. А този изверг дано си получи заслуженото. Ако не от правосъдието то Господ да го накаже според неговите закони. Лека й пръст на жената. Жалко, много млада си е отишла.

четяла на български всеки ден.... браво похвално, но защо не се ограничиш само с четенето.

Убиеца публично бесене на площада за назидание на другите изроди!!!

да , праве тоя дето казва че трябва да се сложат камери навсякъде , ако имаше камери досега кяха да го заловят а и по -малко щеше да се посяга

Оле.. какви само коментари изчетох. Много болни мозъци има вече в тази наша Държава.Жената била се самоубила, Много сме компетентни по всичко, раздаваме правосъдие, полицията виновна.Ами тези клошари,що за измет са,цветята на България....Европейска държава а такава цигания и мръсотия, затъваме все повече и повече.Миналото лято като гост в Пловдив ми се наложи да изляза по рано до магазин да отида, по бул. " 6-ти Септември" се движих освен 2-ма луди и един пиян друг не срещнах.Така се уплаших , че на бегом се прибрах.А да минеш сутрин рано през парк или градинка направо си е голям риск.Трябва на такива места да има камери.

Защо по улиците на града човек не може да срещне никакви полицаи дори и през деня? - живея в Габрово.Защо няма дежурни полицаи, които да се грижат за реда? Присъствието им би действало и профилактично и би предотвратило някои престъпления.

СМЪРТ ЗА СМЪРТ ! Все едно кой е извършителя на престъплението

Аз трябва ли да съм щастлива, че преди седмица само са се вмъкнали в жилището ни, обрали са всички пари /не много малко/ от чанти и портфейли и ...са си тръгнали. А аз съм си спяла през това време в съдедната стая.......

Американците са виновни за всичко!

,,Nejnata....Grozno s takava ironiya jurnalista da komentira sluchai kato tozi

не търсете извършителя. Ще го пусна както стависки/все пак зависи колко пари има/

все още извършителя не е разкрит,но като разкрием убиеца на сестрите Белнейски ще дойде и неговия ред

има една приказка която е много правилна а именно-ако сам не се пазиш,няма кои да те пази-пално е с наркомани,цигани и откачени по улиците-решението е гражданите да имат право да притеяват,носят и използват в случаи на самозащита огнестрелно оражие и разбирасе да се варне смартното наказание

На такива като теб, ако раздадат оръжие не знам какво ще стане. Както си усвоил правописа сигурно така умело ще преценяваш кога и как да стреляш.

докато полицията е заедно с престъпниците и крадците ,няма да има хванати и обвинени.В България трябва да има смъртна присъда за умишлени убииства без право на замяна. Да се проведе референдум за това.

Лелеле...какво става...как ще живеем ...как ще опазим децата си.....преди малко се прибрах ..и в тролея беше ад от пияни тинейжери.....

"Нежната е семейна." А пишещия е снощен!

Проблемът в този случай е че няма смъртно наказание в България. Извършителят рано или късно ще го хванат но какво от това, дълги години ще го храним в затвора а току виж и някоя амнистия го хванала. Жалко за жената.

ДА ПАТРУЛИРА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА!!! КМЕТЪТ КЪДЕ ДРЕМЕ??? В ТОЗИ ПАРК ВЕЧЕР Е ТЪМНО- ПОСТАВЕТЕ ЛАМПИ!!! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ЗА ТОЗИ ПАРК И ЗА ДРУГИЯ ДО НЕГО НА УЛ. П.СТОЕВ- И В НЕГО НЯМА НИТО 1 ЛАМПА- СРАМОТА!!! СТИГА СТЕ КРАЛИ- НАПРАВЕТЕ НЕЩО И ЗА ХОРАТА!!!

60 000 полицай! И 600 000 няма да стигнат! Не е въпроса до всеки криминално проявен да стои полицай! Въпроса се решава с превантивни мерки! Ама за тях се иска акъл!

Някога в София имаше мотобатальон, който с автомобили патрулираше. Сега столицата пък и другите градове се разрастнаха, полицията стана повече от армията, но патрули нощем не се виждат.

ако са цигани трябва много яко да се разлаем, че да ни чуят в парламент и правителство.Ако не ни ръфат кучета по улиците, то ни обират, изнасилват и убиват циганите.Да го е страх човек и през деня да излиза вече навън.Това не е лична трагедия, а национален проблем.Време е да го осъзнаем и да се вземат мерки, че така повече не може да се живее.

Ами ако не са цигани си мълчим и всичко е точно?Така трябва

Върнете смъртната присъда! Напомням че в америка е върната заради тежки престъпления като това! Бойко Борисов трябва да промени нещата!

Горката женица.. Това е резултата от нечие "приятелско" посегателство на мъж от неандерталски произход.. Мир на душата на жената... А на тоя Убавец, да е горелка в адския огън...

Вече за 5лв убиват. Изроди. На електрическия стол

Цигански почерк.

сетете се за циганите...

Sled "obstoino prouchvane na obstoiatelstvata" MVR izleze sus zakluchenieto che e neshtasten sluchai. Jenata see e podhluznala i padnala ednovremenno vurhu penisa na ciganin i chikiikata koiato e nosil v djoba si.

Важно е , че са намалели отвличанията на мастите олигарси,срещу подкуп! Другите да ги колят и убиват , докато "нашата полиция ни пази"! Да почива в мир женичката!

Искам смъртна присъда, като в Тексас...

На такива изроди и смъртна присъда им е малко! Жалко за жената това е ужасно! Дано полицията си свърши работата и разкрие извършителя.

Животът ни на тази територия става все по-непоносим.Особено на жените...Какво ни интерисува всичко останало, като ни е отнето елементарно икономическо битие и сигурност.И ни трябват 20-30 години, за да достигнем стандарта си отпреди 20 години.Тогаз защо ручахме жабетата...Да нямаме по 5 живота...Не ни трябват залъгалки за светлото ни бъдеще, тази приказка я слушаме откакто сме се родили.Ние сме народ, кайто може да изкелифенчи всяка идея, било то демокрация, било то нещо друго.Ние нямаме национална гордост и достойнство, както и малко акъл и толерантност, за да се обединим, и затова вървим все по-надолу в блатото.Затова и сме били толкова години роби, някъде дълбоко в себе си знаем, че сами не ставаме за нищо, трябва някой да ни "напътствува", а ние да работим за тоя дето духа...Мъжете ни, понеже не са в състояние както събратята си в нормалните страни да се грижат за семействата си, стават все по-комплексирани и жестоки към околните, да се обърнеш и да потърсиш вината в себе си, се искат много качества, които им липсват.Основната цена на този идиотски и безкраен преход я плащат жените и децата...Мъжете чакат промяна в кръчмата...Тъжен и почти безнадежден живот...

НАПЪЛНО ВЯРНО!!!

...отличен цоментар

Хе хе, стандарта преди 20 години:)))) Така е, продадохме се за бонбони 'гумени мечета' и шоколадови яйца. Никой не ни е крив че не оценихме какво всъщност губим. Нито сме по-свободни нито сме по-щастливи.

Явно ти е много голям проблемът, че си жена. Цяло чудо е, че се опитваш постоянно да се изказваш в нета по важни въпроси. Един съвет - чети и ти като нас това, което пишеш. Стига вече с тия кръчми, пълни с нескопосани мъже. Погледни се само колко болезнено си комплексирана. Вземи се прегледай, жената общо взето добре е изучена. Може пък и да станеш човек.

А ти няма нужда да се преглеждаш - сам си се определил съвсем точно! И мозъкът ти е като на Мат Космат :-)

Много точно казано... уви, оскотяхме, оскотяхме жестоко...

Потресаващ коментар!

Нали жените се емаципираха, носите равни отговорности с мъжете, стига сте ревали и все вие сте онеправдани. Аз гледам на жени и на мъже като на равни хора, дали мъж или жена боклуци има навсякъде. Гледайте човека да е човек а не да се делите на мъже, жени, турци, българи, софиянци и.тн. Все някой друг е виновен...

Жалко за жената! Иначе "...родната полиция ни пази..."?!?!?!?!

Така е , откакто Милицията стана Полиция, престъпниците взеха връх. Всъщност това се случи в момента , в който Народна Република България стана само Република България, т.е няма народ тук.

Народа взе да откача и заличаването на морала у хората спомага за смаляване на границата между психопати, убийци или просто "дръзки" бабаити. Решението е изключително строги присъди и бързи производства, за да се респектират "дръзките" убийства.

Когато така колеха котки и кучета у Пловдив се радвахте. Казвах ви аз тогава, че е въпрос на време това да ексалира и същите изроди на минат на хора...Ето ви на сега...А лошото е, че това е само началото, за съжаление...и не само за Пловдив....

...Пич, ако това беше се случило на куче или котка сега щеше вече да има митинги по улиците... начело с видни международни "хх-защитни" организации! Просто сравнението ти е неподходящо.

Нищо чудно и да е 'тренирал' на кучета и котки убиеца.

Отново новина от досиетата "Х"! За съжаление при българското правосъдие, дори и да открият извършителя на бруталното убийство, той ще се "разкае", ще признае че "съжалява", а съда ще намали присъдата наполовина! Жалко за близките! Искренни съболезнования!

Ааааа, не само това. Извършителят веднага след ареста ще се окаже болен от целия списък неизлечими болести, освен това убийството му е първото провинение, той няма извършени предстъпления досега, има постоянен адрес и няма опасност да се укрие. И ще е добре да го пуснат срещу 100 лв. гаранция, за да се лекува в подходящи условия.

Добре,ако се окаже,че е психично болен? Задаваш ли си въпросчето,кой тогава е виновен?

Ами в този парк съм почти всеки ден с децата. Там ми е правило впечатление че освен майки с деца,по големи деца който играят, има и пияници,та даже и луди :( И гледам да съм все с повече майки по голяма група,че е страшно с пиянките в парка.Трябва да се вземат мерки!!!!

преди седмица, умряла тинейджърка намериха ...........

"народе? народе? " накаде си трагнал?! преварнати сме в животни .за нас няма вече нищо свято!!!!!

"народе? народе? " накаде си трагнал?! преварнати сме в животни .за нас няма вече нищо свято!!!!!

бездомните кучета ли са виновни пак?ИЛИ НЯКОЕ ДВУКРАКО?

"народе? народе? " накаде си трагнал?! преварнати сме в животни .за нас няма вече нищо свято!!!!!

"Narode? Narode? " Nakade si tragnal?! Prevarnati sme v jivotni .Za nas niama ve4e ni6to sviato!!!!!

ще бъде и ще ни убиват като пилци, след като всички убийци и престъпници са на свобода. Тази жена трябва да я последват адвокати и съдии??, за да им дойде акъла в главата, че не всичко е пари.

Най вероятно се е самоизнасилила и след това се е самоубила.

Жената се е самоизнасилила, после е разбрала какво е направила, и за да не и се кара мъжът й, се е самоубила, като си е отрязала гърлото с тъп нож, намерен в близкия кош за боклук. Не може да се заключи, че е убийство пораи липсата на данни за това. Най-вероятно жената е членувала в секта.

Колкото е самоубийство и на Варненския общинар с 40 или 50, а дори и с 20 прорезни рани да е! Как ще е самоубийство в трезво състояние?! Та и това е толкова самоубийство! така ги пишат, когато не е удобно да се разбере извършителя ли..??